FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Viszont jövőre nagyobb lesz a maximális szélessége a kaszninak(a pilóta mellett levő oldaldobozok), alacsonyabb lesz a hátsó szárny és lehet szélesebb is , ebben nem vagyok biztos, az első szárnylap is változik, valamint nyilván a hátsó kerék széles lesz 😊 több lesz a leszorítóerő, gyorsulnak az autók, a tapadás is nő és remélhetőleg előzések is lesznek(?)
Persze ezekben nem vagyok egymillió%-ban biztos, javítsatok ki ha valamiben tévedek
I met God. She's black
A tetején a légbeömlőnek is más a formája, az oldalát nem látom a baromi nagy kerekektől.
Most majd a következő szezonban azért lesz nehéz előzni, mert baromi szélesek lettek a kocsik és a szűk pályákon nem fér el kettő egymás mellett 😄 <#eplus2>#eplus2><#zavart1>#zavart1>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
„Ez a szerencsén is múlik” – jegyezte meg a jó rajt kapcsán. „Nagyon-nagyon keményen dolgoztunk rajta. Van egy srác, akivel roppant szorosan együttműködünk. A szezon eddig meglehetősen hullámzó volt, ez azonban nem az ő hibája, vagy nem az én hibám. Sokkal inkább ezeken az új szabályokon múlik, és azon mennyire érzékeny a kuplung” – utalt az egyre szigorúbb előírásokra, melyek értelmében megtiltották a kuplung fogáspontjának teljes optimalizálását az indulás előtt.
„Dolgoztunk, dolgoztunk és dolgoztunk, valamint igyekszünk egyre következetesebbé válni. Én magam szeretnék minél precízebb lenni a rajtprocedúra során. Azt hiszem, most, és az előző versenyen is sikerült mindent eltalálnom a rajtprocedúra során. Elég jól sikerültek. Egyértelmű, hogy ez volt a legjobb. A munka azonban még folyamatban van” – zárta gondolatát.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Utoljára szerkesztette: Jeffjohnson, 2016.08.01. 12:29:30
I met God. She's black
Ami magát a versenyt illeti, Alonso tizenkettedikként ért célba, miután gondjai adódtak a fogyasztással. „A futam utolsó szakaszban nagyon sokat kellett spórolnom, mert korábban rengeteg üzemanyagot elhasználtunk a csaták során. A végén azt hiszem, 100 gramm üzemanyagunk maradt. A verseny során 100 kilót használhatunk fel, mi most 99,900-at használtunk, szóval eléggé közel voltunk a határhoz” – kommentálta a történteket.
Szóval nem hiszem hogy vígan elvannak.
Mindig lesz egy csapat aki beletrafál a jóba egy-egy nagy változtatás után és a limitált lehetőségek miatt 3 év alatt sem tudnak felzárkózni a többiek.
Lajost sztárolni kell, ő a legjobban eladható arca az F1-nek jelenleg. Megjelenik egy Justin Bieberrel valahol és a fél világ bulvár okádékjai csapnak le a fotókra meg a cikkekre hogy milyen menők.
Ferrari meg már szerintem a következő évre koncentrál inkább.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.07.31. 21:49:25
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Akkor miért kellet a szabály? Szerintem régen a versenyző rohadtul nem figyelt a fogyasztásra ha előzni kellett.
Pont az elmúlt hetekben nyilatkozta valaki, hogy az üzemanyag is probléma mert az is csak gátat szab és nem nyomhatják neki. Attól hogy nem tolják agyba főbe a médiában meg közvetítés közben ott van az és nincsenek el vele vígan csak megtanulták beosztani. Pont ez a gond. Nem arról szól hogy ki tud gyorsabban vezetni, hanem ki tudja jobban megtalálni a az egyensúlyt spórolás és a tempó között. Ami ugye szinten egy verseny de rohadt unalmas.
A kis csapatokról meg annyit hogy akkor is meg most is köröket kapnak. Akkor meg minek az egész? Adjanak nekik több pénzt a közösből és hagyják versenyezni a többieket.
Az új gumikkal csak még rosszabb lesz mert még nagyobb hangsúlyt fog kapni a gumi és azzal való spórolás. Amíg ilyen gyenge gumikat kér a nagyúr, úgysem lesz jobb.
Utoljára szerkesztette: Magnum PI, 2016.07.31. 20:55:40
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Üzemanyagal most már nincs probléma, átáltak rá, csökkentették a fogyasztást, vígan elvannak a 100 kilóval.
Új gumi lesz jövőre, új aero amitől előrelépést várnak. Az idei erőviszony már nem fog lényegesen változni.
Kisebb csapatok éppen hogy nincsenek lemaradva, de a mezőnyben két klasszikus értelemben vett kiscsapat van, a Manor és a Sauber. Nyugodtan vissza lehet nézni mekkora lemaradása volt egy Minardinak, Jordannak anno.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.07.31. 19:42:13
Jo, itt van egy oriasi fektav visszaforditoval, ott voltak jo jelenetek, de amugy edeskeves az egesz.Lehet csak vissza kellene hozni a regi szelarnyekot 😊
A Mercedesnek elromlott a stopperórája, ezért állt Rosberg 5 helyett 8 másodpercig a boxkiállásnál letöltött büntetés alatt!
Erre nem igazán találom a szavakat, viszont az év mémjei születnek majd. Kíváncsi vagyok mit szólnak ehhez az IWC-nél, aki a Mercedes óraszponzora.
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D