182111
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
Pitti #163026 Nekem a versenyről az látszik, hogy most már a drs sem működik... pontosabban semmilyen hatása nincs... Nem, hogy előzni, de közelíteni sem nagyon tudtak drs használatával sem... valamint drs nélkül is kb ugyanazt a távolságot tartották az egyenesben.
Egyedül Alonso sérült szekerét tudták bevenni drs-el, de az meg lett volna nélküle is...
Ha nem lesz valami változás, akkor 2 másodperccel gyorsabb autóval sem fognak előzni az idén, csak a régi jól bevált taktika-stratégia váltásokkal, mint pl tegnap is... kerékcserénél előznek vagy semmikor... -
bodajoci #163025 erről van szó -
#163024 Ezert draga az F1. Mennyivel gyorsabb es olcsobb lenne megvenni a Praktikerben:D -
#163023 Force India autói úgy néznek ki mintha pizsamában versenyeznének. -
SzocsA #163022 De elvileg a végén futott egy gyors kört, vagyis az övé lett szerintem.... -
#163021 -
ShaiHulud #163020 de most nem a honda miatt, hanem:
-
argo001 #163019 Nem volt itt rossz taktika. Hamilton megnyomta, hogy el tudjon lépni Vettel elől, ez sikerült is (kb. 1,8-2 mp előny), majd ahogy ette a gumikat a Mercedes, úgy esett rá Vettel. Ki kellett jönni.
A kiállások után Vettel meglepő könnyedséggel húzott el, függetlenül attól, mi volt Hamiltonnal. Itt ma a Ferrari volt erősebb. Pontosabban Vettel és a Ferrari.
Hozzáteszem, hála az égnek. -
greenkawa #163018 Látom megértetted a mai futamot... -
Várunk mindenkit sok szeretettel a Virtual SimRacing által szervezett Formula Hybrid Series 2017-es évadára! Az ingyenes Assetto Corsa bajnokság az idei szabályoknak megfelelő autókkal fut, amely tartalmaz minden 2017-es festést. A valós helyszínek mellett olyan pályák is kerültek a naptárba, mint például Imola, ahol ráadásul két futamos versenytvégét tartunk. Minden információt itt megtaláltok, jelentkezni pedig itt tudtok! -
#163016 Szerintem nem a Ferrari taktikázott jól, hanem egyedül Hamilton szarul. Bottas, Kimi, Max is akkor jött kb ki,mint Vettel. Egyedül Hamilton jött ki majdnem 10 körrel hamarabb és beragadt Max mögött.
Szerintem ez a vonat lesz sok helyen. Azt mondták a tesztek alatt is már, hogy lehetetlenség lesz előzni. Kanyarban annyira nincs a másik mögött leszorító erő, gondolom az új szárny és nagyobb diffuzor miatt, hogy nem tudsz ott maradni. Massa azt mondta, hogy Barcelonában nem tudta megelőzni a Saubert akinél 1,5 mp-vel volt gyorsabb.
Utoljára szerkesztette: danikosz, 2017.03.26. 11:52:38 -
#163015 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#163014 Nem is az elozesek hianya volt gond, hanem hiaba az uj gumi es az aero, meg ramaszni sem tudtak egymasra, nem hogy probalkozni.
En kicsit azt vartam volna (bar az auto epitesek maitt nem egyertelmu), hogy stabilabban kozelebb tudnak egymashoz autozni, es a hosszabb "egyeneseknel" es foleg a DRS reszeken egymas melle ugralnak.
Meg ha sokkal otbb sikeres elozes nem is lenne (a tapadas es aero miatt, vedekezni is jobbabn lehet(ne)), de legalabb sok-sok probalkozas.
Plusz a gumik. Jobbak, lehet tolni neki, de azert valami elhalalozasi faktor sem artott volna belejuk;)
Egyelore meg egy osszedrotozott McLaren-nel es egy "felkesz" ReBull-lal is ott lehet vonatozni a kozepen.
Talan 3 futam utan "kesz lesznek" az autok, "kitalaljak" a gumikat es hozzajuk a taktikat/trukkot. -
#163013 Toto asztalcsapkodása
Bakker szegény Alonso, pedig már majdnem megnyitottam a pezsgőt. Jó lesz a Boris
Utoljára szerkesztette: Ingy2, 2017.03.26. 09:50:00 -
#163012 Ha nem megy lassan, akkor Hamilton biztos bemegy Verstappen elé, és ki tudja mi lesz a vége. Hogy ez tudatos volt, vagy csak a szokásos, majd kiderül. -
#163011 Azért hozzá is kell tenni hogy szélesebbek ezek az autók, a mezőnyből többen voltak akik balansz problémákra is panaszkodtak, és itt alapból nehezebb azért előzni. Meglátjuk mire mennek majd más pályákon, Kínában pl. nem fog a Toro Rosso FI-t előzni, meg Alonso 40 körig maga mögött tartani embereket. :D -
SzocsA #163010 Kimi mit csinált? Végigaludta a futamot? -
#163009 A kiforrott motorok es az autok epitese miatt, eppen ilyen vonatozasra szamitottam:(
Kicsit a vezetesi hibakban biztam (nem zuzas), de ezek droidok;) Igy maradt a taktika/szerencse.
Majd 3-6 futam utan kiderul mit kezdenek egymassal. -
simonl #163008 Jó lesz ez, első futam, többet nézték a műszereket mint egymást...lesz még itt előzés is.
-
#163007 Végre elkenték Hamilton száját. De a futam k*rva unalmas volt. Zéró előzés. -
#163006 szép kezdés, csak így tovább -
#163005 Tavaly? 5 eve:D -
simonl #163004 jó kis "hisztis" évnek nézünk elébe:) -
SzocsA #163003 Na a ferkának volt egy jó stratégiája, ötlete, ilyet se láttunk tavaly :D
Azért az miylen durva, hogy nem tudta, megelőzni Maxot Hamilton? Aki első lesz itt mindig az nyeri a futamokat? -
SzocsA #163002 Hát ezért kár volt felkelni! Csak simán vonatoznak egymás mögött....
Alonsoban több lenne mint Vettelben?
Ja és basszák meg a 4 motor/ évjüket az FIA vagy aki bevezette ezt a hülyeséget. Így hogy lehet versenyezni?
Utoljára szerkesztette: SzocsA, 2017.03.26. 07:33:53 -
#163001 A Ferrarival mindketten beprobalkoztak super laggyal, de mindketten elbaltaztak, vagy a Q1-ben vagy a Q2-ben;) -
#163000 kimi...
https://streamable.com/5ae8y -
Stockbauer33 #162999 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2017.03.25. 18:25:51 -
IXEMGabeo #162998 elsore nem is rossz az olasz, de Pascal mindkettot agyon verne:) Ericcsont is es ot is -
#162997 nem bírta a tempót a sérülés miatti kevés edzéssel -
IXEMGabeo #162996 ujoncok Stroll es Vandoorne nem kezdtek jol de majd belendulnek...bosszant, hogy a Merci megint elol van, de remelhetoleg Vettelek ott tudnak a nyomukban maradni
lemaradtam mi lett Pascallal, hogy Giovinazzi ugrott be a helyere? -
#162995 Jo futam lesz! Ham,Bottas,Vettel jokat fognak csatazni,sajnos a Red Bull gyenge eddig,Ricciardo meg a daralobol indulva felejtos :/ -
#162994 Haas kicsit meglepetés de szerintem kipukkannak majd mint a lufi. Tavaly is ez volt. Bottas gyors körében is voltak hibák. Kimi nagyon nem ment jól. Holnap ha lesz egy jó rajt az még megkeverheti a kártyákat de egyelőre Merci 1-2-t tippelek, 3 Vettel, 4 Kimi, 5 Max. -
#162993 -
#162992 No mos banhatjak Alonsot, benne siman megvan az a plusz fel masodperc, foleg versenytavon. -
#162991 Hát... azé van valami kis Merci főlény, de talán csökkent tavalyhoz képest. 2-3 verseny aztán meglátom van e értelme reménykedni :D -
LBandi77 #162990 Remélem most is csak az időmérőre tekerték fel jobban a Mercedest és akkor talán izgalmas futam lesz. -
#162989 Hamilton amit ment ma az elmebeteg.
Jó látni hogy a Ferrari ottvan azért, nincsenek nagyon lemaradva, plusz Vettel még érzett ebben az időben többet is, viszont a Red Bull számomra csalódás. -
Stockbauer33 #162988 Vettel,Grosjean,Massa -
#162987 WTF... Mi az hogy időmérőn nem mutatnak köridőket?!?!?