FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tudnál rá őszintén válaszolni, hogy mi a ráknak nézed, meg fórumozgatsz róla ha ennyire unalmas? Naponta leírod mint valami gyépés, na az dögunalmas. Ennyire fáj hogy Lüszientó Őhomoksága már jelentéktelen?
lac coo
Amúgy szerintem mindegyik autó pattog, legalábbis néha.....

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

lac coo
Igen, de szerintem ez tuti nem jó eljárás, hogy meregetunk, emelgetunk... nem mintha mondjuk bárkit számítana ennek a dogunalmas vacaknak...😊

barcalaci84
A felemelés megoldja h ne legyen extrém mértékű az erőhatás ami a pilótákat éri...Szóval a probléma megoldva ...
AnuluWork
Brit tudósok kategória az indoklás.

A RB miért nem pattog? Az Alfa se. Sőt, az Alfánál a súly is rendben volt, ahogy a FIA kérte. Annyi, amennyit kért. Nevetséges az egész. Főleg, hogy Hamilton az első RB kiesés után azt mondta ők végeztek jobb munkát ...

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

lac coo
Azt a csapatok egyedül nem tudják megoldási. Tesztelni kell, pénz kell, lehet az autó felepitesen és szabalyozasaban is változtatni kell...

Ja, ez szerintem is RIP Ferrari lesz. Mondjuk a vertical g-force telemetria nem mutat über értékeket a Ferrarinál, eléggé elvegyül a többi csapat értékei között. Bár a telemetria amit láttam, nem nagyon volt bezoomolva. A Merci viszont extrém g-erőket mutat, ott szerintem akkorát kell emelni hogy az 1 másodperces lemaradásból 2 lesz.
barcalaci84
Mondjuk nekem az jön le h nem megszüntetni akarják , hanem megvédik a pilótákat a csapatuktól és saját maguktól...
A csapatoknak kell kitalálni valódi megoldást h teljesítmény is legyen és ne pilóták egészségének kárára próbáljanak ingyen tizedeket találni...
Sippie
a Merci járt volna jobban vele
lac coo
Nem, nem csak a Marci sírt.....

de jó arra, hogy tudassák a mercivel, hogy új vezetőség van és nem ér célba a kamusírás és a hangulatkeltés. Mert most ugye merci "sírt" meg szimulált hátfájást, hogy elérjenek egy olyan változtatást, ami nekik kedvezne, de most így ezzel a direktívával ők járnak rosszul.

lac coo
A hosszabb távú megoldas a lényeg, meg is akarja szüntetni a fia a delfinezest. Ez nyilván csak tűzoltás, semmire nem jó ez a meregetes , állítgatás... Gondolom a padlolemez oldalán a lezarast , vagy ilyesmit varialnak majd meg.

repvez
majd ha mégjobban visszaesnek, mert nem ugy változtattak a szabályokon, hogy ök akarték, majd kiváénycsi leszek a következő nyilatkoztatokra, jaj hát mégse fáj anynira ki lehet birni, csak baku volt olyans zar, de azért mert utcai pálya. inkább maradjon minden ahogy volt megoldjuk a méásodik részére a szezonnak.
lac coo
Igazából azért léptek mert nem csak Hamilton sír, hanme kurva sokan... már aki szabadon megszólalhat ... 😄
De mindegy, , legalább az eheti lajosozásotok is meglesz 😄DDDDD

nem, mert az auto parameterei szabalyban meg voltak szabva mar jo elore, ehhez kellett fejleszteni az autot, ha most azon valtoztatnak menetkozben akkor kicsesznek azzal aki jol fejlesztett.

lac coo
Wettelen és Hamiltonon kívül ki az aki meg mer ott szólalni bármiért is ? 😉
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2022.06.16. 21:42:33

Palinko
Nem jártunk volna jobban a minimális hasmagasság emelésével?
Wéber Gábor írása alapján leginkább Mercedes és Ferrari fog visszaesni tempóban, hisz a függőleges mozgást fogják mérni és betartattni egy küszöbértéket, tehát amelyik autó most nagyon pattog, annak tennie kell róla hogy ne pattogjon, vagyis meg kell emelnie a hasmagasságot. Redbull nem pattog tehát ők maradhatnak úgy ahogy most vannak, de ferrari és merci kénytelen lesz emelni, ergo lassulni fognak.

sure
Én inkább azon csodálkozom, hogy mi tartott ennyi ideig, hogy valaki - bárki - határozottan fellépjen a jelenség ellen. Még nézni is fájt, és csoda, hogy nem történt komoly alkatrészleválás a vibráció miatt.

Isten nem bottal, hanem VMware.

oneal1
hatásos volt a riányálás.... kíváncsi vagyok mennyire nyúlnak bele az erősorrendbe!

!Forza Ferrari!

mcmoha

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

AnuluWork
Mennyi sírós pilóta! Pedig Hamilton megmondta, hogy még ők is jobb munkát végeztek, mint a Red Bull. 😄

Ezek szerint nem.

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

repvez
A válasz egyszerü, mások is megmondták, hogy meg tudnák oldani a csapatok, de nem akarják, mert azzal lassulna a kocsi.
Magyarul kell nekik a fájás.
Az FIA tudja ezt és miért is változtasson olyan dolgon amit a csaptok meg tudnának oldani? más fejlesztéssel kellene ellensulyozni a pattogás megakadályozását megszuntető okot.
FEl kell emelni a kocsit arra a szintre ahol már nem vagy nem anynira érződik, és emellé fejleszsenek az aerón a légellenálláson vagy a motoron , hogy gyorsabbak legyenek.

enyni a probléma, de könynebb azt mondani, hogy a FIA változtasson a szabályon, mert akkor mindenkinek kötelezö lenne felemelnie a kocsit vagy kapna plusz összegeket a fejelsztésre, és itt most ez megy a háttérbe, hogy probáljanak nyomást gyakorolni az FIA-ra és egymásra is.
És ehhez a szpihologiai hadviselést használják, és minél nagyobb a hype körülötte és ha sikerül szimpátiát elérni a szurkolokban akár lajos szenvedését látva majd igy kikényszerithetnek valamit.
Sippie
mit tilt a FIA, ami miatt rá kell várni?
nearo
Sainz: Tényleg kell 20 hátfájós pilóta minden futam végén?
hihetetlen, már megint csak Ham meg a Merci panaszkodik a pattogásra... 😞

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

__Jacek__
Értem sokkal jobb volt eddig hogy a princessa agyon nyerte magát ahogy akarta 😄 Fantasztikus 7 év volt...
__Jacek__
Tényleg egy rakás fos az is 😄 De 😄DDD Neked azért tetszik ez mert ott százan jönnek szembe , itt meg csak öten 😄
lac coo

lac coo
Régen egy durvább kerékvető közöléskor is fél év hátfájás lett az eredmény ... Valóban nem tréfa dolog ....

lac coo
Onboardon látszik mindegyik autó csapkodja magát a betonhoz , hol jobban hol kevésbé .... Nyilván lajoszók leragadnak a kis ovis világukban, de ez nem csak Merciről szól. egyáétalán nem tréfa dolog...

Ezen túl szerinterm atavlyi nagy mellény, hogy micsoda szuper versenyeket látunk majd, olyan autót terveztek íaz egy totális bukta lett !! Nem is értem mint néző minek kellene ezhhez ragaszkopdni, élvezhetetlen fos az egész. Bakuban egyedül Vettel autóforgatása volt említésre méltó ....
szóval felőlem dobhatják akár az egész koncepciót a kukába , sokan nem fognak ezért sírni az tuti ....

nearo

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Azért nem tesznek semmit a szabályalkotók, mert 1 csapat van rajta ennyire kibukva. Oldja meg a Merci, jól néznénk ki ha a mezőny többi részét züllesztenék hozzájuk... Emelje meg a Mercedes az autóját ha normális hasmagassággal nem biztonságos a fostaligájuk, vagy akinek nagyon fáj a háta az ne vállalja a futamot. Beszarás amúgy, hogy minden esetben a mutogatás megy. Teccettek' volna rendes autót hozni, hogy egy klasszikust költsek át.
Ami igazán érdekes, hogy a gumiknál nem restellik már jó régóta a minimális nyomás betartatását - biztonsági okokból - persze okkal - ott volt a tavalyu Bakui 2 gumirobbanás pld. Most meg nem tesznek semmit a pattogás ellen a szabályalkotók. Pedig a minimális hasmagasság kb. ua. hatású volna mint a minimális nyomás a kanyarsebességekre.

Ennyire fontosak a kanyarsebességek ? Kisebb G-erők nem ártanának ezekben a meleg párás hónapokban ..
Amúgy meg, az előzések nemigen lettek könnyebbek, mégha a követés most nem annyira árt. De talán a fő ok nem is a szárnyak voltak, hanem a mindenen átható szenzorok, szabályozás, gumispórolás ... Ja, meg a motorspórolás is . Ja meg a kv. plafon ... Plafonig érő bürokrata alkalmatanság .
lac coo
ez isten áldása ahhoz képest ... 😄

lac coo
Jaja, tizen év alat vaktív voltam vagy 3 hetet ! 😄 Van 20 aktív megmondóember azt jólvan, trágyadomb ami ott megy 😄

Kielégítő volt a válasz, és a régi ottani profi hsz-eid tükrében maradok tovább tisztelettel feléd, a kis "csörte" ellenére. Emlékszem hogy te voltál a leghiggadtabb és észérveket felsorakoztatni tudó Hamilton drukker, követendő példa az ilyen oxigénhiányos teamLH-nak.
A Merci motor témát nem görgetném tovább,már mindketten leírtuk amit gondolunk. Szép estét!
Pedig tök gyakran jártál a negatív faszok közé, ameddig nem basztak ki. 😄 Szereted ha fáj?
sure
Ja, itt bezzeg csak töltődik az ember az áradó csííííííbűűűűűl <#idiota>

lac coo
Isten óvjon a PH f topiktól... a sok negatív fasz kiszivja az ember életerejét ... 😄

b-type
Nem azt mondom hogy nem tudsz olvasni, a logikus gondolkodás hiányát vetem fel.
Két ember nagy titkokról beszélhet, de semmiképpen sem a médiának,...és ha egy ilyen információ ki is szivárogna arra nem vágygondolkodásban élő néző kapná fel a fejét, hanem világi jó, nagy pénzért etetett jogászok csoportja, elégre gyártókról van szó, brutális hatalommal bíró konszernekről. ..... kb. fejek hullottak volna, bajnokságok eredményei lettek volna semmissé..mert. Mert(!!) senki sem lapátol bele egy versenyszellemen alapuló bizniszbe, egy királykategóriás kirakatbajnokságba 500-800milliót, vagy akár egy milliárd dollárt, úgy hogy az induló jogtalan egyenlőtlenségről tudomása van.
Sok hülyeséget lehet olvasni, mert sok hülyeséget mondanak és írnak is. De ha az ember nem egy birka, akkor rendelkezik az elemző és logikus gondolkodás lehetőségével, ez megóvja attól hogy kolomppal lehessen irányítani.
Az hogy már qva korán tudott volt hogy V6 fogja váltani a V8-t az nem újság, főleg hogy eleve eltoltál a motorformula váltást, a részletek jöttek jóval később, az igen fontos részletek, és legutoljára a hibrid részletei.
A Mercedes erejét pedig alapvetően az jelentette hogy a demóképeivel ellentétben szétszedte az MGU-H és a turbó egységét, míg mások nem. Ez a húzás hozta lépéselőnybe, és a zsetonrendszer (amit a csapatok tök szabályosan megszavaztak) az nem engedte hogy mindenki egyszerre léjen, és mire léptek, mire tudtak lépni addigra a Mercedes már az előkamrás gyújtását vásárolta a zsetonjaiból, leejtette a high rake autóját low rake-re és úgy általában élt a lépéselőnnyel amibe került.
Egyébként egy nagyon hasonló zseton rendszerrel szívatták meg őket végül 2020-ra, ....de azt már szabályos szavazás nélkül.

Az hogy miért léptem le a PH-ról, az ha jól rémlik egy Alonso rajongó moderátor 12órás ok nélküli tiltása miatt volt, de ahogy olvastam itt valakitől ...meg úgy ahogy gondolom is, nincs már helyem az olyan és ahhoz hasonló mérgező közösségekben. Az ember szabadon választja mit tesz, és én szabadon választottam ennyi. Nem gondolkodtam még jobb szón erre, de az én fejemben így jelenik meg, mérgező. El van baxva,
Jogilag engedve van a szabad gondolkodás, de a nyájszellem kiírtja azt.
Remélem kielégítő volt a válasz.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Montezemolo nyilatkozta, hogy Lauda mondta neki. Akkor még élt az öreg, és nem is cáfolta. Meg jó barátságban voltak. Illetve jó lenne ha leszállnál a magas lóról és nem hívnál hülyének, bár már látom hogy azért itt lyukadtál ki a ph-s hisztis öntörlésed után, mert itt 0 moderáció van, aztán lehet nyomatni a kiöregedett punk tempót.
b-type
Ez is hülyeség,...végtelen elbizakodott, és nevetséges az elkeserítő fajtából, ...hogy bárki komolyan gondolja hogy az összes nagy gyártó képes százmilliókat beleülni egy megbundázott bizniszbe, hogy saját magukat statiszta szerepben láttassák a szurkolóik, leendő vevőkörük, és persze a dollármilliókkal érkező szponzorok előtt. Százmillió dollárokat költsenek el úgy hogy egy megrendezett történetben rájuk jusson a 'botok' szerepe.
...és persze ennek a tudásnak birtokában van a néző, aki a történésekből sokadkézen, a médiából értesül... de tucatnyi ügyvéddel rendelkező gyártók azok bábuként szerepelnek...az ostobák, ...pedig a néző tudja, a néző látja hogy mi folyik itt valójában Gyöngyösön.
...na ennyit a hülyékről mára.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

lac coo
Morrist kicsit felértékelte mostanság Ric....

barcalaci84
vagy csak ő a gyorsabb 😊
Mondjuk szerintem Max , Leclerc és Norris is jobb mint Russell...Időmérőkön pl én jobbra számítottam tőle...A senki földjén meg nehéz megítélni a versenyteljesítményt , mert a best of the rest megvan mindig és a csapattársa se veszélyes rá
Utoljára szerkesztette: barcalaci84, 2022.06.12. 18:28:42
lac coo
Nyilván mert Rus üresben ment ...
amúgy jah, erős Russel, ezt senki nem vitatja, én a legerősebb fiatalnak tartom őt,

barcalaci84
az 51 körből volt 10 kör amikor Hamilton ici-picit épp gyorsabb volt 41-ben meg Russell 😊
Beárazás szerintem is nevetséges, de azért látszik h Russell is nagyon jó és simán képes lehet Vb-t nyerni ha majd kap egy jó autót...akár úgy is h Hamilton a csapattársa...

Utoljára szerkesztette: barcalaci84, 2022.06.12. 17:34:12
lac coo
Megy ez az ostobaság, hogy russel beárazza Hamiltont, de szerintem versenytempoban megint jobb volt Ham ... Igaz időmérő nem fekszik beki, nem tusja felmelegíten ia gumit ... Meg hírös Hamiltonos mák idén valahogy Russel mellé állt 😊

Egyébként majd meglesem a pattogással kapcsolatban mit mondanak jövő héten a Ferrari motoros csapatok, le kell szarni vagy nem ... 😉
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2022.06.12. 17:03:40

lac coo
Vagy csak Toto-t vágják be valamiért.... 😛

sure
Russell volt idén az első, aki delfinezés gerincére gyakorolt negatív hatást említette. A "sehol nincs a 7vb" azért enyhe túlzás, most is 4. lett. Nem értem, honnan ez a zsigeri gyűlölet, megvetés annyi ember részéről Hamilton irányában? Mintha az ő "hibája" lenne, hogy űrautója volt oly sok éven át, és ki is használta. Mit kellett volna tennie, szándékosan nem nyerni?

Az megint egy dolog, hogy most primadonnáskodik, meg szánalom, hogy Totó minden futam után elnézést kér tőle. De mindig ezzel a "lófaszt se ért az a 7 vb" szöveg gusztustalan. Senna se lett volna a Toleman-nal világbajnok. Verstappen se virítana ennyire a Haas-ban vagy az Aston Martinban.
Utoljára szerkesztette: sure, 2022.06.12. 16:53:48