182110
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
Stockbauer33 #161300 -
Stockbauer33 #161299 -
#161298 Lehet sisakfestést változtatni 1X
Boxutcában minden szerelő számára kötelező a sisak és szemüveg.
[...]
„Az autókat nem lehet a garázsból vagy a kerékcsere helyéről olyan módon kiengedni, hogy azzal veszélyeztessék a személyzetet vagy más versenyzőket”
Ezek nem így voltak eddig is? -
#161297 Változások 2017-től – az FIA közzétette módosított szabályzatát
Nő a versenyen maximálisan elfogyasztható üzemanyag mennyisége. Az elmúlt években jellemző 100 kilogrammos határt 105 kilogrammra emelték, reagálva a szélesebb gumik által jelentett nagyobb légellenállás problémájára.
Nem lehet felhalmozni erőforrásokat. Ha egy versenyző egy hétvégén belül egyszerre több motort is kap, a következő alkalommal az utoljára használt darabbal kell versenyeznie – a másik új egység használatáért annak legközelebbi bevetésénél újra büntetést kap, mintha akkor cserélt volna először.
Pirelli az első öt versenyen maga választ abroncsokat a csapatoknak. Azonos mennyiséget.
Lehet sisakfestést változtatni 1X
Boxutcában minden szerelő számára kötelező a sisak és szemüveg.
„Amennyiben az első és a második edzés nem volt esős, a harmadikon viszont jó esély van arra, hogy az legyen, az FIA plusz köztes esőgumikat ad a versenyzőknek. Ilyen esetben egy köztes esőgumit az időmérő előtt vissza kell szolgáltatnia a gyártónak.”
„Az autókat nem lehet a garázsból vagy a kerékcsere helyéről olyan módon kiengedni, hogy azzal veszélyeztessék a személyzetet vagy más versenyzőket”
Esőben biztonsági autóval megkezdett futam állórajttal fog eldinulni. -
#161296 Hülkenberg 2+1 év Renault. -
#161295 igy kelett volna:D -
#161294 Ja, nem is feltétlen személyed ellen szól, csak van aki direkt így írja. De nem ezen fogunk összeveszni, ha egy építő jellegű hozzászólásban van, mint esetedben. :D -
#161293 Mi rejtőzik Hamilton nyusziálarca mögött? - Szuzukai Görbe Tükör -
#161292 Én megbocsátok, de nem tudok már vele mit kezdeni :D
De amúgy azóta én is észrevettem, hogy elég szerencsétlen ragot választottam... úgy írtam eredetileg, hogy usához, aztán módosítottam erre, olyasmi elgondolással, hogy usába mennek, oda választanak gumit. A legjobb viszont az lett volna, hogy usára. -
#161291 *ban (boccs, de iszonyatosan szúrja a szemem) -
Stockbauer33 #161290 -
Stockbauer33 #161289 http://www.m4sport.hu/2016/10/12/a-tesztvita-az-elso-2017-es-osszecsapas-a-mercedes-es-a-red-bull-kozott/
http://www.m4sport.hu/2016/10/13/hamilton-kihagyja-a-tesztet/
Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2016.10.13. 12:14:39 -
#161288 Mindjárt az elején azt mondja Senna: "hiányzol nekünk Alain". Lehet, hogy nem voltak puszi pajtások de egészen normális viszony volt közöttük.
-
#161287 Igaz.
Bergerék alatt mondjuk ennyire nem volt felgyorsulva a világ. Most, mindenki csak a chaten vagy a facebookon lóg, és ki se tudja onnan a fejét. Száz tök egyforma hír a F1ről percenként. Hamiltonék is olvassák. Tökük tele. Értelmes F1es hírt, ami érdekes volt, nem is tudom mikor olvastam utoljára!? -
Stockbauer33 #161286 http://index.hu/sport/forma1/2016/10/12/a_legjobb_vicc_ami_mara_teljesen_kiveszett_a_forma-1-bol/ -
#161285 gumiválasztás usába
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#161284 "Az egyik részlet, amit a film kiforgatott, éppen Lauda és Hunt viszonya volt: valójában fiatal koruk óta kifejezetten jóban voltak, F3-as versenyzőként még szállást is együtt béreltek, soha nem acsarkodtak egymással úgy, ahogy a Rush bemutatta." Érdekes ez, miután Lauda volt a fő háttéranyaga a filmnek. Ilyen alapon Prost és Senna is puszipajtások lehettek ... -
#161283 -
Lokker #161282 Vigyázz mert a modik szerint ez off és flame szóval 2 bünti pont és Totti ha meglátja rohan a modi topikba. -
#161281 ja, vannak pilóták és vannak celebek
már nekem az is elég lenne ha spoilerbe kerülne
de hát ki nem sz.rja le a többség akaratát? :)
Utoljára szerkesztette: Master91, 2016.10.12. 19:01:18 -
#161280 lehetne "napi Kimi/Felipe/Vettel stb..." kép is csak ők nem csinálnak semmit :D -
Stockbauer33 #161279 https://www.facebook.com/MercedesAMGF1/?hc_ref=NEWSFEED
-
#161278 Mondjuk ez sem mai kép. :D -
#161277 mindegy, napi hamilton kép pipálva van -
#161276 mondjuk ez nagyon nem mai kép -
Ja, akartam is kérdezni a meccs után, hogy most Suzuka nem feküdt Riccnek, vagy a körülmények, vagy miaszösz, de úgyis elveszett volna a Max vs Hami kommentek között. -
#161274 Rejtély megoldva: Ezért került hátrányba Ricciardo Verstappennel szemben
Christian Horner csapatfőnök előrebocsátotta, Austinban a tervezett motorcseréjükkel minden megoldódik. „Daniel lassabb volt az egyenesekben. A motormérnökök megvizsgálják ezt. Ezek az erőforrások már életük vége felé közelednek. Emellett a padlólemeze kicsit érintette is az aszfaltot az egyenesben. De biztosra veszem, hogy a motormérnökök alaposan kiértékelik ezt. A következő versenyünkön mindkét versenyzőnk megkapja az idei ötödik, utolsó motorját” – fogalmazott. -
Stockbauer33 #161273 -
#161272 Éppen maga alatt van.
( csak szombaton nem adott interjút vagyis beolvasott azoknak akik előző nap ezt meg azt írtak róla, vasárnap szokás szerint nyilatkozott a futam uán )
-
#161271 Ne szidjátok Lúízt, mert a végén még itt marad. :) -
#161270 Most akartam linkelni. Kibaszott kemény. -
#161269 -
#161268 Ezt az egész hisztit a sajtó tartja fenn, mert besértődtek Hamilton kivonulására aki meg rájuk sértődött meg. Nevetséges és szánalmas kihozni ebből azt, hogy egy motorhiba, egy snapchat fotó és egy harmadik hely már egyenlő azzal, hogy összeomlott és vége. Ezt a sajtó akarja bele látni. Aztán majd amikor megnyeri az USA futamot, akkor meg majd beharsongja a sajtó, hogy na összeszedte magát és ez a két hét elég volt hozzá, hogy visszarázódjon. Az meg persze véletlenül sem jut eszükbe, hogy kb leszarja az egészet.
Utoljára szerkesztette: Pluskast, 2016.10.11. 13:24:07 -
#161267 -
#161266 A leghalványabb fogalmam sincs, hogy ezt most miért nekem írtad. Semmi bajom nincs ezzel a versenyszituációval. Ne szedd ki a kommentemet a kontextusból. -
#161265 Főleg az elején,micsoda rajtbalesetek voltak.
Repült a fele mezőny. -
#161264 azért ez egy picit más,itt egyszerre mozdulnak be a féktávon.Max folyamatosan azt várja,mikor reagáljon a másik mozdulatára,aki már a fizika korlátai miatt nem tud mit csinálni,vagy túlcsúszik vagy telibe találja Maxot. -
#161263 Ó a sajtó cak nyomja tovább, Lewis nem nagyon lőtt mellé a hétvégén velük kapcsolatban ( tisztelet persze a kivételnek ).
Rosberg ezen a hétvégén nagyon jó volt, Hamilton is, talán lett volna csata ha a rajtot nem rontja el, talán nem. Ki tudja Rosberg mennyire kontrollálta azt az 5 mpt előnyét, mennyivel mehetett volna gyorsabban ha szükséges.
Előző futam a zsebében volt hibátlan vezetéssel, de a technika kiejtette. Ez egyszerűen nem fér bele Rosberg ellen, mert nagyon erős és nagyon gyors és Ő sem hibázik ha minden összeáll.
Most persze megint céltábla, de nincs Ő szétesve, viszont elbukni látszik a VBt ami nyilván megviseli, mert ha nem tenné akkor lenne baj... -
#161262 http://www.m4sport.hu/2016/10/10/kemeny-jelzokkel-illeti-hamiltont-a-brit-sajto-botranyoktol-sem-mentes-hetvegeje-utan/ -
IXEMGabeo #161261 hamar itt tartunk Alonso is akkor unfair, mert meg messzebb volt anno Coulthard es nyomott egy satufeket a skot pedig a kavicsagyba kerult...biztos emlekeztek arra a futamra asszem a 2003-mas Nurburgringen tortent...ha ez unfair volt nezzetek meg azt az esetet