FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

mcmoha
Dagobert bácsi motorhome-ja Barcelonában.

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

mcmoha
Salvador Dali meg forog a sírjában. <#vigyor>

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
eddig a legjobb banner 😄 <#eljen><#eljen>

Pluskast
Így van! Ez pedig nem feltétlenül az ő hibája. Szerintem sokkal jobb főnök mint az elődje volt és, ha a Ferrari tulaja egy kicsit is a realitásokat nézné, akkor rájönne, hogy a merci idén is bajnok lesz. Ez van és ez nem a csapatfőnök hibája.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

De ezt nem értem, ha leváltják a főnököt akkor, hogy fog attól futamot nyerni a ferka? Attól még ugyanannyi a lemaradása a mercivel szemben.
Meg még nem is tudtak menni normális futamot.
Ezért akar nyerni spanyolban a ferka mert, ha nem megy Arrivabelne.
RatBaG
Jeffjohnson
Kicsit el vannak szállva az olaszok. Spanyolba max, akkor nyernek, ha mindkét Merci kiesik. Egyébként én bírom Arrivabenet jópofa fickó, szeretik is mindig mutogatni a kamerák, kell a shownak. A Ferrari egyértelműen második erő és ebben az évben ez nem is fog változni, akkor sem ha kirúgnak mindenkit. Mindazonáltal Allison és Costa erős páros lenne de kizárt, hogy a Merci csakúgy átengedné.
Utoljára szerkesztette: Jeffjohnson, 2016.05.12. 10:22:55

benőmenő
Bakuban nem aprózzák el az aszfaltozást. Utána meg ezt mind fel is szedik? <#idiota>

Utoljára szerkesztette: benõmenõ, 2016.05.11. 20:07:13
https://www.instagram.com/p/BFOUgOMjsAx/

jaja képmutató majom vagy mutatóujj
Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2016.05.11. 01:44:14

Pluskast
Így jobban elolvasva igazad (igazatok) lehet. Általánosságban az F1 szerelőkre írta. Igaz.
Utoljára szerkesztette: Pluskast, 2016.05.10. 11:31:35

Jeffjohnson
Éppen ezért baromág az, amikor jön az egyszeri fórumozó és kijelenti, hogy kérem szépen itt csalnak, hogy a másik legyen vb.

HTS s3rg1nh00
nem írta,hogy ezzel a csapattal nyert 3 címet,csak hogy neki annyi van.nincs ebben semmi hiba.

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Totti5
Talán mindenkire értette, hisz a kemény munkájuk nélkül nem lenne VB ( s lehet h jöttek át szerelők a Mekitől vele ). A szerelő, mérnök egyik csapatnál sem azért van hogy bárkit is hátráltasson, éjjel nappal dolgoznak az autón hogy az tökéletes legyen, csodákra képesek egy éjszaka alatt is pl ha lerombolja valaki a vasat. Minden csapatnál a legjobbak legjobbjai vannak, akik ezeket az űrtechnikákat összerakják.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Pluskast
Ez szép és sportszerű kiállás volt tőle! Az üzenetben egy aprócska baki van, mert ugye ezzel a csapattal kétszeres és nem háromszoros világbajnok lett 😊 De tényleg szép gesztus<#eljen>

RatBaG
mcmoha
<#eljen>

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

mcmoha

b-type
sztem kényszerváltás,..legalábbis ez fogalmazódott meg bennem mikor meghallottam (csak melóban van netem) a hírt, más nem indokolná logika szerint.
Valszeg a Ferrari bekínálta Verstappen-t, és hogy ne veszítsék el meg kellett lépni a cserét. Esetleg Verstappen keményített be...ez is elképzelhető, Hamilton is így került a McLaren-be...ha nem ültetik F1-s autóba elszerződik...a McLaren még pihentette volna egy évig tesztpilótaként.
valamelyik verzió a leginkább elképzelhető szerintem, vagy bekínálta valamelyik nagycsapat egy jó szerződéssel Verstappen-t, vagy Verstappen maga generálta a helyzetet. ...tök mindegy, mert én is inkább Verstappen-t tartanám meg mint Kvyat-t.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

benőmenő
#icecold #savage

Jeffjohnson
Én nagyon meglepődtem, hogy átült. Hiszen a FI rá volt szabva.

az egy kisse mas eset, mert a szezon vegehez kozeledve egy teljesen mas alapokkal rendelkezo autot kellett megszoknia...Force Indiaval pedig igen is nagy teljesitmeny volt, amit muvelt azon a futamon...Monzaban is dobogora allhatott volna, ha nem ul at a Ferrariba, hanem ott marad a FI-nal...itt meg az elejen vagyunk kisse a dolgoknak...Fisichella egyebkent se volt tul sokkal gyengebb versenyzo, mint Raikkonen hisz csodakat muvelt a Benetonnal...jo versenyzo volt, aki tobbet erdemelt volna...bar valoban a Renault csapatnal a sok muszaki hiba a kegyvesztettseg Alonso elleneben se hajtottak a malmara a vizet...Renaulton kivul sosem ult elautoban...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Totti5
Lewis Hamilton · 1 hr ·

Dear All,

I want you to know how grateful I am for all of your support. I'd like to ask that you please trust in my team, as I do. This is my family. These guys have been the greatest, hardest working people for me, and that is why I am now 3x World Champion. Please don't put any more thought into my team doing anything unjust towards me, and understand that it would be in no ones best interest for that to be the case. We've had the best 3 years together, and whilst it's not going to plan right now, all will unfold in its own time. I trust these guys 1000% and my mechanics are incredible, the best in the business. I respect them so please do the same. They are the guys that are going to make winning this championship possible.

Thank you once again.

#Love #TeamLH MERCEDES AMG PETRONAS photo by Steve Etherington

Ennyi <#eljen>
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.05.06. 18:49:10

nearo
Na, azért Fisco sose volt egy olyan hű de kiemelkedő pilóta...

Abban az évben pl amikor a Ferrarihoz került, az a belgiumi második hely volt az egyetlen pontszerzése, azt megelőző évében szintén nem szerzett pontot FI-vel. 2009-ben kellett az olaszoknak valaki, és beültettek egy olaszt mer mér ne.
Utoljára szerkesztette: nearo, 2016.05.06. 18:23:59

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

AnuluWork
Vagy Verstappen. A RB azért vsz trükkösebb ótó, mint a TR.

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

HTS s3rg1nh00
utána Fisichella alig talált körbe a pályán 😊
99% hogy Kvyat ettől összeomlik,és akkor majd Marko mutogathat,mondván ők megmondták mennyire nem tudta kezelni a nyomást.

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

AnuluWork
Emlékeztek arra, amikor Fisco beült abba a Ferrariba a Force Indiából, amivel Kimi előtte nyert, míg a FIval meg Fisco 2. lett? 😊
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2016.05.06. 15:56:09

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

És a csapatváltásnál itt egy kicsit többről van szó, teljes mentális megsemmisítésről amit ha az orosz túl él biztosan tud valamit. Minden esetre legalább lesz izgalom a következő versenyen.

racingarena.hu | gokartsopron.hu

Totti5
Orosznak nem kell fejlődnie, sem bizonyítania semmit, legalább is nem az RBnél, mert onnan megy, csak nem év végén hanem most vissza a nevelőcsapatba.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.05.06. 11:37:54

Igen, üzlet ami árt a sportnak, árt a szurkolóknak meg úgy igazából mindenkinek és még az is elképzelhető hogy saját maguknak is. Saját tapasztalatból is tudom hogy ezaféle lemondás rohadtul nem segít semmilyen téren, sőt, de remélem azért hogy Kyvat megmutatja nekik. Továbbra is tartom hogy elképesztően unszimpatikus ez a mindenen és mindenkin keresztül magatartás a problémákat megoldani kéne nem gerjeszteni, pl mclaren már 3dik éve szívnak de azon vannak hogyan fejlődhetnek. Nem én vagyok szerintem az egyetlen aki úgy látja hogy ez egy méltatlanul nagy büntetés. Azt hiszem 2012-ben Grosjean is kapott egy versenytől való eltiltást és határozottan fejlődött tőle de ez??? ez mi? ahogy Minardi is fogalmazott: SZÉGYEN!.

Totti5
Ez üzlet, munkahely. Csak is azt alkalmazzák aki érdekükben áll. Innentől kezdve h a néző milyen nyáltengert költ mellé teljesen lényegtelen, tök ugyan olyan alkalmazott mindenki egy F1es csapatban mint egy gyárban. Teljesen nyilvánvaló hogy Kvyat nem azért került oda mert VB címért akartak menni vele, 2. számú pilótának Ric mellé. Sajnos betett mindkettőjüknek a Rönó gyenge szereplése és az egész csapatnak. Mi az hogy nem megy? Kvyat csak csaptot vált, nem marad ülés nélkül... az is nyilvánvaló h a tavalyi év után és az idei teljesítmény alapján Max volt az első számú esélyes az RB ülésére és nem Ric helyére... kicsit előre lett hozva, világbajnoki tétje nincs a dolognak idén, lehet kísérletezni építeni a jövő évi nyerő csapatot. Mint ahogy motor terén is az az érdek, hogy a legjobbat kapja ( vegye! ), ezért kellett a sok harc a gyenge Rönóval és láss csodát jobb lett a helyzet...

A jogos büntetés szerintem egy versenytől való felfüggesztés lett volna.

Szerintem meg a Forma1 történetének, bocsánat a kifejezésért legtahóbb, legaljasabb csapata bontakozik ki előttünk.
Hogy miért? Látszólag nekik a siker érdekében semmi sem szent: Sorra nyerik a versenyeket egy mindent verő autóval, de amikor nem megy úgy ahogy szeretnék kivonulással fenyegetőznek és kritizálják azt a motort amivel világbajnokok lettek. Amikor valami egyszerűen nem úgy megy ahogy ők elképzelték kihátrálnak, nem érdemlik meg az aktuális erőforrást. Most már ott tartunk hogy versenyzők karrierje sem szent nekik. Az a dolguk hogy a versenyzők mögött álljanak, nem értem miért írattak alá Danyiil-el egy újabb szerződést ha így eldobják év közben? És ha nem megy az autó a versenyzőnek nincs hova mennie! Ez egy övön aluli húzás volt ami Kvjat golyóit célozza meg, azt sugallva, hogy mindig is a másik srácra vártunk te meg elmehetsz innen. Ez amit ők csinálnak már nagyon távol áll az egészséges versenyzéstől.

Totti5
Mármint miről? újonc csapat akik arra mennek h tanulják az évet VS világbajnok csapat akik arra mennek hogy a legjobb pilótákat neveljék ki. És megvan az a pilóta. Nincs túl sok összevetni való a kettő közt.

na tessek...

igen es pontosan errol beszelunk...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

ja es a kepen mar az RB12-es van...anno nalam az RB 11 volt kiteve...

decemberben jartam en is itt...kar, hogy nem "munkaugyben"<#alien><#integet2><#gonosz1>

Totti5

Totti5
RB nem küzd a VBért, nincs semmi nyomás. Azt csinálnak amit akarnak, ha pilótát cserélnek akkor azt teszik. Ők hosszú távon Maxal akarnak kimagaslót nem mással, már ha erős lesz az RB és marad Max. De nem értem mi a gond, miért kellene Kvyat-ot pátyolgatni, vagy sajnálni. Fenéket kell, másik autóba ül, ami szinten jó, a kihívás semmit nem változik. Munkahely pl engem is áttehetnek bármikor más pozícióba, ha nincsenek megelégedve azzal amit csinálok. Nem egy futam alapján jött ez, hanem Kvyat ingadozó teljesítménye miatt.

( nem azért lett ennyire felfújva mert rajtnál elnézte, hanem azért mert utána 200 méterrel a falba küldte Vettelt )
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.05.05. 19:46:30

nincs baj Maxxal, de ezt az evet a Red Bull megvarhatta volna...Kvjat raszolgalna, mert abszolut nem gyengebb Ricciardonal...nem fogja megvaltani o sem a vilagot azonnal, csak, ha utokepes lesz alatta a technika...es meggyozodesem, hogy Ricnel nem fog kimagaslobb teljesitmenyt nyujtani...2017-tol Kvjatot levaltjak, mert mondjuk az idei evvel nem lennenek elegedettek a Red Bullnal meg meg is ertenem...de konyorgom 4 futam ment megcsak le...4..es az orosz szerzett egy dobogot meg akkor is, ha szerencsevel...

regen is voltak rajtbalesetek...senki sem tokeletes nem ertem miert kell ekkora feneket keriteni a dolgoknak es mindent kianalizalni...

ez a 21. szazad borzalmasan kenyes...baj, ha eso van, marcsak SC-ral rajtoltatjak a mezonyt vagy el sem indulnak, ha valaki kiloki a masikat akkor azonnal repul, vagy a media ossztuz razudul, buntetget az FIA a "semmiert" vagy eppen tulzasokba esnek...Penz folyamatosan problemat okoz majdnem minden csapat szamara...mindenen sporolnak, minden le van korlatozva...idei gumiszabaly volt az elso jo otlet hosszu evek ota...Pirelli dorzsoli is a tenyeret...ezen kivul semmi nincs rendben nem hiaba nezem fenyevente

Totti5
Abban biztos lehetsz hogy az RB nem szorul rá pilóta szponzorra... Max nem azért került be az F1be mert szponozra van, hanem azért mert látták benne azt amit anno Vettelben is pl. Red Bullnál az folyik hogy 2 csapatuk van, és folyamatosan kísérleteznek fiatalokkal. Aki jó az megy a világbajnok csapathoz, aki nem az kiesik. Ez munkahely, nem szeretetszolgálat, ha itt nem megy valakinek keres majd máshol állást. Az elvárások nagyok, hibák nem férnek bele sem a hullámzó teljesítmény, mert ez a vége. Semmi gond ezzel, lehúzza az évet a Toronál, ha összeszedett akkor megveri Sainzot és csinál magának helyet jövőre, ha kap. Amúgy ez Sainz-nak is nagy nyomás és csapás, nyilván Ő is menni szeretne az RBhez, a verseny semmivel sem lesz könnyebb Kvyattal szemben.

Helyzet az hogy Max minden fikázóra rácáfolt, hiába akarták sokan és a média, szakértők kicsinálni, pelenkásként kezelni nem jött össze. Mindenkire és mindenre rácáfolt, nagyon komolyan teljesít, több verseny róla szólt, nagyszerű húzásai és eredményei voltak. Tökéletesen érett a feladatra, semmire nem kell már várnia.

magyarazkodas a gaz...nem akarom elhinni

Gutierrez is balesetet okozott o tenyleg elmarad Grosjeantol megsem kuldik el😄DD

ez egy jo indok volt Marka papanak, hogy Kvjatot, akinek nincsenek nagy szponzorai felreallitsak, hogy helyet csinaljanak Maxnak...jo a srac, de Kvjat tavalyi evet es a mult heten szerzett dobogojat el is felejtettek...elkepeszto, ami a Red Bullnal folyik nalam az a csapat hanyinger, pedig regen a Vettel-Webber eraban is csinaltak fura dolgokat, de ez most ovon aluli volt