FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Master91
Én nem értem ezeket az ultra lágyakat
passatgt
A szabályban az van, hogy minimum kell menni X időt. Hamiltonék hibája ha ennél jóval lassabban megy.

tobias88
Most is virtuális autó alatt Hamiltonék 1.37et mentek, Perezék 1.33at. Szabályban nem ez van az biztos
passatgt
van egy max idő amit menni kell, de ha valaki annál lassabb, nyugodtan fel lehet jönni

Master91
Most jöhet Hamilton-Ric boxba
bakkerman
Na most beszelt roluk Weber,siman mogejuk fognak visszajonni majd Hamiltonek. Es Perez jol banik a gumikkal

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Master91
Igen. Sztem is Perez-Vettel lesz az első 2 helyezett
bakkerman
Egyebkent csak en latom ugy hogy a gyozelemre Perez es Vettel rohadtul eselyes? Nem nagyon beszel roluk Szujo pedig jo taktikan vannak

tobias88
Nem úgy van, hogy a virtuális SC alatt nem lehet közeledni az előzőhöz? Mert ahogy néztem Perez hozott jó pár másodpercet közben Ricciardo-n. Most ez hogy van?

Nem lesz meg Hamiltonnak, még talán a 2. hely sem. Bár ebben benne van a fenti kérdéses dolog is
Utoljára szerkesztette: tobias88, 2016.05.29. 15:08:41
verseny vazzeg mit csináljon körözzön mögötte 40 körön keresztül mint Kimi verstappen mögött? 😄
lehet mégis bitang jó lesz 😄

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

ez egy jó verseny 😊
Count Adyn
Lajos levagja a sikant aztan rahuzza ricre jofej srac😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

pedig jól nyomta, hova feljött már meg előzött...
bakkerman
Ricciardo vajon mit gondolhatott amikor elment az osszetort csapattarsa mellett? 😄DD

Master91
ez nem Verstappen pályája
Papa01
Rosberg-el mi van?

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

bakkerman
Most valamit visszaadott a sors Lewisnak 😄

Master91
Simán eldobták a győzelmet
Gratuliren 😄<#falbav><#taps><#eplus2>
ilyen nincs <#idiota>

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Master91
Ez gáááz
desigo
RedBull mekkorát hibázott <#banplz>
Kvjatot meg is értem, hogy lecserélte a redbull.
Dietrich
+ a csóka lazán beült utána a mentő autóba. 😊

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

bakkerman
Kimi bazmeg 😞

nearo
eddig jó 😊

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

bakkerman
Na ez gyors volt johet vissza az SC 😄

bakkerman
Na csarli vajting elolvasta az uzeneted 😄DDD

desigo
eddig semmi értelme az egésznek... <#gonosz3>
Még 2 kör és ha nem megy kikapcsolom és sose nézem többet..<#ejnye1><#gonosz3>

racingarena.hu | gokartsopron.hu

bakkerman
Pár év és ilyen körülményeknél már az SC se kell majd,lesz egy hatalmas szoba 20 szimulátorral,és ott letolják a futamot.

az egyetlen izgalmast részt nyírták ezzel ki ezen a pályán! remélem 72 körig bent lesz az sc....
bakkerman
az SC mögött fognak araszolni amíg nem lesz szárazabb az aszfalt,vagy csak kibasszák a piros zászlót. Pedig bitang jo futam lenne

zoliii
Sziasztok! Milyen zene számok mentek a Formula 1 adás alatt?

Totti5

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Totti5

nearo
itt nem lesz ma verseny...😄

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

mcmoha

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

remélem esni fog 😊

racingarena.hu | gokartsopron.hu

Totti5
"Megtarthatja rajtpozícióját a Toro Rosso orosz pilótája, Danyiil Kvjat miután a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) elfogadta a csapat magyarázatát, miszerint egy rázókő okozott kárt az autó padlólemezében."

Totti5
Gábor Wéber
1 hr ·

Nagyon esős futamnak néz ki a mai, ami teljesen felborítja majd az eredeti taktikai elképzeléseket, ám ha mégis megússzuk szárazon, akkor lesz igazán érdekes Ricciardóék tegnapi gumistratégiai húzása.

A szuperlágy használatával majd kétszer annyi ideig kint lehet, mint a közvetlen mögötte rajtolók, és ugyan a rajtnál némi hátrányt jelenthet a keményebb keverék, azonban a St. Devote-ig olyan rövid a távolság, hogy egy normálisan elkapott rajttal könnyen zárhatja az ívet.

Ha így lesz, akkor könnyedén diktálhat olyan visszafogottabb tempót, amivel nem tudnak elé vágni a Mercedesek a 15-20. kör között esedékes kiállásukkal az ultralágyról, mert beszorulnának a forgalomba. Az igazán jó kérdés elsősorban az, hogy megtehető-e a 78 körös versenytáv ultralágy-szuperlágy egykiállással, vagy ehhez mindenképp a lágy keveréket is be kell vetni. A jelenlegi állás szerint ezt utóbbi a valószínűbb, innen nézve pedig a Red Bull taktikája még mindig jónak tűnik, ideális etaphosszokat (30-48) eredményezve mindkét keveréken.

A Mercedes viszont ha nyerni szeretne Ricciardo mögül, akkor valószínűleg szét kell választani majd a két versenyzőjük taktikáját, ami különösen egy biztonsági autós fázis esetén jöhetne jól nekik.

Mindezek ellenére essen csak!

bakkerman
aztarohadt <#ijedt><#shakehead> nagy mázli hogy a leérkező autó nem egy másikra esett rá,épp akkor kanyarodtak elég sokan ott

Dietrich

Utoljára szerkesztette: Dietrich, 2016.05.29. 10:15:26

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

szabii98
Jövőre az RB és a TR is Renault motort használ majd

I met God. She's black

AnuluWork
Ezzel nem értek egyet. Évközbeni fejlesztések vannak. A RBnek Barcelonára összejött a jobbfejlesztés, bár kellett hozzá a két Merci is, a Ferkának csak Kanadára vagy Bakura fog, aztán megint jön a Merci, és így tovább, míg van zseton. Aztán a sok hiba miatt kiesik az élről Hamilton, és Merci, RB, Ferka sorrend lesz az első háromban . Ennek ellenére a RB mindig is az egyik legjobb tervezés volt. A Merci a motorerőből profitál. A Ferka pedig próbálkozik, bár úgy néz ki valami nincs ott rendben, talán James Allison kiesése miatt.

Monaco olyan, hogy Hamilton akár ki is ütheti a startnál Ricciardot, oszt annyi is volt. De ugyanezt megteheti más is. Ricciardo nem Ultralágyon fog indulni. Ki tudja, hogy nem baldricki terv-e a RB taktikája?

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

HTS s3rg1nh00
Monaco helyzetjelentés:esik az eső!
és az első versenyző aki 9:35-kor a pályára érkezett: Kimi Räikkönen

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

adam46
Egy elkapkodott döntés...

Botond
Verstappennel! 😊