182153
  • lac coo
    több forrás szerint... belső forrásai szerint...valamiről hallott....úgy tudja ...

Mondtam már ne olvassatrok NER-es szemetet ! :D
  • Bercy #180188
    Na már a csapatfőnökök is egymásnak estek az új szabályozás miatt
  • lac coo
    5 mp bünti .

Utoljára szerkesztette: lac coo, 2022.06.20. 05:55:14
  • Sippie
    Lássátok, hogy hamilton a legnagyobb!!44 Ezzel a mezőny 10. leglassabb autójával olyan köröket ment mint az űrautós Verstappen!!44 beárazta Russelt is!! Legalabb 20 körben gyorsabb volt nála!
  • Mentolospogacsa
    Csak a végére értem haza, de izgalmas volt ez a Sainz-Max harmónika. Előzés nem történt, de rohadt feszült atmoszférát teremt a tudat, hogy 1 hiba és vége. Az előző autókkal ilyet nem lehetett ennyi ideig.
    Lec szépen feljött.
  • RatBaG #180184
  • lac coo
    Akkor csak az van , ezekszerint, hogy -a Merci és Ham a seggéből rángatja elő az egész F1 -et .... :D
  • barcalaci84
    Szóval akkor ha jól értem akkor a Merci már 1 hete csinált rögítési pontokat egy akkor szabálytalan elemnek? wtf?
    Milyen szerencsések h az FIA ezután engedélyezi a második rögzítőt :)
  • lac coo
  • lac coo
    Bakuban már fennt volt a két rögzítési pont a második huzalnak... amennyire én tudom.
  • barcalaci84
    Most azt akarod mondani h a Merci már Bakugan is fel volt készülve a most csütörtöki direktivara?
    Ők azt nyilatkoztak h csak később ültek repülőre páran és azért sikerült hozni az új cuccokat :)
  • AnuluWork #180178
    Mit nerezel b+ mindenért? Nem bírod ki. Remélem fáj a jelenlegi helyzet! Hamiltonod is szopik, és még O1G sincs.
  • lac coo
    Ha külföldi akkor biztos igaz ....

amúgy ezek a merevítés előkészítések már bakuban is megvoltak ....

A közeli képeken meg látszik, hogy kb felxel vágátk ki azt lyukat, még a hab töltőanyag is kilátszik ...Az is egy rögtönzött dolog ....
    Utoljára szerkesztette: lac coo, 2022.06.19. 13:52:37
  • repvez
    egyesekkel ellentétben én nem NER-es söt nem is magyr oldalakrol olvasom a hireket.
    DE itt van kép is
    Ezen látszanak , hoyg mit tesztelt a merci, egyik sem szabályos jelenleg, nem lehet 2 rudazatot használni és az elsö kerék mögötti részen is egyenesnek kell lennie a fenéklemeznek, egyedül a kocsi hátso részén lehet egy kivágás.

Valahol volt is egy YT video ahol látványosan elmagyarázták, hogy mit hogyan szabad .
  • lac coo
    Amúgy én úgy értelmeztem a fenéklemez kopásást, földhöz verését is nézni fogják, az meg nem zusom hogy lesz a RB Ferrari cszándékosan foldig érő elemivel ....

Meg szerintem nem kell aktív felfüggesztés, elég ha atavlyit visszahozzák ez helyett a faék egyszerű helyett ...
    Utoljára szerkesztette: lac coo, 2022.06.19. 12:27:43
  • lac coo
    Hát nem csak a Mercinek kuka, kb az egész mezőnynek... most MAx alatt van seggrakéta ... :DDD
  • barcalaci84
    nem hinném h sztrájkba kezdenének ...
    én inkább arra számítok h hirtelen elkezdenek jönni a tényleges fejlesztések amik enyhítik a jelenséget...
  • lac coo
    De milyen alkatrésze már megint ? Felültök mindenféle ner-es MTVA-s hülyeségnek ...
  • Mentolospogacsa
    .
  • repvez
    mondjuk azt több csapat is furcsálta, hogy a mercinák egybol volt alkatrésze az uj szabályoknak megfeleloen , hogy tesztelni tudják.
    Pedig az az elem a régi szabályok szerint szabálytalan, de egyik csapat sem csinál szabálytalan alkatrészt csak tesztelés céllal, föleg nem a költségsapka miatt, ha nem tudtak arrol, hogy milyen irányba akarja a FIA megváltoztatni a szabályokat.
  • lac coo
    Ha kiintenek 3 versenyen 5-5 autót, Mercit, Ferrarit stb ... akkor majd jön a szabályváltozás .. ;)
    Utoljára szerkesztette: lac coo, 2022.06.19. 12:21:52
  • barcalaci84
    ezt írtam én is :) megoldja h ne legyen extrém mértékű a terhelés... a direktíva lényege az lenne h a csapatok ne szivassák a pilótát és senki se kapjon extrém terhelést ... a csapatok meg fogják oldani h határértéken belül maradjanak , mert a büntetés nem éri meg hisz kevesebbet is elég emelni ahhoz h ne érezzen hideget Hamilton és puhítani is tudnak a futóművön , mert most azért is nagyon kemény (az általad leírtakon túl) , mert teljesítményben a minél keményebb a hasznos...
    a direktíva arra jónak tűnik h a csapatokat rákényszerítsék h a versenyző egészsége is szempont legyen és ne csak a teljesítmény...

aktív futóművet pedig a legtöbb csapat nem akar és kizárt szerintem h visszahozzák...más engedményeket viszont a merci nagyon akarna , mert az látszik h ha nem jön valami , akkor az elkövetkezendő 3 év kuka számukra...
  • repvez
    igen ez érdekes, hogy két különbözö auto beállitással mennek.
    Azt mondjuk nem értem, hogy Russel miért válalta be a száraz gumit, mégha meg is nyerte volna a pole-t a verseny tempojuk most olyan rossz, hogy az elsö kanyar után sehol nem lettek volna, egy biztosabb 3-4.hely jobb lett volna neki.
    talán most az elso alkalom , hogy hátrább végzett Hamiltonnál
  • lac coo
    És a Russel vc Hamilton időmérő tempóhoz adalék : Russ gyak esőre állított ólajtó hátsószárnyon ment, Ham meg ... a képek magukért beszélnek ....

Utoljára szerkesztette: lac coo, 2022.06.19. 11:01:18
  • lac coo
    plussz a szokásos: majd jön egy száraz verseny és az hátha bejön alapon esőre állított autók mennek a levesbe ...
  • lac coo
    ilyen mindig is volt lesz is, kiemelkedő esős időmérők. Bár az egyik legjobbnak tartom Alonsot, aki a legtöbbet képes kihozni egy adott autóból, valszeg versenyen sehol nem lesz .
  • lac coo
    Két lehetőseég van :

1 a FIa pont leszarja Hami sírásást, ettől függetlenül döntött ahogy, mert valóban szinte minden pilótát érint, konstrukciós átok ... Csak a lajosozók egy " A" betübe is Hamiltont látják bele a nagy eszükkel.. :D

2: Valójában tényleg Ham sírása miatt döntötte kígy, és igazábók a seggéből rángatja elő az egész FIA-t Hamilton, akkor király ebben a sportban ....

Válasszatok ! :DDD

• lac coo
    Jaja, én is azt olvastam mindenhol, hogy valójában a futómű variálását szeretnék elérni a csapatok .
  • b-type
    Nem oldja meg, illetve, de mérsékli, viszont mivel már nincsenek ballonos kerekek, nagyon hiányzik az onnan kapott csillapítás, az egész futómű annyira merev hogy tudsz rajta emelni, de nem eleget, és mivel szabályok kötik a futóművet, így a szabályok keretei között nem tudod megoldani hasmagasság emeléssel.
  • b-type
    Ez így megint hülyeség. Több ezer adatszál fut a kocsikról, ezeknek több mint a fele kötelezően átfut az FIA ellenőrzésén, azonos időben.
    Tehát ők pontosan látják hogy milyen függőleges irányú erők érik a versenyzőket.2-5G erőkről beszélnek ütésszerűen autóktól függően. Ez eddig is előfordult, nem újdonság hogy a hát-farokcsigolya ekkora ütéseket kap. De a sorozatos ütésektől károsodni tud akár traumásan is, ennek volt az egyik jele hogy Hamilton hideget érzett az akkupakk irányából, azaz elzsibbadt. Ezt az FIA látja, ehhez nem kell senkinek sírnia, pontosan látják kinek milyen ütéseket kell elviselnie a tavalyi adatokhoz képest.
    A nyilatkozatok csak a megélhetést szolgálják illetve befolyásolja a közvéleményt,...valamint van még egy dolog a háttérben, amiről korai lenne beszélni, ezt majd megírják ha bebizonyosodik.
    A versenyzői nyilatkozatokban valóban van némi presszió, de az aktív felfüggesztés irányába, mindenki azt szeretné ha a következő, vagy az az utáni évtől engedélyeznék.
  • Mentolospogacsa
    Alonso 9 tizedet adott Ham-nek, gondolom ez a pálya is szar lol. Nagyot rakott az öreg. Általában bosszankodok hogy miért kell foglalni a helyet a fiatalok elől, de ilyenkor mégis hidegrázós. Nem hiába na, ez az ember fogta Schumit is jópárszor. Holnap meg szorítok Lec-nek, hogy becsússzon legalább pár pont ha lehet..
  • PLaci #180157
    Q3 végeredmény:
  • PLaci #180156
    Q2 végeredmény:
  • PLaci #180155
    Q1 végeredmény:
  • PLaci #180154
    Úgy tűnik érdekes időmérőnk lesz! :D
    FP3 végeredmény:

• sure
    Löki a mezőny végéről fog indulnim és zuhog az eső, a P3 csak esős és inter gumikon zajlik, vicces quali lehet ez
  • lac coo
  • lac coo
    Nem mindenki ,csa kti páran ! :DDDD
  • oneal1
    nem fura hogy mindenki gyökér csak te nem? :D

totál lejárattad magad mindenhol ember
  • lac coo
    Helyes már megérte ! Ramélem az összes PH-s gyökér így tesz ! :DDDDD