FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
racingarena.hu | gokartsopron.hu
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
itt a cikk amugy
Utoljára szerkesztette: Count Adyn, 2016.07.10. 11:00:40
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
19 mins ·
A Pirelli határozott ajánlást tett közzé a csapatoknak a mai futamon használt gumik maximális körszámát illetően. A keményen 26, a közepesen 28, míg a lágy keveréken 15 kör a biztonságos táv szerintük. A keményebb keverék rosszabb strapabírását az eddigi szemcsésedési tapasztalatokkal magyarázzák.
Az ajánlás persze nem kötelező érvényű, azonban érezhetően védeni szeretnék magukat az olaszok egy újabb silverstone-i gumifiaskótól.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

"Kérem, ne! Ez a legrondább módosítás a Forma-1 történetében. Elismerem a biztonságért folytatott harcot, de ez a Forma-1, és tökéletesen rendben van, ahogy van" - twittelte Lewis Hamilton. Amikor a pályán kérdezték a véleményét, csak megfogta a fejét, de nem mondott semmit.
Egyetért vele a Force India-versenyző Nico Hülkenberg.
"Ne tegyék. Rossz üzenete van. Az F1 nagyon biztonságos. Szörnyen néz ki, nem tetszik, nem akarom látni. Nem lehet sterilizálni a sportágat, kell egy veszélyfaktor. Bizonyos szempontból emiatt is vonzó az F1, szükség van erre. Az F1 biztonsági szintje nagyon magas, én kész vagyok elfogadni a rizikót, és folytatni úgy, mint eddig. Nem tetszik a kinézete, úgy érzem, a legkisebb veszélytényezőt is ki akarják szűrni" - akadt ki a német.
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
"Ezért sír a nép, úgyhogy tegyünk bele."
"Minek a karrier-mód, kinek hiányzik, úgyis szar volt."
Ez az ellentmondás a baj. Nem, ne tegyenek bele. Ha "csak" azért teszik bele, mert a nép sír érte, az látszani fog rajta. Akkor csinálják meg normálisan, igényesen. Mert az nem működik, hogy "oké, nincs karrier-mód, de vannak helyette az animációk meg a körítés", de közben a körítés is csak azért, mert a buta-hülye gamer azt szeretné, és olyan is. Elsőre hű meg ha, a második évadra meg elnyomod, mert mindent láttál.
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
Amúgy Kimi is szokott nevetni.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.07.08. 14:18:33
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
Ha nem tetszik akkor elnyomod és nem nézed, ilyen egyszerű.
Végülis majdnem ugyan az.
, megérzem az ilyet és allergiás vagyok rá.
10 évvel ezelőtti színvonalon. Bűn ronda kisfelbontású textúrákkal telehányva az egész.
Ha nem nézem ezt, akkor is mérföldekre van egy Project Cars-tól. Ennél sokkal több kellene manapság.
Utoljára szerkesztette: Jeffjohnson, 2016.07.08. 08:43:27