FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
A RB miért nem pattog? Az Alfa se. Sőt, az Alfánál a súly is rendben volt, ahogy a FIA kérte. Annyi, amennyit kért. Nevetséges az egész. Főleg, hogy Hamilton az első RB kiesés után azt mondta ők végeztek jobb munkát ...
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
A csapatoknak kell kitalálni valódi megoldást h teljesítmény is legyen és ne pilóták egészségének kárára próbáljanak ingyen tizedeket találni...
De mindegy, , legalább az eheti lajosozásotok is meglesz 😄DDDDD
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2022.06.16. 21:42:33
Isten nem bottal, hanem VMware.
!Forza Ferrari!
Ezek szerint nem.
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Magyarul kell nekik a fájás.
Az FIA tudja ezt és miért is változtasson olyan dolgon amit a csaptok meg tudnának oldani? más fejlesztéssel kellene ellensulyozni a pattogás megakadályozását megszuntető okot.
FEl kell emelni a kocsit arra a szintre ahol már nem vagy nem anynira érződik, és emellé fejleszsenek az aerón a légellenálláson vagy a motoron , hogy gyorsabbak legyenek.
enyni a probléma, de könynebb azt mondani, hogy a FIA változtasson a szabályon, mert akkor mindenkinek kötelezö lenne felemelnie a kocsit vagy kapna plusz összegeket a fejelsztésre, és itt most ez megy a háttérbe, hogy probáljanak nyomást gyakorolni az FIA-ra és egymásra is.
És ehhez a szpihologiai hadviselést használják, és minél nagyobb a hype körülötte és ha sikerül szimpátiát elérni a szurkolokban akár lajos szenvedését látva majd igy kikényszerithetnek valamit.
hihetetlen, már megint csak Ham meg a Merci panaszkodik a pattogásra... 😞
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Ezen túl szerinterm atavlyi nagy mellény, hogy micsoda szuper versenyeket látunk majd, olyan autót terveztek íaz egy totális bukta lett !! Nem is értem mint néző minek kellene ezhhez ragaszkopdni, élvezhetetlen fos az egész. Bakuban egyedül Vettel autóforgatása volt említésre méltó ....
szóval felőlem dobhatják akár az egész koncepciót a kukába , sokan nem fognak ezért sírni az tuti ....
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Ennyire fontosak a kanyarsebességek ? Kisebb G-erők nem ártanának ezekben a meleg párás hónapokban ..
Amúgy meg, az előzések nemigen lettek könnyebbek, mégha a követés most nem annyira árt. De talán a fő ok nem is a szárnyak voltak, hanem a mindenen átható szenzorok, szabályozás, gumispórolás ... Ja, meg a motorspórolás is . Ja meg a kv. plafon ... Plafonig érő bürokrata alkalmatanság .
A Merci motor témát nem görgetném tovább,már mindketten leírtuk amit gondolunk. Szép estét!
Két ember nagy titkokról beszélhet, de semmiképpen sem a médiának,...és ha egy ilyen információ ki is szivárogna arra nem vágygondolkodásban élő néző kapná fel a fejét, hanem világi jó, nagy pénzért etetett jogászok csoportja, elégre gyártókról van szó, brutális hatalommal bíró konszernekről. ..... kb. fejek hullottak volna, bajnokságok eredményei lettek volna semmissé..mert. Mert(!!) senki sem lapátol bele egy versenyszellemen alapuló bizniszbe, egy királykategóriás kirakatbajnokságba 500-800milliót, vagy akár egy milliárd dollárt, úgy hogy az induló jogtalan egyenlőtlenségről tudomása van.
Sok hülyeséget lehet olvasni, mert sok hülyeséget mondanak és írnak is. De ha az ember nem egy birka, akkor rendelkezik az elemző és logikus gondolkodás lehetőségével, ez megóvja attól hogy kolomppal lehessen irányítani.
Az hogy már qva korán tudott volt hogy V6 fogja váltani a V8-t az nem újság, főleg hogy eleve eltoltál a motorformula váltást, a részletek jöttek jóval később, az igen fontos részletek, és legutoljára a hibrid részletei.
A Mercedes erejét pedig alapvetően az jelentette hogy a demóképeivel ellentétben szétszedte az MGU-H és a turbó egységét, míg mások nem. Ez a húzás hozta lépéselőnybe, és a zsetonrendszer (amit a csapatok tök szabályosan megszavaztak) az nem engedte hogy mindenki egyszerre léjen, és mire léptek, mire tudtak lépni addigra a Mercedes már az előkamrás gyújtását vásárolta a zsetonjaiból, leejtette a high rake autóját low rake-re és úgy általában élt a lépéselőnnyel amibe került.
Egyébként egy nagyon hasonló zseton rendszerrel szívatták meg őket végül 2020-ra, ....de azt már szabályos szavazás nélkül.
Az hogy miért léptem le a PH-ról, az ha jól rémlik egy Alonso rajongó moderátor 12órás ok nélküli tiltása miatt volt, de ahogy olvastam itt valakitől ...meg úgy ahogy gondolom is, nincs már helyem az olyan és ahhoz hasonló mérgező közösségekben. Az ember szabadon választja mit tesz, és én szabadon választottam ennyi. Nem gondolkodtam még jobb szón erre, de az én fejemben így jelenik meg, mérgező. El van baxva,
Jogilag engedve van a szabad gondolkodás, de a nyájszellem kiírtja azt.
Remélem kielégítő volt a válasz.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
...és persze ennek a tudásnak birtokában van a néző, aki a történésekből sokadkézen, a médiából értesül... de tucatnyi ügyvéddel rendelkező gyártók azok bábuként szerepelnek...az ostobák, ...pedig a néző tudja, a néző látja hogy mi folyik itt valójában Gyöngyösön.
...na ennyit a hülyékről mára.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Mondjuk szerintem Max , Leclerc és Norris is jobb mint Russell...Időmérőkön pl én jobbra számítottam tőle...A senki földjén meg nehéz megítélni a versenyteljesítményt , mert a best of the rest megvan mindig és a csapattársa se veszélyes rá
Utoljára szerkesztette: barcalaci84, 2022.06.12. 18:28:42
amúgy jah, erős Russel, ezt senki nem vitatja, én a legerősebb fiatalnak tartom őt,
Beárazás szerintem is nevetséges, de azért látszik h Russell is nagyon jó és simán képes lehet Vb-t nyerni ha majd kap egy jó autót...akár úgy is h Hamilton a csapattársa...
Utoljára szerkesztette: barcalaci84, 2022.06.12. 17:34:12
Egyébként majd meglesem a pattogással kapcsolatban mit mondanak jövő héten a Ferrari motoros csapatok, le kell szarni vagy nem ... 😉
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2022.06.12. 17:03:40
Az megint egy dolog, hogy most primadonnáskodik, meg szánalom, hogy Totó minden futam után elnézést kér tőle. De mindig ezzel a "lófaszt se ért az a 7 vb" szöveg gusztustalan. Senna se lett volna a Toleman-nal világbajnok. Verstappen se virítana ennyire a Haas-ban vagy az Aston Martinban.
Utoljára szerkesztette: sure, 2022.06.12. 16:53:48