182110
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
#161180 Sot....! Megnezve megegyszer meg belso iven se tudta volna megelozni, max kiloki Max et.Ez Hami sara, varni kellett volna meg ket kanyart . -
Stockbauer33 #161179 -
Hasselhoff72 #161178 Nem a Merci hibája hogy a többi egy fos, de itt legalább 2 ember versenyez egymás ellen nem mint a gyönyörű Ferkás meg RedBullos időkben. -
#161177 Ez bevagas volt, ne szorakozzunk mar ?! :) Ezt meg Hamilton se gondolta komolyan, hogy megkapja ajiba a belso ivet ! :)) -
#161176 szent szar,a magyar ember tényleg ilyen.ha van rajta sapka azért utálja a másikat,ha nincs akkor meg azért. -
SzocsA #161175 Remélem ez volt az utolsó szezonjuk.. Melyik volt az az év ahol minden egyes futamot más nyerte az elején?
Tegnap néztem valamit a digin 16 körös volt a futam monzában ment, a kocsik úgy néztek ki mint itt csak sokkal kevesebb aero elem volt rajtuk meg egy beömlőnyílás jobb oldalt a kasztnin a turbónak?
Bakker annyit előztek azon a versenyen, mint a forma 1es egész szezonban összesen.
Ez meg szerintem gáz, hogy féktávon bevág a másik elé, szerintem emiatt nem tudott befordulni Hamilton és vágta le az ívet, mivel féktávon nem tudott úgy fékezni, meg rövidebbet is akart fékezni, irányt kellett váltania ezért lett olyan...
Régen nem volt iylen hogy bevágok a másik mellé..
-
#161174 Mi volt a gond nyilakozatával? melyik mondata?
Itt van, hogy ne kelljen messzire menni.
„Először is minden szurkolónak köszönetet szeretnék mondani, és gratulálok a csapatomnak, nagyon büszke vagyok arra, hogy a részese lehetek. Mindenkinek gratulálok a gyárban és a teljes Mercedes-csapatnak! Mindent megtettem, amit tudtam, és örülök annak, hogy pontokat szereztem. A folytatásban is mindent bele fogok adni. Meglátjuk, mire lesz elég.”
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.10.09. 09:49:08 -
#161173 -
#161172 Természetesen nem. :) De ez meg a másik véglet. Egyébként máskor teljesen normálisan tud nyilatkozni, viselkedni.
A másik meg, jelenleg erős túlzás az, hogy "Elveszti a VBt"... :) -
Hasselhoff72 #161171 Plusz talán harapósabb lesz Hami hogy nem ő az aktuális VB:) -
#161170 Hami nagyon ott se vigyorgott, inkább Max és Nico
Szerintem érthető... épp úszik el a VB címe, mostmár az 1-2 sem elég a maradék futamon, ha megerőszakolja magát, akkor sem fog őszinte mosollyal felállni a dobogóra. Ebből a szempontból kissé szerencsétlen is a dobogó, még friss az élmény, frissek a gondolatok, pont hogy nehezebb elrejteni a valós érzelmeket, mint pár nappal később, ráaludva, átgondolva.
Tényleg semmi nem jó nektek, egyszer az őszinte reakció a baj (mert ez most az volt, egy őszinte szarkedv), máskor meg a műérzelmek... -
Stockbauer33 #161169 Igy van megérdemli -
#161168 Max tét nélkül megy, neki az 2. hely is jó volt ma, pláne hogy Ric a közelében sem volt és egy Mercedest megvert.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.10.09. 09:44:27 -
Hasselhoff72 #161167 Kezdek megbékélni Rosbi VB címével, végül is eleget seggelt a merciben és elég sok érdemtelenebb világbajnok van a történelemben(családon belül is) :D -
#161166 Elveszti a VBt, minek örüljön a dobogón amikor elszúrta a versenyt és megverték a futamon, még egy RB is? csak mond el minek, hogy te minek örülnél ha a helyében lennél. -
Stockbauer33 #161165 -
#161164 Engem is. Lentebb jól írták, mikor ő van fent olyan a hangulat mint egy ravatalozóba. Verstappen megint 2. tök jó, de hát ott van a durcis kisovis elcsesz mindent. Igen tudom, kapcsoljam ki a tv-t és akkor boldogság jön :D
lehet inkább selfiznem kellett volna meg matricáznom -
Hasselhoff72 #161163 elvégezték a munkát rendesen:) -
Stockbauer33 #161162 -
#161161 Nézd. Nekem az nem szimpi,ahogy közvetlen lekezeli azt, ha nem ő nyer. Épp Zoli mondta, amikor szelfiztek 3-an, hogy miért nem lehet ezt ott akkor,amikor több millióan látják? Állandóan ez a durcázás, ez a nem szólók hozzád, hátat fordítok,. Egyébként ezt Ricc. is megjegyezte.
Régen nem ez ment, és ez -engem- zavar. -
Hasselhoff72 #161160 Higgadjatok le, de te már törölted volna magadat! Forumozz normális stilusban amit te mindig követelsz másoktól, be kellene fejezni a durcázást hogy nem vagy HG, azóta használható a topic bármennyi is aknamunkát végzel... -
#161159 Akkor mivel van a gond? -
#161158 Persze, nem is ezzel van a gond... :) -
#161157 Lehet nem láttad, bemásolom mit mondott.
„Először is minden szurkolónak köszönetet szeretnék mondani, és gratulálok a csapatomnak, nagyon büszke vagyok arra, hogy a részese lehetek. Mindenkinek gratulálok a gyárban és a teljes Mercedes-csapatnak! Mindent megtettem, amit tudtam, és örülök annak, hogy pontokat szereztem. A folytatásban is mindent bele fogok adni. Meglátjuk, mire lesz elég.”
Hogyan is viselkedett?
Az a gáz amit kitaláltok mindenkire akiket utáltok.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.10.09. 09:33:36 -
#161156 Nektek felszínes, hazugság, képmutatás kell... ráerőltett mosoly, vagy pacsi, vagy pár mondtad.
Kicsit erős a stílusod. Légy szíves add meg a tiszteletet másoknak.
Egyébként meg veszíteni tudni kell...biztos ismered ezt a mondást. Ahogy viselkedik -szerintem- gáz (ez a telefonos dolga is..).
Utoljára szerkesztette: Papa01, 2016.10.09. 09:32:33 -
LBandi77 #161155 Szerintem meg a te Verstappen majmolásod veszi el a te itélőképességedet,megy a show ez kell a népnek,ebben az elfuserált f1 korszakban már csak ez marradt. -
argo001 #161153 Mindenki csúnya, mert Hamiltont bántja... :D
Szerintem pont szarik arra, ki mit gondol. -
#161152 Más is így csinálta az első kanyarban azon miért nem akadtok ki?
Most sem volt baleset, hiába jöttök ezzel a fikcióval a közelébe sem volt annak. Már mindenki túltette magát rajta. Basszus 1 hét szünet... fenébe lesz min vergődni.
Utálatotok teljesen elveszi a józan ítélőképességeteket.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.10.09. 09:25:03 -
LBandi77 #161151 Persze így kell védekezni,nem úgy hogy véded az ívet hanem úgy hogy az utolsó pillanatban bevágsz a násik elé,kár hogy nem erősebbek a kasznik kisgyerek már 1 párszor megnézte volna a pálya szélét.
Írom ezt úgy hogy Hamiltont egyeltalán nem kedvekem. -
#161150 igy kell védekezni aha:DDD Látom mindenáron csak beszólni akarsz, ennyire fáj?:) Hagylak akkor nyugodtan dolgozd fel:)
Utoljára szerkesztette: Count Adyn, 2016.10.09. 09:18:55 -
#161149 Maximálisan rendben van a szabályoknak megfelő, ilyen verseny ( ha néznéd és nem utálkoznál ), Maxnak, Hamiltonnak, Mercedesnek, Redbullnak, FIAnak megfelelő. Így kell védekezni, de át is adhatná a helyet, vagy DRSnél kicsit belefékezni had kerülje ki, biztos jobban tetszne mi?
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.10.09. 09:17:25 -
#161148 Ki kell kapcsolni a TV és boldogság gyün. -
#161147 Akkor rendben volt nálad amit Max csinált? én csak ennyire voltam kiváncsi:) Te kezdtél el durcizni mint egy Hamilton:) -
#161146 Hat amikor dobogon van Hamilton az en kedvem erosen szetcseszi ezzel a kisgyerekes duzzogasaval -
#161145 Több világbajnoki címek szereztek már, ki nem érdemelte meg és mit? mindegyik bizonyította és a belefeketett pénzt, időt, energiát, bizalmat. VB címmel háláta meg, hisz ezért kerültek oda, ezért karolták fel a "gyári" csapatok. Ilyen marhaságot mondani.......
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.10.09. 09:14:26 -
Lokker #161144 Sainz megmozdulására gondolsz? -
#161143 Biztos vagyok benne hogy nem nézted a futamot mert láttam olyan irányváltást amit nem Max csinált és még csak meg sem említetted, pedig ott is kéne verni az asztalt, csak hát ami szabályos az szabályos ugye. Hamilton sem feszegette túl, hisz szabályos volt, azt hogy nektek minden szabálytalan ami Maxtól jön legyen a ti gondotok és egyszerűségetek. -
Lokker #161142 Azért valamit le kellett tenni hogy onnan oda kerüljön. :) -
#161141 ?
versenyző...
általában akik felmennek vele a dobogóra, azok mélységesen megértik. Mivel hasonló célért küzdenek.
Örülni ha tud, akkor a csapatvilágbajnoki címnek tud, ha túlteszi magát a kibeba' rossz érzésen ami személyes.
Nem vagyok lélekbúvár, csak a nyilvánvalót magyarázom, amit csak azért nem látsz mert nem kedveled. :) ahogy azt sem hallottad amikor elnézést kért a rajtért.
Ez olyan mintha Kimi-től azt kérdeznéd miért nem örül a dobogón...a nagy titok az, hogy mert a legtetején kellene ahhoz állnia. Elsősorban versenyzők...másodsorban lehetnek, esetleg, szimpatikus emberek...de nem az alapján kerülnek oda.
Ezt vagy fel lehet dolgozni, vagy nem. :) -
Lokker #161140 Ma nem volt alatta űrautó és még Verstappen is beetette. Ferrari egy extrém taktikát próbált de még mindig úgy érzem hogy elfogytak az idény végére.