FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
ez az első lesz amikkel bohóckodnak a pilóta fülkék felett amiz az FIA talál ki...
Utoljára szerkesztette: Dietrich, 2016.05.29. 20:56:11
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Nemrég valami zöld autó radírozta le a falat, ezzel felriasztva a sokadik visszaalvásbó. Monaco után ember legyen a talpán, aki fenn bír maradni, ezen a körbe-körbe zümmögésen és még csak a felénél járnak...<#idiota>#idiota>
Orrkúp leszakadt, de nem repült el, mert egy a kerekekhez hasonlóan huzal tartotta a kasztni mellett. Hátsó szárnyál is van.
FIA gondolom nézi most is mikor átvette a kerékláncot.
Utoljára szerkesztette: Dietrich, 2016.05.29. 19:55:31
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Imany – Don't be so shy (Filatov & Karas Remix)
ZHU - Faded
MOKS - Otherwise ft. James Arthur
Sia - Cheap Thrills ft. Sean Paul
TRAPT Bring It From New Album REBORN
Marcelo CIC - Superfans ft. Dycy
Michael Calfan - Treasured Soul
I Am Oak - On Trees and Birds and Fire (Sam Feldt & Bloombox Remix)
Sigala - Sweet Lovin'
Kelvin Jones - Call You Home (Faul & Wad Ad Remix)
Karanyi - Kelvin Jones - Call You Home (Faul & Wad Ad Remix)
Jamie N Commons - Let's Do It Till We Get It Right
Karanyi - We Begin
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
„Megvolt a sebességünk a vizes pályán is, sikerült elhúznunk rögtön az elején. Felraktuk a köztes esőgumit, aztán harcolnom kellett Lewisszal, amire nem igazán lett volna szükségünk. És mindezek után jött a kiállás, ami olyan volt, amilyen. Én voltam a leggyorsabb szerintem minden körülmények között. Enyém a második hely, de ez most nem igazán vigasztal.”
Helmut Marko
„Felkínáltuk ezt a Mercedesnek. Sajnos elég nagy volt a félreértés, nem megfelelően kommunikáltunk” – nyilatkozta az osztrák tanácsadó elégedetlenül a Sky Sportsnak. „Ki fogjuk vizsgálni ezt, de emberi hibáról volt szó. Majd akkor többet mondok erről, ha mindent kivizsgálunk. Nagyon sajnálom Danielt, és csak annyit tehetünk, hogy bocsánatot kérünk tőle.”

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
„Ez volt a leghosszabb etapom!” – mondta az utolsó, lágy keverékeken teljesített körökről. „Őrületesen hosszú volt, és azt is meg kellett érteni, mennyi ideig használhatjuk őket, mert nem is ismertük őket teljesen. Azt hiszem, az utolsó körben fogytak volna el, de szerencsére megmaradtak. Szeretnék gratulálni Danielnek! Remekül vezetett a hétvégén. Ő az egyik legjobb pilóta, akivel valaha versenyeztem. Komoly nyomás alá helyezett, és nehéz volt visszatartani őt, főleg az újraindításnál. Biztos nem ő most a legboldogabb, de büszke lehet magára. Sergio (Pérez) is kiváló munkát végzett, hogy feljött a dobogóra, neki is szeretnék gratulálni” – dicsérte ellenfeleit.
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
Engem nagyon idegesít hogy nem tudod értelmesen leírni a versenyző nevét. Még ha gyűlölöd is próbáld már meg.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.05.29. 16:46:15
Azért kemény volt ma a RB, mármint a csapat. Baldrick a Viperából is megirigyelhetné őket. idióták.
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
A ferkánál ott láttam egyből az épület bejáratánál egy szekrényre felpakolva a cserekerekeket, rajta a melegítő paplanokkal.
Aztán az előző futamon is, neki adják az előnytelen stratégiát, majd mikor látják, hogy a fekra kijön, ők még mennek vagy 8 kört.....
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.05.29. 16:34:28
Pedig még belefért volna. Én Ricciardo, helyében otthagytam volna mellette a kocsit aztán had kenjen fel a falra.
Utoljára szerkesztette: SzocsA, 2016.05.29. 16:33:47
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.05.29. 16:29:53
https://streamable.com/3pro
Utoljára szerkesztette: RatBaG, 2016.05.29. 16:26:28
Per Aspera Ad Inferi.
Digisport 2
18:00 Autósport
(élő) IndyCar, Indianapolis 500
"Ladies And Gentlemen, Start Your Engines!

A hercegnőnek milyen overallja van!
Nem is versenyző hanem énekes bakker....
Utoljára szerkesztette: SzocsA, 2016.05.29. 16:18:22
Az a szőke gyerek az meg ki?
Utoljára szerkesztette: SzocsA, 2016.05.29. 16:10:06
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Ric <#eljen>#eljen>
Alo <#eljen>#eljen>
Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2016.05.29. 16:00:23