182111
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
#163107 -
Stockbauer33 #163106 http://f1vilag.hu/hirek/irvine-vettelek-schumacher-nyomaba-sem-erhetnek -
Stockbauer33 #163105 http://f1vilag.hu/hirek/letartoztattak-jos-verstappent -
#163104 Hoppá:
2021-ben leváltják a jelenlegi 1,6 literes turbómotorokat.
Olcsóbb motorok... lehet, hogy eltörlik, vagy legalább enyhítik a négy motor per év szabályt...? -
#163103 -
#163102 Majd jövőre próbálkozhatsz. ;) -
#163101 Ja,
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!április 2. van. Bakker, ezt tegnap kellett volna, csak szombat volt, nem lett volna hihető ..., "hisz szombaton nincs futam". -
#163100 Ez a mai futam marha jó volt. Alonso a legvégéről nyert ezzel a Hondával! Le a kalappal! -
atiwrc #163098 A Sauber-be, azt hittem a Mclarenbe tér vissza :D (A wtf1-en a cikket megtaláltam, de az origon lévő fotót, ezért nem az eredeti forrást linkelem)
http://www.origo.hu/sport/laza/20170401-fernando-alonso-visszavonul-a-forma-1-tol.html -
#163097 Kommentek is jok :D Hiaba vinne oda egy zsak penzt,de azt el is koltenek minden hetvegen a javitasokra :DDD -
#163096 Nehany safety car megkeverne a versenyt, az biztos:D -
#163095 Szerintem őt Brawn akarja valamelyik csapatba, mivel ő az egyetlen esély ebben az évben az izgalmas futamokra -
#163094 BREKING ! :D
Utoljára szerkesztette: mcmoha, 2017.04.01. 09:03:42 -
ShaiHulud #163093 ja, azthittem a bekarikazas segit :) fura hogy weberek se vettek eszre, nekem azonnal feltunt. -
#163092 ja mondjuk magyarázatot is tehettél volna mellé, mert én akkor nagyon nem vettem észre, hogy mit kell nézni :D -
ShaiHulud #163091 azert volt lassu a meki mert alonso bal elso kerekenel a fekhutes le volt szakadva es behajlott es fogta a levegot, ezert huzott neki balra. meg kepet is raktam be rola ... :\
ujra a kep:
Utoljára szerkesztette: ShaiHulud, 2017.03.31. 18:38:55 -
#163090 Nagyon elszomorító,hogy nincs egy versenyképes autó alatta :( -
Stockbauer33 #163089
#163068 #163072 Nem
-
Pitti #163088 Jaja, én is az új tulajban bízom inkább... előbb utóbb most már az élen járó csapatoknak is érdekük lesz, hogy a show mennyen tovább mert már így is hadilábon áll ez a steril "cirkusz". Ugyanis, az jó ha nem tudják őket megelőzni, de az már nem biztos hogy jó, ha ez már senkit sem érdekel... A néző kis túlzással vért akar látni. Nekem tetszett pl, hogy az emberek berohantak a pályára a levezető körben, Bíztam benne, hogy ez szándékos volt, és az új tulaj műve, de sajnos nem...
Persze veszélyes, de senki sem fog a kocsik elé ugrani, amik egyébként már nem versenytempóban mennek, és nem hétköznapi emberek vezetik 30 IQ-val a váci úton... Rally is veszélyes, pamplonai bikafuttatás is...
Radikális változás kellene, ennél még a botrány is jobb...:)
Utoljára szerkesztette: Pitti, 2017.03.31. 11:48:31 -
#163087 Mega battle, ahol megelőzték a Meki, egy olyan motor ellen, ami 30 km/h-val lassabb az egyenesben. :D -
#163086 Lassabb kerékcseréket vártak, de a Williams mégis gyorsult - pedig már tavaly is ők voltak a leggyorsabbak :D
Index -
#163085 Sajnos ez a "versenykep" mar a valtozasoknal (uj autok, aero, tartos gumik, egyelobb motorok) felmerult, aztan a teszeken mar lehetett latni mi lesz elesben.
Sajnos a csapatoknak (foleg ha elol vannak), nem erdekuk az elozesi lehetosegek konnyitese; kiveve, ha valamiert kozben hatrebb kerulnek;D
Ha 2-3 verseny alatt kialakulna egy redszeres "fix" idomeros (es egyben verseny) sorrend, azok a csapatok nem nagyon szeretnenek valtozast, hulyek lennenek magukra uzni a tobbi csapatot;)
Most mar "kissebbek" az auto/eroforras kulonbsegek a csapatok kozott, ha a korabbi aero es/vagy gumi lenne, valszeg tobbet inzultalnak egymast a palyan.
En kicsit meg bizok a mernkokben (aero tunningok; de az in. a szezon fele), de inkabb az uj tulajdonosban es szervezokben (a DRS szabalyokba belenyulhatnanak). -
Pitti #163084 Látod ez eszembe sem jutott, hogy azok ketten "csatáztak". Mondjuk valóban egy pillanatig úgy tűnt, mintha Hülkenbergnek megfordult volna a fejében az előzés lehetősége, mert szűken maradt egy ideig. De valójában csak azért, mert még nem volt elég hely Ocon és Alonso között a besoroláshoz
Tudom gonosz vagyok, de sajnos nekem teljesen egyértelmű ez a kép... OK, ....más pályákon majd más lesz, ....persze....
Majd ha máshogy lesz üssetek...
De én most megmondom, hogy meg fogom mondani, hogy én megmondtam!!! (Mucsi után szabadon)
Utoljára szerkesztette: Pitti, 2017.03.31. 09:39:08 -
#163083 A "csata" abbol allt, hogy egy Renault es egy Force India a dupla szelarnyek miatt kozel kerult egymashoz (a serult McLaren-t kerultek), de a rendes elozes kettojuk kozott meg igy sem jott ossze;)
Varhato volt, hogy az alacsonyabb szarnyak, a gumik es a kiegyelitodo motorok miatt ez lesz. Az autokba nem tudnak belenyulni, hogy hatul jobb legyen, a gumikat sem fogjak "rosszabbra cserelni", valamit a szabalyokkal kell kezdeni (pl. DRS).
De aztan meg barmi megtortenhet, 1 verseny utan ez meg lutri, vannak ott mernokok;) -
Pitti #163082 Ne hívjátok már csatának azt amikor az eleve gyenge motoros mclarent kikerülik a pályán drs használatával, mert egyébként meg minden más baja is volt, erre húz meg arra húz stb.... Annak a körnek a végén Alonso végleg kiállt...
A Mega Battle kifejezést is eléggé szarkasztikusnak szánták :)
A csata az idén a pitwall-on lesz
Utoljára szerkesztette: Pitti, 2017.03.31. 08:13:08 -
#163081 hát ez az egy csata tényleg elég jó volt,kár hogy a többi x-2 körben lófasz sem történt,ahol x a megteendő körök száma :D -
#163080 "F1 Onboard: Mega Battle for Points at 2017 Australian Grand Prix" :)
-
#163079 Ausztrál GP analízis:
Utoljára szerkesztette: Jeffjohnson, 2017.03.30. 15:58:03 -
#163078 Fel akartam rakni a futamra a digi tanyert, de nem volt idom. Streamon neztem a csodalatos evadnyitot, hat ha ez a csodalatos uj F1 akkor nem sietek a felrakassal:D -
#163077 Boxkiallasoknal eldöntik a szerelok,versenymernokok a csatat,ok meg leseggelik a futamot -
Lokker #163076 Meglátjuk, még le megy pár futam más karakterisztikájú pályán és elválik. Remélem lesz kerék a kerék elleni csata és nem boxkiállásos előzgetések lesznek. -
SzocsA #163075 Szerintem meg nem lesz itt semmilyen meccs az egyik utoléri a másikat és a futam végéig majd elnézegeti a hátsóját... -
#163074 Dadogva, görcsösen vagy sem, a végeredménby a lényeg. Egyébként meg igen, Hamilton az egyik legjobb a mezőnyben, de a francért kellenek az ilyen (Rosberges) megjegyzések? Szükségtelenek és visszatetszést keltőek. Viselje már el, hogy megverték, pont. -
#163073 Jah 2014-ben bizonyította is Vettel, hogy mennyire egy szinten van...
A nagy tisztelet, amiről Hamilton beszélt nagyon rövid idő alatt véget ér majd ha lesz 1-2 szoros szituáció.
Hamilton is olyan, hogy inkább azt kell nézni, amit csinál mert amit mond az sokszor a vállalhatatlanság küszöbét súrolja. -
#163072 Savanyú a szőlő, megértjük. -
Stockbauer33 #163071 Rosberg göcsösen dadogva erőlködött és meglett az eredménye(2016 VB) viszont Vettel zsigerből ugyan az a kvalitású mint Ham.Remélem nagyokat meccselnek majd idén.Persze Kimi és Bottas is villogni fog
Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2017.03.30. 09:49:06 -
#163070 Plusz egy teljes csapat áll mögötte és tolja bele a milliókat. Nem az van, hogy az ellenfeled ugyan azt kapja,mint te, szóval technikai oldalról is simán verhető vagy így már. -
#163069 Ez érdekes lesz. Mindenképpen nézős:
LINK -
#163068 Még mindig savanyú a szőlő? Engedd el, ez már történelem. Annak örülj, hogy ebben az évben legalább a csapattársa nem veri el. Vagy ha mégis akkor nagyon fogok röhögni. -
#163067 Ha Vettel-nek jo autoja lesz, azert lehet kemenyebb ellenfel mint Rosberg, mert masik csapat, nem koti a csapaterdek, akkor tamad es ugy ahogy akar. Persze, ehhez auto kell es versenylehetoseg:)