FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nincs ideje kimenni új gumikért, hogy javítson az időn akkor nem fognak visszaérni, ugyan ez lett a végén is, mikor az utolsó három már nem tudott kijönni gumikért mert már nem ért vissza.
A ferka meg már nem jött ki mert csak a merci volt előttük. Szépen megritkították a mezőnyt. Meg azért sem jöttek ki mert gumit kell spórolni.
Hozzányúltak egy jó rendszerhez ami jól működött és most elcseszték.
A következő futamon lehet kicsit jobb lesz de szerintem akkor változás nem lesz ebben ez ilyen marad.
Inkább adtak volna nekik időmérőre + gumikat akkor nem kéne spórolósat játszani.
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
I met God. She's black
Ez igen vettel sem jon meg a fekra sem omg 😄
I met God. She's black
szegény Haas-t sajnálom😞
I met God. She's black
A merci meg lazán bedobott 1 másodpercet mindenkire ez az év is szar lesz.
I met God. She's black

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Per Aspera Ad Inferi.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Amúgy szerintem a ferka a redbullal van egy szinten, a meklaren meg annyival van mögöttük mint a ferka a mercitől.
Tökmindegy ha esik az eső vagy fúj a szél vagy szakad a hó. ha hamilton tud menni olyan kört, ha olyan jó lenne a ferka mint mondták, akkor nekik is ott kellene lenniük vagy éppen előttük.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Rosbergre visszatért a szerencsétlenség. Maradt minden a régiben, csak annyi, hogy a ferka helyett most mások vannak akik a mercik mögött vannak.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Akkora tülekedés lesz a rajtnál, hogy hihetetlen.
És az is biztos, hogy a rádió tilalom miatt a merci is hibázni fog, főleg úgy, hogy Hamilton majd nem fog kapni instrukciókat. Mindenkinek magára kell hagyatkoznia.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Forma 1 Ausztrál Nagydíj - Szabadedzés (élő)
Élő közvetítés
Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2016.03.17. 21:18:57
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.03.17. 18:37:13
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
A Ferrari költötte el a legtöbb zsetont a komplett erőforrására a téli fejlesztések alatt, összesen 23-at az engedélyezett 32-ből. A Mercedes 19-et, a Honda 18-at használt fel, míg a Renault összesen 7-et, így nekik lesz a legtöbb lehetőségük a felzárkózásra év közben.
Persze kérdés az, hogy valóban mindent felhasználnak-e, hiszen a tavalyi keretüket sem merítették ki teljesen
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Aki későn jön ki az így járt. Ausztráliában valahogy 1:25 körüli kört tudnak menni. Felvezető kör 1:40 (bevárás meg hely kialakítás stb-vel együtt nem gyors tempóba) gyors kör 1:25, ha mákja van a pilótának akkor tud menni még egy mért kört, így maradt még 2 perc 35mp ha te jössz ki elsőnek, tehát 3 mért kört is tudsz menni egyhuzamba VAGY 1 mért kör 1 hűtő kör és egy újabb mért kör, tehát a lehetőség megvan a javításra. A többiek az első kijövő pilóta mögött is tudnak menni minimum 2 mért kört egymás után ha jól számoltam, de ha nincs szerencséjük és utoléri valaki az előtte lévőt és nem engedi el akkor csak 1-et tud menni.
Az, hogy a gumik nem melegednek be az az ő problémájuk, lehetőségekhez képest kell mindenkinek a leggyorsabban mennie, erről szól az időmérő.
Érdekes lesz, hogy mennyivel előbb fognak majd kijönni a helyükről a boxutca végi lámpához felsorakozni 😊
Per Aspera Ad Inferi.
gondolj bele 7 perc 22 autó ha az első kör mégcsak bemelegitó mindenkinek akkor ezt nem számoljuk ,meg az utolsó kört sem mert addig be kell érnie az utolsónak is, akkor 10 s marad minden autó között,sőt ez még csőkkenhet ha az első már végzett a körével ,de az utolsó meg csak még most ért oda.
ÉS mivel már nem kaphat üzenetet igy ez a 10 mp lesz valahol 1 valahol meg 20.
és ha be akarják tartani az egyenló távközt akkor az első már a gyorskörét fogja kezdeni mig az utolsó mégcsak akkor jön ki elöször a boxbol.Mi alapján döntik el hogy kinek lesz lehetőssége több kört futni,mert aki elsőnek jön ki az tud 2 gyors kört is mig az utolsónak még az 1 is necces lessz.
Az olyan pályán ahol 2-3 körre melegednek be a gumik a legjobb tapadáshoz azzal mit csinálnak.
Megint ott tartunk,hogy nem a leggyorsabb legerősebb kerül az élre.
Ezen mi olyan nehéz? Jó azt elismerem néha nehéz a tükrökbe látni is a másikat, de akkor a felvezető körön és levezető körön ne gyök kettővel menjenek és akkor mindenki hepi lesz.
A gyorsabbak meg alakítsanak ki maguk előtt helyet, hogy a lassabb autókat a gyors körön ne érjék utól.
Viszont versenyen érdekes lesz hogyan fog elsülni, hogy sokkal több dologban kell a pilótának akár egyedül mérlegelnie.
Utoljára szerkesztette: benõmenõ, 2016.03.17. 10:35:41
22 autó 7 percen belül kell hogy teljesítsen átlag 1,5 perc alatt teljesíthető távot.Elég csak egy megcsúszás vagy egy lassabb mögé beragadás és már borul is a dominó, a szélárnyékos zavarásról ne is beszéljünk.
Ez megint egy átgondolatlan változtatás volt. ha már ennyire változtatnak akkor csináljanak egy szimulációs időmérőt jó párszor ,hogy milyen változtatás mit okoz,ne legyen az hogy kitalálnak valamit és mikor kiderül,hogy nem működik akkor változtatnak rajta.