FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
És továbbra sem a versenyzői kvalitásait kérdőjelezem meg, hanem a stílusát. Hisztis kis hülye gyerek, talán ezért azonosulnak vele olyan sokan.<#wave>#wave>
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
Még mielőtt védenéd (megint), nem mondtam rá semmi rosszat. Tehetséges pilóta és kétségtelen, hogy nem a legyek hordták össze neki a VB címeket. Mondjuk az arca ettől még hatalmas, csak rá kell nézni. (média ide vagy oda...)
Utoljára szerkesztette: gabi89, 2015.11.15. 01:49:35
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Thanks for the support, guys. We'll be back up here one day soon.
#BelieveInMcLarenHonda

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
\"If in doubt, flat out!\"
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
HA ugy nézzük ebben az évben annyit fejleszthettek volna mint az összes gyártó összesen , szinte minden versenyre uj fejlesztésű motort ha a 11 es számot nézzük, tehát minden hibára már meg kellett volna találni a megoldást.
aha persze véletlenül sem a piálás,bulizás,arcoskodás miatt dobta el a verdát
"A pozitívum az, hogy egész nap működött"
5 mins ·
Just for you, Brazil!! A tribute to the greatest

A háromszoros világbajnok Instagramján most azonban újabb részletet árult el késlekedése hátteréről: kiderült, hogy egy monacói autóbaleset is közrejátszott késésében. „Nem voltam jól a láz miatt, de volt egy közúti balesetem is hétfő este Monacóban” – írta Hamilton. „Nem tartozik sokakra, de vannak emberek, akik ismerik a helyzetemet, ezért próbálnak hasznot húzni belőle. Semmi gond. Senki nem sérült meg, ez a legfontosabb. De az autó nyilvánvalóan megsérült, nagyon enyhén ütköztem neki egy álló járműnek. Beszéltem a csapatommal és az orvosommal, és közösen úgy döntöttünk, a legjobb az lesz számomra, ha egy nap késéssel indulok, és addig pihenek.”
„Most már jobban vagyok, jelenleg épp a brazíliai gép fedélzetén vagyok. De azért informállak benneteket, mert úgy éreztem, magyarázattal tartozom a lépéseinkért. Olykor hibázunk, de a legfontosabb, hogy tanuljunk ezekből és javítsunk. Már alig várom a brazil hétvégét!” – zárta sorait a címvédő.
magyarul használhatatlan szar
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.11.11. 18:26:51

McLarennel lett először VB 2. évében. Első évében is az lehetett volna...
Mercedest már tudatosan választotta, és semmi tuti nem volt benne, hisz 2013 csak 4. lett. Szóval nem ült bele, hanem közös munkával sikerre vitték a köv 2 évben.
Button fogalmazta meg legjobban a közelmúltban: Nem "arcoskodna" így Hamilton, ha Ő vagy Vettel ülne a másik Mercedesben.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.11.11. 18:07:50
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Shumi két csapatból csinált világbajnokot. (nem mellesleg fejlesztette azt az autót amiből most ugat mindenkinek)