FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Moments like these are rare yet powerful beyond measure. The journey is not over yet but the happiness I feel today could light up a city. What a dream it is to wake up as a 3x F1 World Champion. I am but a small link in a big chain of great people who have helped me along the way. I want to take this moment to thank them. #TeamLH, there is nothing we cannot do, reach, or conquer. We do it together. Dream big, people. It's time to go out and get it smile emoticon #LOVE MERCEDES AMG PETRONAS photo by Steve Etherington

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Nem azt mondom, hogy nem lehet már hova fokozni az izgalmakat, de ez akkor is egy jó évként fog megmaradni nekem.
Az idei futamok teljesen korrektek voltak. Persze volt, amelyiken nem pisiltem össze magam, de átlag egész eseménydúsak és még lesz 3 futam.
Az igaz, hogy idén Haminak annyira sikerült minden, hogy a pontok nem lettek szorosak. Nem reality show ez.
Halkan jegyezzük meg hogy Hamilton mögött Vettel a 2. a pontversenyben.
Ami az első kanyarnál történt, nos, egyértelműen nagyon agresszív volt. Nem tudom, mit mondhatnék, még nem láttam az esetet, hogy kommentálhatnám? Biztos, hogy extrém módon agresszív volt, egymásba mentünk. Azt mondanám, Lewis belém jött. "
Ez mondjuk jogos.
Ha Kimi csinálja uezt, már a keresztre lenne feszítve.
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Tavaly pár ponton múlt.
Ki tudja, hogy jövőre mi lesz. Mindkettő gyors, csak Rosbergre idén jobban rájárt a rúd szerencse dolgában. Hibázni mindketten sokat hibáztak, csak Hamilton mindig jól kijött belőle, Rosberg pedig nem.
Az a baj, hogy nincs más csapat aki meg tudná szorítani őket ...
A sapkásban semmi extra nem volt, nem éreztem szándékosnak. 1xűen odadobta neki, egy fajta fel a fejjel haver hozzáállással, csak ahogy Rosberg visszadobta, mert úgy érezte, hogy neki most ez nem jött be, kiderült, hogy Hamilton hülyeséget csinált.
Tavaly roppant sportszerű volt Rosberg, pedig kevesebben múlt. Nem kell belemagyarázni ebbe semmit. Abban a pillanatban még azon filózott, hogy ismét elment a vébé, erre jött a sapka.
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Utoljára szerkesztette: RatBaG, 2015.10.26. 01:26:12
Per Aspera Ad Inferi.
és Paddy Lowe ezt be is szopja kegyetlenül...
Utoljára szerkesztette: HTS s3rg1nh00, 2015.10.26. 01:16:14
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
az a sapka odahajítás meg olyan volt kb mintha bele is rúgott volna Rosbergbe egyet...
Félre értés ne essék, jó pilóta én nem a képességeit vitatom, de olyan szinten embertelen egy undorító viselkedése van, hogy az kiábrándító(még is csak egy sportról beszélünk és itt ez a lényeg! ez nem egy sportember).
!Forza Ferrari!
"„Ami az első kanyarnál történt, nos, egyértelműen nagyon agresszív volt. Nem tudom, mit mondhatnék, még nem láttam az esetet, hogy kommentálhatnám? Biztos, hogy extrém módon agresszív volt, egymásba mentünk. Azt mondanám, Lewis belém jött. "

Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.10.25. 23:25:47
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Az is tény viszont,hogy ez a Rosberg nem azaz ember,aki tavaly SPA előtt volt.Az meg hogy milyen szerződése van,azt mi sosem tudjuk meg.Persze nem azt mondom,ez nem Hamilton éve volt és nem lenne megérdemelt,de hogy ezen a futamon Rozsi jobb volt,az tuti.
I met God. She's black
Amugy ha te lennél ilyen felfokozott hangulatban, nekiállsz gondolkodni, hogy bármilyen kis mozdulatot vagy tetted kit hogy érint érzelmileg?
Vagy csak elég pár részeget megnézni, lehet hogy normális a fószer ,de ha iszik akkor beleköt mindenkiben, de ezt ő nem igy éli meg sztem.
(nem én vagyok mert nem iszok alkoholt)
/me Rosberg szurkoló
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
De a "gyengébbek kedvéért" az égiekre gondoltam és arra, mennyire Hamilton kezére játszott most is,a szerencse.
Most mit kellett volna csinálnia szerintetek, letérdelnie Rózsi elé és tálcán átnyujtani neki a sapkát? Ha ennyire szarul esett neki , hogy most nyerte meg a VB-t akkor miért nem engedte el Vettelt? Mexicoban sem lett volna másképp a helyzet csak ott még mondjuk egy 5. hely is elég lett volna már Haminak. akkor nem mindegy.
Meg mi az hogy megnyerte neki a VB-+t? Nem ezen a pár ponton mult a VB többször kellett volna nyernie és akkor most Ő lenne az első,de nem igy lett törödjön bele
Valami jedi lovag, a nézőtéren elbújva kirántotta alóla az autót? :)
I met God. She's black
Amúgy nem az ő dolga a sapkák kiosztása, volt erre mindig ember.
Csak nehogy úgy járjon mint Senna.
Arra lennék kíváncsi, hogy vajon ugyanolyan a két autó, minden tekintetben.
Meg jó volna látni egyszer, hogy azonos autóval mit tud az egész mezőny.
Utoljára szerkesztette: SzocsA, 2015.10.25. 22:29:58
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.10.25. 22:24:49
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
amúgy fene tudja, lehet csak tényleg odadobta semmi rossz szándék nélkül, de az is lehet, hogy simán kitörölte Rózsival a seggét :DDD
Ez ilyen, ha ezt tolja, Rózsi soha az életben nem lesz nyerő ,valszeg le is lép inkább a csapatból ...
Ez olyan Sennás viselkedés amúgy ...;)
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!