182111
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
ToxiMaxi #164313 Elfelejtik a pilóták, hogy ha nem lenne nézettség, akkor nekik sem lenne fizetésük. A nézőt kell kiszolgálni, a tengerentúlon erre már réges-régen rájöttek. -
IXEMGabeo #164312 bocsanat lehet 2012 volt az -
IXEMGabeo #164311 egy bemutato szamomra nem szarsag...Button is mekkora oromet okozott a szurkoloknak mikor 2011-ben Budapesten paradezott bevallalta es meg elvezte is...nekem is tetszene, ha unnepelne a tomeg mikozben trukkozom:) -
#164310 Ez nem kifogás. -
#164309 Hát azért megnéznék egy James Hunt-ot, mennyire érdekelnék ezek a szarságok :D Gondolom egy repcsin nyomná atomrészegen 4-5 légiutaskísérő csajszival. És jól is tenné, ez a cikusz, ami megy, hogy mutogatják őket, mint a bohócokat számomra elég visszatetsző. -
#164308 Biztos lőtt egy újabb orrpiercinget helyette. Amúgy tényleg nagyon gáz Hamilton viselkedése. -
#164307 :D tudta,hogy ez lesz és nem felejtett el azért az oldalvonalról odaszólni a régi játszópajtásnak. -
#164306 https://twitter.com/SkySportsF1/status/885217823412432898 -
ShaiHulud #164305 http://www.gphirek.hu/f1/20170712-f1-lewis-hamilton-nyaralni-ment-a-londoni-parade-helyett.html hat nanahogy... -
#164304 sőt,még Button és Rosberg is ott volt. -
#164303 pedig itt a legjobbak a szurkolók, mégis csak hazai pálya... -
ShaiHulud #164302 ez mekkora gaz, es milyen jol mutattja hami mekkora fake srac. 20bol 19en ott voltak, meg kimi is, erre a nagy social media buzi hamilton nem tudott megjelennei a sajat futaman londonban, egy ilyen rendezvenyen, azzal az uruggyel hogy szoros a vb allas. lol?
-
#164301 Londoni "nagyfutam", elo:
-
neoG #164300 Ez király.
Eddig 00.196.
De nyomtam egy Bottast is (nem a lámpa kialvására koncentráltam, hanem "megérzésre/mákra"): 00.014
:) -
#164299 Okés, értettem, Főnök! -
ToxiMaxi #164298 Így is lehet változtatnak ezen a szabályon.
Max biztosan marad RBR-ben. Kimi ha nem villant, akkor kuka de most jelentette ki a Ferrari, hogy nem kell Alonso.
Szerintem Alonsonak az egyetlen esélye, hogy a Mclaren valami hihetetlen csoda folytán feltámad. Ellenkező esetben visszavonul és irány az Indy.
Utoljára szerkesztette: ToxiMaxi, 2017.07.11. 11:34:03 -
#164297 Rönónál Kubica-Hulk, Alo megy RBR-hez a holland helyére, Max megy Ferrariba Vettel mellé, Rai meg... kukázzák :S
Á dehogy, Ferkánál nem lehet két dudás egy csárdában :D
Most amúgy az jutott eszembe, hogy láttunk már olyat, hogy valami a betű szerinti szabálynak megfelelt, de a szabály szellemiségének nem. Bottasnak szerintem orbitális mákja volt, mert már tényleg indult (a kiugrást kockáztatva), de pont bent volt a tűréshatáron, tehát a betű szerinti szabálynak megfelelt. Ha ezt most elkezdenék kihasználni a csapatok valami furmányos módon, akkor valsz jönne pár szabályváltoztatás/kiegészítés amivel bezárnák a kiskaput, mert már elindulnának a csapatok a szabály szellemiségével szemben, hiába felelnek meg annak egyébként ha csak a betűket nézzük. -
#164296 Ez tudás, nem mák! :D -
#164295 Próbáld meg EZZEL, bár ez sem tilt, ha előbb nyomsz sajnos. -
#164294 Ja, hát igen, ezért szar ez a reakciómérő. Régen úgy mérték, hogy a 10 kattintás (tehát 10 próbálkozás) átlagát vették, ahol 2 "beugrástól" sztornózták az egészet. Így elkerülhették az ilyen eredményeket, ami ugye nem reakció, hanem mák. -
ToxiMaxi #164293 Ha Kubica új tesztje jól sikerül, akkor elég nagy esély lesz rá. Schumi visszatérése után az utóbbi 10 év legnagyobb szenzációja lenne.
Alonso VB esélyes autóba ülne de a Renaultnak saját bevallása szerint is ehhez még 2-3 év kell. Meg az utóbbi versenyen Palmer kicsit feltámadt. -
#164292 Elég bugos, ha kialvás előtt kattintok, akkor azt írja, hogy kiugrottam. Nem veszi figyelembe a tűréshatárt... amúgy eddigi legjobb 00.061 -
#164291 Én is ezt mondtam, ez csak mák, predikció, ami pont bejött. -
#164290 Mákja volt.
Mint akinek szól Charlie bácsi, hogy MOST!
Jövőre Renaultnál, egy Hülk-Kubica páros elképzelhető? Ha Alonso még sem oda menne. -
#164289 Igen, ez valószínű, nem is tagadtam soha. Viszont: megnéztem újra, és újra. Még mindig nem ugrott ki. -
greenkawa #164288 Hülye vagy fiam...ülj le -
#164287 Ejjha, ha 10 éves az unokád, akkor lehet a vakság nálad áll fenn, barátom. Amúgy mi köze a témához az unokádnak? Hogy jött ez ide?
Utoljára szerkesztette: Roger6, 2017.07.11. 09:45:36 -
greenkawa #164286 "HAVER" 10 éves az unokám! 30 éve minden futamot rögzítek.
ad;2 Ki van lassítva ezer helyen és nem csak szaros vlc-n nézve................ -
#164285 Haver: töltsd le, lassítsd be, nézd meg. -
greenkawa #164284 Ez már régen nem téma,mert már mindenki tudja,hogy bemozdult. Az nagy fia is elmondta,a lényeg ,hogy ez még belefért az általuk előírt tűrésbe..
Vakoknak meg kár erőlködni.
-
ToxiMaxi #164283 Lehet gyakorolni a rajtolást egérrel :)
LINK -
ToxiMaxi #164282 A konteó gyártás egyszerűbb ott nem kell semmit sem bizonyítani, nincsenek észérvek, csak beböfögnek valamit. Olyan ez mint a vallás, a hittel nem lehet vitázni. Legalábbis észérvekkel nem. -
#164281 Letöltöttem direkt HD-ben a versenyt melóhelyen, és visszanéztem a rajtot fullra belassítva VLC Player-el. Nem ugrott be, csak mákos volt. De nem is értem, ezt bárki megnézheti magának, ha veszi a fáradtságot ahelyett, hogy idióta konteókat gyártson. -
greenkawa #164280 Pedig ez tök egyszerű!nem is értem,hogy nem érted.
FIA: Tulajdonképpen kiugrott,de mi beugrottunk,ezért felugrottunk és ez így már szabályos..... -
ToxiMaxi #164279 -
#164278 The FIA deliberately does not disclose what tolerance is allowed before it takes action, for fear that if teams were aware of what was allowed they would start exploiting this to boost their getaways. -
ToxiMaxi #164277 Mondjuk én nem olvastam semmi hivatalos közleményt az FIA-tól, hogy miért titkos. Ettől persze még lehet.
Ha a csapatok annyira kíváncsiak lennének erre, akkor trial and error alapján ki tudnák deríteni, csak éppen nem nyernének semmit sem vele mert a véletlenszerű lámpa kialvást nem tudják előre megjósolni.
Még szerencse, hogy hétvégén megint van futam. Remélhetőleg lesz új gumicsont a conteo hívőknek...
Utoljára szerkesztette: ToxiMaxi, 2017.07.10. 13:20:22 -
#164276 hát ezaz mégis erre hivatkoztva titkos a tűrés:) -
ToxiMaxi #164275 -
ToxiMaxi #164274 Hogyan tudnák kihasználni? A lámpák véletlenszerűen alszanak ki. Éppen ezt hangsúlyozta Wéber Gábor is, hogy ez felér egy lottóötössel, ahol még a joker számaidat is kihúzzák.