FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
én is a kavicságy ellen vagyok mint sokan mások, de most kívételesen az segített rajta az ütközés után.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
▼#157767 hoz a videó.
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2016.03.20. 12:15:15
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
http://gaborszantai.co.uk/
Alonso kiemelte, nem hibáztatja Gutiérrezt a történtek miatt. „Nem, nem hinném, hogy hibázott volna. Versenyzünk, harcolunk, amennyire csak tudunk, és próbáljuk maximálisan kihasználni a szélárnyékot. Próbáltam megelőzni őt a kanyarban, nem tudom, hogy elkésett-e, azt sem, hogy én későn mozdultam volna. Ilyenkor a hátsó szárnyat látod, nem a teljes pályát. Ez nagyon szoros, és számára is az volt, hiszen, elöl volt, és nem tudhatta, mit csinál a másik fél. Szóval mindketten annak örülünk, hogy rendben vagyunk. Az a legfontosabb, hogy most itt beszélhetek” – nyilatkozta Alonso, akinek autója olyannyira összetört, hogy erősen kérdéses, megmenthető-e az erőforrása.
„Nagyjából rendben vagyok. Kicsit fáj a térdem, mert össze-vissz pattogsz a pilótafülkében, de ettől eltekintve minden rendben. Biztosat persze csak holnap reggel mondhatok majd, amikor fölkelek… Hálás vagyok, hogy életben vagyok, hogy semmi sem történt, nincs sérülés, semmi komoly. De másodszor már arra gondoltam, mennyire bosszús vagyok, hogy nem tudtam célba érni.”
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
A kavicsagy nagyreszet azert a levegoben toltotte😊 De az elso fuves/kavicsos resz tuti meghatarozo volt a borulasban es repulesben. Hogy mi lassitott volna rajta tobbet, a jelenlegi kavics felakadas es repules vagy az estleg borulas nelkuli, kerek hianyaban csuszas az aszfalton, ahhoz atomfizikus kell😊 A lenyeg hogy meguszta. De ami tisztan latszik, akarmilyen nagy a bukoter, igy vagy ugy, el lehet jutni a vegeig😄
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Szakkommentatrobol talan evek mulva M. Norbi. Kiss Norbi es Kiss Pal annyira nem. Bar mostanaban Michelisz kicsit terjengos😉 Bar ez meg nagyon messze van, o meg eleg aktiv, szerencsere van mit "csinalnia", Webernek annyira "nem", ha nem mutyizzak el a kozvetitest, akkor Weber maradhat meg jonehany tiz evig is😉
"Szerencsere" nincs benne akkora penz, es mar utazgatas sincs, hogy valakinek szemet szurjon a lehetoseg. Persze ha valakinek "megtetszik", attol meg lenyulhatja, elkolthetnek ra 10x ennyit (csaladi-barati korutazasok a vilagban, egesz evben), es lehet gagyi a kozvetites is.
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Alonso nagyot bukott, a Ferrari pedig erőteljesen idézte a Domenicali-érát.
Haas 6., Meki-Honda 14...<#zavart2>#zavart2>
forma-1-ausztral-nagydij-futam_m4-sport-hd_2016_03_20_06_33_15.wtv
fernando_alonso_walks_away_from_devastating_wreck_at_australian_grand_prix.720%5B1%5D.mp4
Az egy kicsit érdekes,hogy mindig csak a Kiminek van műszaki gondja,mikor elvileg ugyan olyan felszereltségű minden és az első versenyen még talán a használat is egyforma.
A bukóterek meg ha most ott beton van akkor sokkal nagyobbat esik ,mert annak nincs tompítása amikor földet ér a kasztni.
És még ha betonos is és nem dobja meg akkor is kerék nélkül nem fog tudni fékezni, a sóderen meg elül az autó sokkal jobban lassít mint a betonon hason csúszva.
Az egyetlen baj a sóderrel,hogy a kavicsok repkednek ide oda és azért 200nál ha betéved egy két darab az overál részre ott nem védi meg,hogy komolyan megüsse a pilótát.
Sportban nallam nincs ha. Feldobta a soder,hatalmas eses,eszmeletlen hogy nincs baja
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.03.20. 08:21:53
I met God. She's black
Ez a taktika akkor lett volna jó, ha nincs SC.
I met God. She's black
Utoljára szerkesztette: SzocsA, 2016.03.20. 08:13:31
http://gaborszantai.co.uk/
GP-live oldalra nincsenek kirakva a megszokott elérhetőségek....