182110
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
Stockbauer33 #161340 http://www.formula1.com/en/latest/features/2016/10/classic-onboard---hamilton-seizes-the-lead-from-vettel-in-austin.html
nagyon rendben van ez a vezetési technika.Mond6 bárki bármit
Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2016.10.19. 22:26:04 -
#161339 Ez nem az only Hamilton fan klub csoport. -
Stockbauer33 #161338 https://www.instagram.com/p/BLuT38khb2J/ -
#161337 -
#161336 Tíz éve élete első Forma–1-es szezonjára készült, és bár ígéretes fiatalként tartották számon, nevét alig ismerték a motorsportok világán kívül, 49 futamgyőzelemmel és 3 bajnoki címmel később viszont Lewis Hamilton igazi „világsztárnak” számít. A címvédő nemrég pályafutása első éveiről mesélt, és arról, mi változott a sikerekkel és a rá irányuló figyelem növekedésével.
-
Lokker #161335 Tedd már túl magad rajta. Neki ez a véleménye. Amúgy is kell a kötelező fekete a játékba akit az elején kinyírnak. -
#161334 Ja hogy neked megintcsak a karakterével van gondod. Ez ellen nem lehet tenni, mindenki íze kedve szerint nem lehet a szerepeket kiosztani. Nem, nem Hamilton egyik sem, Ő autóversenyző Forma 1es többszörös világbajnok. És pont ezért tehet meg ilyen dolgokat ( mint mindenki más )
Filmekben és amúgy más játékokban is teljesen megszokott dolog bedobni 1-1 ismert személyt kameózni. Ebben bármi rosszat belelátni egészen elképesztő.
S hogy milyen lesz? nem tudjuk, csak egy képet láttunk... nyilván aki már most utálni akarja a szituációt ha meglátja a végeredményt akkor azt is fogja, nincs is ezzel gond.
Csak azt nem értem hogy ez miért rossz, ebben milyen bármi féle rossz dolog van.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.10.19. 18:02:20 -
Stockbauer33 #161333 http://www.m4sport.hu/2016/10/19/egyedi-utat-jarhat-a-red-bull-2017-ben-newey-megint-kitalalt-valamit/
http://gp-live.hu/f1-hirek/lewis-hamilton-az-ember-aki-egy-evtized-alatt-egyszeru-autoversenyzo-sracbol-vilaghiresseg-lett/
remélem hétvégén megnyer mindent
Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2016.10.19. 17:35:54 -
#161332 biztos lesz hammertime :D
nyavaja tudja mi a mozgatórugója a dolognak. -
#161331 Én a COD marketing részlegét nem értem,miért éppen Lajosra esett a választásuk,amikor ő egy F1 pilóta,lényegében egy sportoló. Annyi akció filmes csúcsszinész van a mai filmiparban,akik sokkal inkább passzoltak volna egy ilyen reklámfelkéréshez,nem tudom elképzelni azt az indokot vagy okot amiért Ham-et keresték meg...a bőrszín még talán ok lehetne (ugye az idei FIFA,BF1,Watch Dogs 2,Mafia III...),de színesbőrű akciófilmesből is van azért bőven. Érdekes ez az ügy mindenképp.
És nem vagyok rasszista mielőtt ez előjönne, 9 éve kedvenc pilótám pont ő,aki színesbőrű :D
Utoljára szerkesztette: bakkerman, 2016.10.19. 17:20:34 -
#161330 Úgy van köze, hogy meglátom a képet amin Hamilton a kétszeres F1 versenyző katonaruhában feszít és játssza a tökös katona legényt és elröhögöm magamat és hangosan felteszem a kérdést, hogy muszáj ezt? A színész példád meg ne is haragudj de marhára életképtelen, mert egy színésznek az a munkája, hogy szerepet játsszon. Hamilton meg ki is? Versenyző? Modell? Dj vagy zenész? Esetleg akcióhős? Sajnálom ha nem érted, hogy mi vele a problémám, de nem várom el, hogy úgy lásd ahogy én (csak kiprovokáltad tőlem a választ). -
#161329 Biztos, de azt nem tudtam meg hogy egy színésznek ( akár profi, akár amatőr, akár beugró ) miért kellene azt a dolgot élesben is űznie ami szerepet megkap, ha már le lett írva hogy "Szerintem életében nem fogott fegyvert a kezében". Mi köze van ennek bármihez... -
Lokker #161328 Azok a fránya vélemények. Mindenkinek egyformán kéne gondolkodnia. Bezony, arany életünk lenne... -
#161327 Előrébb ezzel nem kerültünk a megoldáshoz, de ha ennyi akkor ennyi. -
#161326 Nem akarom szét flammelni az oldalt, maradjunk annyiban, hogy én ezt teljesen másképp látom. -
#161325 -
#161324 A CoD nem egy játék, hanem egy franchise, aminek két évvel ezelőtti részében (Advanced Warfare) Kevin Spacey volt a főszereplő. A sorozat híres a sodró lendületű kampányáról, és a kiforrott multiról. Hamiltonnak szíve joga azt csinálni, amit akar, ha bekerült a játékba, akkor ez bizonyára nagyon klassz élmény lehetett neki, látni és részt venni ebben a folyamatban.
Az ilyen szemellenzős baromságok ("vérpistikék játszanak vele, stb.") tipikusan azok az előítéletek, amelyek hátterében vagy a személyes tapasztalat hiánya, vagy valamilyen trauma áll (pl. egy rossz K/D arányból fakadó frusztráció, hmm).
Aki a sorozatot ismeri is, esetleg játszik egyes részekkel, az képes szubjektív sorrendet felállítani az egyes részek között, de általában egyetértenek, hogy jó kis dara minden egyes része. Akad, aki kiábrándul belőle, mert az irány nem tetszik, és olyan is, akinek épp ez a vonal szórakoztató. És vannakaz előítéletesek, akik csak copy/paste véleményekre képesek a játékkal kapcsolatban és ezért alapjáraton is nagyon fárasztóak, hiteltelenek és a legkevésbé sem komolyan vehetők. -
#161323 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Én meg azt nem értem meg, hogy ha teszek egy véleményt, akkor miért kell ráharapnod egyből és miért kell megmagyaráznod, hogy az nem úgy van... Mindig ez van... -
#161322 Ez van, akkor veszel mást, magánügy. Hogy miért kell ezt mindig ilyen mód kommentálni... mire jó ez...
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.10.19. 11:30:42 -
#161321 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Igen, a földkerekség szégyene az a játék.
Utoljára szerkesztette: adam46, 2016.10.19. 11:05:09 -
#161320 Swarczi legutóbb pl a Lego City Undercover játékban szerepelt mint karakter és szinkron.
"Szerintem életében nem fogott fegyvert a kezében"
Ez nem tudom hogy jön össze ahhoz hogy bárki szerepeljen egy játék / film fikcióban. Swarczi sem tömeggyilkos, sőt embert sem ölt még, hiába az a filmvásznon.
Rushban sem autóversenyző alakította Laudát, aki szintén nem ült F1es autóban... tán még versenyautóban sem. ( aztán lehet, mint ahogy Hamilton is lőhetett már, hisz azt bárki megteheti bármikor egy lőtéren, Te is ) vagy minimum már
paintballozott / airsoft. -
#161319 Lehetséges, csak éppen ez amolyan hogy kerül a csizma az asztalra eset. Mert ha teszem azt Arnold Schwarzeneger csinálna egy ilyet azt mondom ok, hát akció színész. Na de egy F1 versenyző? Szerintem életében nem fogott fegyvert a kezében. Lassan el lehet mondani Hamiltonról, hogy minden volt csak akasztott ember nem.
Utoljára szerkesztette: Pluskast, 2016.10.19. 10:27:07 -
#161318 Simán elég, hogy ha csak nem írsz ilyen butaságot. -
simonl #161317 Máskor csak akkor merek véleményt nyilvánítani, ha már áldoztam a topic (és gazdája) Hamilton házioltárán. -
#161316 na :)
ez ismerős valahonnan, amikor a Mercedes-hez szerződött akkor is ez volt a vélemény, mert oda csak pénzért mehetett versenyző :DD
Azt látjuk... -
#161315 Ingyen nyilván senki nem fog dolgozni és utazgatni, mint ahogy az összes többi színész aki szerepel a játékban kap érte.
Megmondom mit lát Ő, kihívást, megtiszteltetést, funt, kipórbál új dolgot. Nagyon félreismered, vagy akarod, vagy csak a blikkből ennyi jön le.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.10.19. 09:10:17 -
#161314 Elég csak a földé, a számok nem hazudnak. -
#161313 Elnézést. :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Azért a földkerekség legsikeresebb FPS sorozata kicsit erős, jó hogy nem már a tejútrendszer legsikeresebb FPS-e, max a vér pistikék között :D -
simonl #161312 Ő csak egy pozitív egész számot lát, azt is csak akkor ha mögötte 6 db nulla és egy dollárjel van.
Ő erre lett kódolva.
Nem kell túldimenzionálni. -
#161311 Valószínűleg az lett neki, hisz megtiszteltetés szerepelni egy ilyen ( a földkerekség legsikeresebb FPS sorozatában ), színészkedni hájtek cuccokkal és látni önmagát majd a játékban. Ebbe bármi rosszat belelátni... -
IXEMGabeo #161310 grafika nem rossz, de mivel sok mas feka van a vilagon nem biztos, hogy felismernem:DDD -
#161309 Egy ilyen bukott játékhoz adni a nevét, hat egészségére... :D :D -
Stockbauer33 #161308 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2016.10.18. 22:59:08 -
#161307 Ez komoly? -
#161306 -
Stockbauer33 #161305 nocomment :DDD -
#161304 Ha jol tudom Bottasnak meg nincsen papirja kovetkezo szezonra,lehet tole fugg most minden a piacon -
IXEMGabeo #161303 ez hol keszult? tetszik a hatter -
#161302 Lance Stroll 2017-ben biztosan ott lesz a királykategória mezőnyében – jelentette ki a kanadai versenyző édesapja, Lawrence, arról azonban nem beszélt, melyik csapat színeiben debütálhat a fiatal versenyző. Persze ez jelenleg eléggé egyértelműnek tűnik… -