182111
  • RatBaG #163953
    kanyarcsúcsponton túl befékezett vettel előtt, amikor a safety car miatt eleve közelebb van a szokásosnál (már a restartra helyezkedtek), ja tényleg nem csinált semmit...
  • nearo
    na, Stroll is megkapta a cipőt :D
  • IXEMGabeo
    jaj ez a cipoivas es most DC eroltette de minek
  • Peppus
    Hamiltonnak miért kellett volna büntetést kapnia?? Nem értem. Nem csinált semmi különöset. Vettel volt a hibás, és ismét bebizonyosodott, hogy egy igazi gyökér, Mivel pont ő szokta alkalmazni ezt a "taktikát" hogy befékezget a másik előtt direkt..
  • gpFan
    Most lehet jönni minden dumával - hogy a Mercinek kedveztek, és jköcsög ez - amaz. De vannak szabályok - amik néha jólk, néha nem. Vettelke nagyon ráment Hamiltonra (a követésre gondolok) - talán arra is kellene szabály. A ráhúzás szándékos volt, nem is emlékszem hogy láttam valaha ilyet F1 versenyen, pedig láttam néhény százat. Nálam ez komolyabb büntetés lett volna.
    A versenyigazgatóság meg elég lassan reagált. a SC alatti kör "visszavétel" meg balgaság - tovább húzódik az egész, és mit is kap vissza ? Ami nem volt. De hát mindenki az elsőn kívül nyer ...
    Gratuláció a dobogósoknak, az F1 meg mintha menne az Indy Car irányába - a kaotikus versenyek talán több nézőt vonzanak ?
    Tavaly szidzam sokat, most meg sajnálom Verstappent. Kezet foghat Massával .
  • RatBaG #163948
    na most a stroll gyerek kap egy kiadós ízelítőtt a shoey-ból. :DDD
  • IXEMGabeo
    Ricciardo mindig az ilyen kaotikus versenyeket nyeri meg:D
  • SzocsA
    Érdekes, hogy fél órája vizsgálta az esetet és egyből ahogy hamilton kijött a boxba, jött a bünti Vettelnek is írtam is...
  • simonl #163945
    És a végén még" befékezte" volna Bottast.....erre nincsenek szavak...
  • simonl #163944
    Ugye? ugye?
  • IXEMGabeo
    igen es ami a durva miutan Hamilton problemaval kuzdott es ki kellett jonnie rogton jott is a buntetes Vettelnek ...az FIA regota gyoker es nem tudnek konzisztensek lenni
  • SzocsA
    Mert feka és minden rasszista megmozdulás vele szemben.....
  • adam46
    Hamilton miért nem kapott büntetést?
  • SzocsA
    2 óránál nem is lehetett volna hosszabb a verseny nem?
  • SzocsA
    Addig volt bent az SC míg bottas vissza nem ér. persze mikor a ferrari ment volna nem lehetett....
    Vettel meg szerintem csak pusztán idegeskedésében nem tette vissza a kormányt egyenesbe mikor kivágott hamilton mellé.....
    Ennyit a sportszerűségről. Seggnyaló köcsög FIA
  • simonl #163938
    Mindent megtett a verseny vezetése a merci dobogóért......undorító korrupt szar bagázs
  • RatBaG #163937
    ez eddig az év vicce, hogy hamilton nem kapott büntetést azért az aljas megmozdulásért. sajnos vettel stop and go-ja is jogos volt, mindkettejüknek járt volna. de legalább végül előtte végzett.
  • IXEMGabeo
    Bottas szepen visszajott, de ezt azert nem erdemelte meg...SC elengedte hogy visszavegye a koret...igy konnyu:)
  • IXEMGabeo
    bazmeg ilyen nicns az egyenesben
  • nearo
    stroll:(
  • Stockbauer33 #163933
    ric + bottas
  • simonl #163932
    Ez Hamilton gyerekek........a legalja.
  • SzocsA
    Akkor hamilton szóljon chárlinak hogy intse ki Vettelt fekete zászlóval a versenyből.....
  • IXEMGabeo
    Force India es a Williams ezen a futamon meg nagyobbat nyerhettek volna...

Massat sajnalom szerintem tartotta volna Strollt es Ricciardot
  • IXEMGabeo
    Sainz elkapta Alonsot ott mi tortent vajon
  • simonl #163928
    Ha nem ebben az országban élnék, meglepődnék, hogy ma minden büntetést a Ferrari kapott....
  • nearo
    de amúgy rait kiintették szabálytalan szerelés miatt, perezt meg nem?
  • IXEMGabeo
    Bottas visszajott azta:)
  • IXEMGabeo
    Magnussent sajnalom lassabb lett Alonsoval egyutt
  • gpFan
    Alonso a legjobb - "megnyerhettűk volna a versenyt" LOL !
  • simonl #163923
    Köcsög Hami, "tömegben" nem szeret vezetni.....ilyenkor sírás van
  • IXEMGabeo
    Bottas es Alonso kozott nem volt kulonbseg:D
  • simonl #163921
    Az első versenye óta ezt csinálja.....
  • simonl #163920
    hisztis nigger b+
  • IXEMGabeo
    es meg ez a buzerans pofazik Charlienak
  • IXEMGabeo
    Ferrarikat buntetik ez mi
  • nearo
    najó alo nem, akkor ocon
  • nearo
    ric stroll alo dobogó a végére...?
  • [HUN]FaTaL
    Jajj de szánalmas ez az egész, ki is kapcsoltam.
  • IXEMGabeo
    Hamilton is veszelyes volt erre ahogy kijon Vettelt megbuntetik ennyire ne legyunk mar atlatszok