FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Utoljára szerkesztette: Jeffjohnson, 2016.05.05. 14:50:00
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Utoljára szerkesztette: Jeffjohnson, 2016.05.05. 14:42:51
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
I met God. She's black
"Dany will be able to continue his development at Toro Rosso, in a team that he is familiar with, giving him the chance to regain his form and show his potential."
Most Wonderboy előrehozottan érettségizhet Barcelonában.
Orosz rajt On-board felvételek. Gutierrez is ugyanúgy benézte, mint Kvyat.
Alonsonál meg látszik, hogy ő, Hami és Ric is a kihelyezet bólyát megkerülve jöttek vissza teljesen szabályosan.
Utoljára szerkesztette: benőmenő, 2016.05.05. 10:35:32
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Én egy egész labirintust építenék az ilyen helyekre, ahol ha rosszfelé fordul a versenyző, akkor zsákutcába fut, levágódik mögötte egy acélrács, és vége a versenyének. Sőt, vizesárkokat ásnék a fehér vonaltól fél méterre minden pályán, a köztes részt meg vassulyommal szórnám fel.
Nem tudom mi van a szabályban, kb csak azt tudom amit Szujóék mondtak az időmérő meg a verseny alatt, és amennyit félálomban felfogtam belőle. Abból nekem az jött le, hogy kényszerű pályaelhagyás esetén azt az oszlopot balról kell kerülni, és akkor a pilótát jó eséllyel nem fogják piszkálni a versenybírák. Sebességről nem volt szó, de gondolom kellően poros-törmelékes-gumizatlan ott az aszfalt ahhoz, hogy lassabb legyen arrafelé közlekedni, mint a pályán.
A kényszerű pályaelhagyás esete bőven fennáll, Haminak nem volt hova fordulnia a baleset miatt. A megbeszéltek szerint járt el, balról kerülte az oszlopot. Innentől kezdve nem érzem úgy, hogy helye lenne bármiféle büntetésnek.
Egyértelmű előnyszerzés? Hát... az mindenképp előny, hogy nem sérült az autó. A kanyar előtt viszont már bőven 9. volt, innentől kezdve pedig csak a "kiesőket" kerülte ki azzal, hogy a bukótérben fordult. Ha az FIA úgy gondolta volna, hogy ez az előny jogtalan, akkor kapott volna valami büntit. Ez nem történt meg. Jöhetett volna még reklamáció a csapatok/pilóták felől (csak hát kitől?), nem tudom ilyesmi volt e, rádióbejátszás mindenesetre nem volt. Elképzelhető még, hogy utólag megvizsgálják a dolgot, és jövőre variálnak még ezen az oszlopos dolgon, de szankció már nem lesz.
Az adott helyzetben úgy vélem bármelyik pilóta hasonlóan járt volna el, és úgyanúgy nem csesztettek volna érte senkit, ahogy Hamit sem.
Szabályba benne van, hogy ott padlón lehet menni? Legalább szlalomozni kellett volna mint mondjuk Monza-ban az első kanyarban. Ez így egyértelmű előnyszerzés és az FIA ezek szerint asszisztált ennek. Spa-ban pont Kimi miatt változtattak ezen ha jól tudom.
más: Toto bácsi odaszúrt a többieknek 😄
„Nem sokkal a kiállása után Nico MGU-K-ja hibát jelzett. Körökön át nyugtatgattuk, hogy elég előnye van Lewisszal szemben, és emiatt visszavehet, az FIA pedig engedte, hogy megmondjuk neki, mit kell átállítania, hogy irányítása alatt tartsa a problémát. Nico nem sejtette, milyen nagy a feszültség a boxfalon. Amikor az utolsó előtt körben megfutotta a verseny leggyorsabb körét, már a biztonságos üzemmódban hajtott – és csak megmutatta, milyen tempóra volt képes az autója a hétvégén.”
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
én ezt olyasminek érzem, mint amikor spaban első kanyarban vonalon kívül is mehetsz, rajt után nem basztatnak miatta
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.05.04. 17:46:22
Sauber F1 Team @SauberF1Team
1/2 - Quick news: We cancelled the first in-season test in BCN. There are 2 reasons: 1. We will not introduce a car update at the #SpanishGP
2/2 … 2. We do not have a young/test driver available that fulfills the requirements #F1
Pedig sokkal élvezetesebb lenne a közvetités és néha a félreértések is elkerülhetöek lennének .
Gondolom a sípoló gomb azért szokott izzani egyes rádiókon, mert már ők is unják, a "Milyen nagyszerű minden" dumát. 😉
"Elégedett vagyok az autómmal, a csapat jó munkát végzett, de tovább kell dolgoznunk, még nagyon sok pontot lehet szerezni" stb.
Nehogy már az legyen a jó, hogy mindenki mosolyog mindenkire, és a háttérben mennek a dolgok. Én amikor F1-et nézek, harcot, versengést, feszültséget és drámát akarok látni.
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Per Aspera Ad Inferi.
meg Schuminak is volt egy esete Coultharddal mikor majdnem osszeverekedtek (Spa 1998)...ezek akkor meg nem voltak akkor media szenzaciok a versenyzok se sablonos PR gepezetek voltak...
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Nézem az onboard felvételeket, Wehrlein nagyon szépen terelgeti a Manort, nem ideges az autó nincs felesleges kormánymozdulat, szépen kanyarodik ahogy kell. Persze aeróban, tapadásban, kanyarsebességben gyenge az autó, de látványos hogy mennyivel jobb konstrukció mint az előző sok év vergődései. Jó lenne ha év közben lenne majd egy Bé autó, rövidebb orral stb...