FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

b-type
Milyen csalás a motorcsere? milyen szabályt szegtek meg? ..mert a pályaelhagyásra van szabály..
Nem mintha engem zavarna, de ...azért blődliket sem mondani.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

szabii98
Senna és Schumi is így kezdte😊

I met God. She's black

Ha már csalás: a mercedes ennek nagy mestere, csapatszinten űzik évek óta. (lásd legutóbb a mostani motorcsere parádét)
hollandhülyegyerek egyszerűen orvosi eset, ön- és közveszélyes!
Fentiekhez képest hol van arányban, hogy Vettel és/vagy Raikonnen levágnak egy kanyart?

Győzzetek meg.....

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

Hulkenberg szerencsetlen megerdemelne a dobogot, de hogy a Mercisek szinte sosem betliznek kiveve Spanyolorszagban ez azert sokat elmond a tulzo dominanciajukrol...problema az hogy mindenki Red Bullt szidta ezekert az evekert holott ez a dominancia rosszabb

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

szabii98
Vettel nagyon sokat hibázik manapság... nem nagy hibák, csak ilyen picik, de sokat számítanak néha

I met God. She's black

Vettelt miért nem büntették? Ő okozta a rajt után a balhét és ő áll a legjobban hármuk közül....
Verstappent szintén büntetni kéne, raikonnen majd perez miatt...
Értem én, hogy ő csinálja a show-t és ha 22 raikonnen vagy rosberg kergetné egymást akkor dögunalom lenne az f1 nade csalós pilóta sem pálya...

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

Perez badass volt eppenhogy😊

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

ez nagyobb volt , mint a Webber-Alonso parharc

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Totti5
Nyomjad Max ez a verseny!

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Vettel ellen okos volt, de elotte Perezt megkoccolta

adam46
Rosberget ezert buntettek
Na ha az apja nem pofozta meg, ma megkapja a többiektől.

Verstappen most gyoker modon vedekezik

100.000.

szabii98
100...több ezren vannak kint 😊

I met God. She's black

Szerencsétlen NASR -t lehet, sőt kell büntetni.....hollandhülyegyereknek nyilván nagyobb marketing értéke van, főleg 100 holland néző előtt.

Count Adyn
Kimi mar fakkol😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

el kell ismerni ennel jobban nem johettek volna ossze neki a dolgok...mindezek ellenere jo futam, talan iden a 2. elfogadhato es nezheto verseny, ami ciki

Na most ezt a Kimi leterelést már vizsgálják? vagy ez mi volt ez?
b-type
Kimi ??!
nagyot néznék. Egy ekkora hal? 😊
Utoljára szerkesztette: b type free, 2016.08.28. 14:56:32

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

adam46
Szokasos verstappen unfair vedekezes, ismetelten buntetes nelkul.
Count Adyn
Dehogy meg egy under ivestigatont se et aze az vicc:d

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

AnuluWork
Ettől tartok én is.

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

meg is érdemelné b+
Annak idején Senna is majdnem lepofofozta Shumit😊
Szerintem jót is tett neki.

fazerus
Fejezd már be .. :-)
bakkerman
Raikkonen előbb utóbb egy futam után egy akkorát lefog keverni Max-nak hogy beszarik 😄DDD

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

vicc...megszuletnie volt nehez

szabii98
Kimi már nagyon triggered 😄 😄

I met God. She's black

Talán meg lesz a 2. Ham-nak <#eljen>

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Ugye, ugye.... holland hülye gyerek? De ezt is nyugodtan töröljétek ki.
Cukrászok b+

copy copy ridicoulus😄DDD Raikkonen mernoke nagyot szolt

Count Adyn
Maxi kicsit tultolja mar a ciganykodast ma😊

szabii98
Hujuj mi lesz itt pár perc múlva 😄

I met God. She's black

ilyen szerencse, ami Alonsoekkal tortent a vilagon nincs meg egy...egyszeruen hihetetlen mazlistak...Ricciardo es Rosberg is...Hulk siman masodik volt ugyanis

ez eleg ostoba szabaly, mert rajtuk kivul allo ok miatt nem mentek kereket cserelni a tobbiek bejottek nekik meg a piros zaszlo alatt nem lenne szabad engedni gumit cserelni, mert konkretan nem fair ahogyan ezzel elonyt szereztek

bakkerman
jaja,az FIA intézte el hogy szerencsétlen Magnussen 290-nél megpuszilja a gumifalat...

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

ekkora szerencse nem letezik ugyanez volt Vettellel...egyebkent is ez a piros zaszlozas nem suru dolog...FIA megint elintezte Hamiltonnak

Totti5
Ez szabály.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

bazmeg ilyen a vilagon nincsen...mindegyiknek kicsereltek a gumijait...

ez nem igazsag

Nohab
Ha Vettel nem vette volna szűken: Rai és Max elfért volna.
Ha Max nem vetődött volna be: Vettel és Rai elfért volna.
ugye nem csereltek le Alonso gumijait? Lagy volt neki vagy medium kiallasa elott? kurvara nem fair

AnuluWork
Annyi pozitívuma talán van a piros zászlónak, hogy nincs Kimi körhátrányban ...

AnuluWork
Azért Vettel egoja is benne volt ebben a balesetben rendesen. De mindig ki szop? Ha ez mondjuk Texasban történik, leszarom, nem Kimi pályája, de itt jól ment edzésen és a rajtja sem volt rossz, de aztán megkapta balról és jobbról a két szeretettre éhes emberkét. 😊

Max gyereknek talán nem kellett volna oda bekúszni, de az volt a kisebb gond. Vettel amatőr hibája okozta ezt. Nem vagyok benne biztos, hogy ha nincs ott Max akkor Kimi elfért volna. Vettel annyira szűken ráhúzta, nem tudom mire számított. Egy jó eredményt kukázhat most a ferrari Vettel miatt. Ebben a manőverben nem láttam a 4 vb címet...

De amikor már a két ferka fékez még Max éppen bevetődik az ívre és előrébb is van kicsivel, csak az a kérdés, hogy ott, hogy akart volna elfordulni úgy? 😄
Magnussenen pedig kifogott az Eau Rouge😊) pedig mar nincs is nivoja...vagy megis?

ez inkabb baleset volt, nem huznam ra egyertelmuen Vettelre...Verstappen rajtolt igencsak szarul es szvsz tul vakmero volt az elso kanyar utan...igazabol pont Raikkonent nem ereztem hibasnak...

ez nem a Ferrari idei eve...pedig mekkora eselyuk volt...de igy most nehez lesz

AnuluWork
Mondjuk azért megkérdezném Maxot is, hogy vajon mi az édes anyját akart ott elmenni anélkül, hogy ütköznének, de szerintem nem értené a kérdést, annyira elvan magával és a tehetségével.

Rosberg bocsanat....persze

ha itt a rajtracson nem cserelik le a gumijaikat akkor szopo helyzetben lesznek...2011-es Monacoi nagydijon is duhongtem, mert a piros zaszlo utan lecsereltek a gumikat