182111
  • SzocsA
    Na remélem, hogy az időmérő is iylen lesz mondjuk Kimi lehetne a második vagy első nekem mindegy :D
    Bottas is megverte Hamit, de ez még mindig nem számít, majd az időmérő, ki tudja, hogy ki hogyan ment...
    Kár, hogy nem látom mert dolgozni kell...
  • RatBaG #162985
    hát ez elég szarul szól:
    https://twitter.com/MrAlexF1/status/845258781189648384
  • mcmoha
    Raikkonen uj tetkója.

• Stockbauer33 #162983
    " Lewis Hamilton mögött a második helyen zárta az Ausztrál Nagydíj második szabadedzését Sebastian Vettel.

A Ferrari versenyzője ennek ellenére nem teljesen elégedett, hiszen hátránya fél másodperc volt a brit pilótához képest.

Vettel azonban nem aggódik, biztos ugyanis abban, hogy szombatra sikerül feljavulniuk.

„Remélem, hogy nem ekkora a különbség, de majd meglátjuk” – mondta a négyszeres világbajnok a nyitónap után.

„A mai edzésnap nagyon fontos volt, de a köridők még nem annyira. Alapvetően rendben volt a két edzés. Az első gyakorláson volt némi problémánk, és időbe telt, míg orvosoltuk ezeket.”

„Egy kicsit tovább tartott, míg elkaptuk a ritmust, mint általában. Azonban úgy gondolom, tovább javulhatunk. Az autó viszont még nem tűnik olyan jónak, mint amilyen jó lenni tud, vagy amilyennek lennie kell. És éppen ezért bízom abban, hogy holnapra sikerül gyorsulnunk.”

Vettel elismerte, tavaly meg sem tudták közelíteni a várt eredményeket, de reméli, idén másképp lesz. "
  • SzocsA
    Hát inkább mégis időmérőn legyen meg majd a versenyen.
    Akkor próbáltak elől lenni tavaly mikor nem kellett, semmi értelme nem volt a versenyen meg az időmérőn meg csak néztek.

Remélem nem ez a helyzet maradt.
    Ha a csapat jó lenne és a kocsi is megtudná verni a mercit akkor nem mutatnák meg?
    Vagy most pont fordítva csinálnak mindent mint tavaly?
  • bakkerman
    Ha a Merci tenyleg ilyen bivaly (ami majd csak vasarnap derul ki elesben) akkor szerintem is Lajos mar oszre bajnok lesz. De a kozepmezony nagyon szorosnak tunik,ott jo csatak lehetnek majd
  • adam46
    Nagy előrelátás kell hozzá, hogy a merci lenyomja a többieket megint 1 másodperccel és ahhoz is, hogy Bottas nem fogja elpicsázni Hamiltont.
  • nearo
    Jordan nyilatkozata még a szabadedzések előttről (!)
    „Hamiltont sokkolta az előző szezon. Legyőzhetetlennek tűnt a nyári szünet idején, és szem elől tévesztette a célt. Rosberg, szerencsével vagy anélkül, de száz százalékosan kihasználta ezt, és megnyerte a bajnokságot. Lewis tudja, hogy négyszeres bajnoknak kellene lennie, de nem az. Szóval most mindent el fog követni, hogy ne essen újra ugyanabba a hibába. Ha Rosberg lenne a másik Merciben, szerintem akkor is Hamilton nyerne, mert akkora nyomot hagyott benne a tavalyi év. Ne lepődjenek meg, ha Hamilton ellehetetleníti az ellenfeleket. Bottas erős, de meg tudja verni Hamiltont? Lehet, hogy győz Ausztráliában, de látják őt győzni 20 verseny után is? Mert én nem látom. Hamiltont látom megnyerni (a vébét) négy futammal a vége előtt."
    Utoljára szerkesztette: nearo, 2017.03.24. 13:13:15
  • bakkerman
    „Remélem, nem valós ez a fél másodperces hátrány. Majd meglátjuk” – mondta Vettel, aki délelőtt hatodik lett, délután viszont Valtteri Bottas Mercedesét megelőzve másodikként zárt.

„Az első nap összességében jól sikerült, bár az első edzésen volt némi gondunk, ami miatt álltunk a garázsban. Nem olyan jó az autó, ahogy szeretném, remélem, tudunk vele kezdeni valamit. A tesztek nagyon jól sikerültek, de már mondtam, hogy ez nem sokat jelent. Nem sokat változott a gép azóta, még javíthatunk rajta” – fogalmazott Vettel.

Holnap feltekerik a Merciket és visszaáll a tavalyi 1 másodperc
    Utoljára szerkesztette: bakkerman, 2017.03.24. 12:56:42
  • Jeffjohnson
    Mindegyik csapatnak van időmérős szoftver beállítása, viszont azzal nem tudnának egy teljes versenyt teljesíteni mert sanszosan vagy a motor nem bírná vagy túllépnék a megengedett fogyasztási limitet
  • Alexease
    Kozben rajottem, hogy ez (idomeros motor) ordas nagy fa***ag volt;)))
  • Alexease
    Nem elemeztem ki (nem is ertek hozza:P), de ha gazelvetelbol adodott a gond, akkor ennek annyi "elonye" lehet, hogy az uj aero, "motor"-kihegyezes es a gumik miatt, eles verseny helyzetekben tobb hasonlo meg/kicsuszas lehet. Persze NEM zuzast akarok latni, de ha ilyenek miatt megkeveredik a mezony, foleg elol-kozepen, akkor lehetnek "erdeles" versenyek is.

Sokat gyorsultak, de az eddigiek alapjan, "vonatozasra" keszulnek.

Szivatos lenne (Mercibol kinezem), ha barkacsolnanak egy szabalyos de durvan felpiszkalt "idomeros motort", a masik harmat meg a szuper tartossagra tervezve/allitva. Es mivel "programozosak" a motorok, a tobbi hasonlo motoros csapatnak ezt nem kell tudnia:D
  • nearo
    Palmer lenullázta a gépet FP2-n, videó.
  • mcmoha
  • Lokker
    Máskor meg az volt a baj hogy szabadedzéseken a ferrari elöl van. Most meg az hogy nincs.
  • Pitti
    azért a P2 eredményei már megnyugtatóbbak, de még abból sem látszik semmi igazából, mint ahogy Jacek is mondja... Nem is értem P1 után miért húztad fel magad ennyire?
  • __Jacek__
    FP1 és sajna 4 motor/év.. ez tönkre is tesz mindent az időmérőn és a versenyen kívűl:(
  • SzocsA
    Nahát a ferka megint csak 1 másodperccel van a merci mögött még a redbullok is előttük vannak. Most megint mit csinálnak? Amúgy a merci sem volt valami gyors mert elmarad a tavalyi pole pozíciós időtől. Elvileg több másodperccel gyorsabbak kellene lenniük???... MEgint kamuzik mindenki?
  • RatBaG #162968
  • RatBaG #162967
  • mcmoha
  • Stockbauer33 #162965
    http://f1vilag.hu/hirek/f1-szezonelozetes-film-2017
  • bakkerman
    Tenyleg mar csak egy cuki rozsaszin pluss bizbasz hianyzik majd az auto elejere :D
  • Stockbauer33 #162963
  • Szabi #162962
    hirtelen ijesztgetős :D
  • Stockbauer33 #162961

• Ingy2
    Azért gondolom idén nem ilyen kompaktra fogják venni az aerot
  • Ingy2
    Akinél ha elfogy a pálesz, megteszi a bor...
  • mcmoha
  • adam46
    http://index.hu/mindekozben/poszt/2017/03/22/lewis_hamiltonnak_orrpiercingje_van_44/
    Mint a csajoknak.
  • nearo
    Renault féle fejléc/poszter a nyitófutamra:

Most tudtam meg, hogy tavaly csinálta ezt a Manor is... nemtom ti hogy vagytok vele, nekem bejön ez a stílus :)
  • Stockbauer33 #162955
  • nearo
    Lol... totalcarról:
    "Helló Gina!

Ginának nevezte el új versenygépét Sebastian Vettel, a Forma-1-es Ferrari csapat négyszeres világbajnoka, ami a Regina rövidebb formája. A név magyarul királynőt vagy uralkodónőt jelent. Vettel hagyományosan női neveket ad autóinak, ezeket mérnökeivel közösen választják ki. A Red Bullnál töltött első évében, 2009-ben Kate és "Kate's dirty little sister" névre keresztelte a két versenyautót, majd 2010-ben Luscious Liz és Randy Mandy volánja mögött szerezte meg első vb-címét. Hat éve Kinky Kylie lett a nyerő, majd 2012-ben egyszerűen csak Abbeynek, 2013-ban Éhes Heidinek, 2014-ben Suzie-nak, 2015-ben Evának, tavaly pedig Margheritának nevezte autóját."
  • bakkerman
    Alonsora 1.66 az odds hogy nem ér célba,2.10 arra hogy igen...Szoval a bukik is látják már hogy ez az év (is) kuka
  • Pitti
    ki az a Boris?
  • Ingy2
    Inkább, hogy a Meki célba ér-e?
    Ha igen pezsgőt bontok, ha nem megteszi a bor is
  • bakkerman
    Az a mosoly annyira őszinte mint egy felszólalás a parlamentben :D
  • Stockbauer33 #162949
  • Stockbauer33 #162948
  • Stockbauer33 #162947
    Kis fogadásba benne lennétek?Egy 4 hónapos Vipet teszek a Ham győzelemre :)