FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Eddig 31 üzenetet válthatott a mérnök és a pilóta?
De az azért elég gáz, hogy időmérőn jön mögötted valaki és nem tudod, hogy mért körön van vagy nem aztán bemegy eléd közben csak felvezetőn van, aki meg gyors körön van azt nem engeded el és megbüntetnek miatta.
Azt sem mondhatják meg ha egy előzésnél összeért ez első szárny és arról letörtek darabok? De annyira nem végzetes a hiba, hogy ne tudna menni vele normális köröket.
6:30as kezdés volt irva,de 7 kor már foci ment az M4en
respect to the man in the ice cream van
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
http://www.m4sport.hu/2016/03/15/hamilton-kifakadt-majd-twitter-bejegyzest-torolt/
Per Aspera Ad Inferi.

Meg ha csak sima plexi akkor ez hogyan fogná meg a kis alkatrészeket.
A fejen álló autóból ugyan olyan rosszul lehetne kimászni vagy még rosszabbul és ott van amit említettek az eső eltávolítása és párásodás a plexiről.
Meg nem hinném,hogy ez könnyebb megoldás lenne.
Ha rajtam mulna egyiket sem választanám
Indul egy új F1 fantasy játék. Akit érdekel nézzen rá, szerintem érdemes!
Röviden:
Miden versenyre nevezhetsz egy csapatot, mely négy komponensből áll: két pilóta (1 az időmérőre, 1 a versenyre), egy karosszéria és egy motor.
Az egyes pilótáknak / karosszériáknak / motoroknak (az erőviszonyoknak megfelelően) minden futamra újraszámolt ára van. Minden versenyre fix keretből kell a lehető legjobb csapatot összeraknod, szóval ügyesen kell taktikázni.
A választott csapat pontozása a valós eredményektől függ. Részletesebben mindez a játék honlapján.
Mindemellett minden futamra pár egyszerű kérdést is meg kell válaszolni, melyekkel további pontok szerezhetők.
A játékot itt találjátok: yourf1team.com
(nem tudom ez reklámnak minősül-e, mindenesetre a játék telesen ingyenes és az oldal reklámmentes)

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Utoljára szerkesztette: Papa01, 2016.03.13. 11:02:57
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
I met God. She's black
Bár az Eurosport ha jól emlékszem csak 2 futamról adott eddig összefoglalót....<#levele>#levele>

Utoljára szerkesztette: SZABl, 2016.03.10. 21:21:49
"Nulla tenaci invia est via"
Montoya idei játékszere.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Per Aspera Ad Inferi.
nocsak
Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2016.03.09. 21:13:07
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Azt még meg is érteném, ha a Renault, Honda motorok kapnának némi engedményt de az, hogy mindenki kap 2-t max. csak a Ferrarinak lenne jó. Furcsa ötlet, lehet tudnak valamit, csak aztán a túlzott magabiztosság nehogy visszaüssön.

hamilton-komoly-ekszereket-aggatott-a-kutyajara