FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Istenem. Hogy jön ez ide??? Az a szabály ami a szabály, meglett mondva hogy a pálya BIZONYOS részein lesz büntetett a 4 kerekes pálya elhagyás ennyire nehéz vagy most mi van?

racingarena.hu | gokartsopron.hu

Count Adyn
"A korábbi versenyzők, Johnny Herbert és Damon Hill széttárta a kezeit, amikor arról kérdezték őket, miért legális a pályaszélesítés bizonyos kanyarokban, ha egyes helyeken tiltott. " meg ők is hülye fotelszakértők nyilván számodra😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Igen te vagy az vagyis figyelmetlen mert el lett mondva hogy ez nem minden kanyarra érvényes bakker...

Count Adyn
jah értem akkor bárhol ki lehet menni a pályáról amit a verseny előtti eligazitáson nem mondanak kiemelten, és én vagyok a hülye oké😊

itt a cikk amugy
Utoljára szerkesztette: Count Adyn, 2016.07.10. 11:00:40

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Dehogy nevetséges, pont hogy következetes volt majd te fotelszakértőként megmondod...

Count Adyn
ezt a kört nem vették el ezzel lett a pole az övé😊 En nem szurkolok egyiknek se csak nevetséges a FIA gyakorlata😊

El is vették a körét, de minden bizonnyal Rosberg is úszott már meg olyan esetet amikor szabálytalan volt nem értem mire jó ez, a fanyalgóknak üzenem amit már korábban is írtam: Hamilton idén az eddig sikertelenségben megfáradt Rosberg szerelőgárdájával megy, Nico hatalmas előnyt olvasztott el pillanatok alatt még akkor se tud nyerni amikor azt tálcán nyújtják neki.

Totti5
Gábor Wéber

19 mins ·

A Pirelli határozott ajánlást tett közzé a csapatoknak a mai futamon használt gumik maximális körszámát illetően. A keményen 26, a közepesen 28, míg a lágy keveréken 15 kör a biztonságos táv szerintük. A keményebb keverék rosszabb strapabírását az eddigi szemcsésedési tapasztalatokkal magyarázzák.

Az ajánlás persze nem kötelező érvényű, azonban érezhetően védeni szeretnék magukat az olaszok egy újabb silverstone-i gumifiaskótól.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Count Adyn
jah😊 mint a pályaelhagyás is van amelyik kanyarban szabályos van amelyikben nem ugyebár😄

Azaz kereken 0 alakalom? Poénnak jó a valóság azonban nagy különbség van tökösség és f*szság között.

Csütörtökön Kimi Raikkönen próbálta ki először a Forma-1-ben jövőre bevezetni tervezett fejvédő keretet, vagy más nevén glóriát. A biztonsági módosítás megosztja a pilótákat, bár a finnen kívül csak Vettel ment eddig vele, a tesztek pénteki napján, véleménye már sok társuknak van.

"Kérem, ne! Ez a legrondább módosítás a Forma-1 történetében. Elismerem a biztonságért folytatott harcot, de ez a Forma-1, és tökéletesen rendben van, ahogy van" - twittelte Lewis Hamilton. Amikor a pályán kérdezték a véleményét, csak megfogta a fejét, de nem mondott semmit.

Egyetért vele a Force India-versenyző Nico Hülkenberg.

"Ne tegyék. Rossz üzenete van. Az F1 nagyon biztonságos. Szörnyen néz ki, nem tetszik, nem akarom látni. Nem lehet sterilizálni a sportágat, kell egy veszélyfaktor. Bizonyos szempontból emiatt is vonzó az F1, szükség van erre. Az F1 biztonsági szintje nagyon magas, én kész vagyok elfogadni a rizikót, és folytatni úgy, mint eddig. Nem tetszik a kinézete, úgy érzem, a legkisebb veszélytényezőt is ki akarják szűrni" - akadt ki a német.

nearo
ahányszor szükséges

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Még hányszor? :/

AnuluWork
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

es anno a Red Bullt szidtak

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

desigo
unalmas Merci fölény
pfejj
Totti5

bakkerman
hehehehe <#eplus2><#eplus2><#taps>

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

HTS s3rg1nh00
nem,csak a térdével lehúzta ahogy becsapódott

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

AnuluWork
De megöregedtek! 😊

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

És a GP4? komolyan mondom mai szemmel is bámulatos a kocsik mozgása plusz az ellenfelek viselkedése.

Peppus
Amigára volt jó a Formula one grand prix a Microprose-tól.. 😊 Mennyit játszottam vele te jó ég.. Akkor még nem volt ennyi probléma mint manapság.

HTS s3rg1nh00
gondolom csak meglátta Alonsot.itt az ideje erre a szarra is glóriát tenni...

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Norbi1990
<#taps>
"" HIVATALOS! Kimi Räikkönen 2017-ben is a Ferrari pilótája lesz! Nagyon örülünk a hírnek és annak, hogy a Ferrari hamar rövidre zárta az ügyet, mert kicsit unalmas volt a sok pletyka, amiből sokkal itt nem találkozhattatok ""

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Amiga
De pont ez a baj.

"Ezért sír a nép, úgyhogy tegyünk bele."
"Minek a karrier-mód, kinek hiányzik, úgyis szar volt."

Ez az ellentmondás a baj. Nem, ne tegyenek bele. Ha "csak" azért teszik bele, mert a nép sír érte, az látszani fog rajta. Akkor csinálják meg normálisan, igényesen. Mert az nem működik, hogy "oké, nincs karrier-mód, de vannak helyette az animációk meg a körítés", de közben a körítés is csak azért, mert a buta-hülye gamer azt szeretné, és olyan is. Elsőre hű meg ha, a második évadra meg elnyomod, mert mindent láttál.

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

Hol lehet kérdést beküldeni az adásba?

Jeffjohnson
Kimi-vel aláírt a Ferrari 2017-re

Szabi

"Nulla tenaci invia est via"

Annyit vitatkoztunk a játékon közben megy a szabadedzés.

Totti5
Néztem.

Jeffjohnson
Nézz meg egy Project Cars-t és meglátod mi az, ami ma a minimum grafikának kellene lennie.

Totti5
Így van, copy paste, nyilván ez nem az a játék ahol ennél több kellene és ez is sokkal több mint kellene, de mivel ezért sír a nép és baj ha nincs benne hát benne van.

Amúgy Kimi is szokott nevetni.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.07.08. 14:18:33

Amiga
Mondjuk a szereplők lemodellezéséről annyit, hogy amit itt látunk, az egy vicc. Kimi, amint gyakorlatilag extázisban van a dobogós helyéért (és talán mert a csapattársa megverte). Mikor láthattál ilyet a valóságban? Ha már betették a versenyzőket, a gesztusaikra figyelhettek volna, mert így illúzióromboló copy/paste az egész.

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

Totti5
Láttad már a 2k NBA-t? hova tolják még? őrület milyen. Fifa mindig is előremutató graffal, részletekkel jött, a tavalyi rész is nagyon baba. Idén meg teljesen új motort kap ( Frosbite 3 ) így várható más látvány ( hogy szebb e majd kiderül, az így is nagyon szépet persze minden évben lehet feljebb pofozni és kell is, így nyilván az lesz )

Ha nem tetszik akkor elnyomod és nem nézed, ilyen egyszerű.

Jeffjohnson
Tehát azért mert autós játék... ez aztán a jó kifogás. Igénytelenségre nincs kifogás. Meg lehet csinálni azt jobban is csak addig, amíg ez is elég addig nem változtatnak semmin lásd az összes Fifa, NBA játék.

A lényeg az hogy olyat várok ettől a játéktól amit nem képes nyújtani mert nem én vagyok a célközönség. Régen sok játékban amikor történt egy borulás azt nem a fizika határozta meg hanem egy borulás animáció és ez sok esetben még így van ebben a 2016-os játékban is értem ezt úgy hogy vannak kanyarok amit ha nem úgy veszel be ahogy az alkotók kitalálták akkor megcsúszol és kész lehetsz akár vérbeli versenyző is. Ellenben a jó-öreg F1 challengel ahol teljesen következetes volt a fizika és ilyen előre eltárolt dolgoknak nyoma sem volt.

Totti5
Beletrafáltál. A fizikát, kormánykezelést alapjaiban újraírták a 2015ben, az egy teljesen új alapokra épülő rész lett. Nem felületesen kell nézni, hanem részleteiben. "Effektek" mellett modellek részletessége, anyaghasználatok részletessége is sokat nőtt, pálya részletessége is. Lengedező fű, felverődő gumitörmelék, részecskeffektek, vízcsepp effektek, sóder, fű részecskeeffektek, új füst animáció. Átszűrődő fények a fákon, levegőben szálló szöszök. Új vizesfelület, ahogy áthalad az autó a tócsákon azokat kiszorítja animáció, új bevilágítás éjszakai fuamokon.

Végülis majdnem ugyan az.

Az teljesen mindegy néhány effekt lett rádobálva az egyébként 2007-es motorra. Azt szeretném hogy alapoktól kezdve írják újra az egészet beleértve a fizikát is mert sokszor nekem úgy tűnt mintha lenne kormány rásegítés minden assist kikapcsolása mellett
, megérzem az ilyet és allergiás vagyok rá.

Totti5
10 éve sem volt ilyen autós játékban és most sincs csak ebben. Ez nem fps vagy tps ez autós játék.

Jeffjohnson
"az összes főszereplő nagyon élethűen le van modellezve"
10 évvel ezelőtti színvonalon. Bűn ronda kisfelbontású textúrákkal telehányva az egész.
Ha nem nézem ezt, akkor is mérföldekre van egy Project Cars-tól. Ennél sokkal több kellene manapság.

Totti5
Nem, nem a 2007 motor, annak a sokadik revíziója. 2015ben új EGO motort kapott a sorozat, minden téren modern és mindent tud amit kell. Autós játékok közt brutál részletes megoldásokat produkál vele a Codie elég csak a 2015ös játékra nézni.

Aláírom! A grafikát direkt nem emeltem ki mert még mindig a 2007-es ego motor-t használja és már már elavulttá vált. Viszont a hangulat tetszik. Kicsit (nagyon) olyanná kezd válni ez a sorozat mint a Fifa. Codemasters messze van az olyan gyöngyszemektől már mint a CMR2 vagy a Toca2. De egyébként ez lenne a legkisebb gond a játékkal ha csak minimálisan is de megközelítené azt amit a simbin felépített. Még mindig az F1 challenge 2002 -tőt tartom az egyik legjobb szimulátornak más tészta hogy már évek óta nem vettem elő mert már annyira elavult.

Totti5
Ennél szebb ótós játékot keveset telálsz a piacon, és ez nem emberszimulátor, viszont az összes főszereplő nagyon élethűen le van modellezve. Nincs más autós játék amiben ilyen lenne így megvalósítva.

Jeffjohnson
2016-ban ez kb. nulla. Grafika egy hulladék. Az emberek kinézete egy vicc (nulla SSS). Lenne hova fejlődni.
Utoljára szerkesztette: Jeffjohnson, 2016.07.08. 08:43:27

AnuluWork
Ezmiez?

Itt is határozottan élethű volt a kiszakadó hátsó futómű.<#hehe>