FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
http://gaborszantai.co.uk/
Per Aspera Ad Inferi.
Erről szól az MotoGP is két kereken és erről szól a LMP1 is a WECben.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Utoljára szerkesztette: Dietrich, 2015.11.27. 07:19:43
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Ha bekerülök az F1-be, ha nem, úgy érzem, nem rajtam fog múlni, de egyszer az életben szeretnék belekóstolni” - tette hozzá Stanaway.
ilyen nyilatkozat után akar bekerülni? 😊
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2015.11.26. 08:35:00
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
\"If in doubt, flat out!\"
...
http://gaborszantai.co.uk/
az az egyetlen biztos, hogy nem öntudatlan
Jean Todt viszont mindig úgy nyilatkozik hogy javulást lát, ha nem is nagy mértékűt, kiemeli mindig hogy nagyon hosszú az út.
!Forza Ferrari!
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Per Aspera Ad Inferi.

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

#156922 Nem figyeltem és előttem beraktad ue a képet
különben "igazságosak" az ilyen pályák? úgy értve, hogy az egyik rajthely kedvezőbb szerintem. hogyan sorsolják, hogy ki honnan indul?
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(