FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
Az lesz a durva, ha az összes kocsinak beszarna a motorja a futam alatt és kiesik mindenki.
Alonso durva lett volna ha fent akad rajta és meg is áll ott
A ferkának van a legkisebb hasmagassága ők fel is ülhetnek rá 😄
Per Aspera Ad Inferi.
Per Aspera Ad Inferi.
http://imgur.com/a/vyjQC
Per Aspera Ad Inferi.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
de azért érdekes a top10...
1 VES 2 KVY 3 RAI 4 VET 5 RIC 6 ROS 7 BOT 8 SAI 9 PER 10 MAS
Utoljára szerkesztette: HTS s3rg1nh00, 2015.10.30. 19:25:29
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Rozsi pont ilyen jelenleg, ha ezen nem valtoztat akkor orok bukta.....
Az, higy lelkileg terrorizaljuk az ellenfelet nem egy uj dolog, ha lehet miert ne ....!! 😊
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Per Aspera Ad Inferi.
te gondolom biztos mosolyogva vennéd tudomásul,hogy ismét eltelt egy év,ismét nem te lettél a világbajnok.tipikusan a "van sapka,nincs sapka" eset,ha diplomatikusan nyilatkozik az lett volna a baj hogy nem mutatja ki az érzelmeit.ha Hamilton csinálta volna ugyanezt,akkor meg is lenne dicsérve hogy végre valaki aki nem gép.nevetséges...
😊
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2015.10.29. 11:38:58

http://www.f1vilag.hu/hirek/mclaren-megakadalyozzuk-red-bull-honda-hazassagot
a német ölébe ejti.Azért furcsa hogy a franko dobálásra odareagál vagyis visszanéz.Ha ez telibe a némethez hozzádobás lett vna ráseszart vna hogy hozzávágja.De vissza nézett Hami hogy repült vissza.Frusztrált mert nemjött neki össze.
#156685 " Rosberg betarthatott volna hogy elengedi Vettelt,de azt sem tette,innen végképp nincs visszaút számára. " ???????????? és utánna elgáncsolja majd a büfébe? <#fejvakaras>#fejvakaras>
Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2015.10.28. 21:47:53
Hát én ebben nem látok semmi extrát Hami részéről. Ha épp Vettel ül ott, akkor neki dobja, de az atyaúristennek is ugyanúgy odapasszolja. Egyszerűen kezébe vette mindhárom sapkát, megnézte az alsót, Rosbergé, odaadta neki, megnézte a felsőt, Vettelé, odaadta neki, a középső meg az övé. Sztem pont nem az járt a fejében, hogy most meg kell aláznia Rosbit. Rosberg meg ebből csak annyit érzékelt, hogy hirtelen az ölébehullik egy sapka, ránéz, látja hogy 2nd, pont rátett még egy lapáttal a hangulatára, és hirtelen felinduálsában visszadobta.
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
http://videa.hu/videok/sport/kimi-raikkonen-austin-race-onboard-f1-2015-f15-t-zTZHvgWj9wwf5Wbk
Utoljára szerkesztette: b type free, 2015.10.28. 05:05:36
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Per Aspera Ad Inferi.
ÉS az évkonyvek azt nem fogják vissza adni, hogy ahhoz a 12 gyözelemhez milyen versenyeken ért oda, hogy csak éppen, hogy behaladt a második elött vagy már a 4. re is körhátrányt vert.
Nem azzal van a gond, hogy Hamilton mindent megnyert, hanem , hogy még a futamok elött boritékolható, hogy 1-2 be a mercik jönnek be.
Senna és Mansell megnyert 16ból 12őt.
1992
Mansell megnyert 9et.
1993
Prost és Senna megnyert 12őt.
Tovább nem nézem, de biztos volt ami sokkal változatosabb.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.10.27. 20:14:48
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
A 90s években sokkal több volt a váratlan meglepetés szerü gyözelem és több pilóta váltotta egymást a podiumon .
Most a 22 pilótából mennyi 4-5?
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Mig a jelenlegi mercibe mondjuk Merhi is a dobogóért harcolna.
Tehát az autók között nagyon nagy különbségek vannak a pilóták között nincs akkora.
Régen ez forditva volt, mig nem kellett sporolni meg telemetria alapján menni.
Ez az eggyik, de az időmérőkön sem véletlenül kapott ki szinte folyamatosan.
Rosberg csak azért lehet ott ahol van, mert egy Merciben ül, egyébként nem nevezném egy élpilótának, legalábbis nem vettel,hamilton,alonso kategóriába.
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"