FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Voltak előzések bőven DRSen kívül is, de nagyon el kell kapni a fonalat, mert amúgy nehéz előzni. DRS már van a DTMben, GP2ben stb... előzést segítő funkciók vannak Indycarban pl push to pass.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
racingarena.hu | gokartsopron.hu
A visszaengedéskor is biztos a fék akadályozta abban, hogy ne menjenek megint össze .
Miért nem lehet elmondani, hogy igen versenyzők vagyunk mindegyikünk gyözni akar és egyikünk sem akarta elengedni a másikat, sokkal szimpatikusabb megnyilvánulás mint az átlátszó média maszlag. mindenkit hülyének néznek?
Ezt okozza a sok mesterséges dolog az F1-ben, nincs küzdelem, ha lenne akkor most senkinek nem kéne magyarázkodni, mert ez lenne a természetes.
De most minden le van szabályozva és ami nincs arra kitalálnak egy maszlag dumát.
Csak egyszer válthat irányt, csak 1mp-en belül nyithat szárnyat és szinte ott és akkor egy kikerülés lesz az előzés az elöl haladónak esélye sincs. Ez igy nem verseny.
Csináljanak olyan autókat és olyan szabályrendszert, hgogy a pályán a pilóták küdjenek egymással ahogy csak tudnak, senki ne szoljon bele a dolgukba.
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Amúgy is érdekes lett volna egyszerre vizsgálni azt hogy egy súlyosan sérült autóval nem állt ki, illetve hogy ezt a 'súlyosan sérült' autót megelőzik...
általában az ilyen az kikerülés.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
😄...ja meg a kormányt felejtettem el elfordítani
https://twitter.com/MrAlexF1/status/749613705994854401
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Nico elfékezte ezt a kanyart...nem is csodálom utolsó kör, volt egy hiba és meg lett támadva, megpróbálta megvédeni, de elcsúszott...és ezzel kirakta Hamilton-t is..simán lehetett volna kettős kiesés, de nem az lett, végül szrul járt.
Hamilton-t meg jól kifütyülték 😄D....kell ez na, előfordult másokkal is 😄
Mondjuk olyat mint Hakkinen annak idején olyat ritkán kapnak..
Utoljára szerkesztette: b type free, 2016.07.03. 16:24:23
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.07.03. 16:19:47
Itt Rosberg nem csinálhatta ezt meg vele...
minden versenyen történik valami az előző dögunalmas bakut leszámítva.
Utoljára szerkesztette: pr3cious, 2016.07.03. 16:09:02
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2016.07.03. 16:11:50
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
A fütty meg azért szólt mert német nyelvet beszélnek találd ki kinek szurkoltak, csalódottak ez van.
Max, Button és Wherlein óriásit mentek, míg a Ferrari továbbra is hihetetlen gyatra, szerencséjükre a FI, a Williams is pocsék volt, Alonso pedig gyengén ment, de legalább a taliga is tönkrement alatta.
hamilton megint elkúrta Rosberg versenyét.....
Utoljára szerkesztette: SzocsA, 2016.07.03. 15:54:10
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Jó verseny volt, Rosberg ezt túltolta most, szerencsére csak magát ütötte ki. Max nagyot ment!
MRT előbb szerzett pontot, mint Sauber
Utoljára szerkesztette: nearo, 2016.07.03. 15:36:09
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
#hhwnd
Button legalább még tartja magát