FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Szánalom ez a kettős mérce a FIA részéről.
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
pedig milyen jól indult tegnap...
Per Aspera Ad Inferi.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
oké most nem lett semmi, sokáig a traktor is gond nélkül húzta ki a kocsikat
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
"Car was good enough for pole today, but I'm taking a moment in one of the world's most beautiful cities. Looking forward to the race tomorrow! "
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Nem értem akkor minek van ennyi szabály ebben a szarban?
Azt sem értem, hogy miért nem lehetett egyből dönteni, megnézni az esetet és egyből eldöntik, hogy mi van, nem a futam után 3 órával.
Mindig amikor behívják vizsgálatra, nem lesz belőle semmi, megy a pénz a zsebbe.... <#eplus2>#eplus2>
Per Aspera Ad Inferi.
Ez nem Roseberg utálaton múlt, szánalmas amit most csináltak
Utoljára szerkesztette: tobias88, 2016.07.24. 02:44:31
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
I met God. She's black
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Az FIA versenyigazgatója, Charlie Whiting elmondta, hogy a szimpla sárga zászlónál 0.2 másodperccel, a dupla sárga zászlónál pedig 0.5 másodperccel kell lassabban haladni egy adott szakaszon, mint a versenyző korábbi legjobb ideje volt azon a részen
Nem az adot szektorban kell lassan menni, hanem a bírói pontok között. és ha 300 ról 250re csökkented a sebességed az is lassítás....
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
10 mins ·
Nem vették el Rosberg pole-ját, a hétvége legjobb középső szektorával elegett lassított ahhoz, hogy dupla sárga alatt akár a megállásra is felkészülten érkezzen egy beláthatatlan kanyarba, ahol akár sportbírók is dolgozhattak volna.
Jó példa az összes utánpótlás kategória versenyzőinek...
És képzeljük el ugyanezt a helyzetet mondjuk Maldonadoval. Vajon ugyanez a döntés született volna?
In the decision the stewards said "the telemetry demonstrated that the driver reduced speed significantly into Turn 8".
Akkor csak el kell emelni egy pillanatra, aztán padló.
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
The stewards cited an "alleged breach of Appendix H, Article 2.4.5.1 b) of the FIA International Sporting Code, failure to slow for yellow flags at 15:54."
The section of the International Sporting Code explains what is expected of a driver when approaching double waved yellows: "Reduce your speed significantly, do not overtake, and be prepared to change direction or stop.
"There is a hazard wholly or partly blocking the track and/or marshals working on or beside the track."
Gábor Wéber
1 min ·
Rosberg pole köre vizsgálat alatt, 19.45-re idézték be a stewardok elé. Nálam egyértelmű volt az eset, kíváncsi vagyok, ki tudják-e magyarázni. Mondjuk az nem jó ómen, hogy abban a szektorban a hétvége eddigi legjobb idejét futotta.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.07.23. 19:56:32
Most a vízben csapató safety car-ra cseréltem a hátteret a monakói alagutas Massáról. <#fogmosas>#fogmosas>
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Visca El Barça!
...
..egyébként ennek veszélyességére pont Rosberg mutogatott volna a legnagyobb hévvel, ha annak idején Hamilton nem veszi el a gázt Monaco-ban amikor Rosberg leparkolta véletlenül az autóját törés nélkül hogy Hamilton-nak belengessék a sárgát...
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
"Felesleges" kek zaszlo "sokszor" van, nem is foglalkoznak vele. De felesleges sarga nincs. Vagyis lehet "feleslegesen" lengetni, de betartani akkor is kotelezo.
Utoljára szerkesztette: b type free, 2016.07.23. 17:07:49
TLDR;
Rosbergnek jobban lassítania kellett volna, amennyire én a felvételek alapján megtudom ítélni.
Utoljára szerkesztette: Lokker, 2016.07.23. 17:02:07