FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Utoljára szerkesztette: PacsutaTibi, 2015.08.27. 19:37:08
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

LMP autók is zártak, meg sok más modell is, ahol a pilóta egy buborékban van...
Igy majd egy sértetlen pilóta is meghallhat csak amiatt mert benn ég mig odaérnek a mentőcsapatok.
A merci terve még ugy ahogy elfogadható,de ott a holt terek ami agályos és balesetet okozhat a nem jó kilátás miatt.
Én azt is számitásba venném, hogy mi lenne ha ugy épitenék meg az autókat, hogy fizikai behatásra apró darabokra törjön szét. vagy éppen ne tudjon levállni csak gyürödjön.
Az indicaros balesetnél is ha nem egybe szakad le az orr akkor nincs semmi gond belöle.

Utoljára szerkesztette: Jeffjohnson, 2015.08.25. 19:17:33
Most azt kell, és ez teljesen nyilvánvaló hisz már a sokaid tragikus eset rövid időn belül, az pedig a pilóták fejének a védelme. Adott a probléma, erre kell megoldás, olyan ami csökkenti a lehetőségét annak hogy ha valaki eltalálna egy alkatrész az ne feltétlen haljon bele.
Az azért elég meredek, hogy ha beülnek akkor elfogadnák. Családjuk, gyermekeik, feleségük várják otthon, senki nem akar megsérülni és ezt nem is szabad elfogadni. Az amikor valaki életét veszti a versenypályán az nem "ezzel jár". Az egy nagyon komoly probléma, amit meg kell oldani.
Allan Simonsen egy sokkal nagyobb, masszívabb, lassabb autóban halt meg 2013-ban. Sajnos nem lehet kivédeni 100%-osan.
Teljesen egyetértek a többiekkel.
R.I.P.
http://gaborszantai.co.uk/
Meg egy biancsihoz hasonló ütközésnek ez sem áll ellent, vagy mindig lesznek, olyan esetek ami pont ugy és akkor fog odaesni ami a pilóta sérüléséhez ,halálához vezet. Ezt el kell fogadni ez ezzel jár a pilóták tudomásul veszik , aki nem az lelép.
Tudom, hogy szarul hangzik,de ha mindenhol a biztonságra mennek rá akkor pont a lényegi részt ölik ki a sportból,mint ahogy látjuk is .Lassitják a kocsikat , sporolásra fogják öket mesterségesen hoznak létre verseny szituációkat csakhogy ne menjenek bele veszélyes szituációkba.
Ez olyan mintha a mürepülőknek megtiltanák, hogy földközelben hajtsanak végre manővereket és 1000m alá nem jöhetnek, hogy legyen idejük kiugrani a gépből. lehet, hogy biztonságos lesz,de elveszti a látványát és azt a fajta izgalmat ami miatt százezrek mennek ki egy egy futamra /bemutatóra.
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Ez az összehasonlitás nagyon sántit.És mig az f1ben a pilóták válalják ,hogy akár meg is hallhatnak a repülöre meg nem ugy száll fel senki, hogy meghallhat.
Lehet itt ríni hogy van 1-1 defekt és mekkora életveszély, de jelenleg nem abba halnak bele pilóták...
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.08.25. 15:19:49
Aki vezetett már versenyautót, vagy csak ült már egyben utasként, az tudja, hogy mekkora élvezet és kihívás a saját és az autó határait feszegetni, leírhatatlan élmény.
Persze, nem kellett volna meghalnia, de azért ami történt senkit nem lehet felelősségre vonni, ilyen a sportág. A résztvevők vállalják a kockázatot.
Utoljára szerkesztette: cement, 2015.08.25. 15:08:35
respect to the man in the ice cream van
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
http://video.racing.hu/f3000_hungaroring_2001
(Nem értem miért csak YT-ról lehet beágyazott videót berakni.....)
R.I.P. <#shakehead>#shakehead><#sir>#sir>
Utoljára szerkesztette: atiwrc, 2015.08.25. 12:45:00
People that are on the limit, and equipment that work(s) on the limit, are bound to go wrong from time-to-time, and that must be taken into consideration to be part of the game." - Ayrton Senna, 1991.
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
Utoljára szerkesztette: sorler, 2015.08.25. 10:07:41
😞 remek pilóta volt.
Ahogy egy nagy klasszikus mondta: "El lehet menni!"
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Mondjuk a Meki téma is megérne egy misét. Mondjuk szezon kezdetén még mi folyik itt gyönygyösön hangulat vol,de mostmár inkább átment Risitas féle humor burleszkbe amikor azt mondják, hogy menynit javultunk és a 2,5 mp lemaradás ugyan ugy megvan mint volt. és a minardi-ferrari szintjére tényleg felfejlődtek.
Bár ha jól számolok akkor az utolsó 2 futamon legalább mindegyik befejezte már, igaz nem hibamentesen
Fogadjuk el, a Ferrari tempója szégyenletes volt megi t, kockaztattak, nem jott be. Ennyi.
amúgy nem is értem én ezt, hová jutna az autósport ha minden defekt után ekkora cécó lenne ?!
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.08.24. 18:44:22
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Meg van annyi szenzor ezekben az abroncsokban ha egyik sem jelez, hogy probléma van a gumival ott akkor nem a csapatnál vannak gondok.
Rosebernél sem mutatott semmit sem egyik szenzor sem, pedig a videon már 2 kanyarral elötte látzott, hogy nem kóser valami.
Tehát ha sérült volt a gumi akkor legyen előzménye csökkenjen a nyomás jelezze a müsszer és akkor lehet rá reagálni,de a semmiből elbukkanni?
<#taps>#taps>