FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RatBaG
RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

mcmoha

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Botond
Hűdemegrendezett, és hűdenemjópofa. 😞
MAstudioHD

#Life is Racing

Dietrich
Biztos vagyok benne, hogy nem megy át csak el van keseredve. 😊

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

bakkerman
Lassan itt az ubiszezon,vajon télen mivel fogja szórakoztatni a követőit? Bálna lovaglás a csendes óceánon? Vagy beáll arra a pár hónapra a Nitro Circusba és zara öltönyben fogja csapatni a back flipeket egy krosszmocival? 😄

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

bakkerman
Nagy hiba lenne atmennie meg most amcsiba,az F1-ben boven kaphat meg VB autot is

repvez
😄
Totti5
Köv futamra fejlesztett Rönó motort kapnak.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

mcmoha
Dale Earnhardt Jr. ajánlotta fel neki.

mcmoha

Dietrich
Ennyire szar a helyzet a RB-nál, hogy Ricciardo, Nascaros tesztről hablatyol?

Totti5

Ja, meg :

Master91
gibson9
Összedobtam egy kis videót Hamiltonról 😊 Szerintem elég jó lett, ha érdekel valakit nézzétek meg

Született képességének hiánya okozta hogy debütáló évében elbukta?😊 Hamilton elsőosztályú néger, a mandingó vér ott van benne, mindig győzni akar😊 2008as vb-jét amit szoros pontállással, kiélezett csatában nyert meg értékesebbnek tartom mint a merciseket.

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

HTS s3rg1nh00
te tényleg ilyen hülye vagy,vagy tetteted?ha ott marad a pálya közepén a gumi akkor még SC is kellett volna...azzal hogy körbeér és kiáll a boxba majdnem 1 teljes környi időt veszít,onnan ma normális körülmények közt nem jön vissza (ha meg másik SC segíti akkor mindegy az a +-2mp)

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

bakkerman
Mivel előtte az évben már taknyosra szopatta Lajos a németet ezért inkább koncnak odavetették ezt a mexikói futamot,had örüljön. Ez csípi Lewis szemét,mert ő mindig nyerni akar

Holnap jon a "nem igy gondoltam, kiforgattak a szavaim" twitteren...

http://gaborszantai.co.uk/

<#eljen>

Master91
Helyette a 2. helyen úgy viselkedik mint egy duzzogó óvódás. Semleges volt nekem Hamilton de az utóbbi időbe már nagyon ellenszenves :s

Született képessége segítette az 1. vb címért mikor már Massát ünnepeltük ? (nem kell kivesézni ezt a kérdést ,persze ahhoz kellett neki is tenni hogy úgy alakuljanak a pontok de na )
Utoljára szerkesztette: Master91, 2015.11.03. 14:30:59

Miután kiesett, könnyen meghozták az ítéletet...
ne etesd a foteltrollt...

mcmoha

b-type
ha betudja hozni, hozza be, egy lényeg húzódjon le az ideális ívről. Nem tudom milyen szabály vonatkozik a versenyzésre képtelen, sérült autókra fehér vonalak keretei ügyében, de kétlem hogy szigorúak lennének, adott esetben nem is tud ideálisan kanyarodni, meg az sem jobb ha otthagyja a gumi felét a pályán, vagy a gumi által szétvert elemek darabjait.
Az absz. sz@rhoz képest előnyt szerzett, de ez pálya és helyzetfüggő....van olyan pálya mint Spa, ahol absz. szpás egy kört menni, és vannak rövidebb pályák mint ez, illetve van ahol nincs (Monaco) és van ahol van erre lehetőség (pl. itt)

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

De már nem jött mögötte senki..., igen előnyt szerzet, ahhoz képest, ha a pályán ment volna, Ezért is hiányzik a sóderágy, ott ment volna így.
HTS s3rg1nh00
mert az ugye sokkal biztonságosabb,ha jön mögötte 15 autó versenytempóban ő meg épp 200-al lassabban a pályán megy előttük.genius

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

repvez
Gondolj már bele defektel még igy is lassabban ment át a sikánon mintha defekt nélkül a pályán, hol szerzett elönyt? örülhetett hogy nem kapott körhátrányt.
Az meg ha utána pontot szerez az nem abból eredt volna, hogy levágta a pályát hanem mert gyors volt.
Mégha előnye is származott volna belöle akkor is a 2 levágással mennyi elönye lett volna 3-4mp? ez a boxban simán elment neki pluszba
Ilyet soha senki nem óv meg, Ezerszer történt már, hogy sérült autóval árkon bokron evickélnek vissza a boxba. Milyen előnyt szerzett itt? ...Ne már...Ne essünk már át a ló másik oldalára.
Utoljára szerkesztette: Pitti, 2015.11.03. 10:35:41

Levágta a pályát többször szándékosan, még csak meg sem próbálta bevenni a kanyarokat, ha pontszerző helyen ért volna be, biztos, hogy a többi csapat megóvta volna, jogosan...
[HUN]FaTaL
Jah, hatalmas előnyt szerzet defekttel...

http://goo.gl/gd6Zi5

bakkerman
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: bakkerman, 2015.11.03. 09:19:40

nearo
??? defektje volt ott, örült, hogy körbe tudott menni valahogy...

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Firerock

1:14-től

Ezért nem adtak büntetést,pedig nyilvánvalóan előnyt szerzett ezzel...
Utoljára szerkesztette: Firerock, 2015.11.03. 01:17:49

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

AlonZorro videó.

Mi, volt ez, bújtatott reklám?? <#zavart1>
Totti5

Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.11.02. 18:56:22

DasIsFuck
Valahonan le lehet tölteni a teljes futamot vagy visszanézni online?
Privátba küldjetek már linket ha tudtok😊

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

bakkerman
Majd beul a helyere vagy a Verlájn gyerek vagy Verstappen,attol fuggoen hogy Kimi helyere kire mozdul ra a Ferka

b-type
Ez van, ez egy nagyon sajnálatos helyzet, neki kevésbé, a szurkolóknak annál inkább.
Nagy pofon amikor valakit 15 évig nézel, szurkolsz neki jóban-rosszban, aztán kikerül...nálam is megvolt. Viszont van még sok minden más, az ilyen versenyzők azt csinálnak amit akarnak, világbajnokként és nagy hírértékű névvel.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Master91
Sajnos igen.
Durva, de Kiminek es Jensonnak lejart az ideje. Jovo ev es nyugdij. Alonsonak 2 ev max. Ebben a mezonyben ok mar oregek, tulsagosan is berozsdasodtak, nem megy nekik ez ujkori F1.

b-type
Nincs már jelenléte. Ez egy nagyon fontos dolog, sok összetevője van. pl Verstappen-nek annk ellenére megvan már hogy idén kezdett. Alonso-nak is megvan, neki volt az egyik legerősebb, csak most a McLaren-Honda technikája miatt, már nem feltételeznek róla vehemenciát.
Hamilton-Vettel szintn komoly jelenlétük van.
Kimi-nek is volt, a Lotus-nál még megvolt.....már nincs, talán csak a legkisebbeknél, de már a középmezőnyben sincs, nem hogy az élen.
Egy évet hosszabbítottak vele+ egy opciós évet, ami azt jelenti hogy jövőre vagy bitang módon bizonyít, de nem kicsit, mert kb. Verstappen-t kellene megszereznie a Ferrari-nak (és a Mercedes-nek is), azaz valami nagyon nagyot kell mutasson, vagy a jövő évvel leáldozott szvsz.