FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
I met God. She's black
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
november 27, te jó ég. Melyik volt a leghosszabb szezon eddig? Az idei?
I met God. She's black
Revised 2016 Formula 1 calendar:
March 20 - Australia
April 3 - Bahrain
April 17 - China
May 1 - Russia
May 15 - Spain
May 29 - Monaco
June 12 - Canada
June 19 - Azerbaijan
July 3 - Austria
July 10 - UK
July 24 - Hungary
July 31 - Germany (Hockenheim)
August 28 - Belgium
September 4 - Italy
September 18 - Singapore
October 2 - Malaysia
October 9 - Japan
October 23 - USA
November 6 - Mexico
November 13 - Brazil
November 27 - Abu Dhabi
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
respect to the man in the ice cream van
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Utoljára szerkesztette: Pitti, 2015.09.29. 07:36:22

"Nulla tenaci invia est via"
4 hrs · Edited ·
Pont került az ügy végére: a Renault megveszi a Lotust. Legalább is "szándékában áll" jogilag.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.09.28. 18:18:12
Azért remélem a honda összekapja magát, Alonso megérdemelne egy harmadik címet meg mi is egy izgibb évet jövőre. 😊
Nem tudom mitől van ez sajnos...<#fejvakaras>#fejvakaras>
Persze a 2 szinte összehasonlíthatatlan főleg, hogy itt elvileg nem is a konkrét robbanó motorral vannak gondjaik, de én meglepődnék, ha nem ők lennének jövőre is a leggyengébb motorszállítók
I met God. She's black
szerk: Nem vagyok Alonso hater,de az ő korában szerintem már mindegy,hogy a 6. helyért versenyez vagy a 14.-ért,fölösleges erőltetnie,2x világbajnokként
Utoljára szerkesztette: bakkerman, 2015.09.27. 19:59:11
Esetleg Alonso tényleg menne a Red-Bullhoz, vagy Renaulthoz ha Lotust meg veszik? Renault motor még mindig jobb mind a Honda
A kérdést egy olasz lap munkatársa tette föl a három legjobbnak: „Sok versenyző aggódott a minap a guminyomás miatt. Azt mondták, túlságosan magas, és hogy ez problémát okozhat a verseny során. Volt ennek hatása a futamotokra?”
„Nem igazán, minden tökéletes volt. Semmi gond nem volt ezzel” – felelte Rosberg, mire az asztal túloldalán ülő Vettel közbeszólt: „Nálatok újra kisebb volt?” – utalt arra, hogy Monzában a rajt előtt a határérték alatt maradtak az FIA mérései szerint. Miután Rosberg rezzenéstelen arccal nézett maga elé, Vettel, igyekezett oldani a helyzetet: „Csak viccelek, nevethettek is! Csak egy vicc volt, ugyan már!” – mondta. „Mosolygok!” – felelte kissé savanyúan Rosberg.
<#banplz>#banplz>
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.09.27. 12:46:23
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Toro Rossoban most sem kellett csalódni, Max és Sainz megint ott volt a szeren. Jó csaták voltak a darálóban.
Amúgy mi volt a mercikkel előző futamon? nem tudták a gumik hőmérsékletét megfelelő tartományban tartani és ezért voltak lassúak?
Rosbergnek azt mondták, hogy tekerje föl a motort, de nemtudta megelőzni az Bottast, mert túlmelegedett a motor. jövőre olyan fejlesztések kellenek amik lehetővé teszik a hosszabb szélárnyékban autózást. Ha ezt megtudja valamelyik csapat oldani, hogy ne melegedjenek túl az alkatrészek a szélárnyékban az lesz a nyerő csapat.