182111
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
Stockbauer33 #162384 Champion: Nico Rosberg
Podium finishers: Lewis Hamilton and Daniel Ricciardo
Personality of the Year and Action of the Year: Max Verstappen
-
#162383 Persze, hogy nem. Ha a régi rendszer lenne érvényben akkor most Hamilton a 0-t kapná rajtszámnak az új csapattársa meg a 2-est. -
IXEMGabeo #162382 ja es gondolom logikusan senki nem fogja megkapni az 1-es rajtszamot -
IXEMGabeo #162381 mostmar remelem Vettel es Ricciardo is odaporkol jovore...
utobbi nagyon megerdemelne a vb cimet, mert stabil evrol evre es meg a szemelyisege is pazar a csavonak -
IXEMGabeo #162380 pedig nem olvastam a FB-jat -
#162379 Wéber Garbi is ezt írta. -
IXEMGabeo #162378 Hulkenberg szvsz remek utodja lehetne es vegre (bar a jovo ev ketseges) versenykepes autot kaphatna es bizonyithatna Hami ellen...
nagy kar, hogy a meg epulo Renault igazolta le aztan kitudja lehet ok talalnak be a szabalyokkal es raadasul 18-tol lesz francia futam is -
#162377 Mennyire megváltozott a viselkedésük mára.Megértem,hogy Nico nem kér ebből a mostani légkörből többet. -
IXEMGabeo #162376
elso dobogojuk kozosen
es itt mekkora volt az orom... -
IXEMGabeo #162375 faszt volt a Williamsben KERS...
Ferrari, Mclaren es a BMW Sauber rendelkezett KERS rendszerrel -
IXEMGabeo #162374 baszki hihetetlen...kiesett a kanal a szambol mikor olvastam a hirt...
bar en sejtettem, de nem gondoltam volna, hogy komolyan gondolja...evekkel ezelott tan meg Schumival versenyzett es akkor nyilatkozta, hogyha az F1 nem motivalja mar es a vb-t megszerzi nem lesz miert maradnia...es tartotta a szavat.
Rosberg hianyozni fog fantasztikus kuzdoszellemrol tett tanubizonysagot, ezenfelul a szorgalmat sem lehet vitatni...
Viszlat bajnok:( -
#162373 Neki sajnos már ez sem megy segítség nélkül. :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#162372 Íme:
Villeneuve: Hamilton tette Rosberget méltó világbajnokká -
#162371 Jovore ha az elso nehany futam alapjan eselytelenek lennenek, poenbol beultetnem Laudat :DD -
#162370 Behoznák Wittmann-t a DTM-ből az elég nagy lenne :D
Bár őt valószínű megelőzi Wehrlein a sorrendbe.
Vagy esetleg Kiss Norbi. Kamionból a Forma-1be -
#162369 Poen lenne, ha Rosberg jovore bevasarolna magat a Mercedes csapatba... :) -
SzocsA #162368 Tök mindegy kit választanak, Rosberg jó döntése, elhagyja a süllyedő hajót. Max hülye lesz oda menni, hülyére verik a mercit jövőre... -
#162367 -
#162366 Ez erdekes lesz, kivancsi leszek, kit valasztanak. Wehrlein logikus lenne, meg eleg friss, vagy valami F1-en kivuli "ismeretlent". Bar a csapat cimhez nagyon nem mindegy, de azert latszik, hogy egy mai fiatal (Verstappen, Occon, Wehrlein) eleg gyorsan belerazodik.
A mar kiugottak felejtosek.
De a mar "oreg", tapasztalt, tobb csapatott megjart, az utobbi idoben frusztralt (Alonso, Vettel, Bottas stb.) pilotak is kerulendok.
Erdemes egy evet talan bealdozni (bar ha ismet top auto lesz, akkor az sem biztos:P), es "kinevelni" valami fiatalt, aki 100%-ban egyutt dolgozik a csapattal. -
#162365 Azért Toto papáék nem mernek ilyenekkel szórakozni, főleg hogy jővőre egyáltalán nem biztos, hogy megnyerik a konstruktőrit.
Még Wehrlein is necces, pont ebből a szempontból :D de mindenképpen rendkívül érdekes lesz.
Lauda azt mondta karácsonyra lesz pilótájuk -
#162364 pocakos Zsótit kéne rakni a Mercibe.. :D -
#162363 lol:D
esetleg valaki nem jelenlegi F1 pilóta Ros helyére...? nem ismerem a tanulósorozatokat, nem tudom van e valaki esélyes -
Stockbauer33 #162362 -
#162361 Ennel unalmasabb nem lesz, olyan nagyon most sem tudtak verseny alatt mit kezdeni egymassal....
Alonsonak orulnek !!!: -
#162360 hát olyan szempontból fog hiányozni hogy ha Lajos kap egy vízhordót maga mellé akkor retek nagy izgalmak lesznek ám a versenyeken:D -
#162359 Olyan nagyon nem fog hianyozni a showbol, nekem most semmi nem jut eszembe pl, hogy uristen ,tenyleg Roseberg...! :)) -
#162358 Én most leginkább Zsák Vilnöv véleményére leszek nagyon kiváncsi,ő mindig mindenhez annyira pacek módon hozzá tud szólni,hátha megkeresi őt a sajtó :D Vagy Toto Wolff... -
#162357 -
#162356 -
#162355 -
#162354 Webbernek van szerződése, méghozzá a WECben.
Valamint Buttonnak is van, a McLarennel, 2018ig mint tartalékpilóta:)
Szerintem az esélyesek: Wehrlein (ő a legnagyobb), esetleg Perez, vagy -tamtamtam- Alonso megpróbálja megszerezni azt az ülést -
#162353 Toto Wolf telója. :D
Utoljára szerkesztette: mcmoha, 2016.12.02. 16:59:09 -
#162352 Webber? Button? Nekik nincs szerződésük csak. Mindenki más hosszabbított a csapatánál. :D
Tökön szúrom magam, ha idehozzák Vettelt. :) -
#162351 Ő akarja előbb megírni, azért vonul vissza. -
#162350 Wehrlein lesz :) Ez lenne a leglogikusabb es legrealisabb. Persze ahol egy friss vilagbajnok visszavonul 5 nappal a cim megnyerese utan,ott mar semmi se logikus meg realis... -
#162349 bazmeg, hát mi folyik gyöngyösön? nincs is április 1.!
pedig de megnéztem volna, ahogy jövőre hamilton kapar a címért... -
#162348 Ha így lesz tuti feljavul jövőre a Ferrari :) -
Lokker #162347 Vettel megy a Mercihez. -
#162346 Lauda is tudja, hogy Maxi nem fogja odaadni magát a 2. pilóta szerepért, ha pedig háborút indítanak Hamilton ellen, abban a csapat bukik a legtöbbet.
Wehrlein lesz szerintem, és olyan lesz mint Perez a mclarennél vagy Kovi, csak ül és szépen csendben van -
paj01 #162345 hát wow...egy jó rajt. Elképesztő! Sosem láttam még ilyet mástól... Mellesleg williamsben volt kers. Brawn-ban tuti nem és úgy rémlik a toyotaban sem.
Ez a visszavonulás meg kemény.