FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lac coo
Azert milyen vegtelen nagy szegyen mar, higy szinte minden versenyen van egy max ket momentum ami megmarad az emberben...
Ma is volt a Roseberg leszoritas azt joccaka ....😞

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Vettel mondta meg, mi legyen – rádiós kavarodás és újabb kisiklás a Ferrarinál
Mégis hogy gondolták azt, hogy Versappen elé vágnak? 😄 <#banplz>

Adami aztán közölte vele: „Ez az egyetlen módja az elévágásnak” Vettel azonban nem egészen értette: „Ki elé akarunk elévágni?” – kérdezte, miután Max Verstappen nem volt a közelében. Adami közölte, hogy a holland a célpont, majd némi szünet után belátta: „Oké, maradj kint, maradj kint!”

Ekkora káosz van, hogy elment Alison?! 😄 Nem tudom, hogy mit gondolnak a ferrarinál, majdnem kört kaptak a futamon. Alonsoék is beelőzik őket lassan...
adam46
Egyik legszimpatikusabb versenyző. <#eljen>
Totti5
Miután Rosberg visszacsúszott a negyedik helyre, Hamiltonnak csak a Red Bull kettősére kellett figyelnie, igaz, ők nem jelentettek komoly fenyegetést: még a címvédő is elismeri, nem szakadt meg a futam második felében. „Őszintén? Van egy utolsó negyed, amit nem használtam a motorból. Eléggé messze voltam tőle. A verseny korai szakaszában tekertem vissza, mert látni akartam, milyen köröket tudok futni, fel tudok-e építeni egy kis előnyt, és ment! Az utolsó szakaszban sem kellett feltekerni, amikor elkezdtek 1.18,4-es időket futni. Vigyáztam a gumikra, nagyon óvatos voltam. Ekkor elkezdett fogyni az előny, mégpedig elég gyorsan, de úgy voltam vele, hogy 6 másodperc elég lesz. Visszatértem a rendes versenymódba, és növeltem kicsit. Ha van 6 másodperc előnyöd, az valóban elég lehet, szóval próbáltam arra figyelni, hogy ezt tartani tudjam” – zárta gondolatát.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Totti5
„Nagyon későn fékezett, és miután mellém ért, kicsit olyan volt, mint Ausztriában. Egyszerűen leterelt a pályáról, miközben könnyedén bevehette volna a kanyart. Muszáj volt kimennem, máskülönben ütköztünk volna. Lewis tudja, milyen ez…” – nyilatkozta a holland.

Most a verseny után azzal érvelt, hogy egyszerűen nem tudott szűkebben fordulni, mivel későn fékezett, majd kormányát maximálisan elfordította. „Nos, láttam a kezén, hogy teljesen egyenesen ment, szóval szó sem volt itt a kormány ütközéséről” – kommentálta Verstappen mosolyogva.

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Totti5

szabii98
Anthony Davidson analízise a Rosberg-Max csatáról és másról is.
8 másodpercet állt az 5 helyett, mielőtt nekikezdtek volna a kerékcserének...

I met God. She's black

szabii98
Kvyat twitteres videó, érces nyelven adott interjút az orosz médiáról és a róla szóló hírekről.
"az orosz médiának fogalma sincs miről beszél, és a pletykákat nem kommentálnám, nem akarom ilyennel vesztegetni az időmet" <---kicsit cifrábban.

szerk.: ez pedig Nico esete
Ausztria 2.0.....
Utoljára szerkesztette: szabii98, 2016.07.31. 17:23:08

I met God. She's black

b-type
bárhol terelheti kifele, de egy autó helyet kell hagyjon a pálya széléig ha már mellette van.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

sorler
Kb ugyanaz volt mint a Magyar Nagydíj
Aszonygya a szakértő a tvben, hogy a kanyarívből kifelé kivezethetjük a másik pilótát de a kanyarív közepén nem 😄<#banplz>
Utoljára szerkesztette: SzocsA, 2016.07.31. 15:58:26
Alexease
Ahhoz kepest, hogy ez izgalmasabb, jobb palya, hosszabb egyensekkel es valozatos kanyarokkal, ezekkel az autokkal ez a verseny is kicsit uncsi/esemenytelen lett:/
bakkerman
Alonso - Perez csata komoly volt,igazi idegjatek 😊

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Ismét egy igen izgalmas futamon vagyunk túl. 9-10től felfele a futam 99%-a alatt vonatozás volt, de legalább a tizen helyekért láthattunk csatákat.
RatBaG
Pluskast
Ez a Rosberg egy kalap fos.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Hulkenberg es Button elott le a kalappal..jo gumitaktikat valasztottak

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Alonso megszivta megprobalta visszavenni koret VerstappentolD

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Rosberg azért lett 4., hogy a ferrarik elmondhassák, hogy a mercikkel csatáztak 😄<#eplus2>
b-type
...az meg csak akkor van, ha már nem áll ki kerékcserére

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Rosberg jobban járt volna, ha hozzáadják az 5másodpercet az idejéhez....
mult heten irta valaki, hogy annyira tul van szabalyozva minden, hogy mar levegot se vehetnek lassan...az illetonek igaza volt

b-type
de, nyilván igen, mellette volt már Verstappen

ez meg szabalytalannak se volt mondhato😄 az itt a problema

b-type
Azóta változtak a szabályok. Ez van...én sem feltétlen értek vele egyet, de attól még ez van.

Verzik a szivem, mert jol tonkrebasztak ezt a sportot...fel kene az egesz kocerajt gyujtani az iranyito testulettel egyutt

nem feltetlenul Verstappennel van baj...az egy dolog h rinyalt, de komolyan a pofam leszakad, hogy ezert idobuntetest adtak...miket csinaltak mar regen konyorgom...mennyi mennyi leszoritasert jarhatott volna a bunti...nezzetek meg a Massa-Kubica parharcot 2007 Fujibol....mindket versenyzo kaphatott volna 25 masodpercet...

adam46
De megint változtatott irányt féktávon a kis buzzancs...
adam46
Maxival szemben toltak ki, ezért jár a bünti. Ha ezt Maxi csinálta volna, akkor ú, micsoda agresszív, de szabályos előzés, bravo! <#nevetes1>
szabalyos palyan beluli elozes volt, agressziv ugyan, de ilyenert buntit kapni??? mifele sport lett ez?

uristen most fejeztem be ennek a fosnak a nezeset...ezert buntit kapni??? hol elnek ezek hol???

Count Adyn
De megbuntetik maxet nem szabad szopatni ugy mint o mast😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Ha nem büntetik meg itt Rosberget akkor a hamiltonnal való ütközésnél hamilton volt a hibás.....

Ja és mellékesen a futam első köreiben nem tette ki valaki Rosberget?
Utoljára szerkesztette: SzocsA, 2016.07.31. 14:49:35
Ros versus Verstappen ez jo volt most

b-type
jelenleg a limitált alkatrészekkel is megbízhatóbbak az autók

bakkerman
Ennyit fejlodott a technika,plusz a pilotak is kevesebbet vallalnak mint regen

nyugodtan tortenhetne valami muszaki hiba...ugy, mint regen mikor volt h Hakkinen v Schumacher avagy Hill kiestek szamtalanszor az elrol meghibasodas miatt...Hamivel is meg az aktualis elsovel is elofordulhatna😊)) igy total igazsagtalan, hogy halmozzak a rekordokat

bakkerman
Eddig ez a futam is nulla,a harmadanal

<#eljen>

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Alonso szepet elozott a stadionnal😊

Mivan rosseb megint nem tud rajtolni? 😄
Kezdődik a délutáni szende, majd megébredek a vége felé amikor verstappen épp összezúz valakit.....szujóék meg hangoskodnak...

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

adam46
Na, Hamilton nyert, milyen volt a futam szerintetek?
RatBaG
na rosberg megint elbaszta, kezdődhet a vonatozás az élen...

Per Aspera Ad Inferi.

Peppus
De nem is döntött rosszul.. Mivel a Ferrari is döglődik. Vettel is idegbeteg lehet, ő sem erre számított..

bakkerman
zseniálisan elkapott kép

b-type
háát igen, Alonso..nehéz ehhez bármit hozzáfűzni, így jött ki a lépés neki. Nagyon erős versenyző, aki jelenleg kb. féllángon ég.

Totti5
A jeladó tökéletes működik, minden szélesíthető kanyarba be kell tenni. De nem tudjuk hogy a megbeszéléseken miben állapodik meg a 22 pilóta.

Count Adyn
Jó dolog az aszfaltozott bukotér mert biztonságosabb nyilván, de kéne 1 méteres sávban kavicságy előtte és nem lenne több előnyszerzés szélesítéssel garantáltan😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"