FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Nem lesz meg Hamiltonnak, még talán a 2. hely sem. Bár ebben benne van a fenti kérdéses dolog is
Utoljára szerkesztette: tobias88, 2016.05.29. 15:08:41
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
racingarena.hu | gokartsopron.hu
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
remélem esni fog 😊
racingarena.hu | gokartsopron.hu
1 hr ·
Nagyon esős futamnak néz ki a mai, ami teljesen felborítja majd az eredeti taktikai elképzeléseket, ám ha mégis megússzuk szárazon, akkor lesz igazán érdekes Ricciardóék tegnapi gumistratégiai húzása.
A szuperlágy használatával majd kétszer annyi ideig kint lehet, mint a közvetlen mögötte rajtolók, és ugyan a rajtnál némi hátrányt jelenthet a keményebb keverék, azonban a St. Devote-ig olyan rövid a távolság, hogy egy normálisan elkapott rajttal könnyen zárhatja az ívet.
Ha így lesz, akkor könnyedén diktálhat olyan visszafogottabb tempót, amivel nem tudnak elé vágni a Mercedesek a 15-20. kör között esedékes kiállásukkal az ultralágyról, mert beszorulnának a forgalomba. Az igazán jó kérdés elsősorban az, hogy megtehető-e a 78 körös versenytáv ultralágy-szuperlágy egykiállással, vagy ehhez mindenképp a lágy keveréket is be kell vetni. A jelenlegi állás szerint ezt utóbbi a valószínűbb, innen nézve pedig a Red Bull taktikája még mindig jónak tűnik, ideális etaphosszokat (30-48) eredményezve mindkét keveréken.
A Mercedes viszont ha nyerni szeretne Ricciardo mögül, akkor valószínűleg szét kell választani majd a két versenyzőjük taktikáját, ami különösen egy biztonsági autós fázis esetén jöhetne jól nekik.
Mindezek ellenére essen csak!
Utoljára szerkesztette: Dietrich, 2016.05.29. 10:15:26
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Monaco olyan, hogy Hamilton akár ki is ütheti a startnál Ricciardot, oszt annyi is volt. De ugyanezt megteheti más is. Ricciardo nem Ultralágyon fog indulni. Ki tudja, hogy nem baldricki terv-e a RB taktikája?
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
és az első versenyző aki 9:35-kor a pályára érkezett: Kimi Räikkönen
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D