FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Jobbra a 10dik, középen a 8dik helyezett.
racingarena.hu | gokartsopron.hu
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Lassan a McLaren is utoléri a Ferrarit 😊 Már csak az hiányozta a totális örömhöz, hogy Alonso is elverje 😊
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
ferkák meg<#levele>#levele>
I met God. She's black
Gondoljunk csak arra a régi renault duplaorrára vagy a force india lyukas orrára, teljesen szabályosak voltak az akkori szabályoknak még is nagyon eltérnek a többiekétől.
5. Daniel Ricciardo Red Bull-TAG Heuer 1:23,816 +0,738
Na de ha egy csatorna képes indítani Isaura néven tematikus csatornát ott 100%-ra vehető a Palik féle idiótizmus megjelenése is a mutyizásnál...
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Már Alonso-éknál is ez volt.Szöges ostorral ütnek vágnak az olaszok és csak hullanak tőlük a jobbnál jobb piloták <#fejvakaras>#fejvakaras>
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
hat igen, nem ot kene kikialtani bunbaknak...megcsak ez a masodik eve, par technikai gond minden csapatnal elofordul...meg a Mercedes is kuzd, eleddig mazlijuk volt, hogy a futamon szinte semmi nem szolt kozbe (Rosbergnel)...ezen kivul Vettelnek voltak peches balesetei is...meg nincs realis kep a Ferrarirol vagyis annyi, hogy ismetelten 2. eronek tunnek
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
" akkor hogy jut minden csapat ugyan arra a formának a kialakitásához?"
Úgy hogy okos mérnökök dolgoznak ott és a lehető legoptimálisabb verziót fejlesztik ki, az meg mindig az amit a többség használna, de éppen a Mercedes orra pont olyan mint senki másnak. A szabály megadja a paramétereket, amin belül lehet mozogni.
A szabadság túl nagy, ezért lesz szűkebb határokba szabva az első szárny kialakítás, mert már túl lett kreatívkodva a dolog.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.05.14. 10:49:55
Ezért mondom azt, hogyha annyira nagy a titkolózás, akkor hogy jut minden csapat ugyan arra a formának a kialakitásához?
Ehhez kéne nagyobb szabadág nekik.
Ez nem csak pénz kérdés, láttunk már példát rá, hogy hiába van valakinek pénze ha nincs okos megoldásuk a kocsi javitásához.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
Stockbauer33
Vettel 1:23.951 el nyerte az elsőt, szóval remélem lesz már végre egy normális futamuk ahol a merci tán tudnak menni......
Nem sok különbség van a kettő között, de kitudja, hogy ezt hogyan teljesítették.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Per Aspera Ad Inferi.
Persze, ha marad minden (csapat, kozvetitesek, ingyen HD-ben levegobol stb.), akkor lesz*r*m, hogy melyik csatorna adja.