182273
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
2019: Red Bull Honda :D -
Stockbauer33 #165037 http://www.racingline.hu/forma_1/hosokkot-kaphatnak-a-versenyzok/2017/09/14/ -
-
ToxiMaxi #165035 - 2018-tól Mclaren-Renault és Torro Rosso-Honda
- Saintz megy a gyári Renault-ba, ott csak az a kérdés, hogy már most vagy csak jövőre, tehát Palmer megy a levesbe
- Pierre Gasly lesz várhatóan a Torro Rosso ülés várományosa
- Alonso más lehetőség híján marad a Mclarennél, viszont várhatóan több éves szerződéssel.
Kubica ha visszatér, akkor talán a Williams-nél lesz lehetősége. Massa, ez esetben szerintem újra visszavonul, mert nem nagyon van menekülési útvonal. Williams meg kockáztat, bár ha Stroll-al komolyan számolnak, akkor végül is bevállalhatják Kubicát. Annak nem örülnék ha Kubica venné el Massa ülését mert szerintem Massa-nak van helye még az F1-ben. -
-
A Motorsport.com értesülései szerint a McLaren és a Honda nemrég mindenben megegyezett egymással, így eldőlt, hogy az idei szezont követően befejezik együttműködésüket a Forma-1-ben. -
Kizárólag az életkoráról beszélek. Egyidősek, tehát ha az egyik öreg akkor a másik is az. -
bazdmeg,azért a baleset utáni Massát ne hasonlítsuk már Alonsohoz,mert nettó hülyeség. -
-
Enyhén csökkentagyú újságíró azt írja Massa öreg. OK, de Alonsoval egyidős bazdmeg! -
Stockbauer33 #165028 http://index.hu/sport/forma1/2017/09/12/williams_alonso_vagy_kubica/
http://f1vilag.hu/hirek/szingapurban-johet-mclaren-renault-bejelentes
Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2017.09.12. 11:18:47 -
Amig nem rugjak ki, evi 50milliot csak nem hagy ott:D -
így 100%, hogy marad, és a Meki olyanná válhat mint a Red Bull
-
Szerintem marad. Lehet, hogy ő rugatta ki Palmert, a futamon keveselte az 5 másodperces büntetését.
-
Akkor Alonso vagy marad abban a fostaligában,vagy visszavonul az F1-ből -
Itt a cikk. -
Ezzel kapcsolatos, hogy a Torro Rosso Honda motort kap, a McLaren meg Renaultot.
-
Állítólag Sainz aláírt a Renaulthoz jövőre.
És még a plusz, hogy Sainz már lehet, hogy Malajziától csatlakozik a Renaulthoz. -
IXEMGabeo #165020 majd ha vege lesz a korrupcionak...ja soha -
-
Merci ütközés animáció, akit érdekel, annak érdekel a téma, annak érdekes lehet. :) -
-
botrány szar lesz :( -
-
mondjuk azért nem volt parc fermé szabály,mert így spórolnak az alkatrészek darabjával és fajtáival is...gondolj bele mennyi mindent kell kicserélni hogy magasabb legyen a hasmagasság,nem csak eltekerünk 4 tekerőt aztán jónapot... -
hát Brawn varázsolhat valamit, de az még sok év mire rá kerül a sor -
Dodo55 #165012 De régen miért nem voltak? Egész addig hagyták őket menni, amíg esetleg el nem zárták teljes szélességében valahol a pályát a roncsok / törmelék... (2003 Brazília pl.) -
ShaiHulud #165011 majd ha mosley elmegy...majd ha bernie elmegy...majd ha todt elmegy...majd ha... :) -
majd ha Todt elmegy már végre a FIA éléről talán.. -
És mi akadálya van annak, hogy lehessen állítani? A begyepesedett szabályok. -
Lokker #165008 Még mindig fizikai korlátai vannak annak hogy nagyobb esőben vezessenek. A pályán megülő víz miatt nem tudnak menni mert felfekszik az autó. Ha lehetne állítani az autókon ilyen esetekben akkor szerintem menne a verseny. -
ToxiMaxi #165007 Fasza lesz ezt a korlátot nézni jövőre, minden belső kamerás nézetnél...
Utoljára szerkesztette: ToxiMaxi, 2017.09.07. 12:02:25 -
-
Igaza van, ez az Olasz nagy akkora egy nagy semmi volt, hogy az leírhatatlan. Ha ezen valaki képes izgulni, akkor ott komoly bajok vannak. Nekem például akkor lenne izgalmas egy futam, ha az első 5 kör után is lenne esemény a pályán. Plusz régen vártam az esőt is, jöjjön az eső, lesz egy kis kavarodás, sokkal izgalmas verseny, erre manapság ezt is teljesen megölték. Leesik egy kis eső, aztán piros zászló, lezárják a pályát, lassan hazaküldik a nézőket is, pilótáknak meg osztanak pokrócot és forró kakaót. Jövőre jön a vicc halo, ami tovább ütlegeli szerencsétlen sorozatot.
Komolyan, hol vannak már az ilyen csatározások? Ilyen esőben már nem is vezetnek.
-
Stockbauer33 #165004 itt van pár beszédes pillanat
pár mondatba ird már le légyszíves neked mitől lenne izgalmasabb egy futam? -
Todt: Csináljunk sárga trikót a fejvédő glóriából Komolyan várom, hogy Todt azt mondja, hogy bevettétek marhák, hahahaha -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Csak egy apró részletre reagálva: bukótérből Joó Gábor hangja számomra is kicsit zavaró. Sixx hangja jó, meg úgy rémlik Koroknaié sem gáz. -
atiwrc #165000 Bár mostanság kimaradt 1-2 rész, de én is csak azért hallgatom mert nincs jobb... Próbálkoztam a bukótérrel is de pont sixx káromkodásai és egy kicsit a számomra zavaró hangszinük/hanglejtésük miatt nem nagyon erőltettem tovább. (Bár a káromkodás nem hiszem hogy annyira zavarna a Rock zene mellett hallgattam én sok Ganxtat régebben meg az egyik renszeres sorozatom a South Park volt nekem évekig :D)
Volt egy másik yt-os páros de már hirtelen a nevüket sem tudom, így őket sem hallgatom. Pedig lenne ilyenre igény de valahogy nem nagyon működik. Sőt sajnos az M4-es F1-es közvetítéssel kapcsolatban is egyre jobban érzem, hogy ez nem nekem való, hanem a "tömegnek". Pl menynire mondták a 3d-s elemzéseket, hogy milyen jó lesz és ha jól rémlik 1 vagy max kétszer volt olyan 3d-s modellen mutatott szimuláció.... A GP3 közvetítés alatt vasárnap reggel, Tóth Robi is egyre több dolgott tévesztett, nem látott, ami a szeme előtt történt, meg ki volt írva a képernyőre. A legszebb hogy szerintem ő egy körrel előbb leintette magában a futamot, pedig elvileg a safety car mögött futottak szerintem be, mert én nem láttam kockásat az ő szerinti utolsó körben, viszont ha ott már leintik a futamot a safetycar se jön akkor be még ha volt is baleset... Így a tényleges befutót szerintem nem láttuk, mert addigra már elköszönt és jött a reklám. De az is lehet hogy elfelejtették lengetni a kockás zászlót.... Boxutca FB oldaláról (és pláne az oda kommentelőkről) és m4sport.hu-s cikkekről meg inkább ne beszéljünk.
Tudom ott a skysportf1, csak pl a múlthétvégén is, mikor gp2-t néztem volna, meg hogy lesz-e gp3, alig akadt egy normálisan működő (több mint felén csúszott a hang) vagy akadozott, meg 95%-on pörgették a cpu-t.....
Az egyedüli állandó a Kossuth Rádión szerda esténként (kb 21:00 után) lévő formabontó extra. Tóth Róbert(m4-en közvetíti a wtcc-t, gp2-3-at) műsora, úgy látszik ez az előre felvett rádiós stílus jobban áll neki :). Több szakágról is szó van nem csak az F1-ről, Michelisz interjú is van 2-3 futamonként szerintem. Ezen felül ha valaki Norbi WTCC-s elemzéseket akar hallani az szokott lenni minden futam után a Hungaroring magazinba, ha F1-re gondoltál akkor általában ha a studióba van a futam után el szokta mondani a véleményét.
Reklámoznám kicsit a Burning Podcast-ot, ő velük nincs semmi bajom, igaz főként Indycar Nascar a téma, de néha néha (akár a podcast témájától függetletnül elkalandozva :D) kikacsingatnak F1, WTCC és egyéb túraautó bajnokságok felé. Talán azért is a kedvenceim ők e területen, mert a 3 közül egyikük véleménye mindig azonos az enyémmel, míg pl a fent említett 2-3 youtube-os podcastnál többször volt hogy mindannyian ugyanazt a hülyeséget hajtogatták és fel sem merült bennük, hogy másik oldalról is meg kellene nézni 1-1 vitás dolgot....
Mostanság, mivel ennyire kevés ilyen témájú anyag van arra szoktam rá, hogy az időhiány miatt nem látott idei szabadedzéseket indítom el hagy szóljon amig photshopban vagy 3dsmaxban ügyködök :)
Utoljára szerkesztette: atiwrc, 2017.09.05. 19:49:39 -
Meghallgattam a bukótér legutóbbi pdcast-ját is. Nem rossz, Sixx sokat káromkodik benne, viszont lényegében semmi különbség nincs a motorsportal-os verzióhoz képest.