FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Ha van rá szabály és indokolt és ésszerő is akkor ha nem akarja betartani akkor el lehet tolni a biciklit.
De ugye ez is most ilyen trendi, hogy mutassuk meg, hogy nem kell betartani a szabályokat és merjunk mindenbe "azt tenni amit akarunk"
Az osszes ilyen liberális megmozdulás ezt szajkozza, pedig egy normális társadalomnak pont az a jellmzoje, hogy vannak általános és mindenkire egyenloen érvényes normák amiket be kell ahhoz tartani, hogy egy közösségben rendesen lehessen élni és érvényesulni.
Ez is olyan, ha annyira érdekli a biztonság, akkor ne ezen akadjon fenn, meg különben is, van elég idő arra , hogy hordja az ékszereit, a verseny alatt ez nem fontos, ugy sem látják kár érte vergődni.
Teo és Gerhard:
Amikor nem a ződ öltöny, narancs bunkócipővel, vagy alsógatya overálon volt az, ami adott némi extrát egy-egy versenyhétvégéhez:
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2022.05.12. 12:42:37
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Isten nem bottal, hanem VMware.
https://gphirek.origo.hu/f1/20220510-miami-nagydij-nemzetkozi-sajtovisszhang-forma1-gphirek.html
Vagyis sokaknak nem tetszik e pálya. A nagy fejlett USA-ban valahogy probléma állandóan a jó aszfalt az F1-es pályákon.
#179816: régi "szép" idők.
Ezekkel az autokkal nem lehet versenyt csinálni tul nagyok a pályákhoz, hogy elözni lehessen és tul nehezek, hogy dinamikusan lehessen velük bánni, csak sporolos vonatozás megy a legtöbb pályán.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
Nem tudom mi volt ezen a versenyen unalmas, kb annyi minden történt mint máskor egész szezon alatt se.
A kommentek számát pedig az is magyarázza hogy verseny után egyrészt késő volt már, másrészt meg le is halt az oldal.
Amúgy elég uncsi verseny volt, ha nincs a beleset és SC el is aludtam volna.
Bár a kommentek száma alapján itten úgy néz ki, hogy a többiek el is aludtak <#nyes>#nyes>
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
Sainzcrash oldal van már ? 😄

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
179799 es hsz
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Utoljára szerkesztette: sure, 2022.05.04. 17:55:19
Isten nem bottal, hanem VMware.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

qrva nagy lett XDDDD
ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070
Majdnem szétvet a tesztoszteron, mert rajtam vonaglik Charlize Theron.
Ahogy a képeken is látszik a középső csuszo felulet egyenek minden autonál és az ér le az utra, tehát ez mellett van a két venturi csatorna, tehát, ha a középrész leér a földre annál lejjebb nem tud, igy azt kell megnézni, hogy a kétoldalt lévo helyen milyen mélyre ereszthetik a padlolemezt, hogy ilyenkor is legyen levegöáramlás a legnagyobb sebességnél is.
Ha nem igy gondolkodnak akkor akár lehetne egyszintbe is a legalacsonyabb pontja is a hasi csuszolappal is.
itt ami probléma lehet, hogy már akár 100km-es sebességre tervezik , hogy onnantol legyen a legnagyobb leszorito erő , és ha ennél gyorsabban megy akkor már folyamatosan leér a hasa és feltorlodik a levegő. ezért ezt pálya függényében a rugőerővel kellene szabályozni, hogy mi az a sebesség ahol elérje ezt a kritikus pontot.