182111
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
-
#164352 Mert Massa túlélte. Ezt hívják koporsó technológiának, amikor egy (vagy több) haláleset után történik változás, addig semmi nem ösztönzi az embereket a változtatásra. -
#164351 Szemből olyan, mint egy LMP1-es kocsi. Nem értem, hogy például Massa balesete után miért nem izzadtak ennyit egy ilyen létrehozásában. -
#164350 https://streamable.com/ebd2z
Szembol kicsit "erdekes", de oldalrol nem veszes.
A tukrozodesek erdekesek lehetnek belulrol, foleg ejszaka. Meg persze az eso, bar olyan temponal es a lepergeto bevonattal inkabb csak plusz fenytoro felulet.
-
#164349 Egyúttal baromság kijárni a futamokra, mert minden ott van a tv-ben. -
#164348 Egyetértek. -
gpFan #164347 Nem vagyok Hamilton drukker, csak már nagyon unalmas ez a fosáradat a fórumokon ellene. Amúgy meg, láttam Senna-t élőben, vagy 15 méterről, és nem hiszem hogy többet láttam, mint a TV-n. Az ilyen show programok meg abszolúte nem vonzanak - mi van abban olyan érdekes, hogy valaki füstöli el a gumikat egy 10 éves F1-es autóval ?
Amit nem visz jól át a TV az a hang. -
#164346 M4 -en a szabadedzésnek kéne mennie, e helyett nézhetem, ahogy hülyegyerekek ugrálnak a medencébe..... -
#164345 Másképpen fogalmazok, te Hamilton drukkerként nagyon szeretnéd látni kedvencedet élőben. Van egy ilyen esemény, elmész rá, de jó ott lesz Hamilton és amikor megérkezel, akkor bocs még sincs ott, mert ő szarik a nézőkre és inkább nyaral, vagy buzis piercinget lövet. Mondjuk ez főleg a kisgyerekeknek lehet csalódás. -
gpFan #164344 A Hamilton gyűlölők nagatívan fognak reagálni bármire - ha nyer - mert a Mercedes .. Ha veszít - mert túl sokat bulizik ..
Ha kék inget vesz fel - miért nem pirosat. Ha pirosat - miért nem kéket ...
Ez így megy. Nem látják a lényeget: azt csinálja, amit maga tart a legjobbnak. Ha mindenkire hallgatna, semmire sem vitte volna, vagy inkább diliházba került volna. Na meg nem az utolsó: még mindig a 2013 óta bukdácsoló McLaren-ben szenvedne. -
Stockbauer33 #164343 -
#164342 Ház ez tragédia. Erőtlen vergődés, hogy csak összehozzanak valami förmedvényt. -
#164341 tessék, erre a fel-felmerülő vitára is pontot tehetünk,hogy mennyire nehéz a mai autókat vezetni... hát nagyanyám is elvezeti!
-
Stockbauer33 #164340 Igazad van :)))
#164275 https://www.formula1.com/en/latest/headlines/2017/7/vettel-tests-_shield-frontal-protection-system-at-silverstone.html -
-
#164338 Igen, ez a bajnokság csak Hamiltonból áll, neki van szüksége egyedül pihenésre.... -
#164337 a többieknek nem sűrű...
ez szégyen volt a részéről, nincs ezen mit ragozni -
gpFan #164336 adam46: már vagy 46-odszor mondod ugyanazt. Szerintem okosan tette, hogy nem ment, ebben a sűrű versenysorozatban. Az meg, hogy egy rakás nagy ész hisztizik amiatt, hogy ő a kikapcsolódást részesítette előnyben az utolsó gondja. -
#164335 Kérlek mondd azt, hogy szerinted nem gáz, hogy a mezőny 19 tagja részt vesz egy esemény, de Hamilton nem, mert éppen valamiért hisztizik. Szerintem ez hűen jellemzi, dehát a fanatizmus ellen nem lehet mit tenni. :))) -
Lokker #164334 A szerződése? -
#164333 Szegény embert még az ág is húzza. Nem elég, hogy hátrébb sorolják az új motor szokás szerint szar is. Nem is értem mi tartja még ott ezt az embert a Mclarennél. -
Stockbauer33 #164332 http://www.vezess.hu/forma-1/2017/07/14/f1-alonso-buntetest-kap-a-brit-nagydijra/ -
#164331 Bizony, régen manuális váltóval szervó nélkül - az volt ám az embert próbáló, igazi verseny. Amúgy te is, meg Lokker is teljes mértékben félreértelmezi, amit írtam. Hol írtam azt, hogy nézők nélkül menne bármi is? Vagy ez honnan jött? Mert azt látom, hogy ezt írtátok mindketten, csak hogy erről szó sem volt, még csak meg sem említettem. De ami fontos: te akkor is kimész versenyre, ha nincs ilyen cirkusz, meg magamutogatás, mert érdekelnek a gépek, érdekel a hangjuk, a gumifüst, a benzingőz. És ez a része az, amivel nem értek egyet, amiről eddig szó volt, és nem az, hogy nézők nélkül mi lenne, vagy mi nem. -
Stockbauer33 #164330 -
#164329 Van ott. Csapat érdek akkor létezik, mikor Hamiltonnak kell kedvezni, egyébként nincs. Bár lehet szerződésébe írtak vmi szarságot Bottasnak. -
#164328 Ja,szoval ha a Real Madrid megnyer egy spanyol bajnoksagot ahol csak a Barcelonaval versenyzett erte,akkor az nem is igazo bajnoki cim? Tehat nem Hamilton verte bucira ket even at a mezonyt,plusz Rosberg is csak megszorongatni tudta,hanem a mezony volt gyenge? Mert akkor bekene nyujtani egy panaszt az FIA-nal,hogy ne emlegessek egy lapon a tobbi 3x VB-vel...olyan noname nevekkel mint Jack Brabham,Nicki Lauda,Nelson Piquet,vagy AYRTON SENNA... -
Lokker #164327 15 pont van közöttük. Elég közel van már hozzá és állítólag a Mercinél szerintük nincs csapatsorrend. Elég hülyén néz majd ki mikor pár pont különbségnél hátraküldik Bottast. -
#164326 3-al, amiből az elsőt mákkal behúzta az utolsó verseny utolsó kanyarjában, a másik kettőnél meg csakis Rosberg ellen versenyzett a VB címért. -
#164325 8. helyrol indult Lajcsi,Bottas elsöröl. Nyilvanvalo volt,hogyha Bottassal nem tortenik valami,akkor a finn vegez elorebb. Tovabbra is Lajos az elsoszamu,Bottas nem fog menni a VB-ert,mert nem mehet. De ebbe nyugodtan bele lehet magyarazni azt hogy Bottas az oriasi atomkiraly,csak epp 3 VB cimnyi minuszban van :) -
#164324 LIVE: Lewis and Valtteri meet the #BestFans on #BritishGP Thursday! -
Stockbauer33 #164323 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!még 1 ilyen bumli Ham-tól és összeomlik a Forma 1 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Komoly műsor egy ilyen zuzok az uccán a forma 1es vassal projekt :))))
Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2017.07.13. 20:37:20 -
Lokker #164322 Most Bottas elég közel van hozzá. Kíváncsi lennék mit mondana Hamilton, hogy a friss csapattárs ellen hogy maradt alul. De hosszú még a szezon és Hamilton a szünet után mindig 100%-osan ment, nehéz lesz megfogni ha nem lesz gond az autóval alatta. -
Lokker #164321 Az F1 függ a nézőktől. Nincsenek nézők verseny sem lesz mert nem lesz hol rendezni. Elég megnézni a Silverston hercehurcát most. Meg nem is "kis fis-fos" rendezvényről volt szó ahogy te írtad hanem egy elég nagyról ahol kint volt mindenki más, de Ő jövőhétig nem bírta ki úgy hogy milliókat keres és azt csinálja amit szeret. Nem mellékesen hazai közönséget hagyta ott, pedig pont Ő mondta hogy a szurkolókkal együtt nyernek és veszítenek. Ilyenkor mik neki a szurkolók?
Vannak kötelességek amit teljesíteni kell még ha nyaralni is akar az ember vagy bármi. Majd a bérszámfejtő is azt mondja a dolgozóknak is hogy bocsi 1 héttel később lesz fizu mert most pihennem kell? -
#164320 James Hunt 40 évvel ezelőtt volt,az F1 meg az elmúlt 10 évben is annyit változott,hogy az elképesztő.ha nem nézné senki a futamokat,akkor nem lenne bevétel amiből szétosztják a nagy lóvét-ez immáron amatőr sportból profi sporton át egy profi sport+óriási üzlet.ezt valaki vagy elfogadja,vagy keres magának másik néznivalót.
egyébként Toto Wolff felelősségét érzem a dologban,neki nyilván szólt Hamilton hogy kivenne 2 napot,észhez kellett volna téríteni,ez mégis csak a saját nagydíja+a csapatnak is félig-meddig hazai verseny,Brixworth egy köpésre van Silverstone-tól...most rengeteg rajongót vesztett a saját idiótasága miatt,a csapaton belül is ott van Bottas aki ezt a saját javára fordíthatja.nagyon örülnék,ha surranópályán ő lenne a nevető harmadik a két gigász mellett. -
#164319 "F1 pilóták bármely amerikai sporthoz képest primadonnák. " - ezzel teljesen egyetértek -
#164318 Elmesélte, hogy feladták és elkeveredett, 5 napig nem volt meg. -
gpFan #164317 Mekkora tahók ezek az Origósok: http://www.gphirek.hu/f1/20170713-nico-rosberg-elhagyta-az-f1-es-vilagbajnoki-trofeat.html
Mostmár a postára való feladás is elhagyás ? :-))) -
ToxiMaxi #164316 "Ha meg el merészelsz menni két napra szezon közben pihenni,"
Nézd meg az NBA-t 82 meccs az alapszakaszban + rájátszás van, hogy 1 héten 3 meccset is lejátszanak és repkednek szerteszét az államokban életük sincs, mégsem panaszkodnak vagy hagyják cserben a rajongóikat.
F1 pilóták bármely amerikai sporthoz képest primadonnák.
Elfelejted, hogy James Hunt egy kevésbé profi mondhatni amatőr sportban versenyzett a mostani viszonyokhoz képest. Most ilyen életmóddal labdába se rúgna.
Utoljára szerkesztette: ToxiMaxi, 2017.07.13. 13:00:55 -
#164315 #164311 - egy bemutato szamomra nem szarsag - számodra nem, de én nem is a nézőkről beszéltem egyáltalán, és nem is rólad.
#164313 - "A nézőt kell kiszolgálni" - Pontosan ez a baj. A szponzorok és az F1 diktálnak, nincs saját életed, minden perced beosztják, mert a nézők... Ha meg el merészelsz menni két napra szezon közben pihenni, máris fekete bárány vagy, ahogy a mostani példa is mutatja.
#164314 - "Egyik pilótát se hallottam még panaszkodni" - :D Ezt ugye nem komolyan írtad? Melyik szponzor (ugye, megint csak a a fránya szponzorok, meg a pénz) szponzorálná tovább a versenyzőjét, ha el merné mondani, hogy amúgy tök jó lett volna hétvégén a barátnőmmel meg a kutyámmal nyaralni vagy pihenni egyet ahelyett, hogy fis-fos kötelező megjelenéseken veszek részt, ahogy minden hétvégén szinte egész évben, amivel a tököm kivan már? " érezné mutogatnák őket mint a bohócokat. " - szintén, ha ezt elmondod, mehetsz havat lapátolni Alaszkába, persze ez erős túlzás. Nem tudom amúgy, hogy ezt komolyan írtad, vagy simán csak trollkodtál...
De hát ez van, vagy beáll az ember a sorba, és robot módjára teszi azt, amit diktálnak neki, vagy eltemetik. Ezért imádtam James Hunt-ot, köpött a szabályokra, és a kötelezettségekre, mégis óriási tehetség volt. Sokkal szabadabb, mint a mai pilóták valaha.
Én nem azt mondom, hogy az rossz, hogy tolják bele az arcodba a dolgokat, hanem azt, hogy ezt kötelezővé teszik a pilótáknak. -
Lokker #164314 Mármint, hogy elmennek egy városba ahol régebbi gépekkel mehetnek amikbe amúgy bele se ülhetnének és majdhogynem büntetlenül vezethetnek pár kört? Egyik pilótát se hallottam még panaszkodni hogy úgy érezné mutogatnák őket mint a bohócokat. Szerintem jobban élvezik mint a nézők, de biztos hogy legalább annyira.