FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Isten nem bottal, hanem VMware.
Utoljára szerkesztette: sure, 2022.05.25. 01:10:05
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Egy Perez-l meg lehet csinálni, meg talán Kimi-vel,...de egy világbajnok nem fog beállni a csapattárs mögé 17 futammal a vége előtt...még Vettel sem.
Amennyiben erőlteted úgy még sokkal sz@rabbul is elsülhet. Kicsit hasonlóan mint annak idején Schumacher, vagy mint tavaly Bottas mint hátvéd..
Utoljára szerkesztette: b-type, 2022.05.24. 20:21:34
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
És annyira nem nyitott az a VB, hogy a redbullnál meg nem hagyják, hogy a második számu versenyzo nyerjen egyszer legalább, mert már a szezon elött eldöntötték, hogy maxnak adnak minden pontot a másiknak esélye sincs.
Ha ez minden csapatnál igy van akkor akár russell mögé is beállhatnak már, ha a csapat pontok fontosabbak az egyéninél, és eddig russell hozza a többet ehhez. vagy nekik az a lényeg, hogy egy merci nyerje a VB-t és nem lajos, akkor is Russell lehet a befuto.
Persze ehhez még majd lesz brlrdzolás ahhoz, hogy hogyan teljesit a kocsi.
DE eddig a szerencse és a kocsi is Russell felén van.
Az egész téma lófsz amúgy, csak elsétált a csávó a kocsi mögött. Ez ilyen szenny médiacirkusz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2022.05.24. 15:18:52
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Abban egyetértek Anuluval, hogy nem kell még Hamiltont leírni, ha javul a kocsi alatta és jönnek az eredmények, biztosan visszatér a motivációja is. Abban nem értek vele egyet, hogy Russell csak egy körön volna gyors - de majd ezt is meglátjuk remélhetőleg hamarost 😉
? pedig illene már beállnia Russel mögé, mivel akkora a pontelőnye, a csapat érdekei is ezt kívánnák ha egyéni VB-t akarnak idén.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Russell egy körön gyors, de ha Hamilton is tudja hozni a korábbiakat, ez kb. annyira lényegtelen, mint hogy Bottas korábban többször elverte Hamiltont az időmérőkön ...
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2022.05.24. 09:21:01
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Instát, fácsét nem követek F1 témában, de pusztán a youtube videók kommentjeit elnézve, sajnos a nemzetközi közeg sem tűnik sokkal jobbnak 😞
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: sure, 2022.05.24. 08:56:19
Tény hogy az FB ismerősök közt nem is egy szintén a fröcsögő táborba tartozik, ezek egy része sajnálatos csalódás, másik része, mármint akivel tényleges személyes kapcsolatom volt, az meg már akkor is kezdődő hülye volt, csak példaként ifjú rendőrként azon hőbörgött a nyáron tóra tartva hogy mennyi mindenkit megbüntethetne gumi profilmélység miatt.
Az ziher hogy itthon már nem lehet fórumozni F1 témában, annyira mérgező a légkör, jelenleg ez az utolsó topik ahol írok 😊)) ..és ittsem értem hogy minek mivel óriási a tájékozatlanság, de mellé óriási az öntelt gyűlölködési vágy. ...régi punk fazon vagyok, de nekem nem okozott problémát pl. MotoGp versenyekre járni Biaggi drukkerként Capirossi drukkerekkel, és a fiamra sem okozott problémát Rossi-s pólót adni,...sosem éreztem úgy hogy nekem egy versenyző ellen, vagy annak drukkerei ellen áskálódnom-utálkoznom kellene.
Utoljára szerkesztette: b-type, 2022.05.24. 06:42:39
Utoljára szerkesztette: sure, 2022.05.23. 21:49:32
A pályák, és a csapatok szerződéssel az F1-hez vannak kötve (nem a névhez, hanem az aláírásjoggal rendelkező tulajdonoshoz.
A Liberty ha(!!) szakít az FIA-val az az FIA-nak óriási arcvesztés lenne, és nem is történne különösebben semmi, lenne egy másik felügyelő szervezet azt kész.
Nem gondolnám hogy érdemes lenne a Liberty-t sarazni, qva sokat köszönhet az F1 néző a Liberty-nek, de a csapatok is...pl.: a Liberty jelenleg is azért mutat veszteséges mérleget mert kifizette a csapatokat a covid ellenére, a tervezett bevétel fele (se) jött be, de a Liberty a tervezett bevétel háromnegyedét utalta a csapatoknak.
Lovagolnak a testékszereken, de az hogy Sainz esete után Ocon-nak miért kellett betonfalba csapódni az mellékes. ..hozzátéve hogy én egy időben be voltam szögelve itt-ott, és nem igazán tudom elképzelni hogy milyen biztonsági kockázata van, szakadt ki a mellemből karika strandröplabda közben (beakadt a hálóba), pár hónap múlva újra bökettem azt kész. exmentősként sem igazán tudom hova tenni, nyilván egy extrém ékszer tud okozni problémát, de azzal eleve nem lehet versenytempóban vezetni... hülyeség az egész, sztem.
Csak ott majd a nézöknek kell dönteni, hogy megmaradnak e egy régi F1 mellett ami az FIA hoz tartozik és mondjuk pár mostani pilota is benne lesz vagy egy független versenyszériához ahova talán pár mostani pilota csatlakozna, de nem lenne semmi ami a mostanit jellemezte.
Gondolom az FIAnál maradna minden jog a versenypályák a név használat a világbajnokság szervezése és pontozása.
mig a liberty meg csak egy egyszériás autoversenyt tudna rendezni.
Rajtuk? Russelen kívül kire gondoltál? 😄 De alapvetően tényleg fent akadt az RB nem működő DRS-el, végül is mindennek örülni kell 😄 Monacot hagyjuk de Azeri futam érdekes lesz erőviszonyok szempontjából. Nekem jó ha a merci erős mert végre olyan pilóta ül benne aki tud előzni meg úgy megtartani a helyét hogy nem bassza ki a másikat.
Princessa meg max még ezen kívűl remélem egy évet megy azt fél lábon kibírom aztán remélem megy getto hercegnő rappernek 😄
Igazából Hamilton még a rajongói is utálják !!! <#idiota>#idiota>
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2022.05.23. 17:25:48
A tegnapi Kibeszélőből kimaradt az, hogy Hamiltonnak milyen esélyei lettek volna, ha nem történik meg az ütközés. Nézzük az adatokat!
Hamilton 54 másodperc hátrányba került az első kör végére és ugyanennyivel is intették le őt. Ebből viszont nem az a konklúzió, hogy a Red Bullokkal harcolt volna.
Az első hármas csatái arra kényszerítettek mindenkit, hogy közel sem az ideális elosztást válasszák a 3 kiállásos stratégiával. Hamilton kvázi 2 kerékcserével oldotta meg a versenytávot, a kezdeti hátrányát így eleve "csak" 32 másodpercnek kell számolni. Ez a különbség pedig nagyjából meg is volt egészen addig, mikor az utolsó körökben el nem kellett vennie.
Az egyes etapokat megnézve viszont azt láthatjuk, hogy egyedül a közepes keveréken tudott gyorsabb lenni, mint a Perez-Russell duó. Ez annak köszönhető, hogy az előbbi kettős a versenytáv felénél már megkapta ezeket a gumikat és úgy kezdtek el tempózni, hogy ki is bírják azok a gumik a végére. Mikor eldőlt, hogy csak be kell iktatni egy lágyas etapot a végére, ők is rákapcsolhattak egy picit.
Hamilton tempóját így egyértelműen nem lehet megítélni az eltérő stratégia miatt, nem élnénk olyan kifejezésekkel, hogy itt Perezt tolta volna le a pályáról.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Csodás a szerkesztés funkció az oldalon, új hsz-t kreált.
A két éllovas azért még nagyon mesze van, de erre már lehet építeni...
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2022.05.23. 11:08:50
az elején mikor Hamilton mindenkitől 30 mp-re le volt maradva , akkor tiszta levegőn bő 1mp-vel volt lassabb , mint Lec és Max ...igazából Russel is gyorsabb volt míg nem kellett Perez ellen védekeznie és állandóan behúzódni az 1-es kanyar féktávján
Lec autója hamar megadta magát a kerékcsere után , de akkor is egy fél mp-vel gyorsabb volt abban a pár körben a mediumon is (úgy h Lecnek akkor már spórolósdinak tűnt az egész futam )
Ez a része rendben van, a nagy kérdőjel az az hogy mit tud kihozni a Mercedes a konstrukcióból. Mennyi fejlesztési potenciál van benne.
De a cimet sem irnam le ahogy a Ferka es a Redbull benazik.
Azért bízom benne, hogy Magnussen nem tér vissza a régi lökdösődős stílusához (főleg nem a csapattársával szemben)
Azért szépet mentett, miután sikerült túllépnie a szerencsétlen kezdés utáni visszaesésen. Én örülök, hogy a Merci erősödik, kell egy harmadik csapat, aki adott esetben akár meg tudja fingatni a Red Bullt vagy a Ferrarit, illetve a lepattanókat összeszedje. Ha az idei egyelőre nem is az ő évüknek tűnik, simán benne van, hogy jövőre vagy legalábbis pár éven belül megint a vébé címért mehetnek, bár én inkább Russellt szeretném az év végi összesítés tetején látni 😉
Vicc a pali ideje menni...
Mielőtt jön a birkák szokásos mantrája igen , top pilóta de....
Clarksont idézném "szerettük Hamiltont de..." 😄 😄 😄
Hamilton-nak elég egyszer megszólalnia a rádióba.
Nem hiába él belőle, illetve inkább az ellenszenvüket táplálni igyekvő birkákból az összes olyan híroldal ami önálló tartalmat képtelen kreálni.