FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Hami, Ric, Alo, Kvjat meg asszem Bottas
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Az egyik nem bírta elviselni, hogy a másik lerajtolta egy hellyel előrébbről, a másik meg azt, hogy lerajtolták, és mindkettő, minden áron be akart menni, amit mindhárman megszoptak.
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
I met God. She's black
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
I met God. She's black
amugy hihetetlen mennyien hibaztak...Wehrlein is kiutotte Buttont...na meg a 2 Ferrari mit ossze szerencsetlenkedett Verstappennel az elen
Nem a csapatra mondtam, hanem a két versenyzőre!
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
I met God. She's black
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.08.27. 20:39:10
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
De amúgy pole körért hogy kell menni biztonságit? direkt hamarabb fékez valahol mint tudna? kevésbé tolja be a kanyarba? annak aztán meg mi az értelme? ki számolja ki és hogy azt az 1 tizedet, hogy már pedig akkor most biztonsági kört kell? amikor ott jön az ellenfél aki bármikor javíthat 1 tizedet.

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
valamint a szuperlágy gumi az 1.kör végére már simán túlmelegszik,nagyon kíváncsi vagyok meddig húzza a tökig tankolt autók alatt holnap,hasraütésre úgy 4-5-6 kört mondanék (de addig Max vezetheti a versenyt mert lerajtolja Rosberget,megeszem a kalapom ha nem 😄)
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Utoljára szerkesztette: szabii98, 2016.08.27. 15:06:17
I met God. She's black
Q2 végefelé kapcsolódtam be, már beszartam, hogy a ferka előtt vannak a force indiák, meg az egyik williams, hogy mit csináltak ezek nyáron 😄
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Amúgy akkor a ferka helyében én azt csinálnám, hogy 3 futamon cserélnék 6× motort és minden futamra lenne vadonatúj, és lehetne nyomatni 120%on 😄
"I am 100 percent sure he will be in F1 next year. If McLaren are crazy enough not to take Stoffel, then someone else will take him.
"If not, I will find him a seat. I promise."
Lol 😄😄
I met God. She's black
Amennyit szopott önhibáján kívül és hullott alatta a technika... na nem mintha ez ingyen járna. Rosberg kényelmesen visszaveheti a vezetést a hétvégén, ez akár a VBbe is kerülhet ( mezőny végéről rajtolni amúgy sem könnyű, bármikor lehet baleset ).
Illetve ez nem trükk hanem szabály szerint járnak el. Ez van leírva.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.08.27. 13:41:45
Egyébként meg leginkább ütközésnél szoktak rögtön meghalni.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
A legnagyobb probléma a sebességkülönbség volt, meg amit master is mondott, az Eau Rouge-ból felfele gyorsan csak megjelent előtte a Haas és gondolom nem számított rá hogy ilyen lassan fog menni 😄
I met God. She's black
- kanyar végén látsz csak fel az egyenesbe, nem volt ideje felmérni hogy mennyivel lassabban megy a srác előtte, kéne egy cockipt kamerás nézet, de amúgy figyelmeztetném is Gutierezt a bírák helyébe
I met God. She's black
simán betehetik a most beszerelt alkatrészeket, nem kapnak még egyszer büntetést..
Ez egy olyan kiskapú amivel lehet élni, akár olyan mértékben is, mint tavaly a McLaren, hogy akkor is cseréltek amikor mszáj volt, és akkor is cseréltek amikor fejlesztést kaptak a Honda-tól. Akár az összes korlátozott alkatrészt ki lehet cserélni, hiszen nem viszed tovább a rajthelybüntetéseket, és nyilván nem lehet annyi rajthelyet hátralépni...egyfelől felfestés sincs, másfelő annyi métert hátrasorolni hogy már a rajthelye körhátrányban legyen...
Ennyire hülye büntetést csak akkor hozhatnak ha szándékosan hagynak kiskapút azoknak a csapatoknak akik bajba kerültek a technikával
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type