FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Olyan gyorsan megvolt a baj, hogy nem lehetett mit csinalni.Sokkal gyorsabb volt Hamilton valamiert, azt hutte hagy helyet Nico, az nem hagyott mert vegulis miert is hagyna, Hamilton elrantotta aztan ennyi 😊
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Kiskoromban azt hittem csak azt kell ilyenkor lejátszani 😊
Az lett volna meg erdekes, ha Kvyat kiuti Ricardot, aztan visszafokozzak Redbull Soapbox versneyzonek 😄.
Szerk.: egyébként érdekes amit a stúdióban a srác mond (nem jut eszembe a neve, bocs), hogy Rosbergnek villogott a lámpája.
Utoljára szerkesztette: nearo, 2016.05.15. 16:10:52
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Hamilton meg, hat en ebben sem lattam semmi uldozendot, tette amit tennie kellett, Nico is .
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
racingarena.hu | gokartsopron.hu
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
szegény Ricc😞
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
A többi futamon meg nicns szükség a mercire 😄
racingarena.hu | gokartsopron.hu
Per Aspera Ad Inferi.
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Amúgy miért villog az a piros led lámpa a kocsik hátulján? de csak néha valamikor.
Utoljára szerkesztette: Count Adyn, 2016.05.15. 14:43:17
Azért fura, hogy úgy ráesett Rosbergre Hamilton, de Lewis is ott mit várt, hogy simán elfogja engedni? Tudhatta volna, hogy oda kihúzza Rosberg a kocsiját.
Vettel, hogy előzte meg a 3. helyen lévő torro rossot? Hogy cikázott balra jobbra, várta, hogy melyik oldalra, húzza ki a kocsit és elmenjen jobbról mellette....
Per Aspera Ad Inferi.
hamiltonnak fékezni kellett volna, vagy irányt váltani, bár elég necces lett volna. a füvet választotta, itt az eredménye.
Per Aspera Ad Inferi.