FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Totti5

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

bakkerman
<#shakehead> el fog tűnni sajnos a süllyesztőben,annyi tehetséges 18-20-21 éves srác toporog már az F1 előtt,meg a RB akadémiáján hogy nincsen idejük és nem tehetik meg hogy újra felépítsék az oroszt :/

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

fanboyság mert szerintem ha minden marad eredetiben akkor ugyan talán nem nyer de következesebb teljesítményt nyújt és több pontot szerzett volna év végén mint max, most viszont szétesett

racingarena.hu | gokartsopron.hu

szabii98
Sosem volt egy szinten Max-al szerintem, de lehet ez csak a fanboyság, mégis borzasztóan sajnálom ami a sráccal történt😞((

I met God. She's black

Totti5
Azt mondod hogy egy pilóta pályafutása alatt mindent megtehetett, másik meg semmit? kik azok?

Ezért is van az, hogy valamelyik pilótának bármit meglehet csinálni, míg a másik versenyzőt egy aprócska szabálytalanságért elmeszelik...
Kivételesen gyenge a mostani banner

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
<#levele>

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Totti5
Nincs időm erre, elég volt ezt előkeresni.

Még van kettő, hajrá.
Totti5
Komolyan?!

A Toro Rosso francia pilótáját, Jean-Eric Vergnet, 10 rajthelyes büntetéssel sújtották a versenybírók, már a péntek délutáni, második szabadedzés után.

Vergne autójának jobb hátsó kerekét menet közben elhagyta, amellyel ő és csapata súlyosan megszegte a biztonsági előírásokat. Ezért a versenyző 10 rajthelyes, a Toro Rosso pedig 30 ezer eurós büntetést kapott. Így a franciának igyekeznie kell az időmérőn, hogy minél jobb pozíciót szerezzen és ne a mezőny végéről kelljen elrajtolnia.

benőmenő
Soha nem voltam rajongója, de ez azért durva, mennyire szétesett. 😞
Ausztrál Nagydíj 2016: 3 helyes rajtbüntetés és 2 büntetőpont Haryantónak a szabadedzésen történt nem biztonságos kiengedés miatt

Belga Nagydíj 2015: Megrovás Kvyatnak nem biztonságos kiengedés miatt a szabadedzésen

Spanyol Nagydíj 2014: 10 helyes rajtbüntetés Vergnek nem biztonságos kiengedés miatt a szabadedzésen

Ezek alapján az FIA-nál is szimpátia alapján megy.
Utoljára szerkesztette: Lokker, 2016.07.31. 09:05:07
Totti5
Az kinek és miért lenne jó hogy Hamilton kap egy büntetőpontot, és hátrasorolják 10 helyet? azért mert a boxos integető emberke hibázott és rossz időben engedte ki? az szép lenne, teljesen logikus és következetes döntés. Bár nyilván az ellendrukkerek esetében örömünnep, de ez nem így működik. Mérlegelni mindig kell, azért vannak ott a bírák. Akik nem tökéletesek, de egy hétvégén 50 esetben kell eljárani ( amiről a nézők 99%a nem is tud, csak azt az 1-2 kiragadják, ami éppen a kedvencükkel vagy az aktuális utálandóval történik.

Először rágjátok át a szabálykönyvet, hogy mit mire miért lehet adni, utána beszélgessünk ezekről, mert így minden csak szimpáta alapján megy.

b-type
Ez hülyeség, persze hiheted ezt ha boldogabb leszel tőle csak hülyeség. Hamilton-nak is volt éve hogy keresztbe kasul büntették, úgymond meg akarták fogni az agresszívitását, akkoriban dőlt el nála a borjú hogy a börszíne miatt bsztattják csesznek ki vele állandóan.
Amikor egy versenyző a Vb címért harcol akkor kicsit elnézőbbek, és persze vannak esetek amikor hülyén döntenek a bírák.
DE a leggyakoribb, hogy a tévénéző tájékozatlan, vagy nincs birtokában az összes ismeretnek, és azt hiszi hogy...és hőbörög.
Viszont a csapatok nagy többsége nem ilyen, és ha valóban kivételezés lenne akkor kérdeznének, ..arra pedig felelni kell, méghozzá nem azt hogy 'csakmert'.
különben lehet pereskedni az eredmények befolyásolása miatt.

teszem azt a Red Bull és a Ferrari közt 1 pont van...és marhára nem mindegy hogy az év végén hány millát osztanak ki a tabellán elért helyezések alapján.....
Utoljára szerkesztette: b type free, 2016.07.31. 06:33:21

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Az utóbbi időkre jellemző, hogy vannak versenyzők akiket "marketing" szempontokból nem büntetnek. Ilyen hamilton és verstappen is.
Igen, szándékosan csupa kisbetűvel mint nemecsek.
Azért (is) van ez a fejetlenség a szabályokkal mert egy szép és sportszerű világban gyorsan ill. határozottan kellene döntenie a bíráknak, de itt mindenki be van szarva börni bácsitól, hogy vajon lajost és a kis holland hülyegyereket meg szabad e büntetni.
Nem lesz ez már sokáig így, valamelyik csinál egy ordas balesetet és vége.

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

repvez
Pont azért kéne csak azokat szabályozni és szankcionálni amik befolyásolnak valamit, annak van értelme, de annak nincs hogy csak azért büntetnek valakit ugy, hogy az a versenyt is befolyásolja,mert egy kitalált szabálypontot sért, de lényege nincs semmihez.
Totti5
Millió dolog van ami nem befolyásol semmit, de ha mindenki össze vissza csinálná káosz lenne. Gumikra kimondottan figyelni kell.

repvez
DE nem használt többet vagy más tipusut mint a többiek, csak épp azt a sorszámut már le kellett volna addni, de most mi van , ha leadnak helyette másik 4et, semmi nem befolyásol super lágy , mindegyik a darabszám is stimmel akkor miért akkora gond ha összecserélték?
"Nyilván ez sem a pilóta hibája" itt a lényeg, többi csak felesleges duma..
Totti5
Kvalifikációt mindenkép befolyásolta, mert olyan gumin ment gyorskört, ért el eredményt, amin nem szabadott volna. Nyilván ez sem a pilóta hibája, de egészen más mint hogy rossz időben engednek ki valakit a boxban.

repvez
egyébként , nem értem az ilyen büntetéseket, ami nem befolyásolja a versenyt vagy az eredményt esetleg nem is a pilota cseszi el akkor miért őt büntetik.

Hamiltonnál is a csapat engedte ki, de nem történt semmi olyan amivel előnyre tehetett volna szert, ezzel sem, hogy másik gumit használt.

Ketté kéne válsztani, a büntetések fajtáit és mértékét is. legyen egy a csapatnak és legyen a pilótának , mig az első nem befolyásolná a versny alakulását a másik igen.
Szerintem nem tudták hogy milyen büntetés kellene kiróni. Aztán valami dilettáns fejéből ez pattant ki..
1 helyes?

kivancsi vagyok meg mifele aprobb dolgokert fognak buntetest adni😄DD

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Totti5
Kérdezhetnénk hogy mik, mert ezt nem tudtuk meg... inkább megnéztem.

"Ahogy az várható volt, Hülkenberg elveszítette a 7. helyét, de csak 1 pozícióval sorolták hátrébb.

Az FIA stewardjai szerint a Force India versenyzője egy olyan szett szuper-lágy abroncsot használt a Q1-ben, amit a csapatnak a harmadik edzés után vissza kellett volna adni. Ez pedig megszegi a sportszabályzat 24.4-es pontját."

1 helyes rajtbüntetés, mik vannak..
Totti5
"Charlie Whiting közölte, hogy a revízió eredményeképp kijjebb tolták azt a pontot, ahonnan az 1-es kanyart kiszélesítőket vizsgálják. Ezentúl azt elemzik ki az előnyszerzést tekintve, aki a kerékvető külső élén túlra bármilyen kis mértékben ráhajt."

lac coo
Megint atszundiztam, de mi tha azt hallottam volna felalomban, hogy a kerekveton belul kellett maradni a T1-ben, ugy egyeztek meg ....?

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

adam46
Szarrá kéne, de mindig megússza. 😄
HTS s3rg1nh00
jól átépítették ezt a pályát... 😄

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Count Adyn
😄 tenni kéne minden kanyarba egy kis demszky-karót ami leradirozza az első szárnyat annak aki szélesít és a fiuk átértékelnék tutira😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Totti5
Mindenki megtehette.

Totti5
Nyilván szarrá büntetnéd őt, de csak egy kérdésem lenne. Miért?

Egyből mondta a kommentátor mikor Wéber mondta, hogy mekkorát szélesített a kanyaron, erre a másik, de az szabályos.....
Hát öcsém a ferkát még év végére a force india meg a williams is megelőzi lassan....
adam46
Lajos akkor pályaszélesítést nyomott az 1. kanyarban, remélem elveszik a körét. Szujóék majdnem lecumizták, hogy javított az 1. szektorban...
Utoljára szerkesztette: adam46, 2016.07.30. 15:02:58
Rosberg mikor kijött a boxból, hogy füstölt a kocsija ez normális? 😄

Totti5

Amúgy, ha az a két csávó nem kapott volna megrovást, hanem ott is a csapatot büntették volna nem szólnék egy szót sem....
Master91
Lajossal szembe eddig se nagyon volt irányítás
adam46
Totti5
Hamiltonnak mindent és azért büntetik is ha olyan, de a boxból kiengedés a csapat felelőssége. A pilóta nem irányítja ezt, nem is látja ki jön, mennyire és merre. Nem is kell nekik, arra vannak ott az emberek és a jelzőrendszerek. Ha zöld akkor megy. Ha zöld és galiba van akkor az a csapat hibája, és kapotak is pénzbüntetést. Hamiltonnak mire kellett volna kapnia? mit hibázott?

Szabály eddig is csapatokat büntette ilyenért.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.07.30. 13:49:01

Totti5
Ugya akkora az "arcuk", az ember maga nem fog megváltozni, ezt a pályán folyamatosan bizonyítják. Hamilton agresszív a pályán mint mindig, Vettel anyázik, mutogat mint mindig... Alonso nehéz ügy, én emlékszem hogy Rönóban mit kapott, de most nem tud mit tenni, inkább viccesek a megmozdulásai, ami valójában számára rettentő frusztráló.

Fiatal pilóták amikor utánpótlásból bekerülnek ebbe a mezőnybe mindenki örül neki amikor középmezőnyben brillírozik. Először mindenki rácsodálkozik, aztán jön a média hype utálata, aztán ha hibázik jön az én megmondtam hogy túlhypolt, aztán fogja egy "gyári" csapat és beteszi. Jön a nem fogja bírni a nyomást, ha hibázik akkor összetört, ennyi voolt stb... Aztán miután, rendszerint oyan közeg ellen kezdenek el stabilan harcolni ahol ott vannak a nagy közkedvencek már világbajnokok olyan össztűz zúdul minden megmozdulásukra ami nem makulátlan mint most Max esetén.

Ezt kapta Hamilton és Vettel illetve Alonso is. Aztán eletelt közel 10 év szereztek 1-2-3-4 VB címet, kit jobban kit kevésbé utálva mindeközben. Most ők az a generáció akiket az ilyen Max féle fiatalok maszíroznak és tök ugyan ez figyelhető meg. Sok év múlva Max is bölcsebb, nyugodtabb, tapasztatabb, megfontoltabb lesz, kezeni fogja a médiát, nem áll bele hülyeségekbe ( erről beszélt pl Hamilton az interjúban aki olvasta ) de addig még sokszor lesz a közutálat központja és ha netán több VB címet is szerezne mint Vettel tette ( akinek pl minden rádiós győzelmi örömét a legalja moslék követte a hozzászólásokban ), akkor pláne kapni fogja az ívet. Ilyen szakma ez.

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

lac coo
Az keves, leszamitom amit a kijelolt kivitelezo ellop majd visszaoszt, kb nehany toitoi wc-re lesz eleg 😊)))
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.07.30. 12:55:13

adam46
Alonso-t is utáltam az elején, meg Vettel-t is a hülyeségeik miatt, viszont ma már nem az van, hogy nyalom a seggüket, hanem közömbössé váltak, kicsit visszavettek az arcukból.
repvez
Arról van valakinek ötlete, vagy infója, hogy a hungaroring amit kap 5 mld ft-ot létesitmény fejlesztésre, az miből fog állni?Mert jó lenne ha egy kicsit modositanák a lelátók elhelyezését, hogy nagyobb terület belátható legyen egy-egy helyről.

lac coo
Inkabb kellene egy pár MAX a töketlen Button, Kimi, meg a többi kivénhedt róka helyére ! 😊)

repvez
A korábban kiírthoz képest vannak minimális változások. Ez a mai program!
Július 30. - szombat
F1 - 3. szabadedzés - 10:55
F1 - időmérő edzés - 13:45
GP2 - 1. futam - 15:30
GP3 - 1. futam - 00:30
szabii98
Vettelt is hogy utálta mindenki, aztán meg nyalták a fenekét mikor a Ferrariba ült és az aktuális győztes ellen küzdött😊 ez már csak ilyen marad, ahogy mondod. Addig is, hajrá Max!<#eljen>

I met God. She's black

Totti5
Ez a jelenség mefigyelhető volt sokaknál, a történelem simán csak megismétli magát. 10 év múlva majd Ő lesz a bölcsek bölcse.