FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Totti5
De így van éppen azért soroltam fel azt a 3at és nem Button vagy Ricet.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Totti5
Te linkelted, akkor a tartalmat is tudod : "TISZTÁBAN VAN A SAJÁT KÉPESSÉGEIVEL"

adam46
Nyilván a sikeressége miatt sokan utálják, vagy a személyisége miatt, a nyilatkozatai miatt, komolyan úgy véded, mintha az apja lennél. Jos te vagy az? <#idiota>
Count Adyn
kivéve Kimit, őt nem lehet utálni😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Jeffjohnson
Ez nem így van! Anno Hakkinen-t sem utálták vagy csak kevesen de mondhatnám Buttont vagy Riccardo-t is a mostaniak közül. Személyiség kérdése.

Hol írtam, hogy utálom? 😊 Azt se kérdőjeleztem meg hogy gyors versenyző, csak most ez a nyilatkozat megint olaj a tűzre. Úgy állítja be azt a győzelmét mintha a pályán megverte volna a két mercedes versenyzőt. Felőlem lehet Ő a vb, még jobban is örülnék mint egy újabb Hamilton vb-nek. Csak ha hibázik azt lássa már be és ne ilyen "én vagyok az ász" nyilatkozatokat dobjon.
Totti5
Nyilván egyre sikeresebb, egyre jobban kell utálni, ez így lesz, ha VBt nyer még jobban lesz utálva. Ezt minden fiatal tehetség bejárta a "vén" rókák közt brillírozva. Vettel, Alonso, Hamilton.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.07.30. 09:16:49

Csak az előadás móddal van baj. Meg valljuk be nem az Ő győzelme miatt volt "emlékezetes" az a futam. 😊 Meg hát a RB döntése Ricciardo-val szemben..
Utoljára szerkesztette: Lokker, 2016.07.30. 09:14:51
Totti5
Ez így van, csak Ő tudott nyerni futamot idén ami nem Mercedes volt.

„Mármint úgy értem, hogy képes voltam nyerni Spanyolországban és ezzel még mindig én vagyok az egyetlen olyan pilóta, aki nem Mercedes-pilótként tudott nyerni 2016-ban.”
Utoljára szerkesztette: Lokker, 2016.07.30. 09:09:02
Totti5
Melyik része?

Jeffjohnson
Azzal azért tisztában vagy remélem, hogy az egyedül Kimi-n múlott, hogy nem lett baleset... Verstappen mindent megtett, hogy az legyen. Féktávon keresztbe menni a másik előtt nem vicces, persze lehet neki tapsolni de ha majd egy más mentalitású pilóta kerül Verstappen-el hasonló helyzetbe, akkor dupla kiesés lesz az biztos én meg annak fogok tapsolni. Ha van egy szabály akkor azt be kell tartani/tartatni. Itt a sportfelügyelők is nagyot hibáztak.
Utoljára szerkesztette: Jeffjohnson, 2016.07.30. 09:06:47

ez Formula-E nem?
adam46
A jövő F1-es kocsija. <#idiota>
Totti5

Az robosztus védekezés volt. Ma hozták ezt létre hogy Verstappent ne kellejen büntetni...
desigo
Milyen népnevelésre? Talán még szándékos baleset okozásra biztassuk őket.
Én inkább Max csattáit akarom nézni nem pedig a többi "menő" nyafogását,hogy "jajj engedjenek már el"
Totti5
Gábor Wéber 20 mins ·

Talán mégsem Massa, hanem egy másik latin-amerikai lesz az befutó a Renault-nál. Úgy tűnik Perez nem a levegőbe beszélt, amikor nem tekintette kőbe vésettnek a jövő évi Force India szerződését. A Renault-nál nagyon érik a kettős csere pilóta fronton.

Renault is hoping to sign current Force India driver Sergio Perez for the 2017 Formula 1 season during this year's summer break, Autosport has learned

Gábor Wéber 1 hr ·

Vandoorne után Ocon is esélyes lehet a Manor megüresedő ülésére, ha Haryanto nem tudja összehozni a folytatáshoz szükséges pénzt.
Bármelyikük is lesz a befutó, Wehrlein komoly kihívás elé néz.

Esteban Ocon is in the running for a seat at Manor following Formula 1's summer break, Autosport understands

Fura Alak
<#eplus2>

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Totti5

Totti5
A fiatal holland védekezését sokan túlságosan agresszívnek tartották, szavaikat hallva pedig szinte biztos, hogy a téma szóba kerül a pénteki eligazításon is. A Red Bull pilótája azonban nem aggódik. „Nem kell megvédenem magam” – jelentette ki az edzés után, majd azt is elmondta, miért. „Magabiztos vagyok, és úgy érzem, semmi rosszat sem tettem. Beszélhetnek velem. Nem érzem, hogy komolyabb nyomás lenne rajtam. Beszélhetnek. Ez rendben van, nem igaz?”

nekem megfelelt a mostani is, de bármi jöhet glória nélkül, úgy néz ki jövőre még nem lesz bevezetve ami nagyon jó

racingarena.hu | gokartsopron.hu

No, mától van "robosztus" védekezés.
szabii98
egy minta, hogy hogyan is fog kinézni jövőre egy F1es kocsi
felső kép az idei rönyó, alsó kép a jövő évi photoshoppolt
-szélesebb kasztni
-alacsonyabb és szélesebb hátsó szárny
-jó vastag hátsó kerekek

I met God. She's black

https://twitter.com/FiftyBuckss/status/758433809859801088

Jeffjohnson
Button-t megkérdezték Verstappen hungaroringi védekezéséről:
Button véleménye

Teljesen egyetértek. Reméljük Kimi legközelebb megbünteti a fiatal hollandot. Jöhetne egy jó kis beleszállás aztán meglátjuk legközelebb kacsázik-e féktávon. Maldonado-t vissza kellene hozni egy kis népnevelésre. Ellene biztosan nem merte volna megcsinálni de ahogy mások is nyilatkozták Senna meg Mansel idejében az ilyen pilótákat nagyon gyorsan a helyükre rakták és nem a pályán kívül.

Tehetséges pilóta és nagy sikerek állnak előtte de van még mit tanulnia.
Utoljára szerkesztette: Jeffjohnson, 2016.07.29. 11:24:19

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Jeffjohnson
A végén van egy érdekes rész. Elvileg minden rádióüzenethez hozzá lehet majd férni. Reméljük a közvetítésben benne lesz minden fontos rádióüzenet mert eddig volt olyan (korábbi nem rádiótilalmas időszakban), ami nem volt benne a közvetítésbe pedig fontos lett volna a nézőknek.

Totti5

😊)))))
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
<#eljen>

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Az a baj, hogy egy egyértelmű szabálytalanságot úszott meg amit ki tudja miért nem vizsgáltak/büntettek. Erre a srác kidob egy ilyen nyilatkozatot.
adam46
Mikor ő csinálja csak az van rendben. <#hehe>
Totti5

Totti5
Így van és ha büntetni akarják a versenybírák megtehetik.

Totti5
Na látod, bírom a őket amikor még nicsenek betörve, olyan dolgokat csinálnak amit még meg mernek. Ezt is kisakkoztad, de sok lesz a személyeskedés én meg kedvelem a törlés gombot, szóval erről ennyi pont elég is volt.

adam46
Az a jó, ha nem tisztel senkit? Te miről beszélsz? 😄
Nem hinném hogy mentség lenne a tapasztalatlanság a szabályok be nemtartására...
Nem igazan, te egy verstappen szemuvegen nezed a dolgokat mint regen amikor vettel szemuveg volt rajtad csak dobtad a csajod egy fiatalabbert😊))

Es termeszetesen nem valaszoltal semmire csak suketelsz...😊)
Utoljára szerkesztette: Hasselhoff72, 2016.07.28. 20:58:06
Totti5
Így van fanboj vagyok mint Te és itt mindenki.

fanboy vagy nem kicsit... itt at kellett volna elnie hogy megbuntetik mint a szart...
Ilyenkor hol a nagy biztonsag maniad????? Vaghatta volna ugy telibe mint Alonso akkor mit mondana?? Hogy tetszett volna Maldonadonak😊))
Utoljára szerkesztette: Hasselhoff72, 2016.07.28. 20:51:33
Totti5
20 éves korukban Alonso, Vettel, Kimi, Hamilton is így kezdte. Persze hogy közel 10 év után már benő mindenük és bölcsészek lesznek. Max is az lesz. Most nem kell annak lennie. Mindent meg kell tapasztalni, átélni, megtalálni a helyét bizonyítani.

Akar szabalytalanulis, ertem😊))
Hmm, Rosberget keresztre kellet volna feszíteni, de Verstappenre meg nem vonatkoznak másnap a szabályok. Érdekes. Enyhe kettős mércét vélek felfedezni.
csabush
Nem a tehetsége megkérdőjelezhető, az eddig se volt az, hanem ez a mérhetetlen nagy mellény (ami a toroban még sokkal sokkal szűkebb volt, nem volt akkora hype körülötte, nem is verte magát), van mire, tény, de egy ilyen kétes szituban az lenne a minimum, hogy kussolok, nem pedig locsolom az olajat a tűzre. Kíváncsi lettem volna akkor mit nyomott volna le, ha kivágta volna a gumit Kimi első szárnya.. Fiatal még, majd kinövi, Vettel is hasonlóan visszataszító volt amikor tolták a szekerét, azóta sokat változott, szerintem előnyére.

mcmoha
Az FIA eltörölte a "rádiócsendet". Csak a felvezető körön tilos beszélgetni.

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

Totti5
Addig jó, tiszteltje a szüleit. A többiek csak munkatársak és ellenfelek. Le kell őket győzni. Ennyi a feladata.

adam46
Ilyen nyilatkozatok után ne is csodálkozz, hogy a kis Maxi hamar közutálat tárgya lesz, semmi tisztelet nincs benne.
Utoljára szerkesztette: adam46, 2016.07.28. 20:09:20