FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Viszont ha már ennyire családis a hangulat, akkor a te szádból sem tűnik sokkal többnek.
Gyakran gokartozok, ha így állnék hozzá amikor előznek, akkor hama lerugdosnának a pályáról.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Hogy nyilatkozhat ilyen egy csapat egyik vezető embere? Vagy beszállt Nico oldalán a pszichológiai hadviselésbe.
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Ebből esetleg az sülhet ki,hogy legközelebb már talán Rosberg se fogja elvenni és akkor majd beszélgetnek tovább.Vettel meg már idén VB lesz 😊
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
racingarena.hu | gokartsopron.hu
Itt Rosberg végre tökös volt és belső ív lévén megpróbálta hamiltont előnytelen pozícióba hozni, hogy ott haminak fékeznie kellett volna, Ez az autóverseny, Rosberg most azt játszotta el hamival, amit vele szokott..
Most jöhet a blablabla, meg a magyarázkodás, de akkor is Rosbergé volt a belső ív, had döntse már el saját, maga, hogy hogyan fordul be a pályán bizonyos kanyarokban, ha védekeznie kell a másik támadása ellen. Hamilton egyszerűen ráhúzta az autót Rosbergre, a fékezés helyett...
Nehogy már az legyen, hogy akit meg akarunk előzni és oda érünk mellé az előzött kocsinak el kelljen engedni a másik kocsit....
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Utoljára szerkesztette: Jeffjohnson, 2016.07.05. 09:32:53
igazságtalannak tűnik, és sok esetben látunk ilyenkor olyan dolgokat ami normál versenykörben nem megengedhető.
Utoljára szerkesztette: b type free, 2016.07.05. 07:45:28
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
<#idiota>#idiota>"Nulla tenaci invia est via"
Eddig valahogy így képzeltem el a két sport szurkoló táborát de ma nem láttam a különbséget.
Ezért fütyülték ki Hamiltont a dobogón
50 mins ·
Micsoda futam volt a mai! Rosberg még utólag kapott egy 10 mp-es időbüntetést és 2 büntető pontot a szuperliszenszére, de ennek semmi jelentősége, a 4. hely így is az övé. Egyértelműen ki akarta vezetni Hamiltont, hogy ő is kedvezőtlen helyzetből gyorsítson, de kicsit túllőtt a célon. Viszont meg kellett próbálnia.
Salamoni döntés a bíráktól, az élet ezúttal tökéletesen rendezte a dolgokat, a hibázó fél járt rosszabbul. Újra felpiszkálták a parazsat, csatabárd kiásva.
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Nincs semmi szó 2. számú pilótáról, hisz mind a két versenyző jelenleg ugyan olyan gyors. Az lesz hogy nem engedik csatázni őket. Aki elöl van az nyeri, abban az esetben ha nincs fenyegető közelségben senki mögöttük mint pl ma. Máskép ezt nem lehet kontrollálni.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.07.03. 19:38:55
Jól elintézték Rosberget, a következő futamra kapott egy 10 rajthelyes büntetést. És most dőlt el, hogy a csapat beállítja a sorrendet, most csináltak belőle másod számú pilótát.
Meg azt sem értem, miért nem versenybaleset az egész Hamilton leszoríthat bárkit őt nem büntetik meg Rosberget meg ezért?
Teljesen értelmetlen s fals infót igy megosztani egy nagy hülyeség és akkor finoman fogalmaztam.
Egy szó sincs erről a cikkben , erre mered, hogy minél nagyobb kamut irj ?
Csak szeretek trollkodni. 😄 <#eplus2>#eplus2>
Utoljára szerkesztette: SzocsA, 2016.07.03. 19:20:11
Felesleges más címén linkelni mint ami a link maga... nagyfiúk vagyunk...
"hátrasorolásos büntetést kapott Nico Rosberg"
Első kép<#banplz>#banplz>
„Jó esély volt rá, hogy egyik autónk sem ér célba. Ahogyan Barcelonában. Ütköznek az autóink – deja vu. Nem erre vágyunk. Egy csapat idiótának tűnünk, és ez teljes tiszteletlenség az ezerötszáz alkalmazottunkkal szemben, akik kidolgozzák a belüket azért, hogy felkészítsék az autókat – ezért kell ennek véget vetni” – nyilatkozta a sportigazgató a Sky Sportsnak.
„Úgy tűnik, a beszélgetéseink nem visznek előrébb minket, ezért el kell gondolkodnunk a lehetséges megoldásokon, és akár a nem túl népszerű csapatutasítások is szóba jöhetnek. Ez most napirenden van. Meg fogjuk beszélni ennek a lehetőségét, mert talán csak ez az egyetlen mód arra, hogy kézben tartsuk a helyzetet. Gyűlölőm a csapatutasítást, tartozunk a szurkolóinknak azzal, hogy hagyjuk a versenyzőket szabadon versenyezni, de ha ez ütközéshez vezet a csapattársak között, abból nem kérünk” – jelentette ki szigorúan.
Utoljára szerkesztette: bakkerman, 2016.07.03. 18:16:42
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Rosberg kanyarodik😊
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB