182110
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
#161620 -
#161619 Erős bizony. Csak ez a gyerek minden második versenyén csinálja, meg se lehet már jegyezni, idén hány versenyén volt unfair.
Elvenném a szuperlicenszét, menjen vissza gokartozni még egy kicsit. -
#161618 Igen epp irni akartam hogy Sennanal naggybb gyoker nem igen volt meg azota se ... -
#161617 Pedig erős a mezőny: Senna (Japán 90), Mansell (Estoril 90), Schumacher (Adelaide 94), stb. -
#161616 Zseniális, hogy tapsolni tudsz a sportág valaha volt legsportszerűtlenebb pilótájának (aki Max). -
#161615 Szerintem alapból nem büntették volna Vettelt, csak mivel ocsmány módon beszélt, és úgy viselkedett mint egy idióta, ezért kapott egy kis ajándékot. Meg is érdemelte. -
#161614 Hát mit mondjak...Fuck off, Charlie! -
#161613 Rosberg: Ne adjátok a számba, hogy mit mondjak! -
#161612 -
#161611 Remélem Vettelnek jó a családi légkör otthon, nehogy aztán asszony felb..ssza, aztán kiüt valakit :)))) -
#161610 Beszarás mi volt itt a vegen a futamon :DDDDD -
#161609 "Az is szokatlan, hogy egy versenyzőt olyan helyzet miatt büntessenek, ami valószínűleg nem alakult volna ki, ha egy később megtorolt szabálytalanságot nem követnek el a sérelmére." -
#161608 Az a baj, hogy amiért Vettelt büntették, az annak volt a következménye, amit Verstappen csinált. Ezért is volt piszkos, amit Verstappen tett. Viszont el tudom képzelni a következő futamokat. Mindegy minden alapon Vettel ha Verstappen közelébe lesz rajtnál, verseny közben, már tesz is ki a pályáról. Direkt szét fogja barmolni Verstappen versenyét a mindegy minden alapon. Szóval a FIA is bekaphatja, mert nem időben baszta ki a hollandot még az elején, amikor elkezdte heccelni a többieket, legyen szó Kimiről, Rosbergről, Hamiltonról, vagy bárkiről, akivel összekerült. Max kapcsán nem tudnék sportszerű előzést és védekezést felmutatni egy versenyéről sem, a viselkedése pedig a béka segge alá viszi a sportot. Megint az volt, mint Belgiumban: ha ő szopott, szopjon más is, aztán majd kimagyarázzuk.
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2016.10.31. 07:52:06 -
Hasselhoff72 #161607 Remélem mindenki megnyugodott a Vettel +10 seces büntetéssel:) Ric a harmadik. -
#161606 Ugyan már ez azért elég szar kifogás:) -
#161605 Én tényleg nem látom mi a külünbség Hami meg Max manövere között. Mind a két esetben füstölt egy kicsit a gumi és abba pozícióba jöttek vissza ahonnan kimentek. Ami szerintem nem árzja ki az elönyszerzést. Attòl higy a pozició nem valtozott vagy a távolság, szerintem az akkor is előnyt jelent, hogy elveszi a lehetoséget a masiktol hogy támadjon. Gondolom ezért akadt ki Vettel is.
Mind a kettőt büntetni kellet volna.
Nem fal hanem sóderágy kéne!!!! minden kanyarba és nem lenne ilyen szarakodás.
(Mobilról)
-
#161604 Ha Maxika nem lett volna unfair, akkor nem lett volna leszorítás, Vettel idegállapotban már nem tudott józan döntést hozni. Szóval köszönjük Maxikének meg. -
#161603 Zseniális h a féktáv irányváltás ( kisírt szabályt ) ilyen hamar beszippantotta más aki nem Max
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.10.31. 01:16:51 -
#161602 -
greenkawa #161601 Ha Vettel egy "tahó paraszt" akkor Hami,Alfonz vagy Max miiiiiiiiiiii?????? érdekes egy szemtlélek -
#161600 "Vettel 10 másodperces büntetést kapott Ricciardo leszorításáért, szóval az ausztrál lett a 3., VES a 4., VET az 5."
:D -
#161599 vehetjük ugy hogy sc miatt nem szerzett előnyt végülis vele:D -
#161598 Látszik hogy Ferrariba van, nekem az jön le hogy ennyire nyomás van rajta is a főnökség felőle -
#161597 Egy valami nem változott, Vettel továbbra is egy igazi tahó paraszt. Állandóan jár a szája, Alonsot is leugatta, most meg amit művelt a futam végén.. -
MOVE, MOVE. FOR **** SAKE. HE’S A ****… THAT’S WHAT HE IS.
I MEAN AM I THE ONLY ONE OR ARE YOU NOT SEEING WHAT I AM SEEING? HE IS JUST BACKING ME UP INTO RICCIARDO? FOR **** SAKE.
WELL YOU KNOW WHAT? HERE’S A MESSAGE FOR CHARLIE. **** OFF! HONESTLY, **** OFF!
-
#161595 De kis aranyos, melyik világon él ez a csávó? Vagy mit szív? Adjanak nekem is belőle... -
#161594 én a mai napot kb rendben láttam, szerintem ott büntettek ahol kellett :D egyedül Hami első kanyarját néztem kicsit furán -
SzocsA #161593 A rajt, hogy volt? Hamilton levágta a páylát, ahogy most Max, max ott kiterelte Rosberget a fűre. de össze is értek.
Azzal érvel a kis köcsög Vettel ellen, hogy Rosberg is levágta a pályát és úgy előzte meg őt. csak azt felejti el, hogy ő tette ki a pályáról...
Azt nem értem igazából, hogy mindenkit össze vissza büntetnek........ megbüntetnek valakit majd később valaki más elkövet egy hasonló esetet ő meg megússza....
Jövőre rendbe kéne rakni ezeket a szabályokat...... -
#161592 Sima elfékezésért még nem adtak büntetést sosem, ha 2-3szor megcsinálja akkor igen.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.10.30. 23:03:18 -
SzocsA #161591 Azt írtam, hogy megbüntethették volna őt is pályalevágás miatti előnyszerzésért, hogyan elnyúlt a többiektől?
De most ti látjátok, hogy Vettel ugyan úgy mozgott, mint ahogy Max szokott a féktávon? Maxnál sem látom azt a mozgást.
Börni ötlete a falak helyet a szabályok eltörlése kellene, hülyeség ez az egész úgy ahogy van, mindenki csinál valamit, és a másik ha szabálytalannak vélte egyből megy a sírás a verseny helyett, emiatt a sok szabály miatt nem versenyeznek, hanem abban versenyeznek, hogy ki tudja a másikat bejelenteni.....
-
#161590 -
#161589 ".@danielricciardo nem kímélte @LewisHamilton-t sem. "Nem értem, hogy vezethetett, amikor a rajt után levágta a kanyart. Büntetést érdemelt.""
közbe állítólag Vettelt is vizsgálják
szeretem mikor ilyen parazsas a levegő :D -
#161588 Ez a buntetes eleg idiotizmus volt, es a legrosszabban oldottak meg. Ha nem Verstappen lett volna, talan nem lett volna belole semmi.Vagy a leintes elott kellett volna, vagy a dijatadok utan. Nem csodalnam, ha a Red Bull "csak azert is" betamadna Vettel vedekezeset;)
Nem vedek senkit – engem nem erdekel ki hol vegez, versenyezzenek –, a koritesnek nem tesznek jot az ilyen dontesek. Bar, most elcsamcsognak rajta egy ideig... -
#161587 Hamilton a rajt után keresztben csapatott a füvön.Az úgy rendben volt? -
#161586 Kb... A "show csinálása" cimszóval sokat elnéztek neki ő meg tovább feszegeti a határokat teljesen érthetően. a fogyatékos következetlen versenybíróság ezzel a következménnyel jár... -
Lokker #161585 Kár hogy Perez meg tudta oldani az első kanyarban az elfékezést, neki is le kellett volna vágni a kanyart és a futam végén megkapja az 5 másodperces büntetést, de meg úgy is Massa előtt végzett volna. -
#161584 Olyan a gondolkodása mint mindenkinek, győztes típus. A büntetés akkor él, amikor a versenyigazgatóság kiadja. Miután kiadta elfogadta és tudomásul vette. Ügy lezárva. -
#161583 Sokat elárul azért a gondolkodás módjáról, hogy örült, mikor célba ért, azt hitte, hogy ezt is megfogja úszni.. -
#161582 A legszebb pillanat volt, amikor diszkréten kirángatták a szobából, a két Mercis meg csak nézett. :-D -
#161581 Max látszólag új színt hoz a F1-be, de valójában épp tönkreteszi. Ha most nem jött volna ez a büntetés, itt abbahagytam volna ennek a sportágnak a nézését. Az életben is van elég g*ci, nem akarom ezeket látni a sportban is.