FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Per Aspera Ad Inferi.
No.1-es Angol csapat, Priaulx és Plato megnyerték<#eljen>#eljen>
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Per Aspera Ad Inferi.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
COULTHARD 😊)

http://www.raceofchampions.com/news/latest-news/race-of-champions-launches-brand-new-olympic-cycling-style-pursuit-format/
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Mostani valóban uncsi volt.
De előtte? Mexikó tetszett, USA eszméletlen jó volt, előtte Orosz fogjuk rá, izgibb volt mint a tavalyi, előtte lévőkre nem emlékszem.
Jó futamok vannak itt, csak van amikor tényleg taktikai izgalmak vannak, van amikor hátrébb fasza bunyó. ja meg Verstappenre kell figyelni mindig és akkor fasza
http://gaborszantai.co.uk/

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Nem lehet mondani h Hamilton most nem próbálkozott. Megtette, meg is volt az ára később, Rosberg meg hibátlanul és ugyan olyan gyorsan ment.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.11.17. 18:49:51
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Utoljára szerkesztette: Count Adyn, 2015.11.17. 16:15:29
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
http://www.telesport.hu/2015/11/17/elozesgondok-verstappen-vedelmebe-vette-hamiltont/
Ennyi.
Órákkal a leintés után a versenyfelügyelők közölték, hogy a 8. helyen végzett pilótát diszkvalifikálták. Az ok, hogy a rajt előtt a jobbhátsó gumi hőmérséklete a Williamsen 137 celsius fok volt, ami jelentősen több a maximálisan engedélyezett 110-nél. Az FIA pár futammal ezelőtt közölte, hogy nem lehet túlmelegíteni a paplanokkal a gumikat a start előtt, a brazil a szigorítás első áldozata. Kizárásval Grosjean lett a 8., Verstappen a 9., Maldonado a 10."
Hami nem felejtett el vezetni, és rózsika sem tanult meg. Az elmúlt futamok másról sem szóltak, csak hogy behúzzák.
Borítékolom, hogy Hami az utolsón simán elveri Rosberget.
Minden csapatnál van egy első számú pilóta meg egy hátvéd.Van ahol ez a szezon közbe derül ki van ahol ez előre lebeszélt.
DE , hogy ezt a merci probálja tagadni az a nevetséges, és csak azért tudja büntetlenül megtenni,mert nincs másik csapat ami az 1-2-t veszélyeztetné.
Ahogy Szujóék is mondták, ha más csapat is közbeszólna akkor muszáj lenne 2 külön stratégiát is kiprobálni és igy már nem tudnák egyenlöen kezelni a pilótákat , választani kéne közülük egy favorizált ha tetszik ha nem.
Ugyan az a helyzet, mint anno a McLarennél volt, csak most a mercinél ahol Hamilton van. Véletlen?
Burkolva itt az volt , hogy rozsinak kell nyerni, hogy a kis lelke meg ne sérüljön. Totoék meg kitaláltak valamit amit ugy sem tud leelenőrizni más
Utoljára szerkesztette: HTS s3rg1nh00, 2015.11.15. 20:45:20
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Utoljára szerkesztette: Master91, 2015.11.15. 18:56:12
Szerintem nézze vissza a versenyt videóról, és tanuljon <#idiota>#idiota>
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE