FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Szerintem a jelenlegi fixen rögzített de nem láttam róla videót.
http://www.twitch.tv/hegii
Már pár napja dobtam egy hátast mikor az edzés eredmények után olyat irt a szakértő hogy mindjárt felhuzza az overált meg a bukót és jobbat megy mint egy bajnok de a tied se piti <#eljen>#eljen><#integet2>#integet2>
#157532 <#eljen>#eljen>
Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2016.03.05. 17:39:10
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Utoljára szerkesztette: Jeffjohnson, 2016.03.05. 17:12:18
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Rallyban is folyamatosan napirenden van a biztonság. Kísérletezések pl ütéselnyelő hab, új fajta biztonsági öv kifejlesztése ami nem az ülés tartozéka, hanem egy független rögzítés.
Jean Todt folyamatosan sürgeti a dolgokat a rallyban is, hogy ne lehessen olyan, h nézők közé megy autó vagy pilóta sérül meg. Olvasni is kell, tájékozódni és akkor több az infó, meg az ismeret h mi folyik a világban. Ma meg lehet tenni h ezen fejlesszenek, ki kell használni minden lehetőséget.
Nem öncélú versengés (legalább is eddig igy volt)
Tehát ugyan ezt megtehetnék egy tesztlaborban is,de sokkal jobb ha egy verseny széria keretében teszik és igy a nézők szórakoztatása mellett csinálják a fejlesztéseket és a bevételből szponzorálják a további fejlesztéseket.
Csak mint látható a tesztlaborban jól működő rendszerek a valóságban összefossák magukat mint a meki honada.
Ja, hogy a rally nem szabályozott környezet igy ott minden megengedett? elég csak sárga szalaggal elkeriteni az utat meg a ézők a kanyarivhez állhatnak és megérinthetik akár a kocsit is verseny közben? ott nem kell beszüntetni semmit ha a nézők közé hajt a kocsi?
Itt csak a pilóta teszi kockára az életét egy zárt pályán megfelelő bukótérrel, mig a rallyban nincs ilyen ott letarolhat akár 10 nézőt is.
Még is a F1et fejlesztik?
Pedig ugyan az a FIA szervezet alá tartozik .
racingarena.hu | gokartsopron.hu
Versenyzőkről van szó, szabályozott környezetben, akik milliók számára adnak elő szórakoztató műsort (és adnak el befektetőknek) nem civlekről<#fejvakaras>#fejvakaras>
Munkahelyemen is arra törekszik a vállalat, hogy lehető legjobb biztonságban tudjon, és nem mondja nekem azt hogy így jártál, minek kell neked 3000 tonnás gépekkel dolgozni, ha összedarál akkor összedarál, vele jár... LOL
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.03.05. 15:24:32
Igen, tragédia ha meghal egy versenyző de ezeket a nagy szavakat hagyjuk már, hogy az 1 is elfogadhatatlan, mikor naponta halnak meg nevetséges okok miatt, akár csak az országunkban is emberek.... ne legyünk már ennyire álszentek.
Utoljára szerkesztette: Jeffjohnson, 2016.03.05. 15:21:05
Nem tudok róla, pedig mind a kettő modositás minden civil életét biztonságosabbá tenné és civil sokkal több hall meg balesetben mint versenyző.
ÉS nem hiszem,hogy a tangapapucs bekerülne a közúti autókba.
Utoljára szerkesztette: repvez, 2016.03.05. 15:19:17
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Egyébként süt rólad hogy fogalmad sincs az adrenalin sportokról:))
Meg adjatok már be valami buborékos módosítást az óriás műlesiklásra is mert roppant veszelyes:)
ui: vágjuk már ki a fákat Finnországban:)) VB-s rally mezőny fosik hogy berepülnek a fák közé amikor 45 métert repülnek:DDD
Utoljára szerkesztette: Hasselhoff72, 2016.03.05. 15:00:29
Felesleges a további vita, az előző kommentemben említett határ nekem jóval messzebb van, mint neked, úgyse fogunk egyetérteni. Nekem agyrém amivel te érvelsz, neked agyrém, amit én mondok.
Pilótának is van élete, szülei, családja, gyermeke. Ezek nem orosz rulettezni ülnek be az autóba, hanem versenyezni és onnen másfél óra után elfáradva kiszálva ünnepelni vagy éppen mérgelődni.
Elmegy könyvtárosnak és nem esik baja...
Amúgy azért nem rohannak oda és bontanak 5 perc alatt, mert megvan a procedúra a mentésre. Annál bonyolultabb dolgok ezek mint ennyire leegyszerüsíteni. Első a pilóta épsége, ha arról mindenki meggyőződött, akkor szépen ki lehet szedni és akkor is óvatosan még ha a pilóta ordibálja a rádión h haja szála sem görbült.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.03.05. 14:25:12
Hogy néznek a gyerekre, ha 60-nál kimegy alóla a bicó mert nem vett észre egy kátyút és felnyalja a betont és mondjuk a fejvédő hiánya miatt az agyveleje összekoszolja a pólóját?
Lauda, túl veszélyesnek ítélt meg egy szakadó esős versenyt, szavazást indított róla a pilóták között, hogy halasszák el, és nem egyedül gondolta úgy, hogy nem kéne... nem valami tökös ember :S
A forma1 ma egy szórakoztató műsor, ahol nem szabadna embereknek meghalni. Nem véletlenül van sisak, nem véletlenül van biztonsági öv, hans, tűzálló ruha, stb stb. A pilóták tiltakoztak ezek ellen a legjobban, mert kényelmetlen, nevetséges, nem vagy férfi ha így ülsz be az autóba. És mégis bevezették, mert előrébb viszi az emberiséget. Ezt a vécécsészét is be fogják vezetni valamilyen formában, biztosan alakul még, és 20 év múlva az fogják lehülyézni, aki ezzel próbál érvelni, hogy ha nem vezetik be a törmeléket megfogó robotkart, akkor szedjék le ezt a glóriát is, és haljanak meg a pilóták.
Történnek balesetek, mindig történni fognak, és pont az a lényeg, hogy ha történik valami, akkor részletesen elemezni kell, hogy miért történt, és a későbbiekben hogyan lehetne megelőzni az ilyet.
Itt is ez volt régen a cél, a legerősebb leggyorsabb autókat kifejleszteni a legujabb technikát kifejleszteni ami a hétkoznapi használatba bevethető.
Na ennek van vége az F1ben, már nem azok a pilóták ulnek a fülkébe akik készek meghalni egy csucstechnikában,hogy azzal örök hirnevet és az emberiség fejlődését szolgálja.
Ez már nem erről szól, amióta gazdag emberek bevásárolhatják magukat és egész évben nem fejleszthetnek és tesztelhetnek a technikán és még sporolniuk is kell a verseny alatt,hogy tovább birja.
Kb ez lenne a lényeg, ezért hivták régen király kategóriának.
Egy példa, szted a gyerekedre,hogy néznének,ha 18évesen sem vennéd le a biciklijéről a támasztókereket és könyök térd és fejvédőbe kéne bicikliznie miközbe te hátulról tolod a bottal,hogy el ne essen ?
Ez ugyan ez, aki beul a versenyautóba az elfogadta és válaja,hogy megsérülhet ha valami nem ugy jön össze.
SENKI NEM AKARJA HOGY VALAKI MEGSÉRÜLJÖN! ezt szögezzük le és talán innen el lehet indulni...
Úgy elég nehéz beszélgetni hogy nem érted miről folyik a beszélgetés, ne adj isten a másik szájába akarod adni a mondanivalódat.
beszélgessünk
miért lenne érdeke a nézőnek, hogy a pilóták megsérüljenek?