182110
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
#161220 Lewis Hamilton
3 years in a row. Unbelievable! I'd like to say a huge congrats to my amazing team on a job well done this year, and the past 3 years. To everyone at the factories that have worked so hard to get us these amazing cars, please know how grateful we are. To everyone that's on the road with us, working just as hard day-in-day-out, traveling all over the world and having to leave their families at home to keep us going, we are so grateful to you as well. I am so proud to be a part of this team, and excited to see what the future brings in the generations of cars to come. God bless! MERCEDES AMG PETRONAS #TheTriple #Champions #F1 #JapaneseGP -
#161219 de azért esélyes, hogy minimum matematikailag ez a vb is az utolsó versenyen fog eldőlni, lesznek itt még izgalmak szerintem :) -
Stockbauer33 #161218 http://mcsatorna.hu/f1/vettel-nem-a-lekorozottek-miatt-lettem-negyedik-1793712 -
#161217 Ez jelenleg kicsúszott Hamilton kezéből. Rosberg három második és egy harmadik hellyel is világbajnok, ha innentől Hami mindent nyer. Nem is bánom, Rosberg van azon a szinten, hogy beálljon a VB-győztesek sorába. -
#161216 Hmm tévedtem, Hami részéről is volt ott egy kis mosoly. -
#161215 Ez egyre jobb szappanopera lesz:D -
#161214 -
#161213 Biztos Maxi apuka valamivel honorálta, hogy ne legyen óvás. -
#161212 „A Mercedes AMG Petronas csapata arról értesítette a versenybíróságot, hogy visszavonja az október 9-én vasárnap 18:14-kor benyújtott óvását”
Érdekesség, hogy nemcsak Hamilton, a tanácsadó Niki Lauda sem látott kivetnivalót Verstappen védekezésében. „Ez a manőver normális. A fékezéskor váltott irányt. Ez az utolsó körben volt, ahol Lewis megpróbált támadni, mindent egy lapra tett fel. Senna és Prost is így csinálta” – kommentálta az esetet.
Persze ettől függetlenül mi mocskot kapott Hamilton ebben az egy órában, amikor Ő állította le az egészet... na mindegy.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.10.09. 14:09:15 -
#161211 értelmetlen volt a merci részéről ez a fellebbezés -
Lokker #161210 Sok volt a pezsgő. :D -
Hasselhoff72 #161209 Visszavonták a fellebezést. -
#161208 Lewis Hamilton
@LewisHamilton
There is no protest from myself. Just heard the team had but I told them it is not what we do. We are champions, we move on. End of! -
#161207 -
#161206 Biztosan. -
#161205 biztos a merci se érti a versenyt csak nézi mint én -
Stockbauer33 #161204 http://mcsatorna.hu/f1/a-mercedes-ovast-nyujtott-be-verstappen-ellen-1793711 -
#161203 Drukkolok a nagy semmiért.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.10.09. 12:39:57 -
#161202 És az US GP-n lesz a vizsgálat, addig nem végeredmény a mai lol :D -
#161201 Tottinak sok szerettel.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: adam46, 2016.10.09. 12:37:43 -
#161200 ez ez?
Utoljára szerkesztette: Count Adyn, 2016.10.09. 12:18:55 -
Stockbauer33 #161199 http://gp-live.hu/f1-hirek/verstappent-informalisan-beidezte-az-fia-de-nem-kap-buntetest/ -
#161198 Közbe a Merci megóvta a versenyt Maxi manővere miatt:) ennyit erről:) -
#161197 -
#161196 Mit is nem mondott el, és kire mit is kent?
„Boldog vagyok, hogy visszatértem és mentettem pár pontot” – értékelte röviden versenyét.
A kérdésre, min ment el a rajtja, csak annyit felelt: „Túlpörgő kerekek. Még nem tudom, megvárnám, mit mondanak a mérnökök.”
Az Autosportnak kicsit részletezte is a történteket. A rajt előtt a japán pályamunkások azzal keltettek feltűnést, hogy éppen Hamilton második rajtkockáját próbálták törölgetni. Egy víztócsa volt ott az éjjeli esőzések miatt. A címvédő nem gondolja, hogy ezen múlt volna. „A nedves foltnak ehhez semmi köze. Én hibáztam” – ismerte el. „Aztán már csak azon voltam, hogy valahogy előreverekedjem magam. Nehéz volt, de mindent megtettem. Az autó egész versenyen jó volt, jól mentem, keményen küzdöttem, de így sem tudtam visszanyerni a második helyet.”
Sikerült DRS-távolságon belülre is kerülnie, de támadni csak egyetlen esélye volt. A sikánnál próbálta kifékezni őt, ám a holland a féktávon a belső ívre húzódott, Hamiltonnak pedig le kellett vágnia a kanyart. Akkor a rádióban a féktávon belüli irányváltás miatt panaszkodott – a futam után viszont már nem tulajdonított nagy jelentőséget a megmozdulásnak. „Ez nem számít már. Megtörtént, továbbléptem” – mondta.
„A csapat valóban nagyszerűen teljesített. Nagy gratuláció nekik, büszke vagyok arra, hogy részese lehetek ennek a három éve tartó sikeres korszaknak. És örülök, hogy én is hozzájárulhattam ezekhez a sikerekhez.”
„Most várom, hogy hazatérhessek. Aztán várom a következő versenyt.”
S hogy mivel tölti a következő másfél hetet? „Nem tudom még. Az biztos, hogy mozgalmas lesz a program. Egy kicsit most kimozdulok, aztán megyek Austinba.” -
#161195 Mindig abban a pillanatban kell hogy a másikat zavart helyeztbe hozza, különben mindenki tálcán nyújta át a helyeket, de mivel Hamilton nem volt kifékezési pozícióban a rossz sebesség a jó védekezés miatt el is hagyta a pályát. Elkapkodta, bár nyilván utolsó előtti körben erről beszélni badarág. Próbálkozott nem jött össze. -
#161194 még valami: már matematikai esély sincs, hogy ne a két Mercis pilóta valamelyike nyerje a vb-t -
Stockbauer33 #161193 Utolsó mondat :D
Ujvári Máté: Nico Rosberg nyerte az idei Japán Nagydíjat, Verstappen lett a második. Hamilton úgy jött fel 3.-nak, hogy nagyon elrontotta a rajtját, és a 8. helyről kellett felkapaszkodnia.
Vettel 4., Raikkönen 5., Ricciardo ezúttal "csak" 6.
Rosberg már 33 ponttal vezet összetettben Hamilton előtt, és csupán 4 futam van hátra...Következő verseny 2 hét múlva, USA-ban!
És egy érdekesség a végére: 22 autó rajtolt el, és mind a 22 célba ért --> ez a 7. ilyen alkalom az F1-ben, hogy ez megtörtént!
Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2016.10.09. 10:48:46 -
Stockbauer33 #161192 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
http://mcsatorna.hu/fastestslap/no-a-legenysegben-1793635
Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2016.10.09. 10:38:44 -
#161191 Max tette a dolgat , ahogy Hami behuzodott o is. Szerintem nem is szamitott ra, hogy ott berobakozik valamivel Hamilton, egyebkent eleve belul marad.
Kb azt mondhatta Max, hogy mi a faszt akar itt Hamilton, Hami meg azt , hogy uuuu de nagy marha vagyok ! :))
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.10.09. 10:23:07 -
#161190 Nem, mindig az utolsó pillanatban kell irányt váltani, az a biztos, ha az ellenfél letér a pályáról. -
LBandi77 #161189 Persze szabályos volt,bezárta a kaput,nem lehetne mondjuk fél másodperccel előbb bezàrni és akkor nen szólna senki. -
Stockbauer33 #161188 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Vettel
-
Hasselhoff72 #161187 Semmi nem volt, közelében nem volt Hamilton az előzésnek.
Szerintem nem is ezért volt durca, egyszerűen ez most nem adta ki, és a szezon végén ez nagyon fájó főleg a előző motorhiba miatt. -
#161186 De meg jo is , hogy bezarta ! :)
Kedvelem Hamit, de nem tudom mit gondolt, ha szabad marad a belsi iv es befekezi magat siman nekimegy az RB nem kanyarbejaraton. -
IXEMGabeo #161185 bocs, de ez boven szabalyos volt...bezarta a kaput egyszeri iranyvaltassal... -
#161184 Inkább csak gondold át mit írsz vagy kit vádolsz és mivel, vagy csak nézd úgy az F1et hogy érted is ami történtik a képernyőn. -
#161183 Megyek lottózni. :D :D -
#161182 Szabályoknak teljesen megfelelő volt a manőver ( amit Hamilton elrontott ). Ha máskép gondolod írja a Mercedesnek, FIAnak hogy tegyenek panaszt ( nem tettek, hisz nem volt miért ).
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.10.09. 10:05:09 -
#161181 Gondolom büntetést nem kapott érte. :D Hihetetlen mennyire sportszerűtlenül tud védekezni ez a kölyök. Direkt behúzza a kocsit arra az ívre, ahol Hamilton támad. Mindjárt jön Totti és megmagyarázza, hogy ez a világ legtermészetesebb dolga. :D
Utoljára szerkesztette: adam46, 2016.10.09. 10:04:48