FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
...ha meg át kellett kapcsolnia a motort, akkor meg tudta is hogy lassabb, és így is berántotta a pálya szélére Hamilton elé....ezt meg már inkább annak tudom be hogy nem volt 100%-ban a helyzetre koncentrált, mert megzavarta az átkapcsolás és az emberi helyzetfelismerésnek is kell idő.
így most nem mondom hogy unfair volt, de azt mondom hogy nem volt bölcs dolog.
Utoljára szerkesztette: b type free, 2016.05.15. 17:48:33
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Persze, bele lehet magyarazni, es meg logikus is lenne barmelyikuk hibaja, de ilyenkor ez a legjobb dontes.
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
De mi volt Vettel kerékcserés stratégiája? Miért nem mentek végig rajta és miért kellett megváltoztatni? az első kerékcserével lágyat kapott de csak 8 kört ment vele és ezután kijött közepes gumikért.
Nem voltak olyan jók a lágyak, hogy 3 kiállással előre lépjenek? Hiszen 4 körrel sikerült eltolnia az első kerékcserés etapját.
nearo
De ezzel csak az a helyzet jön elő ami a mclarennél volt anno. De itt a mercinél még olyan nagy előnye van, hogy annyira nem számít vagy nem érződik a feszültség még. de előbb utóbb elfogy az előny és akkor gázban lesznek. Az a baj ezzel a viselkedéssel, hogy a csapatra is ráteszi a nyomást. Egyszerűen más lesz a hangulat, a közérzet és ez előbb utóbb meglátszik majd a csapaton is.
Mikor mentek be a motorhomba, mondta az egyik kommentátor, hogy nézzétek meg a sajtós csaj arcát nem lennék most a helyében...
Count Adyn
Ezzel meg az a probléma, ha Hamilton lenne a 2. számú pilóta innentől és nem előzhetné meg Rosberget, azt nem hagyná szó nélkül és behisztizne. Ami egyrészt érthető is..
Tuti, hogy megfogják tiltani, hogy egymást előzgessék ezután... Az lesz elől aki az időmérőt megelőzi...
Utoljára szerkesztette: SzocsA, 2016.05.15. 17:30:43
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
De en ezt az oldoklest mar nem hagynam....Csunya dolog, de en azt mondom legjobbat az tenne a csapatnak ha Roseberget lecserel ek valami fiatal de gyors pilotara . Szerintem senkinek nem jo hogy ketten naponta gyilkoljak egymast a szemukkel :))
Hamilton meg inkabb valo versenyezni mint Roseberg, nem egyszer lattzk mar, mikor edekezni, elozni, sok nagyon hataron gyors kort kell menni...
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Tudom, telhetetlen vagyok
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Utoljára szerkesztette: SzocsA, 2016.05.15. 16:49:00
Ha nem esnek ki, talan dog unalom futam let volna belole, igy legalabb felszabadult 2 dobogo, amiert erdemes volt gylkolni a technikakat.
En nem szurkolok senkienek, nem erdekel ki a pilota es milyen az auto, a lenyeg, legyen verseny. Sajnos a 5-10. helyert keves ember fog vert inni, ott plusz-minusz 1-2. helyezesbe mar a kovetkezo 1-2 verseny is beleszamoljak (technika).
27.7 Any driver defending his position on a straight, and before any braking area, may use the full width of the track during his first move, provided no significant portion of the car attempting to pass is alongside his. Whilst defending in this way the driver may not leave the track without justifiable reason.
For the avoidance of doubt, if any part of the front wing of the car attempting to pass is alongside the rear wheel of the car in front this will be deemed to be a ‘significant portion’.
racingarena.hu | gokartsopron.hu
Nálam Rosberg-é az eset, de végül is tök mindegy...nem volt egy nagy előzgetős futam, de nagy csata volt a fejekben, sajnos Ricciardo beáldozódott ahogy Wéber Gabi mondta...lehet hogy a Red Bull lehallgat valamit, mert nagyon elé tudtak vágni a Ferrari-nak minden alkalommal
Verstappen meg szép volt
Utoljára szerkesztette: Count Adyn, 2016.05.15. 16:35:32
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
De Rosberg baromira belassult, Lewis meg nagyon hamar megérkezett rá és hiába húzta jobbra a kocsi, Hami már mellé beesett és összementek.
Olyan gyorsan megvolt a baj, hogy nem lehetett mit csinalni.Sokkal gyorsabb volt Hamilton valamiert, azt hutte hagy helyet Nico, az nem hagyott mert vegulis miert is hagyna, Hamilton elrantotta aztan ennyi :)
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Kiskoromban azt hittem csak azt kell ilyenkor lejátszani :)
Az lett volna meg erdekes, ha Kvyat kiuti Ricardot, aztan visszafokozzak Redbull Soapbox versneyzonek :D.
Szerk.: egyébként érdekes amit a stúdióban a srác mond (nem jut eszembe a neve, bocs), hogy Rosbergnek villogott a lámpája.
Utoljára szerkesztette: nearo, 2016.05.15. 16:10:52
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Hamilton meg, hat en ebben sem lattam semmi uldozendot, tette amit tennie kellett, Nico is .