FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Totti5
Monday in Bahrain...

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

benőmenő
AnuluWork
Múlt héten mondták, hogy Palmeréké a pálya. Meg is lepődtem. 😊

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

AnuluWork
OFF

ON

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Totti5

Gábor Wéber
1 hr ·

Sokan találgatják a Ferrari különösen jól sikerült melbourne-i rajtjainak okát, mondván nem lehet pusztán a körülmények szerencsés egybeesése, hogy Raikkönen és Vettel is rakétaként lőtt ki vasárnap.

Az egyik magyarázat a Ferrari idei kuplungfül megoldása lehet, ami persze önmagában nem minden, de a pontosabb fogáspont megtalálásban segíthet.

Az SF16-H ugyanis egyetlen kuplungfüllel rendelkezik, azonban az végigfut a kormány teljes szélességében, így jóval hosszabb pedálutat tesz lehetővé a szokásos megoldásokhoz képest.

Ennek ellenére nem hiszem, hogy ez lenne a Szent Grál, de egy jól hangolt, rajtra vonatkozó motorvezérléssel és futómű kinematikával együtt összeségében valós rajtelőnyt jelenthet.

bakkerman
Dejo kep 😊 Azert nem volt semmi hogy a pias visszatert amerikabol,plusz a rallybol es elkezdte rogton dobalni a dobogokat 😊

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Ja bocs, közben volt már erről több cikk, mégis marad minden a régiben. Háááááááát
Nem pontosan így van a másik oldalon elvileg azt írták, hogy csak a Q1-2 marad ilyen, a Q3 olyan lesz mint ezelőtt volt.
Meg hogy a Q1-2 ben hagynak több időt.

Amúgy tök jó, hogy minden futamon behoznak valami szabálymódosítást, remélem azért a szezon végére összedobnak valami épkézláb ötletet.
Utoljára szerkesztette: SzocsA, 2016.03.26. 10:21:04
mcmoha
<#falbav>

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

nearo

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Pedig ez első ránézésre is a 99ig használ változat 😊
A videóban a Lesmo-knál ugrik a videó, ott hiányzik egy rész.

repvez
gagyi kinai cuccokba jár, fordítva van rajta a pipa 😛

repvez
sajnos valamelyik portál még mindig nyomatja és FB-on is feltünik, de nagyon fájdalmas és erőltetett , de ami a legrosszabb, hogy egyáltalán nem poénos.

Utoljára szerkesztette: repvez, 2016.03.25. 11:28:35
RatBaG
valami béna képregény volt, úgy rémlik...

Per Aspera Ad Inferi.

mcmoha
Melyik a másik? <#idiota>

RatBaG
ez annyira szar. nem is értem miért nem lett azzal a másik gagyisággal évekkel ezelőtt kitiltva.

Per Aspera Ad Inferi.

mcmoha

nearo

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

bakkerman
nem ő öreg,Vettel túl fiatal mellette 😄D

Master91
az egész gumi szett (semmi, pacsizni akar sztem)
sorler
Milyen öreg már SWARCI, mi van a kezében?

b-type
kétszer kellett megnézzem hogy összerakjam, de meglett 😊
nem tetszik egyébként, mármint ez a vonalvezetés

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Count Adyn
kigyulladt a pizzasütő ahogy szujóék mondták😄D

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

mcmoha
Valahol olvastam, hogy a turbó ment tönkre. Nem nagyon részletezték.

Csak en nem találom mi történt Raikkonen autójával vagy nem hoztak nyilvánosságra?

http://gaborszantai.co.uk/

Norbi1990
Force India elküldte ezt a polos csávót, most a Haasnál mutogatja magát 😄
bakkerman
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

zseniális de egyben nagyon szomorú is ez a kép...

Totti5
Hatalmas 😊

mcmoha

mcmoha

<#worship> <#worship> <#worship>

Pluskast
Nagy szerencséje volt ez tény és való. Pont az jutott eszembe, hogy 20 évvel ezelőtt az ilyen balesetben biztosan meghalt volna a pilóta. Amúgy az az érzésem, hogy a Honda idén sem lesz valami nagy szám.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Totti5

De mi lett volna ha nem lett volna a SC? ugyanennyit faragott volna Rosberg a hátrányából?
Mennyivel ment Vettel elől, meg ha nem esik ki Kimi?
De így is majdnem jó lett hiszen utolérte Hamit, csak megelőzni nem tudta volna mivel erősebb a motorja.
Meg mindkettőnek elkoptak a gumijai.
Totti5
Gábor Wéber
Just now ·

Gumistratégiák és kerékcserék időtartama a mai versenyről.

A Ferrari egyszerűen nem hitte el, hogy a közepes keverék így működhet, miközben többen is 40 kör körül mentek vele a mezőnyből. Az első körben defektet kapó Magnussen pedig egyenesen 56-ot!

A ragaszkodás az eredeti elképzelésükhöz persze részben érthető volt, hiszen egész hétvégén nem mentek a közepesekkel, és számukra eddig kevésbé volt ideális versenygumi, mint a lágyabbak. Ami pedig igazán vakvágányra terelte őket az Rosberg első kiállása utáni lágy gumis körei, aminél Vettel sokkal gyorsabb volt a piros zászlóig tartó körökben (átlagban 1,33 mp-cel), így arra számítottak, hogy az újraindítást követően még nagyobb tempóval lép le a közepes keverékre váltó Mercedes elöl.
Ehhez képest annyi történt, hogy a magasabb működési hőmérséklet igénylő lágy keverék az első két kör után elkezdett szemcsésedni szinte mindenkinél, ami a teljes verseny köridejeiből tisztán látszik, és a tisztulási fázisba már éppen nem ért bele Rosberg Alonso balesetéig. A Ferrari pedig csak a szuperlágyakon ment addig, így nem volt pontos képe a dologról, kockáztatni pedig az akkori infók birtokában nem akartak.

A közepesek viszont tökéletesen melegedtek és kapásból konstans és gyors tempót lehetett velük autózni, ráadásul ez a keverék a
Mercedesnek az átlagosnál jobban feküdt eddig is. Ennek fényében azért érthetetlen, hogy legalább az egyik autóval nem próbáltak meg reagálni minden eshetőségre, de valójában ez is a rossz helyzetfelismerésük miatti magabiztosság számlájára írható: egyszerűen hittek benne, hogy Raikkönen is meg fogja szorongatni Rosberget a szuperlágyakkal, így két legyet üthetnek egy csapásra. Az elgondolás első blikkre működőképesnek tűnhetett, de ezúttal nagyon mellényúltak.

Sok szempontból érdekes futam volt a mai szezonnyitó, taktikai oldalról pedig kifejezetten tanulságos; valószínűleg hosszúra nyúlt ma a

Ferrarinál a verseny utáni briefing.

szabii98

I met God. She's black

Botond
Szerencsét kár vitatni, ebben az esésben simán benne volt komolyabb sérülés, de akár az is, hogy ott marad. Mázlija volt, nem is kicsi az tény.
bakkerman
Ha aszfaltozott lett volna és nem sóder akkor sokkal komolyabb perec lett volna a dologból. Az nem gumifal volt,ahova bepukkant,Szujóék is mondták. A sóder felpörgette ugyan,de le is lassította,így talán nem akkora erővel pukkant be mint ha végig csúszott volna egy aszfaltozott bukón

Totti5
Mint sok esetben itt is szerencse faktor volt.

Pont olyan helyre esett ahol véget ért a gumifal és csak beton volt. Szerencsére nem esett pont rá nem esett át nem azon állt meg fejjel lefele. Sóderbe való lassulás is szerencsés volt, lehetett volna magasabban, függőleges is felrepülni stb...

Egy biztos sóder megpörgeti az autót, onnan meg már csak imádkozni lehet.

Aszfaltnál meg nekicsapódott volna a falnak. Ott a szerencse faktor az lett volna, hogy a gumiba ami elnyeli ( orral avagy oldallal ), vagy pont a betonba áll bele.

Jól alakult, mind a két esetben lehetett volna nagyobb gond akár sóder akár aszfalt van ott és mind a két esetben lehetett szerencsés is. Most az lett.

Remélhetőleg a gumifalat meghosszabítják befele.

HTS s3rg1nh00
na azért nehogy eljussunk már oda,hogy az aszfalttal való súrlódás jobban lassította volna,mint az a két alkalom amikor szabályosan beleragadt a sóderba...igen,pörgött tőle,de ha a titánlapon szikrát hányva csúszik az nem lett volna jobb.

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D