FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Meg még nem is tudtak menni normális futamot.
Ezért akar nyerni spanyolban a ferka mert, ha nem megy Arrivabelne.
Per Aspera Ad Inferi.
Utoljára szerkesztette: Jeffjohnson, 2016.05.12. 10:22:55

Utoljára szerkesztette: benõmenõ, 2016.05.11. 20:07:13
jaja képmutató majom vagy mutatóujj
Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2016.05.11. 01:44:14
Utoljára szerkesztette: Pluskast, 2016.05.10. 11:31:35
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Per Aspera Ad Inferi.
Valszeg a Ferrari bekínálta Verstappen-t, és hogy ne veszítsék el meg kellett lépni a cserét. Esetleg Verstappen keményített be...ez is elképzelhető, Hamilton is így került a McLaren-be...ha nem ültetik F1-s autóba elszerződik...a McLaren még pihentette volna egy évig tesztpilótaként.
valamelyik verzió a leginkább elképzelhető szerintem, vagy bekínálta valamelyik nagycsapat egy jó szerződéssel Verstappen-t, vagy Verstappen maga generálta a helyzetet. ...tök mindegy, mert én is inkább Verstappen-t tartanám meg mint Kvyat-t.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
alonso 😊))
Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2016.05.07. 08:55:57
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Dear All,
I want you to know how grateful I am for all of your support. I'd like to ask that you please trust in my team, as I do. This is my family. These guys have been the greatest, hardest working people for me, and that is why I am now 3x World Champion. Please don't put any more thought into my team doing anything unjust towards me, and understand that it would be in no ones best interest for that to be the case. We've had the best 3 years together, and whilst it's not going to plan right now, all will unfold in its own time. I trust these guys 1000% and my mechanics are incredible, the best in the business. I respect them so please do the same. They are the guys that are going to make winning this championship possible.
Thank you once again.
#Love #TeamLH MERCEDES AMG PETRONAS photo by Steve Etherington
Ennyi <#eljen>#eljen>
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.05.06. 18:49:10
Abban az évben pl amikor a Ferrarihoz került, az a belgiumi második hely volt az egyetlen pontszerzése, azt megelőző évében szintén nem szerzett pontot FI-vel. 2009-ben kellett az olaszoknak valaki, és beültettek egy olaszt mer mér ne.
Utoljára szerkesztette: nearo, 2016.05.06. 18:23:59
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
99% hogy Kvyat ettől összeomlik,és akkor majd Marko mutogathat,mondván ők megmondták mennyire nem tudta kezelni a nyomást.
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2016.05.06. 15:56:09
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
racingarena.hu | gokartsopron.hu
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.05.06. 11:37:54
Szerintem meg a Forma1 történetének, bocsánat a kifejezésért legtahóbb, legaljasabb csapata bontakozik ki előttünk.
Hogy miért? Látszólag nekik a siker érdekében semmi sem szent: Sorra nyerik a versenyeket egy mindent verő autóval, de amikor nem megy úgy ahogy szeretnék kivonulással fenyegetőznek és kritizálják azt a motort amivel világbajnokok lettek. Amikor valami egyszerűen nem úgy megy ahogy ők elképzelték kihátrálnak, nem érdemlik meg az aktuális erőforrást. Most már ott tartunk hogy versenyzők karrierje sem szent nekik. Az a dolguk hogy a versenyzők mögött álljanak, nem értem miért írattak alá Danyiil-el egy újabb szerződést ha így eldobják év közben? És ha nem megy az autó a versenyzőnek nincs hova mennie! Ez egy övön aluli húzás volt ami Kvjat golyóit célozza meg, azt sugallva, hogy mindig is a másik srácra vártunk te meg elmehetsz innen. Ez amit ők csinálnak már nagyon távol áll az egészséges versenyzéstől.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
( nem azért lett ennyire felfújva mert rajtnál elnézte, hanem azért mert utána 200 méterrel a falba küldte Vettelt )
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.05.05. 19:46:30
ez a 21. szazad borzalmasan kenyes...baj, ha eso van, marcsak SC-ral rajtoltatjak a mezonyt vagy el sem indulnak, ha valaki kiloki a masikat akkor azonnal repul, vagy a media ossztuz razudul, buntetget az FIA a "semmiert" vagy eppen tulzasokba esnek...Penz folyamatosan problemat okoz majdnem minden csapat szamara...mindenen sporolnak, minden le van korlatozva...idei gumiszabaly volt az elso jo otlet hosszu evek ota...Pirelli dorzsoli is a tenyeret...ezen kivul semmi nincs rendben nem hiaba nezem fenyevente
Helyzet az hogy Max minden fikázóra rácáfolt, hiába akarták sokan és a média, szakértők kicsinálni, pelenkásként kezelni nem jött össze. Mindenkire és mindenre rácáfolt, nagyon komolyan teljesít, több verseny róla szólt, nagyszerű húzásai és eredményei voltak. Tökéletesen érett a feladatra, semmire nem kell már várnia.
Gutierrez is balesetet okozott o tenyleg elmarad Grosjeantol megsem kuldik el😄DD
ez egy jo indok volt Marka papanak, hogy Kvjatot, akinek nincsenek nagy szponzorai felreallitsak, hogy helyet csinaljanak Maxnak...jo a srac, de Kvjat tavalyi evet es a mult heten szerzett dobogojat el is felejtettek...elkepeszto, ami a Red Bullnal folyik nalam az a csapat hanyinger, pedig regen a Vettel-Webber eraban is csinaltak fura dolgokat, de ez most ovon aluli volt