FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.07.28. 20:06:07
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Engem az se zavarna, ha ezt a szabályt visszavonnák de ha már van ilyen, akkor tartsák be.
Utoljára szerkesztette: Jeffjohnson, 2016.07.28. 14:24:31
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Egyedül ő volt nem olasz! Most megint elpuskázzák a következő évet, amúgy nem alkotott maradandót!?
Szerintem valahogy beszélni kéne az emberrablókkal és megmondani nekik egy olyan követelést is, hogy csinálja vissza ez a vén fasz a forma 1 régi fénykorát. Legyen végre normális verseny, ahol nem azon van a hangsúly, hogy éppen kicsoda milyen szabályt szegett meg, hanem a versenyzéssel foglalkoznak, előzgetnek, nem ilyen mindenféle mesterséges segédfunkciókkal kikerülik a másikat. Meg, hogy mindenki egyformán kap büntetést, senki ne legyen kivételezett.....
Más.
Aki vezeti a ferrari és a fiatot, Marchionne, neki milyen tapasztalata van versenyzés, autók terén? Vagy csak sima üzletember?
És aki a forma 1es csapatot vezeti Arrivabene, neki is milyen rutinja van ehhez a sporthoz? Ő csak csapatfőnök. Elvileg James Allison a technikai igazgató ő mutatja minden fejlesztési irányt vagy hogy van ez?
Amúgy olasz cégnél dolgozok, van egy olasz főnök van egy magyar is meg a csoportvezetők, amúgy ismerem az olasz temperamentumot, ami ha valami nem jó, akkor jön a nagy ordibálás. mindenki le lesz ba..va, utána meg a csoportvezetők minket ordítanak le 😄
Per Aspera Ad Inferi.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ezzel szemben Verstappen mit csinált a 2-esben? Elhúzta jobbra, majd amikor Kimi bevágott balra, Max is újra irányt változtatott. Ha néztétek a hétvégi eseményeket (szabadedzés, időmérő, futam) akkor tudhatjátok, hogy a 2-esben az ideális ív NEM a belső ív a kanyarbejáratnál. Kintről kezdik meg és úgy húzzák beljebb az autót, amennyire lehetséges.
Mi ebben az egészben a szánalmas? Az, hogy még csak nem is vizsgálták az esetet. Én nem azon vagyok kibukva csak, hogy nem kapott büntetést, hanem azon, hogy a stewardok behunyták a szemüket, vagy a magyar Grid Girl-öket nézték ehelyett. De hát tudjuk, hogy ők a szabályokat mindig érdekesen értelmezik. Nézzük csak Button esetét... beesi ka pedál, kis túlzással 20-al megy az autó, veszélyes a többi pilótára. Mi ez, ha nem a biztonság érdekében leadott info?? Erre megbüntetik? Ugyan már, nem HALO kell ide, hanem a korrupt és/vagy inkompetens versenybírák lecserélése.
racingarena.hu | gokartsopron.hu
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Tetszik hogy ennyire együtt vannak a srácok, Button meg Ricciardo mindig Coultharddal megy haza 😄 sörös dobozok is ottvannak természetesen, mekkora fun lehet ezekkel az emberekkel repülni valahova😊)
I met God. She's black
Egyébként régi versenyzők és szakértők többsége is szabálytalan blokkolásnak látták a Max, Kimi esetet. Hogy te máshogy láttad az egyáltalán nem baj.
A "kis nyálfejűt" nem én mondtam. <#integet2>#integet2> Tőlem ilyet sosem láttál...<#worship>#worship>
Utoljára szerkesztette: Pitti, 2016.07.25. 13:12:22
Láttunk cikázást és blokkolást az elmúlt futamokon, a tegnapi nem olyan volt. ű
A "kis nyálfejű" és hasonló jelzőket mellőzzük, köszönöm.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.07.25. 11:47:57
Én azt próbáltam magyarázni, hogy nem az irányváltás mértéke, hanem a szándék jelzése bőven elég ahhoz, hogy a másikból nagyobb reakciót váltson ki, ...függetlenül a sebességtől.
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Beleértve a sárga zászlós szabályt a 107%-os szabályt, vagy mennyit cikázhat egy egy versenyző a pályán, illetve mi számít annak, 20 centi vagy 2 méter?
Utoljára szerkesztette: Pitti, 2016.07.25. 09:43:43