FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szerk: Nem vagyok Alonso hater,de az ő korában szerintem már mindegy,hogy a 6. helyért versenyez vagy a 14.-ért,fölösleges erőltetnie,2x világbajnokként
Utoljára szerkesztette: bakkerman, 2015.09.27. 19:59:11
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Esetleg Alonso tényleg menne a Red-Bullhoz, vagy Renaulthoz ha Lotust meg veszik? Renault motor még mindig jobb mind a Honda
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
A kérdést egy olasz lap munkatársa tette föl a három legjobbnak: „Sok versenyző aggódott a minap a guminyomás miatt. Azt mondták, túlságosan magas, és hogy ez problémát okozhat a verseny során. Volt ennek hatása a futamotokra?”
„Nem igazán, minden tökéletes volt. Semmi gond nem volt ezzel” – felelte Rosberg, mire az asztal túloldalán ülő Vettel közbeszólt: „Nálatok újra kisebb volt?” – utalt arra, hogy Monzában a rajt előtt a határérték alatt maradtak az FIA mérései szerint. Miután Rosberg rezzenéstelen arccal nézett maga elé, Vettel, igyekezett oldani a helyzetet: „Csak viccelek, nevethettek is! Csak egy vicc volt, ugyan már!” – mondta. „Mosolygok!” – felelte kissé savanyúan Rosberg.
<#banplz>#banplz>
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.09.27. 12:46:23
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Toro Rossoban most sem kellett csalódni, Max és Sainz megint ott volt a szeren. Jó csaták voltak a darálóban.
Amúgy mi volt a mercikkel előző futamon? nem tudták a gumik hőmérsékletét megfelelő tartományban tartani és ezért voltak lassúak?
Rosbergnek azt mondták, hogy tekerje föl a motort, de nemtudta megelőzni az Bottast, mert túlmelegedett a motor. jövőre olyan fejlesztések kellenek amik lehetővé teszik a hosszabb szélárnyékban autózást. Ha ezt megtudja valamelyik csapat oldani, hogy ne melegedjenek túl az alkatrészek a szélárnyékban az lesz a nyerő csapat.
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Verstappen felmentve, egyúttal mégis büntetve. Valóban nem vezetői hiba, hanem elektromos probléma miatt állt meg a mai időmérőn, azonban veszélyes helyre húzódott, így az FIA háromhelyes rajtbüntetéssel sújtotta.
Sorozatban a sokadik technikai hibája időmérőn, viszont az akció garantált lesz a 18. helyről rajtolva.
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
2. Lewis Hamilton GBR Mercedes-Mercedes 1m 32.660s
3. Valtteri Bottas FIN Williams-Mercedes 1m 33.024s
4. Sebastian Vettel GER Ferrari-Ferrari 1m 33.245s
5. Felipe Massa BRZ Williams-Mercedes 1m 33.337s
6. Kimi Raikkonen FIN Ferrari-Ferrari 1m 33.347s
7. Daniel Ricciardo AUS Red Bull-Renault 1m 33.497s
8. Romain Grosjean FRA Lotus-Mercedes 1m 33.967s
9. Sergio Perez MEX Force India-Mercedes no time Q3
10. Daniil Kvyat RUS Red Bull-Renault no time Q3
11. Nico Hulkenberg GER Force India-Mercedes 1m 34.390s*
12. Carlos Sainz Jr ESP Toro Rosso-Renault 1m 34.453s
13. Pastor Maldonado VEN Lotus-Mercedes 1m 34.497s
14. Fernando Alonso ESP McLaren-Honda 1m 34.785s
15. Max Verstappen NED Toro Rosso-Renault no time Q2
16. Jenson Button GBR McLaren-Honda 1m 35.664s
17. Marcus Ericsson SWE Sauber-Ferrari 1m 35.673s
18. Felipe Nasr BRZ Sauber-Ferrari 1m 35.760s
19. Will Stevens GBR Manor Marussia-Ferrari 1m 38.783s
20. Alexander Rossi USA Manor Marussia-Ferrari 1m 47.114s
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
Mindegy, jó látni, hogy vannak még klasszikus pályák, nem csak tesco parkolóba felfestett pályák, ahol minden irányba végtelen térbe nyúlik a beton, aki akar az a csíkokon belül megy, aki akar az meg kívül, nincs jelentősége.
Felesleges ez a sok mesterkélt pózolás, jópofizás tőle. Hagyjuk már.. Meg ez a Olaszul pofázás is.. Fogja vissza magát, úgy sem lesz belőle egy új Schumacher bármit is csinál. Nem kell ez a felesleges erőlködés.
Kimit is minek istápolja, az is szánalmas. Én biztos szólnék neki, hogy vegyen vissza mert ez elég kellemetlen a másikra nézve.
Per Aspera Ad Inferi.
nagyon korrekt Vettel reakciója
Utoljára szerkesztette: b type free, 2015.09.25. 07:13:44
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Per Aspera Ad Inferi.

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Ezt komolyan gondolta?
"A csapat igazgatója, Toto Wolff azonban elismerte, hogy Sebastian Vettel ekkor szándékosan óvatos tempót diktált, „ezért reálisan kell megítélnünk a teljesítményünket." "