182111
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
#162344 Ugy ertettem, hogy a jelenlegi pilotak kozul talan ok azok, akik mindenaron nyerni akarnak, mindig, akar a csapatutasitasokkal is szembemenve. -
#162343 ja, mert Lewis-t irritálja, ha folyton kikap? -
#162342 Kivasaroljak Max-t az RB-tol, es jovore vegre nem lesz unalmas akkor sem egy verseny, ha a ket merci utcahosszal vezet, mert Max es Lewis megoli egymast :) -
#162341 Meglepő hír.Mekkora harc fog menni a helyéért.
Remélem Alonsó lesz a befutó... -
#162340 Szerintem meg Verstappen. A merci ki fog érte fizetni egy valag pénzt, hogy elvigye. -
#162339 Baz! Ez a hír nagyon meglepett! Nagyon kemény...... -
#162338 Jah, végül is logikus lenne a merci részéről. -
#162337 Wehrlein? -
#162336 Ki fog menni a helyére? Merci lehet nem vállalja be a 2 top pilótát többet. -
#162335 New Formula 1 world champion Nico Rosberg announces retirement
csúcson hagyja abba...
mik mehetnek a háttérben, hogy ő lelép Hamilton majd 1x megírja ha már nem versenyzik...
Utoljára szerkesztette: Dietrich, 2016.12.02. 15:00:42 -
#162334 Ó, pedig kiváncsi lettem volna a HAM vs ROS párharcra jövőre. -
#162333 Na ez váratlan volt. -
Button, mint 2017 -es bajnok! :D
Utoljára szerkesztette: Fura Alak, 2016.12.02. 14:53:08 -
Lebowski #162331 Button mekkora gag lenne -
#162330 Na, ki megy a helyére?
-
#162329 https://www.facebook.com/nicorosberg/ :'(( -
#162328 Én először megvárom míg valami hitelesebb oldal is ír róla..
Szerk. Oké, tényleg bejelentette.
Nofene
Utoljára szerkesztette: Master91, 2016.12.02. 14:43:09 -
#162327 Istenem kérlek Alonso-t a Mercibe, Alonsot, könyörögve kérlek. :D -
#162326 WTF. -
#162325 Beszarás. -
#162324 Rosberg visszavonul
-
Stockbauer33 #162323 https://www.instagram.com/p/BNeMSUTB8yn/ -
Korrekt nyilatkozat. Jó arc Button mindig is a kedvenc pilótáim között volt. Kár, hogy nem kapott több versenyképes autót. -
IXEMGabeo #162321
:D
meghogy nem volt emlekezetes a csavo sosem -
#162320 http://www.topgear.com/car-news/interview/jenson-button-i-would-have-loved-drive-ferrari -
#162319 -
#162318 nem hülye kérdés,csak az emberek kétharmada nézi a futamokat,de valójában fingja sincs mi zajlik... -
#162317 igen hülye kérdés ez... -
#162316 Mert pont azokon a részeken lassított ahol nem lehetett előzni (kanyargós szakasz), ahol lehetőség lett volna ott rögtön odalépett. Pont emiatt nem tudott volna ennél sokkal lassabban menni.
De Hamiltonnak semmi más esélye nem volt, tökéletesen csinálta. Más kérdés, hogy Rosberg nem remegett meg a téttől és a többiek sem voltak elég gyorsak, Vettelnek elfogyott a gumija. -
#162315 Egyébként nem értettem sem a csapatot sem rosberget, hogy ha annyira lassu volt hamilton akkor miért nem elözte meg vagy legalább probálta meg?
Ha beprobálkozott volna akkor hami is nagyobb fokozatra kapcsol, hogy az első helye ne legyen veszéjbe.
DE rozsi meg inkább beállt vonatozni mögé biztonságba és csodálkozott, hogy rájöttek hátulról.
Ha tökös lett volna akkor megelőzi hamiltont és elhuz töle ha gyorsabb aztán akkor LAjosnak kellett volna szednie a lábát, hogy visszaszerezze a helyét.
Ugyhogy egyáltalán nem értem, hogy miért szidja mindenki Hamiltont, sztem bárki más ugyan ezt csinálta volna a helyében .
Rosberget miért nem szapulja senki, hogy meg sem probálta megnyerni a futamot és gyöztesként lett volna bajnok és a pontversenyben sem lett volna ilyen kicsi az eltérés -
#162314 Szerinted hagyta volna, hogy Rosberg megelőzze? :D
Az volt a célja, hogy minél jobban hátráltassa őt, ha belemegy Rosberg egy csatába azzal is Hamilton járt volna jobban, mert a többiek könnyedén utolérték volna és hiba esetén többen megelőzték volna, plusz szerintem Hamilton sokkal jobb versenyszituba mint Rosberg. -
#162313 Dehogy futotta meg, 2 másodperccel lassabban ment mint amit a csapat kért.
Ha még lassabban megy Rosberg megelőzi. -
Stockbauer33 #162312 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nehéz feldolgozni a Hamilton jelenséget?Egy világbajnok és ő ilyen.Inkább mint a gutyierez pl.Nem? -
Micsu #162311 nem a versenyzésével van baj, schumacher meg jónéhány versenyző is tajparaszt volt a pályán, de hamilton a pályán kívül is az -
#162310 Jah ezt énse vágom mondjuk miért akadtak ki ezen az emberek:) Valamit csak meg kellett próbálnia, csakhát ez igy nagyon kevés volt:) illetve már 5 versenyen át probálkozhatott volna nem a legutolsón csak:) -
paj01 #162309 Leakadok ezen a siránkozáson. Én nézőként igenis elvárom, hogy az utolsó pillanatig mindent tegyen meg egy bajnokaspiráns pilóta a végső győzelemért. Lássam hogy ölre mennek meg tétje van a dolgoknak. Nem finomkodó brit kisasszonyok gokartozását akarom nézni. Hamilton jól csinálta de mégsem, Mégjobban visszakellett volna fogni a mezőnyt. Épp hogy az derült ki, hogy nem elég szennyes lelkű mert mikor kérte a csapat az időket, vonakodva de megfutotta. Schumi, Senna leszarta volna állóra fékezett volna és feltartott volna ahol csak tud és őket tartják legendáknak! A becsmérlők gondoljanak bele milyen "frankó" évadzáró lett volna ha papírforma szerint mennek. Hami 1 Rozsi fél perccel utána bekocog többiek meg fasorba se.Juhuu. Így volt legalább minimális izgalom meg történés. Rosberg miért nem ment pole-t? Miért nem rajtolta le? Miért nem előzte meg? Azzal le is tudta volna a problémát. Hami elől volt vezetett, minden joga megvolt ahhoz amit tett. Ez volt az egyetlen esély, meg kellett próbálni. Nekem mezőnyben Kimi a kedvencem az ő mentalitása közelebb is áll hozzám. Ő pl. biztos fair módon végig nyomta volna nem próbálkozik semmi ilyesmivel de hülyének is tartottam volna... A többi bajnok közül Vettel, Alonso ugyanazt tette volna mint Hami, még Buttonról lehet elmondani, hogy vélhetően nem élt volna ezzel. Rosberg aranyos fiú de jellegtelen az egész gyerek. Sok éve itt van már de olyan hű de emlékezeteset nem nyújtott sosem.Ki a franc szurkol Rosbergnek egyáltalán?:D Max az aki utálja Hamiltont és csak emiatt...Mellesleg meg RB-nek Ferrarinak óriási szégyen volt ez a vasárnap. Merci+Hamilton ha akarna se tudna olyan lassan menni mint ők pedig most aztán tényleg megpróbálta. -
IXEMGabeo #162308 hat igen... -
#162307 Ez a "veszteni nem tudó" mentalitás szerintem minden autóversenyzőre, sportolóra jellemző :D
Egyébként szerintem Buttonnal azért kijöttek.
-
Micsu #162306 sajnálom hogy egy ilyen ember a fiatalok példaképe, komolyan -
#162305 Kemény szavak de nagyrészével egyet értek...