FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Mondtam már ne olvassatrok NER-es szemetet ! 😄
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2022.06.20. 05:55:14
Lec szépen feljött.
Milyen szerencsések h az FIA ezután engedélyezi a második rögzítőt 😊
Ők azt nyilatkoztak h csak később ültek repülőre páran és azért sikerült hozni az új cuccokat 😊
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
amúgy ezek a merevítés előkészítések már bakuban is megvoltak ....
A közeli képeken meg látszik, hogy kb felxel vágátk ki azt lyukat, még a hab töltőanyag is kilátszik ...Az is egy rögtönzött dolog ....
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2022.06.19. 13:52:37
DE itt van kép is
Ezen látszanak , hoyg mit tesztelt a merci, egyik sem szabályos jelenleg, nem lehet 2 rudazatot használni és az elsö kerék mögötti részen is egyenesnek kell lennie a fenéklemeznek, egyedül a kocsi hátso részén lehet egy kivágás.
Valahol volt is egy YT video ahol látványosan elmagyarázták, hogy mit hogyan szabad .
Meg szerintem nem kell aktív felfüggesztés, elég ha atavlyit visszahozzák ez helyett a faék egyszerű helyett ...
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2022.06.19. 12:27:43
én inkább arra számítok h hirtelen elkezdenek jönni a tényleges fejlesztések amik enyhítik a jelenséget...
Pedig az az elem a régi szabályok szerint szabálytalan, de egyik csapat sem csinál szabálytalan alkatrészt csak tesztelés céllal, föleg nem a költségsapka miatt, ha nem tudtak arrol, hogy milyen irányba akarja a FIA megváltoztatni a szabályokat.
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2022.06.19. 12:21:52
a direktíva arra jónak tűnik h a csapatokat rákényszerítsék h a versenyző egészsége is szempont legyen és ne csak a teljesítmény...
aktív futóművet pedig a legtöbb csapat nem akar és kizárt szerintem h visszahozzák...más engedményeket viszont a merci nagyon akarna , mert az látszik h ha nem jön valami , akkor az elkövetkezendő 3 év kuka számukra...
Azt mondjuk nem értem, hogy Russel miért válalta be a száraz gumit, mégha meg is nyerte volna a pole-t a verseny tempojuk most olyan rossz, hogy az elsö kanyar után sehol nem lettek volna, egy biztosabb 3-4.hely jobb lett volna neki.
talán most az elso alkalom , hogy hátrább végzett Hamiltonnál

Utoljára szerkesztette: lac coo, 2022.06.19. 11:01:18
1 a FIa pont leszarja Hami sírásást, ettől függetlenül döntött ahogy, mert valóban szinte minden pilótát érint, konstrukciós átok ... Csak a lajosozók egy " A" betübe is Hamiltont látják bele a nagy eszükkel.. 😄
2: Valójában tényleg Ham sírása miatt döntötte kígy, és igazábók a seggéből rángatja elő az egész FIA-t Hamilton, akkor király ebben a sportban ....
Válasszatok ! 😄DD
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Tehát ők pontosan látják hogy milyen függőleges irányú erők érik a versenyzőket.2-5G erőkről beszélnek ütésszerűen autóktól függően. Ez eddig is előfordult, nem újdonság hogy a hát-farokcsigolya ekkora ütéseket kap. De a sorozatos ütésektől károsodni tud akár traumásan is, ennek volt az egyik jele hogy Hamilton hideget érzett az akkupakk irányából, azaz elzsibbadt. Ezt az FIA látja, ehhez nem kell senkinek sírnia, pontosan látják kinek milyen ütéseket kell elviselnie a tavalyi adatokhoz képest.
A nyilatkozatok csak a megélhetést szolgálják illetve befolyásolja a közvéleményt,...valamint van még egy dolog a háttérben, amiről korai lenne beszélni, ezt majd megírják ha bebizonyosodik.
A versenyzői nyilatkozatokban valóban van némi presszió, de az aktív felfüggesztés irányába, mindenki azt szeretné ha a következő, vagy az az utáni évtől engedélyeznék.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

FP3 végeredmény:

Isten nem bottal, hanem VMware.
totál lejárattad magad mindenhol ember<#banplz>#banplz>
!Forza Ferrari!
Egyetértek! Megmondom őszintén én azért nem vagyok itt aktív már mert borzasztó ez a vergődés amit leművel.
Utoljára szerkesztette: oneal1, 2022.06.18. 08:28:52
!Forza Ferrari!
És amúgy itt hiába próbálod az PH s patkányk-stréber stílusodat senkit nem érdekel, engem se ! 😄DDD Na pá !! <#gunyos1>#gunyos1>