FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lac coo
Én meg ezt nem is értem ...
aki nem tud motort gyártani ,vesz magának, abból vesz amit kínálnak ....

Ha nem jó neki, menjen a francba.

Talán a Redbull rohangál az aero-felfüggesztés csomagjával és osztogatja ? 😊

miért is várja mindenki el a Marcedestől vagy a Ferraritól ,hogy a legjobb motorját odaadja az egyik legnagyobb ellenfelének ?

Felőlem mehetnek , nekem nem fog hiányozni, lesz majd más helyette ...

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Jeffjohnson
Én ebben annyira nem hiszek de meglátjuk mi lesz. Ha kilépnek az lenne az F1 szégyene. Én ugyan nem vagyok RB szurkoló de a sportnak kell minél több erős csapat.

b-type
Lehet nem is kell nekik semmi, csak ki akarnak lepni lelepesi penz nelkul, 2020-ig szerzodes van...
vagy a CVC altal lepasszolt F1 reszvenyek kellenek, erdeklodtek egy idoben...most pedig verik le az F1 arat

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

repvez
valahol még fenn van a kvrijat baleset? vagy már letörölték mindenhonnan ?
lac coo

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Totti5

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Szabi
:-)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

"Nulla tenaci invia est via"

Jeffjohnson
Amennyire én tudom a Ferrari azt kínálta fel nekik.

oneal1
amúgy a tavalyi ferrari motor az még kérdéses hogy megkapnák e vagy azt fixre eladná nekik a ferrari?

!Forza Ferrari!

bakkerman
Egy ismet eros RB nem erdeke se a Ferkanak,se a Mercinek,max a nezoknek. Ha kiszallnak akkor evekre bevan betonozva a Merci-Ferrari duo,es meg ott van a Williams is

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Jeffjohnson
Link

Jövőre a Lotus Renault motorral megy ezért a Marussia lesz az új Mercedes motoros alakulat. Ami az érdekes ebben, hogy a Red Bull-nak nem nagyon lesz választása. Vagy megy tavalyi Ferrari motorral vagy kiszáll. Ennyire félnek a RB-tól a németek? Hihetetlen, hogy így próbálják kicsinálni az egyik riválisukat a Ferrarival "közösen" de legalább ne hangoztatnák azt, hogy jót tesznek azzal a sportnak, hogy a Marussianak adnak el motort.... végül is tavaly majdnem csődbe ment, nyilván ők lennének a legideálisabb partner.

HTS s3rg1nh00

Utoljára szerkesztette: HTS s3rg1nh00, 2015.10.01. 13:01:07

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Botond
Nem hiszem, nekem úgy rémlik volt már ilyen januárban induló decemberben végződő szezon (wikipedián hamar csekkolni lehet), csak akkor még nem volt minden hónapban futam, pláne nem havonta kettő. 😊

szabii98

I met God. She's black

bakkerman
Majus 1 orosz nagydij 😄D ez veletlen vagy szandekos? 😄

szabii98
Az azeri verseny hétvégéje nem tuti, mert akkor lesz Le Mans
november 27, te jó ég. Melyik volt a leghosszabb szezon eddig? Az idei?

I met God. She's black

mcmoha

Revised 2016 Formula 1 calendar:
March 20 - Australia
April 3 - Bahrain
April 17 - China
May 1 - Russia
May 15 - Spain
May 29 - Monaco
June 12 - Canada
June 19 - Azerbaijan
July 3 - Austria
July 10 - UK
July 24 - Hungary
July 31 - Germany (Hockenheim)
August 28 - Belgium
September 4 - Italy
September 18 - Singapore
October 2 - Malaysia
October 9 - Japan
October 23 - USA
November 6 - Mexico
November 13 - Brazil
November 27 - Abu Dhabi

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

szabii98
Még ma levizsgázott 😄

I met God. She's black

[HUN]FaTaL
Mostmár lerakhatja a jogsit <#idiota>

http://goo.gl/gd6Zi5

bakkerman
Akkor mostmár vehet sört magának is,nem kell az apjával lemennie a boltba <#eplus2><#idiota>

Totti5

Master91
pénz van, ferka cuccokat kapnak, sztem olyan Sauber szinten lesznek , mostani év - mostani sauber szint
cement
szerintem meg a hátsó traktusban lesz bérelt helyük, sajnos

respect to the man in the ice cream van

szabii98
van egy olyan érzésem hogy jó bemutatkozásuk lesz

I met God. She's black

bakkerman
Grosjean mehetett volna szerintem a leendő gyári Renaultba is,vagy konkrétan nem hívták még őt,vagy több potenciált lát a Haasban. És ha jó autót adnak alá még akár Raikkönen ülésére is pályázhat majd,elég szoros együttműködésben lesz a gyári Ferka a Haasal

Totti5

Totti5
Pénz lesz, a többi már a szervezésen múlik... reméljük jó autót építenek. Persze az első év pokoli nehéz lesz meg a második is.

bakkerman
Várom ennek az új csapatnak a bemutatkozását,vajon hogy fognak beszállni? Úgy mint a HRT vagy a Manor,vagy egyből ott fognak leselkedni a pontszerző helyek környékén <#nemtudom>

mcmoha

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

Tavaly tavaly volt, most meg idén van. Tavaly nyert, most meg versenyben sem volt sajnos... 😞
Utoljára szerkesztette: Pitti, 2015.09.29. 07:36:22

Szabi
azért a Lotus Alpine után nem túl meglepő lépés.. 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

"Nulla tenaci invia est via"

Totti5
Gábor Wéber
4 hrs · Edited ·

Pont került az ügy végére: a Renault megveszi a Lotust. Legalább is "szándékában áll" jogilag.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.09.28. 18:18:12

bardocz
Mindenhol lassúak idén. Viszont a Nissan GT3-ban ott van a Godzillával.
Totti5
Lömánba idén lassúak voltak, de mivel tavalyi autóval mentek ezen nincs is mit csodálkozni, miközben a másik kát gyár újat és sokkal gyorsabbat épített.

És pont vissza térnek a rallyba😊)
maffioso
Toyota bukása? Tavaly ők nyerték a bajnokságot azt hiszem.

\"If in doubt, flat out!\"

Bercy
BTCC-ben jelenleg egy hondas vezeti a bajnoksagot egy futammal a vege elott.
Botond
Teljesen szétvált az európai és a japán fejlesztési mechanizmus. A japán modell a fenntarthatóbb környezetbarát irányba ment el, az európai meg a lóerőszakoláséba és nyilván a versenysportokban ez utóbbi kifizetendő. VW botrány a jéghegy csúcsa ebben a fejlesztéselméleti szemlélet különbségben.

Azért remélem a honda összekapja magát, Alonso megérdemelne egy harmadik címet meg mi is egy izgibb évet jövőre. 😊
Az összes Japán márka szenved minden kategóriában az autosportban. ....Le Mans toyota bukása, ...a nissan.... . rallyban már nincs Japán.
Nem tudom mitől van ez sajnos...<#fejvakaras>

benőmenő
Ha a wtcc-s motorjaikból indulunk ki, ott még a Ladák is lenyomják őket. <#idiota>
Persze a 2 szinte összehasonlíthatatlan főleg, hogy itt elvileg nem is a konkrét robbanó motorral vannak gondjaik, de én meglepődnék, ha nem ők lennének jövőre is a leggyengébb motorszállítók
desigo
Rakat szar ez a McLaren.Nulla fejlődést mutattak idén.
Jövőre se lesz ez sokkal jobb.
hát a két új pályán, ha 2× hibázik vagyis nullázik Hami, akármi lehet még, de csak álom 😊
Totti5
Előre nem kell leírni a jövő évi Hondát. Bármi lehet. VBért valszeg nem fognak menni akkor sem, de nagy léptékben jöhetnek előre.

szabii98
De ő ezt nem fogja felfogni, Alo nem olyan alak aki feladja, ő még vb akar lenni

I met God. She's black