182111
  • RatBaG #163107
  • Stockbauer33 #163106
    http://f1vilag.hu/hirek/irvine-vettelek-schumacher-nyomaba-sem-erhetnek
  • Stockbauer33 #163105
    http://f1vilag.hu/hirek/letartoztattak-jos-verstappent
  • nearo
    Hoppá:
    2021-ben leváltják a jelenlegi 1,6 literes turbómotorokat.
    Olcsóbb motorok... lehet, hogy eltörlik, vagy legalább enyhítik a négy motor per év szabályt...?
  • mcmoha
  • PLaci #163102
    Majd jövőre próbálkozhatsz. ;)
  • AnuluWork #163101
    Ja,

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    április 2. van. Bakker, ezt tegnap kellett volna, csak szombat volt, nem lett volna hihető ..., "hisz szombaton nincs futam".
  • AnuluWork #163100
    Ez a mai futam marha jó volt. Alonso a legvégéről nyert ezzel a Hondával! Le a kalappal!
  • atiwrc
    A Sauber-be, azt hittem a Mclarenbe tér vissza :D (A wtf1-en a cikket megtaláltam, de az origon lévő fotót, ezért nem az eredeti forrást linkelem)
    http://www.origo.hu/sport/laza/20170401-fernando-alonso-visszavonul-a-forma-1-tol.html
  • bakkerman
    Kommentek is jok :D Hiaba vinne oda egy zsak penzt,de azt el is koltenek minden hetvegen a javitasokra :DDD
  • Alexease
    Nehany safety car megkeverne a versenyt, az biztos:D
  • __Jacek__
    Szerintem őt Brawn akarja valamelyik csapatba, mivel ő az egyetlen esély ebben az évben az izgalmas futamokra
  • mcmoha
    BREKING ! :D
    Utoljára szerkesztette: mcmoha, 2017.04.01. 09:03:42
  • ShaiHulud
    ja, azthittem a bekarikazas segit :) fura hogy weberek se vettek eszre, nekem azonnal feltunt.
  • nearo
    ja mondjuk magyarázatot is tehettél volna mellé, mert én akkor nagyon nem vettem észre, hogy mit kell nézni :D
  • ShaiHulud
    azert volt lassu a meki mert alonso bal elso kerekenel a fekhutes le volt szakadva es behajlott es fogta a levegot, ezert huzott neki balra. meg kepet is raktam be rola ... :\

ujra a kep:

Utoljára szerkesztette: ShaiHulud, 2017.03.31. 18:38:55
  • desigo
    Nagyon elszomorító,hogy nincs egy versenyképes autó alatta :(
  • Stockbauer33 #163089

#163068 #163072 Nem

• Pitti
    Jaja, én is az új tulajban bízom inkább... előbb utóbb most már az élen járó csapatoknak is érdekük lesz, hogy a show mennyen tovább mert már így is hadilábon áll ez a steril "cirkusz". Ugyanis, az jó ha nem tudják őket megelőzni, de az már nem biztos hogy jó, ha ez már senkit sem érdekel... A néző kis túlzással vért akar látni. Nekem tetszett pl, hogy az emberek berohantak a pályára a levezető körben, Bíztam benne, hogy ez szándékos volt, és az új tulaj műve, de sajnos nem...
    Persze veszélyes, de senki sem fog a kocsik elé ugrani, amik egyébként már nem versenytempóban mennek, és nem hétköznapi emberek vezetik 30 IQ-val a váci úton... Rally is veszélyes, pamplonai bikafuttatás is...

Radikális változás kellene, ennél még a botrány is jobb...:)

Utoljára szerkesztette: Pitti, 2017.03.31. 11:48:31
  • adam46
    Mega battle, ahol megelőzték a Meki, egy olyan motor ellen, ami 30 km/h-val lassabb az egyenesben. :D
  • nearo
    Lassabb kerékcseréket vártak, de a Williams mégis gyorsult - pedig már tavaly is ők voltak a leggyorsabbak :D
    Index
  • Alexease
    Sajnos ez a "versenykep" mar a valtozasoknal (uj autok, aero, tartos gumik, egyelobb motorok) felmerult, aztan a teszeken mar lehetett latni mi lesz elesben.

Sajnos a csapatoknak (foleg ha elol vannak), nem erdekuk az elozesi lehetosegek konnyitese; kiveve, ha valamiert kozben hatrebb kerulnek;D
    Ha 2-3 verseny alatt kialakulna egy redszeres "fix" idomeros (es egyben verseny) sorrend, azok a csapatok nem nagyon szeretnenek valtozast, hulyek lennenek magukra uzni a tobbi csapatot;)
    Most mar "kissebbek" az auto/eroforras kulonbsegek a csapatok kozott, ha a korabbi aero es/vagy gumi lenne, valszeg tobbet inzultalnak egymast a palyan.

En kicsit meg bizok a mernkokben (aero tunningok; de az in. a szezon fele), de inkabb az uj tulajdonosban es szervezokben (a DRS szabalyokba belenyulhatnanak).
  • Pitti
    Látod ez eszembe sem jutott, hogy azok ketten "csatáztak". Mondjuk valóban egy pillanatig úgy tűnt, mintha Hülkenbergnek megfordult volna a fejében az előzés lehetősége, mert szűken maradt egy ideig. De valójában csak azért, mert még nem volt elég hely Ocon és Alonso között a besoroláshoz
    Tudom gonosz vagyok, de sajnos nekem teljesen egyértelmű ez a kép... OK, ....más pályákon majd más lesz, ....persze....

Majd ha máshogy lesz üssetek...
    De én most megmondom, hogy meg fogom mondani, hogy én megmondtam!!! (Mucsi után szabadon)

Utoljára szerkesztette: Pitti, 2017.03.31. 09:39:08
  • Alexease
    A "csata" abbol allt, hogy egy Renault es egy Force India a dupla szelarnyek miatt kozel kerult egymashoz (a serult McLaren-t kerultek), de a rendes elozes kettojuk kozott meg igy sem jott ossze;)

Varhato volt, hogy az alacsonyabb szarnyak, a gumik es a kiegyelitodo motorok miatt ez lesz. Az autokba nem tudnak belenyulni, hogy hatul jobb legyen, a gumikat sem fogjak "rosszabbra cserelni", valamit a szabalyokkal kell kezdeni (pl. DRS).

De aztan meg barmi megtortenhet, 1 verseny utan ez meg lutri, vannak ott mernokok;)
  • Pitti
    Ne hívjátok már csatának azt amikor az eleve gyenge motoros mclarent kikerülik a pályán drs használatával, mert egyébként meg minden más baja is volt, erre húz meg arra húz stb.... Annak a körnek a végén Alonso végleg kiállt...
    A Mega Battle kifejezést is eléggé szarkasztikusnak szánták :)

A csata az idén a pitwall-on lesz
    Utoljára szerkesztette: Pitti, 2017.03.31. 08:13:08
  • HTS s3rg1nh00
    hát ez az egy csata tényleg elég jó volt,kár hogy a többi x-2 körben lófasz sem történt,ahol x a megteendő körök száma :D
  • Alexease
    "F1 Onboard: Mega Battle for Points at 2017 Australian Grand Prix" :)
  • Jeffjohnson
    Ausztrál GP analízis:

Utoljára szerkesztette: Jeffjohnson, 2017.03.30. 15:58:03
  • __Jacek__
    Fel akartam rakni a futamra a digi tanyert, de nem volt idom. Streamon neztem a csodalatos evadnyitot, hat ha ez a csodalatos uj F1 akkor nem sietek a felrakassal:D
  • bakkerman
    Boxkiallasoknal eldöntik a szerelok,versenymernokok a csatat,ok meg leseggelik a futamot
  • Lokker
    Meglátjuk, még le megy pár futam más karakterisztikájú pályán és elválik. Remélem lesz kerék a kerék elleni csata és nem boxkiállásos előzgetések lesznek.
  • SzocsA
    Szerintem meg nem lesz itt semmilyen meccs az egyik utoléri a másikat és a futam végéig majd elnézegeti a hátsóját...
  • Pluskast
    Dadogva, görcsösen vagy sem, a végeredménby a lényeg. Egyébként meg igen, Hamilton az egyik legjobb a mezőnyben, de a francért kellenek az ilyen (Rosberges) megjegyzések? Szükségtelenek és visszatetszést keltőek. Viselje már el, hogy megverték, pont.
  • Jeffjohnson
    Jah 2014-ben bizonyította is Vettel, hogy mennyire egy szinten van...
    A nagy tisztelet, amiről Hamilton beszélt nagyon rövid idő alatt véget ér majd ha lesz 1-2 szoros szituáció.

Hamilton is olyan, hogy inkább azt kell nézni, amit csinál mert amit mond az sokszor a vállalhatatlanság küszöbét súrolja.
  • adam46
    Savanyú a szőlő, megértjük.
  • Stockbauer33 #163071
    Rosberg göcsösen dadogva erőlködött és meglett az eredménye(2016 VB) viszont Vettel zsigerből ugyan az a kvalitású mint Ham.Remélem nagyokat meccselnek majd idén.Persze Kimi és Bottas is villogni fog

Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2017.03.30. 09:49:06
  • danikosz
    Plusz egy teljes csapat áll mögötte és tolja bele a milliókat. Nem az van, hogy az ellenfeled ugyan azt kapja,mint te, szóval technikai oldalról is simán verhető vagy így már.
  • Jeffjohnson
    Ez érdekes lesz. Mindenképpen nézős:
    LINK
  • Jeffjohnson
    Még mindig savanyú a szőlő? Engedd el, ez már történelem. Annak örülj, hogy ebben az évben legalább a csapattársa nem veri el. Vagy ha mégis akkor nagyon fogok röhögni.
  • Alexease
    Ha Vettel-nek jo autoja lesz, azert lehet kemenyebb ellenfel mint Rosberg, mert masik csapat, nem koti a csapaterdek, akkor tamad es ugy ahogy akar. Persze, ehhez auto kell es versenylehetoseg:)