182111
  • IXEMGabeo
    plusz a Renault is igen...mondjuk ok sokat nem nyertek vele
  • IXEMGabeo
    kommentatorok egyfolytaba hangoztattak akkoriban, hogy a 3 nagy csapatnak van KERS-e...
  • mcmoha
  • AnuluWork #162421
    Hogy lehet egy szezont nem megnyerni, ha az elején nyersz azonnal ötöt, és előtte is jópárat? Vagy mi a mérce? Ha nincs ennyi verseny, csak mondjuk 16 mint régen, ezzel már be is húzta volna Rosberg.
  • Stockbauer33 #162420
  • Master91
    Nagyon jó képek!
  • Stockbauer33 #162418
    #162416 nemlenne sehol.Még remélem jövöre agyonveri a Lorenzoékat .Hamarosan visszavonul.Ugy járna mint Vettel Webber.Sajnos Webber hozta a 8. 10. helyeket míg Vettel agyon verte a mezőnyt a RB-al

#162415 #162413

Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2016.12.05. 19:42:30
  • nearo
    With the introduction of KERS in the 2009 season, only four teams used it at some point in the season: Ferrari, Renault, BMW and McLaren. Eventually, during the season, Renault and BMW stopped using the system.

Ez a lendkerekes dolog mondjuk nekem is rémlik, de végülis versenyen nem vetették be úgy emlékszek.
  • bakkerman
    Hiaba csak viccelt de azert en eljatszanek a gondolattal milyen lenne ha megkapna az ülest. Vegig csinalna a teszteket jovore, kapna a tanacsokat tippeket,vajon elso eles futaman hogy boldogulna? Szerintem bevinne pontszerzore az autot. Hiaba egy Mercirol van szo de azert Moto GP-bol atulni egy open wheeel-be nem szarral guritas.
  • Pluskast
    Jó lenne....
  • paj01
    khm

https://en.wikipedia.org/wiki/Williams_FW31

Ha jól rémlik még sztárolták is szezonkezdet előtt, hogy ők valami igazán innovatív lendkerekes rendszert raktak össze...
  • IXEMGabeo
    ez lehetne Hulk nagy eselye o pedig szeret igazolni:D
  • Stockbauer33 #162412
  • Stockbauer33 #162411
    http://mcsatorna.hu/f1/rossi-bejelentkezett-a-mercedeshez-1804158
  • Jeffjohnson
    "Mindjárt másképp látom " tök jó legalább látod mennyi értelme van ennek fényében a te írásodnak (0).

Ki a jobb az kb. hitvita lenne de jelenleg a vb állása szerint Rosberg deal with it!
  • Stockbauer33 #162409
  • Count Adyn
    hát láttuk hogy Fisichella is kapott 3 secet körönként a számára ismeretlen ferkával, akkor el lehet képzelni mennyit érne az öreg:D
  • bakkerman
    Rai Vb címe kevésbé volt megosztó mint a 2008-as Hami. Ott amit elkövethetett Lajos,hogy ne legyen bajnok,azt elkövette. A Meki meg kompletten elbaszta a szezonzárót,úgy hogy még Alonso se nyerje meg,Raikkönen meg köszönte szépen
  • Ingy2
    Sztem jó pilóta, és a helyében nem maradnék a Williamsnél mert Stroll faterja fog (S)trollkodni.
  • nearo
    2007-ből nincs komment, hogy nem Rai nyerte meg, hanem a Meki baszta el? :D
  • desigo
    Kiváncsi lennék egy szimulátoros teszthez,hogy mennyivel lasabbak a reflexei a fiataloknál.
  • bakkerman

Itt egy komment 2008-ból,amikor Lajos lett a világbajnok,és utána elszabadult a pokol,hogy ezt nem ő nyerte meg,hanem Massa bukta el,Glock miatt. Akkor érdekes módon 10 f1 rajongóból 9 Massának adta a VB címet,meg azt mondta,hogy Hamilton nem érdemelte meg,hiába ő volt a tabella első helyén az utolsó futam utolsó köre után. Akkor érdekes módon senki nem írta azt le,hogy csak az számít,kinek a nevét vésik be a törikönyvekbe "2008 világbajnoka" címen. Idén Hamilton motorhibája volt úgymond "Glock belassulása". Ezt csak az nem látja be,aki elvakultan Hamilton ellenes. Most mindenki azt szajkózza,hogy csak a végeredmény számít,és az,hogy hivatalosan Rosberg a világbajnok. Ez kicsit köpönyegforgatás,nem???
  • mcmoha
  • Lokker
    Miért is vesztette el? Akkor ki nyert? Beavathatnál a belsős infókba.
  • Stockbauer33 #162400
    Köszönöm hogy ezt leirtad.

" Savanyú a szőlő elhiszem de én sem jöttem ide magyarázkodni, mikor nem a kedvencem nyert, neked is ezt javaslom."

Mindjárt másképp látom

Erre S etleg vmi? aki minden téren jobb mint ő
    Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2016.12.04. 15:18:49
  • Jeffjohnson
    Hamilton fan a láthatáron. Látom te is olyan nagyvonalú vagy mint a kedvenced. Savanyú a szőlő elhiszem de én sem jöttem ide magyarázkodni, mikor nem a kedvencem nyert, neked is ezt javaslom. A VB-t Nico nyerte ha tetszik ha nem. Inkább annak örülj, hogy jövőre lehet könnyebb lesz neki vagy mégsem de ezt majd meglátjuk.
    Utoljára szerkesztette: Jeffjohnson, 2016.12.04. 13:42:15
  • bakkerman
    Ő a finn Hülkenberg
  • Ingy2
    Toto helyében Bottast raknám be, nem balhés, gyors és általában hozza a kötelezőt(keveset hibázik) és még teszkó gazdaságos is.
    Utoljára szerkesztette: Ingy2, 2016.12.04. 13:35:14
  • Count Adyn
    de jobb ha tudjuk nem?:D Ez az nem x nyert hanem y vesztette el a legkeserűbb vesztesek érvelése általában:D Valamit már tudunk legalább:)
  • bakkerman
    Jajjj....ezt kár volt leírni,erre fognak most ráugrani szokás szerint,hogy "az előző kettőt meg Rosberg vesztette el...bla-bla..."
  • Stockbauer33 #162394
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    " aki minden téren jobb mint ő " PL?

Azért jobb ha tudják itt páran hogy ezt a szezont Ham vesztette el nem a Rosb nyerte meg.Nemmindegy

Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2016.12.04. 12:51:34
  • Jeffjohnson

Hamilton-nak de fájhat ez a vereség, hogy ilyet nyilatkozik.....lehetett volna egy kicsit nagyvonalúbb is de ő már csak ilyen. Itt is látszik, hogy Ricciardo mennyivel normálisabb, amit ő mondott az korrektebb, őszintébb volt.
    Hamilton szerintem örül, hogy Rosberg visszavonul csak aztán nehogy megbánja, ha kap maga mellé egy olyan pilótát, aki minden téren jobb mint ő.
  • Jeffjohnson
    Miért is előzné meg bárki is a Mercit? Lemaradtam valamiről? Erőforrás, energia-visszanyerő rendszerben még mindig a legjobbak. Aero elemekben minimum top 2. Jövőre a nagyobb gumik, nagyobb mechanikai tapadást tesznek lehetővé ergo kevésbé lesz fontos a jó aero, többet fog számítani az erőforrás.

Közelebb lesznek az ellenfelek? Igen lehet, de arra is legalább annyi esély van, hogy nem, és simán merci 1-2 lesz továbbra is.

Én Kimi-t szívesen látnám a másik merciben, vicces lenne.
  • bakkerman
    Ha a konstuktőri cím jövőre is prioritás,akkor minimum Hülkenberg szint kéne. Nehéz ügy mert nem tudjuk még milyenek lesznek az erőviszonyok jövőre,ha a Mercit valóban beelőzi az RB (ami sanszos),akkor kéne egy rutinos megbízható klasszis pilóta,viszont ha valami csoda folytán maradnak az élen akkor elég lenne Lajos mellé egy Wehrlein is
  • szabii98
    Lauda szerint a fél mezőny felkereste őket, hogy érdekelné az ülés.

Toto pedig elv. azt nyilatkozta, hogy a Maxi-Ric-Seb trión kívül mindenki "elérhető". De valószínűleg nem csak Laudán és Toton, hanem a főnökúr Zetschén is múlik a dolog.

Elméletben azt is nyilatkozta Toto, hogy elakarják kerülni a 2007es incidenst.
  • desigo
  • mcmoha
    Nem mert csokornyakkendőt kötni félt, hogy pincérnek nézik.
  • Lebowski
    fura értelmezése a black tie-nak... elvégre ő már így is black :D
  • LaszloLedzenyi
    Mindenki normálisan van felöltözve csak ő néz ki úgy mint egy strici. Iszonyat jó pilóta de emberileg egy nulla....
  • Count Adyn
    Lajosnak miami vice :D