182153
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
Egyetértek! Megmondom őszintén én azért nem vagyok itt aktív már mert borzasztó ez a vergődés amit leművel.
Utoljára szerkesztette: oneal1, 2022.06.18. 08:28:52 -
#180147 -
ToxiMaxi #180146 Felesleges, lacika szétszipuzta az agyát, olyannyira, hogy arra sem jön rá, hogy a PH-n Hamilton szidásért kb. bann jár, ennek ellenére Hamilton fanként sikerült bannoltatnia magát...ahhoz mennyire kell már kreténnek lenni? Értelmetlen vele vitatkozni. Csak nyomja a hülyeségét 5k smiley-val a végén, a legjobb ignorálni. -
Mentolospogacsa #180145 Durva, az írásod alapján azt hittem hogy még sulizol. Vagy részegen írogatsz? A többesszámban beszélést meg hagyjuk, ahogy észrevettem 2 Szőr Csizmás drukkeren kívül itt is téged oltogat mindenki. -
#180144 -
#180143 Hátha látok valamit. amúgy meg általában szundizok rajta. És amúgy meg elég nagyfiú vagyok már jó pár éve hogy eldöntsem, mirül hol és mit írok ! :DDDD
És amúgy itt hiába próbálod az PH s patkányk-stréber stílusodat senkit nem érdekel, engem se ! :DDDD Na pá !! -
Mentolospogacsa #180142 Tudnál rá őszintén válaszolni, hogy mi a ráknak nézed, meg fórumozgatsz róla ha ennyire unalmas? Naponta leírod mint valami gyépés, na az dögunalmas. Ennyire fáj hogy Lüszientó Őhomoksága már jelentéktelen? -
#180141 Amúgy szerintem mindegyik autó pattog, legalábbis néha..... -
#180140 Igen, de szerintem ez tuti nem jó eljárás, hogy meregetunk, emelgetunk... nem mintha mondjuk bárkit számítana ennek a dogunalmas vacaknak...:) -
#180139 A felemelés megoldja h ne legyen extrém mértékű az erőhatás ami a pilótákat éri...Szóval a probléma megoldva ...
-
#180138 Brit tudósok kategória az indoklás.
A RB miért nem pattog? Az Alfa se. Sőt, az Alfánál a súly is rendben volt, ahogy a FIA kérte. Annyi, amennyit kért. Nevetséges az egész. Főleg, hogy Hamilton az első RB kiesés után azt mondta ők végeztek jobb munkát ... -
#180137 Azt a csapatok egyedül nem tudják megoldási. Tesztelni kell, pénz kell, lehet az autó felepitesen és szabalyozasaban is változtatni kell... -
Mentolospogacsa #180136 Ja, ez szerintem is RIP Ferrari lesz. Mondjuk a vertical g-force telemetria nem mutat über értékeket a Ferrarinál, eléggé elvegyül a többi csapat értékei között. Bár a telemetria amit láttam, nem nagyon volt bezoomolva. A Merci viszont extrém g-erőket mutat, ott szerintem akkorát kell emelni hogy az 1 másodperces lemaradásból 2 lesz. -
#180135 Mondjuk nekem az jön le h nem megszüntetni akarják , hanem megvédik a pilótákat a csapatuktól és saját maguktól...
A csapatoknak kell kitalálni valódi megoldást h teljesítmény is legyen és ne pilóták egészségének kárára próbáljanak ingyen tizedeket találni... -
#180134 a Merci járt volna jobban vele -
#180133 Nem, nem csak a Marci sírt..... -
ShaiHulud #180132 de jó arra, hogy tudassák a mercivel, hogy új vezetőség van és nem ér célba a kamusírás és a hangulatkeltés. Mert most ugye merci "sírt" meg szimulált hátfájást, hogy elérjenek egy olyan változtatást, ami nekik kedvezne, de most így ezzel a direktívával ők járnak rosszul. -
#180131 A hosszabb távú megoldas a lényeg, meg is akarja szüntetni a fia a delfinezest. Ez nyilván csak tűzoltás, semmire nem jó ez a meregetes , állítgatás... Gondolom a padlolemez oldalán a lezarast , vagy ilyesmit varialnak majd meg. -
#180130 majd ha mégjobban visszaesnek, mert nem ugy változtattak a szabályokon, hogy ök akarték, majd kiváénycsi leszek a következő nyilatkoztatokra, jaj hát mégse fáj anynira ki lehet birni, csak baku volt olyans zar, de azért mert utcai pálya. inkább maradjon minden ahogy volt megoldjuk a méásodik részére a szezonnak. -
#180129 Igazából azért léptek mert nem csak Hamilton sír, hanme kurva sokan... már aki szabadon megszólalhat ... :D
De mindegy, , legalább az eheti lajosozásotok is meglesz :DDDDDD -
ShaiHulud #180128 nem, mert az auto parameterei szabalyban meg voltak szabva mar jo elore, ehhez kellett fejleszteni az autot, ha most azon valtoztatnak menetkozben akkor kicsesznek azzal aki jol fejlesztett. -
#180127 Wettelen és Hamiltonon kívül ki az aki meg mer ott szólalni bármiért is ? ;)
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2022.06.16. 21:42:33 -
#180126 Nem jártunk volna jobban a minimális hasmagasság emelésével? -
ShaiHulud #180125 Wéber Gábor írása alapján leginkább Mercedes és Ferrari fog visszaesni tempóban, hisz a függőleges mozgást fogják mérni és betartattni egy küszöbértéket, tehát amelyik autó most nagyon pattog, annak tennie kell róla hogy ne pattogjon, vagyis meg kell emelnie a hasmagasságot. Redbull nem pattog tehát ők maradhatnak úgy ahogy most vannak, de ferrari és merci kénytelen lesz emelni, ergo lassulni fognak. -
#180124 Én inkább azon csodálkozom, hogy mi tartott ennyi ideig, hogy valaki - bárki - határozottan fellépjen a jelenség ellen. Még nézni is fájt, és csoda, hogy nem történt komoly alkatrészleválás a vibráció miatt. -
#180123 hatásos volt a riányálás.... kíváncsi vagyok mennyire nyúlnak bele az erősorrendbe! -
#180122 Lajos és a merci ezt is kisirta :P -
#180121 -
#180120 Mennyi sírós pilóta! Pedig Hamilton megmondta, hogy még ők is jobb munkát végeztek, mint a Red Bull. :D
Ezek szerint nem. -
#180119 A válasz egyszerü, mások is megmondták, hogy meg tudnák oldani a csapatok, de nem akarják, mert azzal lassulna a kocsi.
Magyarul kell nekik a fájás.
Az FIA tudja ezt és miért is változtasson olyan dolgon amit a csaptok meg tudnának oldani? más fejlesztéssel kellene ellensulyozni a pattogás megakadályozását megszuntető okot.
FEl kell emelni a kocsit arra a szintre ahol már nem vagy nem anynira érződik, és emellé fejleszsenek az aerón a légellenálláson vagy a motoron , hogy gyorsabbak legyenek.
enyni a probléma, de könynebb azt mondani, hogy a FIA változtasson a szabályon, mert akkor mindenkinek kötelezö lenne felemelnie a kocsit vagy kapna plusz összegeket a fejelsztésre, és itt most ez megy a háttérbe, hogy probáljanak nyomást gyakorolni az FIA-ra és egymásra is.
És ehhez a szpihologiai hadviselést használják, és minél nagyobb a hype körülötte és ha sikerül szimpátiát elérni a szurkolokban akár lajos szenvedését látva majd igy kikényszerithetnek valamit. -
#180118 mit tilt a FIA, ami miatt rá kell várni? -
#180117 Sainz: Tényleg kell 20 hátfájós pilóta minden futam végén?
hihetetlen, már megint csak Ham meg a Merci panaszkodik a pattogásra... :( -
#180116 Értem sokkal jobb volt eddig hogy a princessa agyon nyerte magát ahogy akarta :D Fantasztikus 7 év volt... -
#180115 Tényleg egy rakás fos az is :D De :DDDD Neked azért tetszik ez mert ott százan jönnek szembe , itt meg csak öten :D -
#180114 -
#180113 Régen egy durvább kerékvető közöléskor is fél év hátfájás lett az eredmény ... Valóban nem tréfa dolog .... -
#180112 Onboardon látszik mindegyik autó csapkodja magát a betonhoz , hol jobban hol kevésbé .... Nyilván lajoszók leragadnak a kis ovis világukban, de ez nem csak Merciről szól. egyáétalán nem tréfa dolog...
Ezen túl szerinterm atavlyi nagy mellény, hogy micsoda szuper versenyeket látunk majd, olyan autót terveztek íaz egy totális bukta lett !! Nem is értem mint néző minek kellene ezhhez ragaszkopdni, élvezhetetlen fos az egész. Bakuban egyedül Vettel autóforgatása volt említésre méltó ....
szóval felőlem dobhatják akár az egész koncepciót a kukába , sokan nem fognak ezért sírni az tuti .... -
#180111 Gasly: Nem akarunk 30 évesen bottal járni
-
Mentolospogacsa #180110 Azért nem tesznek semmit a szabályalkotók, mert 1 csapat van rajta ennyire kibukva. Oldja meg a Merci, jól néznénk ki ha a mezőny többi részét züllesztenék hozzájuk... Emelje meg a Mercedes az autóját ha normális hasmagassággal nem biztonságos a fostaligájuk, vagy akinek nagyon fáj a háta az ne vállalja a futamot. Beszarás amúgy, hogy minden esetben a mutogatás megy. Teccettek' volna rendes autót hozni, hogy egy klasszikust költsek át. -
HuHam #180109 Ami igazán érdekes, hogy a gumiknál nem restellik már jó régóta a minimális nyomás betartatását - biztonsági okokból - persze okkal - ott volt a tavalyu Bakui 2 gumirobbanás pld. Most meg nem tesznek semmit a pattogás ellen a szabályalkotók. Pedig a minimális hasmagasság kb. ua. hatású volna mint a minimális nyomás a kanyarsebességekre.
Ennyire fontosak a kanyarsebességek ? Kisebb G-erők nem ártanának ezekben a meleg párás hónapokban ..
Amúgy meg, az előzések nemigen lettek könnyebbek, mégha a követés most nem annyira árt. De talán a fő ok nem is a szárnyak voltak, hanem a mindenen átható szenzorok, szabályozás, gumispórolás ... Ja, meg a motorspórolás is . Ja meg a kv. plafon ... Plafonig érő bürokrata alkalmatanság .