182111
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
#163507 "Május 28-án a DIGI Sport élőben közvetíti a legendás Indianapolis 500-at, a mezőnyben a kétszeres Formula 1-es világbajnokkal, Fernando Alonsóval!
Ezen kívül az Indy 500 kvalifikációját is élőben láthatjátok a DIGI Sport csatornáin most hétvégén:
Szombaton 23 órától az első kvalifikációs nap eseményeit mutatjuk meg a DIGI Sport 3-on, vasárnap pedig ugyanezen a csatornán már 22 órától láthatjátok a rajtsorrendről döntő edzést." -
#163506 Indycar-hoz nem értek. Alonso miatt kíváncsi vagyok, mikor és hol kell nézni a veresenyt? -
#163505 Szerencsére még 2010-ben megtapasztalhattam ezt a fül orgiát Mogyoródon. Kár érte. -
#163504 Na ez az a hang ami mindenkinek hiányzik.
-
#163503 abban amúgy igaza van,hogy Rosberg utólag elárulta először valamikor a nyári szünet után gondolt rá ha megnyeri abbahagyja,és ha jól rémlik a japán futam után lett ebben biztos.viszont az is tuti kb 5en tudtak erről,mert 2017-ben egy ilyet kb lehetetlen titokban tartani.a "hónapokig" talán kicsit túlzás volt szvsz. -
#163502 Akkor te lehetsz a macska.
-
#163501 dan jól szórakozik :DD
-
Fürtös #163500 Nem, de Bottast ismerem :D -
#163499 tán csak nem személyesen Toto Wolff vagy...?:O -
Fürtös #163498 Khmm, köszönöm a vélemyényezést.
Fogalmazzunk úgy .hogy talán naprakészebb információim vannak az egészről, mint neked... -
#163497 azért az annyira nem tűnik kitaláltnak,hogy Toto Wolff Laudával egy reptéri mosdóban közölte a hírt :) -
#163496 szóval akkor 1-2 nappal utána döntött? -
#163495 "mert ő is a cím megnyerése után 2-4 nappal döntött így"
Legalabbis ahogy mi es a media tudja;) Az hogy O mikor dontott rola es a csapat mikor tudta meg, azt sose tudjuk meg;)
Azt nem tudhatom, hogy nem 2-4 nap utan dontott, talan ugy volt, de amit mondanak es/vagy a mediaban olvasol, azt mindig oszd el kettovel;D -
#163494 Te nem vagy 100as, már megbocsáss.... Nem volt előre semmilyen hónapja senkinek Rosberg visszavonulására reagálni, mert ő is a cím megnyerése után 2-4 nappal döntött így, [/b]mindenkit[/b] meglepve. -
Fürtös #163493 Azért ott kicsit hamarabb tudtak a dolgokról mint ti itt. Arrol is hogy Rosberg lelép és Bottas megy a helyére meg ,hogy Massa visszavonul.
Volt matek hónapokig mire nyilvánosságra hozták.
-
#163492 Nem biztos, hogy ez okos dolog. Komoly egészségügyi baja is lehet belőle. -
#163491 Ham önszántából kulacs nélkül ment Barcelonában :O
Utoljára szerkesztette: nearo, 2017.05.18. 09:01:16 -
atiwrc #163490 Rosberg távozásának köze nem volt ahoz hogy Stroll jött az F1-be, már jóval hamarabb bejelentették, hogy ő indul Massa helyett 2017-ben.... -
Fürtös #163489 Az volt a terv, mellette párhuzamosan a 3-2-1 projekttel, csak Rosberg távozása miatt borultak a dolgok.
Volt 2 autó pilóta nélkül. Valakit be kellett ültetni, szabad pilóta meg nem nagyon volt Így jött vissza Felipe meg beültették Lance-t a másikba.
Mélyvíz ez neki, de nagyon sokat tanul meg gyakorol. -
#163488 Alonso legfrisebb nyilatkozata
"Egyelőre boldog vagyok, de messze nem teljesen magabiztos. Tegnap a forgalomban autózás után sokat javult a helyzet és úgy érzem már sokkal jobban állunk. De még rengeteg mindent át kell vennünk.
Az első napokban a beállításokban történt változtatásokat nem igazán éreztem. Most már kezdem érezni, szóval ennek örülök. Még rengeteg időnk van, rengeteg lehetőség van tesztelni. Még nem állok készen, de úgy érzem, az időmérőre és a versenyre rendben leszek."
Oválon vezetni teljesen más stílusban kell, mint amihez eddig pályafutása során hozzászokott. Furcsa érzés, de már kezd egyre jobban hozzászokni.
"Az autót teljesen másképp kell vezetni. Ha valaki egész életét Európában, Formula 1-es versenyzéssel tölti, akkor az oválversenyzés természetellenesnek tűnik neki, mert itt az autó magától kanyarodik balra. Szóval ez elég furcsa volt, amikor először értem az 1-es kanyarba. De a szimulátorral jól felkészültem, az elmúlt hetekben rengeteg információt kaptam a csapattól, ezért már felkészültem erre az érzésre."
A vezetésen túl:
"Talán még korai erről véleményt mondani, de azt hittem több eseményen kell a pályán kívül részt venni. Lehet hogy erről másképp vélekedek majd jövő vasárnap, de egyelőre így látom.
A legjobban az lepett meg, hogy a nézők ott vannak a garázsokban és még a pitlanen is, ez nekem teljesen szokatlan."
Na meg ugye a teszten mondta még, hogy 1-es kanyar padlógáz, aztán amikor odaért, szétkapcsolt az agya és a lába és nem nyomta tovább a gázpedált. :) -
Stockbauer33 #163487 http://index.hu/sport/forma1/2017/05/17/fernando_alonso_indy_500_forma-1_mclaren_honda_mercedes_renault_ferrari/ -
#163486 Strollnak menni kellett volna legalabb 1 evet a GP2-ben,szerintem neki sok meg az F1 -
kjhun #163485 "104" éves képz:
A többi kép itt. -
#163484 Ők öten 17 kanadai GP-t nyertek meg. Erről emlékszik meg a Canada Post.
-
#163483 http://www.boredpanda.com/photographer-shoots-f1-old-graflex-camera-joshua-paul/ -
ShaiHulud #163482 bar nem csak turbot:
https://www.motorsport.com/f1/news/vettel-forced-to-take-third-engine-of-2017-905207/ bar a 2. motor sem kuka meg. -
ShaiHulud #163481 turbot cserebereltek, de nem azert mert mar rosszak, siman visszatehetik meg azokat bunti nelkul. -
Fürtös #163480 Massának defektje volt, Stroll meg tanul. Ez az év ilyen lesz. Egy év alatt még Paddy sem tud rendet rakni... -
#163479 Vetteléknek ha újra motor csere lesz akkor már büntetés jár nem? Én se hajtottam volna meg ezt az eléggé esélytelen 1. helyért már a helyükbe -
#163478 Vandoorne után jött ugye VSC, Ham még épp a VSC végén ment ki kereket cserélni, Vettel meg már utána. Plusz Bottasnál is elment jópár sec amíg megelőzte. -
#163477 Az egy nagyon gyenge autó volt. A mostani Ferrarival meg hozná ő is azt,amit Kimi,csak sokkal kisebb fizuért,plusz a Ferrarinak ott lenne a mexikói piac -
#163476 Volt ő anno a mclarennél, elvérzett, nem lesz ő Ferraris itten. -
#163475 Eddig fasza a szezon,a Szocsi vonatozast leszamitva,Vettel es Hamilton idei csataja van egy olyan erzesem hogy törtenelmi lesz :) Kar a ket koccanoert ( Kimi,Max) ... A Force Indiak meg eszmeletlen stabilak,ki is hasznaltak a 3 nagymenö kieseset,oda is ertek a 4.-5. helyre,gratula nekik,eddig Ocon pozitiv csalodas nekem! Pereznek meg hatha osszejon vegre egy Ferrari szerzodes... -
ToxiMaxi #163474 Azért tudott leggyorsabb kört menni mert már könnyű volt a kocsi. Friss gumikon még jobbat lehetett volna menni de ha meg sem próbálják... mondjuk nekem 8 mert nem vagyok sem Ferrari sem Vettel drukker. -
#163473 szvsz a Ferrari megkockáztathatta volna mert 0 veszíteni valójuk volt,bár Hamilton utolsó előtti körben futott leggyorsabb köre azért jelezte mennyire spórolósan kocsikázott Vettel előtt (az akkor már kb.27 körös gumin) -
Lokker #163472 Hamilton gumijaiban volt még tartalék bőven, sajnos. Esélytelen lett volna kb. 23 másodpercet hozni rajta mert akkor Hamiltont is hozzák. Ami bíztató hogy kb. pariban vannak és lehet kilátás még izgalmas versenyre. -
ToxiMaxi #163471 Ennél minden jobb lett volna.
Utoljára szerkesztette: ToxiMaxi, 2017.05.14. 18:28:43 -
#163470 Gzozom sincs kinek milyen gumija marad es milyen allapotban, de ha mindket csapatnak volt meg normalis lagy, akkor nem sok eselye volt a Ferrari-nak taktikazni.
Ha kimennek a box-ba ~4sec hatrannyal, akkor Hamilton ratesz meg 1-2sec-et, aztan akokvetkezo korben o is bemegy egy lagyert, es kenyelmesen visszajon Vettel ele.
Persze, akkor legalabb erdemben kergetozhettek volna a vegeig;) -
ToxiMaxi #163469 Mekkora élmény ez a kisöregnek :). Kiváló marketing húzás is egyben persze.
Verseny izgalmas volt. Ferrari megint nem taktikázott jól a végén ott volt a lehetőség, hogy megpróbáljanak valamit mégsem mertek élni vele, ez tipikus. Viszont a mercinek nagy dicséret vesztett helyzetből megfordították a versenyt. Bottas megint jót rajtolt de az első kanyarban nem volt helye és hamar is fékezett, aztán ez lett a veszte. Reméljük lesz ez még jobb is.
Utoljára szerkesztette: ToxiMaxi, 2017.05.14. 17:03:09 -