FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.06.21. 23:31:11
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
De az is érdekes, hogy 24 körig jó volt és utána jött elő.
Meg már az milyen,hogy nem ismeri a munkaeszközét amivel dolgozik. Hogy lehet így melózni? Elmész kamionozni és nem ismered a gombokat a kamionba, hogy mi mit működtet és neked a diszpécsert kell felhívni, hogy mond már meg mire való ez a kar???? 😄
Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200
„Talán be sem fejezem a versenyt, mindent megpróbálok megváltoztatni.” – „Ööö, ezt nem tanácsolnánk, Lewis.” –
Utoljára szerkesztette: frango, 2016.06.21. 22:21:10
"Az FIA-tól ugyanakkor engedélyt kértünk és kaptunk arra, hogy eláruljuk, a jelenleg használt móddal kapcsolatos a probléma: »Az a gondod, hogy x módban vagy« – amit úgy is értelmezhetünk: »Kapcsolj bármelyik másik módba«.”"
Kettőt kellett HELYESEN kapcsolni ami megoldotta. Variáció meg van jó pár.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.06.21. 22:12:45
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Érdemes átfutni hogy mi volt valójában. Hamilton már a rajtkockán hibás állásban volt ( vagyis az állás jó volt, csak a program hibás ), ezért nem tudta hogy merre kapcsoljon. Rosberg más módban rajtolt és később kapcsolt a hibásan beállított opcióra így neki egyértelmű volt hogy utána kezdődött a teljesítmény vesztés és ha visszateszi előzőre jó lehet.
Utoljára szerkesztette: RatBaG, 2016.06.21. 12:26:31
Per Aspera Ad Inferi.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2016.06.20. 22:06:15
Utoljára szerkesztette: Big Boss Hu, 2016.06.20. 21:24:09
Utoljára szerkesztette: RatBaG, 2016.06.20. 20:00:03
Per Aspera Ad Inferi.
„Volt egy kisebb konfigurációs probléma” - kezdte Wolff, akivel a Forma–1 hivatalos honlapja készített hosszabb interjút a történtek kapcsán. „Egy elektronikus beállítási probléma a motormódokkal. Nico szerencsésebb volt, hiszen hamarabb megtalálta a helyes utat. Fél kör alatt visszatért a helyes módhoz. Lewisnak viszont ez eltartott egy ideig, hiszen ő más úton járt. 12 kör ment el így, és ez egészen biztosan befolyásolta a futamát” – tette hozzá, majd azt is elmondta, az első becslések szerint mennyit veszített a brit pilóta a sokat említett problémával.
„Egészen pontosan még nem tudjuk megmondani, mennyire befolyásolta mindez a futamát, de amint visszatértünk a főhadiszállásra alaposan ki fogjuk elemezni a dolgot. Abból, amit eddig láttunk úgy becsüljük, hogy körönként 2 tizedmásodpercet veszített egy kör alatt. Lewis ezt egészen biztosan többnek érezhette, hiszen a motor a kettes és a hármas kanyar között veszített erőt, a pilóta pedig ezen a ponton számít a legjobb teljesítményre” – magyarázta.
A sportigazgatótól természetesen azt is megkérdezték, miért voltak rosszak a beállítások. „Nos, ez azért történhetett, mert a pénteki napunk roppant zsúfolt volt. Nem tudtuk úgy beállítani (a motorokat), ahogyan szerettük volna, szóval már az előzetes beállításokkal is rossz irányba indultunk. Lewis autóján ez egy kicsivel – három körrel – korábban jelentkezett, mint Nico autóján. Az ember mindig optimalizálni akarja ezeket a dolgokat, és most így sikerült az optimalizálás. Sajnos nem működött. Egészen egyszerűen rossz volt” – jelentette ki határozottan.
A futam után felmerült, a szimulátorozástól híresen ódzkodó Hamiltonnak ez egy figyelmeztető jel lehet, hogy bármennyire is nem kedveli a technikát, a jövőben több időt kell szentelnie a felkészülés ezen formájára. Wolff azonban nem ért egyet ezzel a felvetéssel. „Egyáltalán nem” – felelte, amikor arról kérdezték, a több szimulátoros kör segített volna-e Hamiltonon. „Most roppant összetett szerkezetekről és folyamatokról beszélünk; nagyon nehéz megtalálni a tökéletes beállításokat. Ezeket a szimulátorban nem tudod meglelni” – tette egyértelművé.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.06.20. 19:13:43

Peppus: Pedig az indycar road futamok is rohadt jók ám. Vagyis inkább voltak még az új aero kitek előtt, de most is jó azért. Főleg az utcai pályák. Nézz meg pár visor cames felvételt. Iszonyat kemény ahogy pattognak, vergődnek azokon az utakon centikre a faltól formula autóval. Azt' még szervó sincs azokba a gépekbe.
Folyamatosan feliratozzák az állást a TVben és ott vannak a live timingok is. Nincs keveredés.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.06.20. 18:06:48
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
de vasárnap este már kicsit szanaszét állt a fejem... a tv-ben eurosport ment végig, emellé streamek néha, meg a forza-s baromságba is bele-belenéztem, forma 1 stream, meg még a második magyar eb meccsnek is pont most kellett lennie. <#zavart2>#zavart2>
Per Aspera Ad Inferi.
Link
RatBaG: Én nem akartam ilyen keményen fogalmazni, de nekem is hasonló a véleményem. Mondjuk nekem mindegy, mert én én így is úgy is a Le Mans-i futamot nézem. Lehetne tőlem akár a Monacoi nagydíjjal is egyidőben...Inkább mennék el 1 db LM 24 órásra, mint 10 szezonon át minden futamra az f1-ben. Mindig is Le Mans marad "A" verseny. Most különösen örülök is, hogy 0-24-ben meg tudtam nézni, mert elképesztő volt.
Per Aspera Ad Inferi.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
https://streamable.com/3g0l
https://streamable.com/0yhl
https://streamable.com/q5gj
szerk: héé, kommentet törölni nem ér!
Utoljára szerkesztette: RatBaG, 2016.06.19. 20:07:23
Per Aspera Ad Inferi.
Per Aspera Ad Inferi.
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
"Rosberg nem csapta falnak a kocsiját megtudta tanulni a pálya vonalát"
Szerinted Hamilton nem tudja a pályát? nem tudta már pénteken ahol 50 kört megtett a legjobb köridővel?! és a versenyen végigment?!