FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
<#eljen>#eljen><#vigyor5>#vigyor5>
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Szegény Gombot meg az ág is húzza. 😞
Utoljára szerkesztette: benõmenõ, 2015.09.20. 14:30:27
kíváncsi leszek a futamra, hogy mit tudnak, mennyit hoznak ki ebből.
meg ha a ferrarinál is volt valamilyen fejlesztés, már késő, mert túl vagyunk a szezon felén, de legalább nem csak egyedül lesz a merci elől.
Kimi megint 3. de tuti, hogy történik vele megint valami a rajtnál.....
nearo
Lehet akár nézőszám csalogató is, hogy még maradjanak izgalmak a szezon utolsó futamaira is, hogy ne tűnjön akkora előnynek a merci fölénye.
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Utoljára szerkesztette: bakkerman, 2015.09.20. 13:19:09
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Amúgy volt valami fejlesztés a mercinél vagy mi? azt olvasom, hogy nincs tapadásuk.
Ugyan az mint régebben a hidegebb pályákon nem tudják felmelegíteni a gumikat.
Origin: GaborIk_77 uplay: GaborIkHUN
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
Emlékszek erre a DRS témára én is, de neten kutakodva azt látom, hogy két pedál van, kormányon kapcsolják ki-be a hátsó szárnyat.
Totti: Úgy néz ki, hogy ők a kormány előlapján kapcsolgatják, mybad.
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Nem tudom, hogy melyik csapatnál hogy van,de egyszer Wéberék mondták, hogy 3 pedálosak a kocsik és a fék mellett van a DRS kapcsoló igy amikor fékezni kell nem tudja a drs-t aktiválni.
Totti: Mondjuk azt mindenki onnan kapcsolja évek óta, de a Ferrari-sok mindig féktáv előtt nyúlnak oda, nem csak DRS zóna előtt.
Utoljára szerkesztette: zzeN, 2015.09.19. 21:29:47
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.