FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

AnuluWork
Nos, hiányoznak a pitbabyk ebből a szarból!

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

lac coo
Igen mi magyarok imádjuk ha valaki diktál nekünk... >P Van aki viszont nem .

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

túl van ez lihegve
repvez
Teljesen egyetértek vele
Ha van rá szabály és indokolt és ésszerő is akkor ha nem akarja betartani akkor el lehet tolni a biciklit.
De ugye ez is most ilyen trendi, hogy mutassuk meg, hogy nem kell betartani a szabályokat és merjunk mindenbe "azt tenni amit akarunk"
Az osszes ilyen liberális megmozdulás ezt szajkozza, pedig egy normális társadalomnak pont az a jellmzoje, hogy vannak általános és mindenkire egyenloen érvényes normák amiket be kell ahhoz tartani, hogy egy közösségben rendesen lehessen élni és érvényesulni.

Ez is olyan, ha annyira érdekli a biztonság, akkor ne ezen akadjon fenn, meg különben is, van elég idő arra , hogy hordja az ékszereit, a verseny alatt ez nem fontos, ugy sem látják kár érte vergődni.
lac coo
autóverseny .....

mcmoha

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

AnuluWork
Sokszor mondják, hogy mennyire alacsonyak egyes pilóták. Na de ennyire!? 😄

Teo és Gerhard:

Amikor nem a ződ öltöny, narancs bunkócipővel, vagy alsógatya overálon volt az, ami adott némi extrát egy-egy versenyhétvégéhez:

Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2022.05.12. 12:42:37

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

sure
Az a csoda, hogy még létezik ez az egész esgé fórum, annyira huszadik századi ez a formátum már.

Isten nem bottal, hanem VMware.

repvez
Én már irtam a modiknak, a szerkesztüségnek, szted bármelyik is válaszolt vagy érdemben csinálnának valamit ? Azért ez már a legalja amikor egy oldal ami a reklámokbol él és ehhez meg látogatokra lenne szüksége enynire nem törödik azzal, hogy mi történik az oldalán.
Ha még egyszer rá kell klikkelnem a feltételek elfogadására, az lesz az utolsó .. Nem elég minden belépéskor, de minden hozzászólás után is ?
A GP Hírek Május 10-ei cikkeiből: https://gphirek.origo.hu/f1/20220510-daniel-ricciardo-mclaren-miami-nagydij-forma1-gphirek.html
https://gphirek.origo.hu/f1/20220510-miami-nagydij-nemzetkozi-sajtovisszhang-forma1-gphirek.html
Vagyis sokaknak nem tetszik e pálya. A nagy fejlett USA-ban valahogy probléma állandóan a jó aszfalt az F1-es pályákon.
Ennek az embernek kár vergődnie Hamilton haverjával 😄

#179816: régi "szép" idők.
repvez
Erre a versenyre mondják azt , hogy so hűhó semmiért, akkora feneket keritettek neki, aztán nem történt semmi a versenyen és a közvetités is sokkal unalmasabbra sikerült mint általában és a végére én is szépen bebölintottam az utolso 10 körre és csak a podiumra riadtam fel .

Ezekkel az autokkal nem lehet versenyt csinálni tul nagyok a pályákhoz, hogy elözni lehessen és tul nehezek, hogy dinamikusan lehessen velük bánni, csak sporolos vonatozás megy a legtöbb pályán.
PLaci
Mémek:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

A kommentek száma inkább az SG-t minősíti, mert a Ph-n többszáz hsz volt ezzel a futammal kapcsolatban. Szóval lenne miről beszélni...
Palinko
Ebből is látszik hogy az F1 szurko... izé, haternek nem lehet megfelelni. Eddig az volt a baj hogy jaj miért a nagy tepsi pályák ebben semmi izgalom!!! Most meg jaj hát van fal ez veszélyes! Ez a pálya túl régi, amaz túl új, ebben túl sok a kanyar emez meg túl egyenes. El kéne fogadni hogy itt tart a technika amivel ilyen versenyeket lehet rendezni, akinek nem tetszik ne kínozza magát vele.

Nem tudom mi volt ezen a versenyen unalmas, kb annyi minden történt mint máskor egész szezon alatt se.

A kommentek számát pedig az is magyarázza hogy verseny után egyrészt késő volt már, másrészt meg le is halt az oldal.
Ez a Miami "F1-es pálya" nem tetszik egyáltalán. Erőltetett városi pálya. veszélyes. Csak azért nem volt nagyobb baleset mert a pilóták óvatosak voltak. Bár a Gasly-Norris-ban szerencse is volt. Amit részben Alonso is okozott a túl aggresszív menésével (Hamiltont is érintette még a legelején) - ahhoz képest az 5 mp bünti nem sok - Gaslynak tönkretette a versenyét.
Amúgy elég uncsi verseny volt, ha nincs a beleset és SC el is aludtam volna.
Bár a kommentek száma alapján itten úgy néz ki, hogy a többiek el is aludtak <#nyes>
RatBaG
mi volt ez az interjú a díjátadó előtt? <#taps>

Per Aspera Ad Inferi.

Ez a szín tiszta Forma1.Róluk szól nem a sallang 100+ senkikről

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

mcmoha

PLaci
Retró kép. 😊

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

mcmoha

lac coo
amúgy atomnehéz pályának tűnik, nem lesz egyszerű és rövid verseny ...

Bercy
Na ezért nem veszek ilyen több milliós órákat. Nézzétek milyen pontatlanok!
lac coo
Nem viselhetnek ékszert akocsiban, azért aggata magát teli mindennel ... mondjuk én sem értem egy fülbevaló kit zavar... És abban igaza van apilótáknak volna fontosabb teendője is a fia-nak, nem ilyen faszságokkal foglalkozni .

Sainzcrash oldal van már ? 😄

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

RatBaG
<#fejvakaras> <#banplz>

Per Aspera Ad Inferi.

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Botond
20 vs 11 a vb címeket nézve a két kép közötti különbség 😊
mcmoha

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

lac coo

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Meg nyomtam pedig a válasz gombot...

179799 es hsz

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

sure
Melyiket? Az animáltat, a mémeket, a videót, a vályszszitire hajazót?...Válasz gomb néha hasznos
Logójuk ott van, Setanta sports, ír tévécsatorna. A készítő neve pedig Liam Connor-Riley, 37 éves, 182 cm magas és vízöntő a csillagjegye

Utoljára szerkesztette: sure, 2022.05.04. 17:55:19

Isten nem bottal, hanem VMware.

Vettel a robogóval xdddd visitok

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Na ez állati klafa. Ki csinálta?

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

PLaci
Pár Forma 1 meme:

Loptam! Ez jó! <#taps>
repvez
RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

z0ty4
úgy látom még nem volt
qrva nagy lett XDDDD

ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070

Ingy2
Elég sok tényező közre játszik, súlypont, motor/hibrid csomag elhelyezése, mindemellett Mercinél túl agresszív padlólemez kialakítása(Srác egész jól elmagyarázza mi a bibi). Nem egyszerű módosítani úgy, hogy a probléma nem jön elő a szélcsatornában. Ha rajtam múlna a redbullhoz hasonló padlóval beáldoznék egy hétvégét tesztnek. Nem tudom, hogy milyen a futómű de lehet két lépcsős gátlót/rugót raknék be, hogy bizonyos hasmagasságnál erősebb legyen a csillapítás(belassulna a függőleges mozgás), így talán nem érne le. Könnyű okosnak lenni, de a sok talentumot ott ezért fizetik, megoldják 😊

Majdnem szétvet a tesztoszteron, mert rajtam vonaglik Charlize Theron.

repvez
még mindig nem tiszta nekem, hogy miért nem tudnak egy olyan padlo lemezt tervezni ahol nem zárodik le a levegö utja.
Ahogy a képeken is látszik a középső csuszo felulet egyenek minden autonál és az ér le az utra, tehát ez mellett van a két venturi csatorna, tehát, ha a középrész leér a földre annál lejjebb nem tud, igy azt kell megnézni, hogy a kétoldalt lévo helyen milyen mélyre ereszthetik a padlolemezt, hogy ilyenkor is legyen levegöáramlás a legnagyobb sebességnél is.
Ha nem igy gondolkodnak akkor akár lehetne egyszintbe is a legalacsonyabb pontja is a hasi csuszolappal is.

itt ami probléma lehet, hogy már akár 100km-es sebességre tervezik , hogy onnantol legyen a legnagyobb leszorito erő , és ha ennél gyorsabban megy akkor már folyamatosan leér a hasa és feltorlodik a levegő. ezért ezt pálya függényében a rugőerővel kellene szabályozni, hogy mi az a sebesség ahol elérje ezt a kritikus pontot.
Ingy2

Majdnem szétvet a tesztoszteron, mert rajtam vonaglik Charlize Theron.