FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
BOSS GP, Monza
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
racingarena.hu | gokartsopron.hu
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
Jegyet szeretnék venni az idei futamra.
Van valami javaslatotok, hogy hol érdemes?
Köszi.
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2016.07.06. 16:55:27
Utoljára szerkesztette: Pitti, 2016.07.06. 10:59:32
Jelentéktelen dolgok ezek, ez a blikk szint, a celeb marhaságok, mert nem volt ott senki, nem ismeri őket senki és ennek aztán végkép semmi köze az F1hez hogy most zacsipacsi barátok, kollégák, haverok vagy ki tudja.
Jót nevetett azon, hogy Rosberg és Hamilton most nagyobb barátok mint valaha. Na most őszintén, itt közülünk ki nem röhög fel ezen. Egyáltalán nem is értem miért kell ezt, a szurkolókat is hülyének nézi aki ezt mondja.
Azzal semmi gond nincs ha valaki ideges, most őszintén ki nem volt már az és ki nem tört össze valamit? ez teljesen emberi viselkedés. Ebből is látszik mennyire megviseli Hamiltont hogy ha hibázik és nem nyer, de ez a normális.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.07.06. 10:00:06
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Barcelona-ban Hamilton elhajította a kormányt dühében, mi volt? ...az a kormány milyen drága, és milyen tiszteletlenség a gyárban dolgozókkal szemben..
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
EZ az igazán álszent dolog...Lauda-tól
szerk: bár igazából ez csak hajcihő és bulvár kár megvívni, de azért kiszúrja az ember szemét
Utoljára szerkesztette: b type free, 2016.07.06. 08:07:22
ÉS nem a mi állapotainkra gondolok, mert még monakoban vagy más luxushelyen is lehetnek ilyen lassitók
A téves elképzelés pedig az hogy mi minősül rázárásnak és mi nem.
Az pedig hogy körözgetsz egy 9 lovas bérgokartal,még nem vagy nikilauda,hiába is gondolod.... <#duhos2>#duhos2>
designed by Red Bull F1's chief technical officer Adrian Newey and Marek Reichman and David King at Aston Martin

Viszont ha már ennyire családis a hangulat, akkor a te szádból sem tűnik sokkal többnek.
Gyakran gokartozok, ha így állnék hozzá amikor előznek, akkor hama lerugdosnának a pályáról.
Hogy nyilatkozhat ilyen egy csapat egyik vezető embere? Vagy beszállt Nico oldalán a pszichológiai hadviselésbe.
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Ebből esetleg az sülhet ki,hogy legközelebb már talán Rosberg se fogja elvenni és akkor majd beszélgetnek tovább.Vettel meg már idén VB lesz 😊
Itt Rosberg végre tökös volt és belső ív lévén megpróbálta hamiltont előnytelen pozícióba hozni, hogy ott haminak fékeznie kellett volna, Ez az autóverseny, Rosberg most azt játszotta el hamival, amit vele szokott..
Most jöhet a blablabla, meg a magyarázkodás, de akkor is Rosbergé volt a belső ív, had döntse már el saját, maga, hogy hogyan fordul be a pályán bizonyos kanyarokban, ha védekeznie kell a másik támadása ellen. Hamilton egyszerűen ráhúzta az autót Rosbergre, a fékezés helyett...
Nehogy már az legyen, hogy akit meg akarunk előzni és oda érünk mellé az előzött kocsinak el kelljen engedni a másik kocsit....
Utoljára szerkesztette: Jeffjohnson, 2016.07.05. 09:32:53