182111
  • Stockbauer33 #161902
  • repvez
    Erre már én is gondoltam, sokkal joban néznének ki és jobban meg lehetne különböztetni, hogy ki kicsoda, mert én még most se nagyon látom a távoli képeken, hogy kinek a sisakját látom vagy, hogy fekete vagy sárga e a teteje a kamerának az autón.
  • Jeffjohnson
    Lehet, hogy esős lesz a brazil futam. Rosbergnek az nem igazán fekszik, Hamilton jobb esőmenő de még sokan mások. Alonso jó lenne, ha tudna egyet villantani esőben a mekivel.
  • Stockbauer33 #161899
    Sebnek és Maxnek küldenénk Rúzsa Magditól az 'Érj hozzám' c. számot!
  • AnuluWork #161898
    Így kéne mutatósabbá tenni az F1-es autókat?
  • Stockbauer33 #161897
    http://www.gphirek.hu/f1/20161110-f1-niki-lauda-lewis-hamilton-rajott-hogy-a-tehetsege-nem-eleg-nico-rosberg-ellen.html
  • Count Adyn
  • Master91
    Dietrich hébe-hóba megpróbálja megszellőztetni itt az Indy cart, de jó ideje már nem láttam tőle
    Utoljára szerkesztette: Master91, 2016.11.09. 13:42:57
  • Jeffjohnson
    Persze semmi ilyenre, csak éppen összehasonlították az almát a körtével. Én meg bátorkodtam megjegyezni, hogy érdekes módon mindig az a legnehezebb, legjobb ahol éppen versenyeznek. Ezek tények, felesleges vele vitatkozni és értem is az emberi oldalát. Mondjuk szerintem sok keresni valója nincs az F-1 topicban de ez legyen az én problémám.
    Utoljára szerkesztette: Jeffjohnson, 2016.11.09. 13:28:21
  • Stockbauer33 #161893
  • Dietrich
    ők semmi ilyenre nem gondoltak...ha te ezt akarod kiolvasni belőle úgy sem érted meg őket miről beszélnek. :)
    amit meg feltételezel akkor az autót a körülményeket dicsérnék és hogy itt minden hű de jó bezzeg a F1-ben elvoltunk zárva még a saját anyánktól is...
    Birkuci is azt nyilatkozta élete 4 legnehezebb kanyarja Indi500 pályán van és hogy 19 év F1 tapasztalata semmit sem ér az Indycarban. De ezzel nem lenézni vagy a másikat dicsérte...főleg azok miatt nem, hogy 1 év IC után is ott botorkált a F1 paddockban mint ahogy teszi ezt Rossi is.
    Utoljára szerkesztette: Dietrich, 2016.11.08. 21:27:44
  • Dietrich
    "Az óriási terhelés miatt, amely a kanyarokban ér minket, nem is igazán tudunk levegőt venni. Ezért van szükség komoly kardio edzésekre is, hiszen az oválpályákon az egyenesekben kell bepótolnunk a levegővételt. Phoenixben és Iowában például mind a négy kanyarban akkora erők hatnak, hogy lehetetlen lélegezni" - Rossi
  • bakkerman
    Persze. Saját maga alatt vágná a fát,hogyha azt mondaná mennyivel jobb volt az amikor az F1-ben volt. A jelenlegi főnöke meg a csapata marketing igazgatója nem díjazná a dolgot. Chilton egy sokadosztályú tucatpilóta,brit forma3-ban és gp2-ben volt 1-1 4. összetett helyezése,ennyi. Persze hogy oda nyal,ahol jelenleg szerepet kap,örül ha autóban ülhet
    Utoljára szerkesztette: bakkerman, 2016.11.08. 17:44:25
  • Jeffjohnson
    Olyan nyilatkozatot azért nehéz lenne találni, ahol az éppen aktuális alany a másik (korábbi szériát, amiben versenyzett) élteti, hogy ott mennyivel jobb volt, bezzeg itt minden szar. Ezért nem lehet komolyan venni ezeket a nyilatkozatokat. Mindig az a szép és a jó, ahol versenyez.
    Utoljára szerkesztette: Jeffjohnson, 2016.11.08. 15:00:44
  • Ingy2
    Mind2-őt meglepné ha eléjük ugrana egy fa (WRC)
  • b-type
    viszont Long Beach-i futamot nyert és majdnem Indy500-t...de had ne mondjam hogy ha nem nyeri meg, hanem bejön Franchitti mögött a 2. helyen az sem sz@r szvsz.
    ...
    de oké, Sato gáz, ne beszéljünk róla, viszont ott van a kiválló fizikumú Montoya, aki képes volt megbírkozni ezekkel az óriási G erőkkel, valószínűleg az segített neki hogy vagy 20kg-t felszedett az F1 után...
    félreértés ne essék, nekem Montoya nagy kedvencem volt, és most is szivesen gondolok rá, de azért ne essen kétségbe az F1 mezőnye mert Chilton meglepődött hogy jééé G erők
    Utoljára szerkesztette: b type free, 2016.11.08. 13:23:34
  • Dietrich
    Satot valóban nem. itt is a falban köt ki rendre. szerintem ő a Dallara beépített embere, jövőre már Andrettinek csinál majd kiadásokat a kasztnigyártónak meg bevételt.
  • Dietrich
    nincs és..mindig ment a vita bezzeg így bezzeg úgy, most olyan mondott dolgokat aki mindkettőben indult a különbségekről. De Rossi is lényegében ugyanezeket mondta.
  • repvez
    Pont ezért irtam, érezd az iróniát :)
  • b-type
    ..Sato-nak sem okozott gondot, és gondolom páran még a mezőnyben nem látnák akkora hűha dolognak..
    Meglepni sok mindenkit meglep sok minden, pl. GPS a Dakar-ban.
  • Laceee
    Meg egy komolyabb féktáv
  • Norbi1990
    Miért? Mennek épített és utcai pályákon is ők, nem csak oválon (a pályák elosztása kb fele ovál, fele normál épített és utcai egy szezonba).
    Utoljára szerkesztette: Norbi1990, 2016.11.08. 11:14:39
  • repvez
    "Szerintem sok F1-es pilótát váratlanul érnének az itteni G-erők."

Ugyan úgy mint az indicar polótát meglepné egy jobb kanyar
  • Dietrich
    "Chilton számára szintén az oválpályás versenyzés jelentette a legfőbb nehézséget, ahol elmondása szerint már a táv tizedénél jobban elfárad a karja, mint egy teljes F1-es futamon."
    "Az F1-ben csak rövid ideig hatnak ránk a G-erők, az IndyCarban azonban folyamatos a terhelés, szinte hihetetlen. Szerintem sok F1-es pilótát váratlanul érnének az itteni G-erők."
  • Stockbauer33 #161877
  • Stockbauer33 #161876
  • Stockbauer33 #161875
  • bakkerman
    +1
  • adam46
    Most meg van egy motorhiba Hamiltonnál és jönnek az összeesküvés elméletek. :D
  • mcmoha
    Amikor csak úgy ide-oda tologatták a kocsit, szerelés, kamionba pakolás vagy mérés céljából, akkor használták őket.
    Utoljára szerkesztette: mcmoha, 2016.11.07. 14:42:27
  • Master91
    Mik azok a virsli kerekek ? :D
  • Amiga
    Géza unja a futamokat.
    Pityu felháborodik, ha szabálytalanságot lát.
    "Az emberek elégedetlenek, ki érti őket?"

Valószínűleg nem ugyanaz háborodik fel, aki unja a futamokat, talán ez a titok nyitja. Meg az, hogy leidiótázni másokat mindig könnyebb, mint gondolkozni, ;-)

Amúgy lehet izgalmasan versenyezni korrekten is. Szerintem a megbízhatósági problémák csökkenése a F1 legnagyobb gondja. Régen színesebbé tette a futamokat a sok motorhiba, váltó, stb., mostanra ezek szinte teljesen kivesztek, így egyre kiszámíthatóbbak a futamok.
  • mcmoha
  • RatBaG #161868
  • adam46
    Jó, de a szabályok keretei között történjen már valami. :D
  • Peppus
    Ki érti az embereket? Rinyálnak, hogy unalmasak a futamok, erre ha történik valami az emberek 90%-a felháborodik, hogy mi törtéééééént? Ilyet nem szabaad büntessék meeeg. Amikor büntetnek, akkor pedig, jön a rinya, hogy szar a forma1 mert túl van szabályozva.
    Amikor unalmasak a futamok, akkor sírás van, hogy nem történik semmi, régen a pilóták tökösebbek voltak, manapság beszari nyálgépek ülnek az autókban. Ezért nem is nézik már a futamokat. Amikor meg mégis valaki bevállalósabb akkor jön az, hogy én többet nem nézem a futamokat, ha ezt továbbra is engedik :D Sorolhatnám még, de az emberek idióták szerintem. Semmi sem jó nekik.
  • SzocsA
    Régen a kavicságy miatt rinyáltak, hogy sok van belőle és beleragadnak, most meg azért rinyálnak, hogy nincs, hát kiérti ezt!

Ebben a szezonban az elején pár pályán nézték a kanyarlevágásokat, nem tudom melyik pályán hányas kanyar volt, ha négy kerékkel elhagytad a pálya vonalát időmérőn elvették a körödet, versenyen meg megbüntettek...

Most meg kanyarokat lehet levágni?? Ki érti az FIA-t?
  • IXEMGabeo
    Imadom a Laguna Seca palyan vezetni:P
  • Dietrich
    Talán azért mert a F1 most amerikai tulajdonba került? :)
  • bakkerman
    Az sokat segítene az tény. De pl. : idén GP2-GP3-at nézve (amik az F1 nevelőszériái) egyetlen amerikai versenyző szerzett pontot,Santino Ferrucci aki jelenleg 12. a GP3 táblázatán. Szóval nncsen említésre méltó fiatal tehetség,aki pályázhatna egy F1-es ülésre (mint anno Alexander Rossi). Az Indyből nem valószínű,hogy valaki át tudna jönni rövid időn belül az F1-be
    Utoljára szerkesztette: bakkerman, 2016.11.05. 20:09:18