FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Most nyer Verstappen.....
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Majdnem össze jött ez a kiütés csak egymást ütötte ki a merci...
Na most nyerhet a ferka 😄 Ha a redbullt letudják nyomni.
Utoljára szerkesztette: SzocsA, 2016.05.15. 14:06:21
Hát Alsonso eseténél is meg ennél is hasztalan volt, sőt még talán ártott is a kavicságy. De itt meg mind a négy felfüggesztés eltört és a hasán csúszott végig a kocsi. A kerék meg a kavicságyban lévő pattanáskor szakadt el és ment tovább.
Az a durva, hogy aki ráhúzta a kocsit vagy leszorította és emiatt nekiment annak a kocsinak nem lett semmi baja és befejezte a futamot. Igaz a SC mögött értek be...
Totti5
Ez a két tized nem olyan nagy különbség elég agy aprócska hiba, később gyorsítasz ki, egy két kanyarban és már meg is van az a két tized ahogy írtad.
nearo
Lehet benne valami. <#eplus2>#eplus2>
Mindjárt kezdődik, de nem lesz valami akkora futam, De jó lenne ha már lenne valami ott elől ha a redbullok megtudnák szorongatni a merciket vagy akár a ferka is és egy jó kis csata alakulna ki az első három csapat között a dobogóért.
De ez csak álom, GP 2es futamon is mentek egymás mögött vagy 8an vonatban, jött a célegyenes mindenki nyitotta a szárnyat de senki nem tudott előzni vagy csak egy két emberke.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.05.15. 13:13:19
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Le is szakadt a kerék, azt nem tudom, hogy ugyanúgy rögzíteni kell a kerekeket mint az F1ben?
De a kavicságy is elég érdekesen viselkedett, kacsázott rajta az autó és szinte alig tompított valamit, elég nagy sebességgel csapódott a gumifalba.
Rosberg 286,6-ra gyorsult csak, míg a második szektormérő pontnál több mint 11 km/órával(!) verte a németet: 294,8 kontra 283,6 km/ó. Ez bizony komoly sebességtöbbletet jelent a 9-es kanyarban."
Rosberg kicsit belehibázott a körbe, van ilyen.
...és nem is Hamilton
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Jó mondjuk megemlítette, hogy Rosberg beállításait használták, csak burkoltan....<#eplus2>#eplus2>
„A célunk minden évben az, hogy mindig megszerezzük a pole-t, minden lehetőséget megragadjunk, amikor legyőzhetjük a csapattársunkat a kvalifikáción, mert így nyerhetünk versenyeket.
Aztán:
„Az időmérő alapvetően arról szól, hogy minden területen javulj, mindent helyre tégy, élj az összes rendelkezésedre álló eszközzel, és a lehető leggyorsabban felépíts valamit a pénteki tapasztalatokra. Sajnos nekem viszont nem voltak meg a pénteki alapok.”
Azért az eléggé frusztráló tud lenni, hogy tudsz egy kis előnyt kicsikarni a csapattárssal szemben, mert jól beállítod a kocsit és erre lenyúlják ezt az előnyt.....
Utoljára szerkesztette: SzocsA, 2016.05.15. 12:56:19
Mindegy a lényeg a lényeg, hogy a két redbull a ferka előtt van és most nem őket fogják megtorpedózni, hanem a két mercit, kiesik a merci meg a redbull és a ferka megnyeri a futamot... <#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2>
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.05.15. 12:32:25
már látom magam előtt hogy egy viszonylag unalmas vita indulna hogy az egyforma mennyire az, és mi a különbség az azonos, a tökélesen, és az abszolut közt amíg el nem kezdődik a futam és teljesen lényegtelenné lesz.
átvették Rosberg beállításait ezt tudjuk, és hogy mennyire azt mindenki érezze ahogy akarja 😊
Utoljára szerkesztette: b type free, 2016.05.15. 12:21:44
mármint ezt hogy érted?
azt értem hogy nincs abszolut egyformaság, de nem értem ezt a copy-paste dolgot, úgy állítanak mindent ahogy kell, nem megyei liga ez.
minden autó a pályára megfelelő alapbeállítással kezd, amiket a szimulátorokban kifejlesztenek a tesztversenyzők és az éles versenyzők, aztán megérkeznek a pályára és ezt finomítják,...másként nem is lehet annyira kevés idő van megtalálni a helyes beállítást, hiszen még gumikat és versenyszimulációt...fejlesztést és egyéb programokat is kell futni a szabadedzések alatt.
tökéletesen le tudják másolni, akár az egészet, akár egy részét...abszolut nincs, de amennyire lehet pontosnak lenni itt annyira pontosak.
7 mins ·
28 századmásodperc nem a világ vége Rosberg szempontjából, de egyértelmű győzelem Hamiltonnak. Hogy hol jött össze, miközben Rosberg érezhető fölényben volt az utolsó szektorban?
Gyakorlatilag a 3-as és a 9-es kanyarban verte meg Lewis Nicót, ami tökéletesen látszik a részidőmérő pontoknál mért sebesség értékekből. Persze a képet árnyalhatná, ha eltérő szárnybeállításokkal mennének, azonban Hamilton maga is elmondta, hogy átvette Rosberg beállításait szombattól, amit a végsebesség értékek mind a célvonalnál, mind a célegyenes végén is megerősítenek (NR: 294,1, LH: 294,0 illetve 334,6 és 334,9 km/ó).
Az első és a második szektormérő pont a gyors 3-as és a 9-es kanyar utáni hosszabb egyenesekben következnek, így az ott elért csúcssebességek árulkodnak a kanyaron átvitt tempóról is. Hamilton az első szektor végén mért 290,4 km/órás sebességével szemben
Rosberg 286,6-ra gyorsult csak, míg a második szektormérő pontnál több mint 11 km/órával(!) verte a németet: 294,8 kontra 283,6 km/ó. Ez bizony komoly sebességtöbbletet jelent a 9-es kanyarban.
Mindezt tetézte, hogy Rosberg nem tudta kiautózni korábbi előnyét a 3-as szektorban, 0,15 mp-et benne hagyott a legjobbjához képest, így esélye sem volt szorosabbá tenni az időmérőt.
Nincs két egyforma autó, se beállítás. Hasonlóság az van, meg irányvonal.
Ez csapatdöntés. Megosztják...innentől kezdve használni lehet és kell.
Hegyezheted magad arra hogy Hamilton nem tudja beállítani az autóját, Rosberg meg igen ha ettől leszel boldog, nem ez ellen vagyok, mert ennek ugye az a másik oldala hogy Rosberg azonos beállításon meg ennyivel lassabb.
..
Az egésznek az a lényege, hgoy ha megosztják az adatokat, és időt nyernek vele, akkor nincs hülyeség..ilyen büszkeséges dolog, mert ezzel csak pont a lényegét, a dolog előnyét nyírnák ki. amikor az egyik autó jobb úton indult el a beállításokkal, és az másik autó láthatóan lemaradásban van, akkor változtatni kell, nem próbálkozni..ennyi a történet.
..
Erre a 'másik beállításait vette át dologra' csak azok hegyezik magukat akik szerint ez azt jelenti hogy nem tudnák a versenyzőre állítani az adott pályán az autót, ...de tudnák, de hol ez, hol az az autó indul jobb úton, ha nincs nagy lemaradás akkor ki hogy érzi kényelmesnek, de ha több tizedes lemaradás van akkor nincs hiszti, át kell venni a másik autó beállítasait.
Pontosan ezért szokott úgy dönteni a csapat, hogy nem titkolják a beállításokat a versenyzők mérnökei, hanem megosztják.
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Közben meg az f1 világ oldalon értetlenül állnak vettelék a történtek előtt...
Tegnap valamelyik szabadedzésen majdnem megeredt az eső.....
És megint sikerült nekik bekerülni a darálóba, tuti, hogy történni fog velük valami a rajtnál....
A Mercedes elvileg nem gyújt,...de mindjárt keresek egy cikket, olvastam magyarul is Wébernél talán...
Utoljára szerkesztette: b type free, 2016.05.14. 21:27:27
Valamibe nagyon mellényúltak. ...elvileg már ők is a dizelesen berobbanó motorral mennek, lehet hogy ott baxtak el valamit., mert egyébként Barcelona-ban illik kimutatni mit tud az autó, általában ide pozícionálják az erőviszonyok láthatóságát, annyira 'sokat' tesztelnek itt a többi pályához képest.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Hihetetlen, hogy a Merci még mindig 7 tizeddel van a mezőny előtt, csak most a barcelonai fejlesztések után már nem a Ferrarik, hanem a Red Bullok követik. <#szomoru1>#szomoru1>
Utoljára szerkesztette: benõmenõ, 2016.05.14. 20:57:23
a Ferrari kicsit még le van maradva motorerőben a Mercitől,de nem sokkal.FP1-en ahol 1-2ben voltak tényleg felrakták a lágyat,FP2-FP3 a Mercié volt.az olaszok elszámították magukat az autó beállításánál és túlmelegítették a gumikat (tegnapról mára 14 fokkal volt melegebb az aszfalt hőmérséklete).
a Mercedes még a Q1-ben is altatott.1:23. elejét mentek,aztán a Q2-ben 1:22.1 és 1:22.6(ebben a körben Rosberg hibázott),Q3-ban 1:22.0 és 1:22.280.az erőforrásuk is a legerősebb,de igazából aerodinamikailag is a legfejlettebbek,kb.együtt a Red Bullal.tavaly 1:24.6-al nyerte Rosberg az időmérőt,szóval iszonyatos a fejlesztési tempó,nem csoda hogy senki nem tudja őket elkapni.
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Hát akkor ez az év is kuka a ferkánál........
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

nemtom hogy állnak motorerővel, de valahol nagyon le vannak maradva
Amúgy mi van a ferkával? miért a szabadedzéseket akarják megnyerni és nem az időmérőt?
Motorerőben ott vannak a merci szintjén?
Amúgy mutatták szabadedzéseken a sebességeket, a mercinek majdnem, hogy a leglassabb volt a sebessége. Baromi jó lehet a mercinek az aero csomagja a kocsin.
Míg a ferkának a kevésbé technikás kanyargós pályák tetszenek.
Bár ahogy most elnéztem ezt a videót a célegyenes végén ment 340et....
Míg szabadedzésen csak 325 körül...
Utoljára szerkesztette: SzocsA, 2016.05.14. 19:36:00
A torro rossoval erre képes , nem csak ö ,de más is, lásd alonsó elvileg a legjobbnak mondja mindenki mégse képes pontokat szerezni a mekivel, a mercivel meg anyonverne mindenkit.
kb itt is hasonló a helyzet.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.