182110
  • Stockbauer33 #161380
  • Totti5
  • Master91
    Vettel mint egy 80-as évek beli olcsó kategóriás amerikai tini sorozatbeli :D
  • Totti5

Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.10.20. 18:37:55
  • AnuluWork #161376
    Inkább Palvint tennék bele ... :)
  • AnuluWork #161375
    Schumacher az Asterixben? :)
  • adam46
    Ferrarinál mindig ez van, nem megy a szekér, elküldik a csapat vezetőt. De azt nem veszik észre, hogy nem feltétlen a csapat vezetővel van a gond, hanem magával a csapattal...
  • Gabor77
    Pedig azzal évekig próbálkoztak, és sose látszódott rajta, hogy ez hoz nekik valami pluszt...nem mernek újítani 2009 óta. Semmi különleges dolog nem volt, ami tőlük jött volna. Dupla diffúzor, F csatorna, flexibilis szárnyak, FRIC...semmi se köthető hozzájuk. Flexibilis szárnyakat még másolni se tudták, ha jól emlékszem. Indiába Massa első szárnya majdnem leszakadt nagy sebességnél, mert azt se tudták megcsinálni. :D
  • Jeffjohnson
    Mondjuk ehhez az is hozzátartozik, hogy próbáltak ők már újjítani, pl. a vonórudas felfüggesztéssel is de az se igazán jött össze nekik.
  • Gabor77
    Nem kell ahhoz várni a következő évre...a Ferrari már most meg van lőve. Rohadt nagy nyomás alatt dolgoznak, nekik nem mondják azt, hogy oké, engedjük el, építkezzünk jövőre...főnök ezt nem engedi. Azonnal kell az eredmény, amivel pont az ellentettjét érik el. Tönkreteszik az embereket. Wéber mondta, hogy egyszerűen nem mernek kockázatot vállalni, nem mernek új dolgokat kipróbálni, mert ha nem jön össze, akkor fentről kapják majd a dorgálást.
  • Jeffjohnson
    Azzal, hogy Allison-t elküldték nem igazán tettek jót a jövőévi fejlesztésnek, pláne most, hogy a mérnökök nagyobb szabadságot kaptak. Én azt tippelem jövőre a RB simán átlépi őket.
  • Gabor77
    Ferrarinál inkább a főmuftit kéne eltiltani, hogy ne fenyegetőzzön, és ne szarjon be tőle mindenki, amikor kimegy egy futamra...:D De ugye saját magát nem fogja eltiltani..
  • Jeffjohnson
    Meneszthetik Arrivabenét
    Szerintem vicces figura. Sokkal jobb nézni őt mint a mindig fapofájú Dennis-t vagy mondhatnám akármelyik csapatfőnököt.
    Mindenki kimért. Ferrari gondjai nem biztos, hogy miatta vannak, bár tény, hogy őt a legkönnyebb elküldeni.
    Utoljára szerkesztette: Jeffjohnson, 2016.10.20. 15:04:52
  • Jeffjohnson
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Látom nem érted mivel volt a probléma. Én itt be is fejeztem veled. Ha rájöttél privátban megtalálsz.
  • Totti5
    Szóval F1es tartalom, kép az trollkodás, mert van aki utálja az adott pilótát? na látod, ez is egy felesleges hsz volt, mert ilyen a világon nincs. Senki nem tiltja hogy Ő meg a mittudomén pl Magnussen-ről tegyen be infókat. Elég nagy baj, hogy ha ez fáj valakinek.

Szóval akkor mit lehet megosztani egy F1es topikban és mit nem?

Tisztázzuk ezeket, mert érdekes új fejlemények. Eddig én teljesen másban hittem, nem gondoltam volna hogy pl pilóta és tartalom cenzúrának kellene lennie, mások lelki békéje miatt.
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.10.20. 14:53:17
  • Jeffjohnson
    Én csak 1 trollt etetek, ő pedig mindet

Utoljára szerkesztette: Jeffjohnson, 2016.10.20. 14:26:32
  • Pitti
    És te miért nem külted ezt privátba? Mi a különbség?

Utoljára szerkesztette: Pitti, 2016.10.20. 14:22:17
  • Jeffjohnson
    Hetek óta mást sem csinálsz csak eteted a trollokat..... unom már.
    Attól mert néha beraksz 1-2 képet, még ugyanúgy trollkaja az, amit itt prédikálsz.

A személyeskedésre meg válaszolj privátba, senki sem kíváncsi rá.

Utoljára szerkesztette: Jeffjohnson, 2016.10.20. 14:14:06
  • Stockbauer33 #161362
    Nyugodtan irj a modiknak.Lehet zárni a topikot.Felesleges nyitni újat.Minek?Aki akar foglalkozni a forma 1 körüli dolgokkal az eddig is azt tette.Itt már rég nem az van vissza olvasva 3-4 oldalt csak hiszti van.Tisztán látszik az a 4-6 név aki csak feszültséget generálni jár ide
    Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2016.10.20. 13:56:34
  • simonl #161361
    Mindenképpen szerény véleményem szerint megérett a helyzet nyitni egy új, valóban Forma-1 topicot.
    Ez a jelenlegi teljesen átalakult Hamilton Funboy Celeb Club fórummá.

• Hasselhoff72
    Hallottal mar a "bort iszik es vizet predikal" vagy a "mas szemeben a szalkat sajatjaban a gerandat" kozmondasokrol?
  • Lokker
    Hamilton járt az Ellen DeGeneres Showban.

„Egyszerűen az overálodba kellene mennie, de én nem vagyok képes erre. Sosem csináltam ilyet. Vannak versenyzők, akik igen”- jegyezte meg. „Van egy srác, aki a csapatunknak vezetett, Michael Schumacher, aki egy legenda. A szerelőim elmondták, ő minden alkalommal pisilt, amikor a kocsiban volt.”

Pedig azt hittem Rosberget próbálja majd..
  • Totti5
    Nekem nem muszáj, hisz nem én teszem, viszont személyeskedő ide nem illő dolgokra csak válaszolok már.

De írhatnák a modiknak hogy töröljenek mindent, akkor is folytatódna.

Nem írok semmit és benyelem hogy így reagálnak vissza folyamatosan... kösz nem, velem ezt nem csinálja.

Normálisan visszaírok, egyszer sikerül elérni a célt ( vagy nem ).

Te hszed is amúgy teljesen felesleges volt és megint csak engem baszogatsz, amikor nem én kezdtem és semmit nem tettél hozzá ahhoz a témához amiről szó volt.

Hogy ki mennyit és mit szól hozzá az F1hez és ki tesz be képeket, híreket érdekességeket... nem hiszem hogy Nekem kellene szégyenkeznem... de mindig oda jutunk hogy felesleges és amúgy az ember kedvét mindig elveszi az a pár ember.
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.10.20. 13:12:50
  • Jeffjohnson
    Muszáj neked szétoffolni a topicot? Ezt ha lehet priviben rendezzétek, baromira úntat már ez a meg nem értett lovag szerep, amit itt játszol.

F1-ről legyen szó ne a te hisztidről! És kéretik a trollokat nem etetni!
  • Totti5
    Azt hogy valaki a nagyvilágba fröcsögi hogy szar, szar, szar, annak én semmit tiszteletet nem adok meg, mert nincs mire, ha meg visszaír rá valaki nem kell itt pattogni. Neked is inkább azon kellene lovagolni ( már ha, de nem muszáj, csöndbe is lehet maradni ha nincs mit hozzátenni, mert most sincs, egy árva szóval nem tettél hozzá semmit a témához) és nem azon aki normálisan reagál vagy ír.
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.10.20. 13:03:42
  • Hasselhoff72
    Ezt elore leirtam volna, de alapvetoen tenyleg kicsit elgondolkozhatnal, elvarod hogyntiszteletben tartsak a velemenyedet, de te ezt nem adod meg masnak.
    Hagyjuk is abba mert tenyleg off...
  • Totti5
    Pedig ez is mehetne oda, de ha nem veszitek ezt észre...
  • Hasselhoff72
    Egyebkent teljesen rendben van hogy berakjak a jatekba, biztos jol szorakozott.
    Ezt fikazni pfff...
  • Hasselhoff72
    Fejezd be legyszives a modi baratoddal valo fenyegetozest, ovoda amit muvelsz csak nem veszed eszre.
  • Hasselhoff72
    Nem tud torolni.
  • Amiga
    Hamilton közéleti szereplő. A munkájából kifolyólag rengetegszer áll kamera elé, akár promóciós célokból, sajtótájékoztatókon vagy reklámfilmekben, vagy akár magukon a versenyeken. Akkor miért ne állhatna kamera elé egy számítógépes játékhoz?
  • Pluskast
    Igen, valóban nem érted, hogy nekem mi ebben a rossz, mert totál más a véleményünk róla. Ez van, nem lehet mindenkinek ugyanaz a véleménye mindenről és mindenkiről. Pont.
  • Amiga
    Akkor tegyük ezt egy kicsit helyre:

Az Infinite Warfare-ben szerepet kapott:

- Conor McGregor (UFC-harcos)
    - Kit Harington (Game of Thrones)
    - Lewis Hamilton (F1).

Oké, hogy ráugrunk, hogy Hamilton, hiszen ez mégiscsak egy F1 topik, de a CoD-ot messze nem vele reklámozzák, sőt, úgy tűnik, hogy ő egy kis mellékszereplő lesz (egy ménök). Szerintem nincs is ezzel semmi baj, elugrott valószínűleg egy stúdióba, zöld háttér előtt felvettek vele pár órányi anyagot és feldiktált néhány percnyi szöveget.

Én nem szeretem Hamiltont, de akik épp ebbe a tevékenységébe kötnek bele, azokat nem értem. Látszik, hogy van élete az F1-en kívül is, amúgy pokoli gyors és tehetséges. Én remélem, hogy idén Rosberg fog nyerni, mert bőven megüti azt a szintet, amivel sokan világbajnokok lettek, de egy szórakoztató, és amúgy az F1 szempontjából is pozitív dolognak tartom, hogy Lewis ilyesmiket bevállal.

• adam46
    Így hogy szerepel benne Hamilton, már biztos nem lesz azon a mélyponton, amin évek óta van.
  • Pitti
    A kritikám építő jellegű volt, ezt bárki látja. Egyébként, ha szerinted semmi értelme akkor meg töröld ki, és akkor valóban nincs miről beszélni.
  • Totti5
    Ha nincs érdemi hozzáfűzni valód csak a személyeskedés, akkor ne is fáradj többet, mert tudod hova fog menni.

Érdekes hogy azon nem akadsz fenn ha valakik olyan dolgot szaroznak folyamatosan amit nem is láttak még ( s nem is fognak, mert ha már most teljesen annak tartja, akkor nem is fogja megnézni )... na azon kellene, már ha lenne bármi értelme a hszednek.

Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.10.20. 08:53:43
  • Pitti
    Nálad ez már egy vallás, már már fizikai fájdalmat érzel, ha valaki neked nem tetszőt ír szeretett pilótáidról. Teljesen olyan vagy mint azok az arabok akik a harmadik mondatban már a vallásukra akarnak csábítani, és megmagyarázzák, hogy miért. Nem egy ilyennel találkoztam már...
    Fogadd el, hogy vannak akiknek nem minden tetszik vagy szimpatikus ami neked igen. (Egyébként eléggé rózsaszín szemüvegen látod őket) Sem Maxnak sem Lajosnak nincs szüksége, hogy megvédd minden erődből... Inkább örülj hogy van kiért rajonganod, de ne akarj mindenkit "megtéríteni".
    Utoljára szerkesztette: Pitti, 2016.10.20. 08:32:00
  • Totti5
    Egyrészt a COD nem lesz szar, másrészt nem Hamilton fogja eladni, harmadrészt nem "celeb", csak éli az életét és kihasználja a lehetőségeket, kipróbál sok mindent. Megteheti, nem kell irigykedni, meg sajnálni tőle. Ülhetne otthon is, de nem az a típus. Van egy brand amit felépített maga köré, kihasználja annak az előnyeit.

Mondjuk olvasd el amit tegnap betettem... h egy kicsit is megismerd a személyiségét.
  • Master91
    Vezetésével semmi bajom nincs. Azzal van már tele a padlás hogy már több bulvár meg celebes hülyeséget látok tőle mint pl Hajdú Péterékről.
    Codba is azért kerül bele mert már celeb bizonyos piacokon, ellehet adni jobban a vödör sz.rt mert rá van írva hogy Hamilton is belecsavart egy fagyit.
    Utoljára szerkesztette: Master91, 2016.10.20. 07:18:24
  • Stockbauer33 #161341
    https://www.goodwood.com/grrc/race/historic/2016/10/video-lotus-79-vicor-cam-gloriousness/