182273
  • bakkerman
    Ezerszer inkább meghallgatnék Michelisz Norbitól csak egy 10-15 perces podcastet minden futam után,mik voltak az ő benyomásai a futamról,a véleménye stb...mint ezeket a majmokat. Vagy Kiss Norbitól,ő is ezerszer jobban képben van mint ezek
  • fazerus
    Bukótér manapság jobb. Ezek meg.. :D
  • adam46
    Én se szeretem őket túlságosan, de néha jó egy kis f1 műsort hallgatni, ha már alig van itthon belőle.
  • argo001
    Van, aki ezeket a rendkívüli szakembereket nézi?
  • RatBaG #164994
  • adam46
    Te jóságos ég...

• HTS s3rg1nh00
    hagyd rájuk,itt mindenki meg van győződve róla hogy a Merci elkaphatatlan,Hamilton meg egy szar és különben is Palik sokkal jobb kommentátor volt.
  • mcmoha
  • bakkerman
    Milyen Merci fölény? Szeptember van,és Lajos még csak most vette át a vezetést a tabellán,abszolút bármi lehet még idén,a Ferrari baromi erős. Monza tény,hogy nagyon kedvezett a Merci motornak,mert bitang erős,de több ilyen pálya már nem nagyon lesz. Sőt most jön Szingapúr,ahol az aero nagyon előjön,és abban a Ferrari de még a Red Bull is nagyon jó,simán belehet verni a két Mercist
    Utoljára szerkesztette: bakkerman, 2017.09.04. 16:49:48
  • RatBaG #164989
    zsótti megautóztatta jon snowt:
    https://streamable.com/8hlqp
  • Pares
    Szerintem több volt ez annál, de már mindegy. Elég inkonzisztensen ítélnek...
  • IXEMGabeo
    jaja van ilyen, de biztato a kis kanadai tempoja meg akkor, is ha tesztekre fizeti be az apja:)

sokan leirjak ot, de szerintem egy tehetsegrol beszelunk, aki a szinten nagy tehetsegnek tartott Oconnal szepen ment es a technika hasonlo volt a FI es a Williams kozt
  • Ingy2
    Lehet vótmá de adott a kérdés miért nem? :D
  • nearo
    Jó, lehet DRS bekavart volna... ha Stroll kettejük elé jön ki, vagy közéjük, és nem tudnak előzni, csak egymás nyakán maradnak. Vagy Stroll elmegy kicsit, és mire Rai megelőzi Ocont már nemnagyon tudja utolérni Strollt.
    Mindegy, ez most így alakult, ilyen a sport.
  • Stockbauer33 #164984
  • IXEMGabeo
    csak Rai marha nehezen elozte meg Ocont is es Stroll pedig gyorsabbnak tunt csak a szelarnyek meg a hasonlo motorero miatt nem tudta az egyenesbe leelozni...Raikkonen is a gyorsabb tempo ellenere alig tudta megelozni Ocont...
  • Alexease
    Az asszimetrikus fek beallitas/melegedes/hutes/kopas/hasznalat miatt elofordulhat. Persze, min hiba, tulmelegedes vagy kopas miatt.
  • argo001
    Talán mert sima versenybaleset volt.
  • lac coo
    Az mitol van, mar Spaban is lattam, hogy az ivkulso kerek blokkol ???Az hogy...? :) Belso levegoben van vagy mi ?
    Gagyi tv adas van ,nem latom ha igy is van....
  • Pares
    Massa miért nem kapott büntetést a Verstappennel való ütközése után? Ez a holland gyerek, ha egyszer megszűnik a pechszériája, akkor simán bajnokesélyes.
  • Ingy2
    Ja nekem is megakadt a szemem a jobboldali kannákon
  • Lokker
    Szerintem már mindenki unja a merci fölényt, Vettel is elég sok fújolást kapott mikor hozta a versenyeket az RB-vel. Amúgy meg a futamot csak a közvetítés múlta alul..
  • mcmoha
  • RatBaG #164975
    magyar zászló az orruk előtt, mellette zsinóron a filctoll, zseniális! :DDDD

aztakurva milyen fújolást kapott hamilton, pedig most konkrétan ki se érdemelte.
  • adam46
    :D
  • Alexease
    Az egyetlen "izgalom" a futamon:)
  • nearo
    Na várj, tisztázzuk ki miről beszél.
    Szóval... elbaszták amúgy Rai cseréjét is, neki is ottmaradt 1-1,5 sec, igaz Strollnak talán 2 is. Mi lett volna ha Stroll visszajön Rai, meg talán Ocon elé is? Szerintem semmi különös, annyi történt volna, hogy Rai több időt veszít mögöttük, de azért ahhoz megvolt a tempója, hogy mindkettejüket megelőzze. Ha több időt veszít, akkor lehet, hogy Ric eleve elé jön vissza a kerékcseréje után, de a végeredmény ugyanaz. Én nem éreztem a Williams tempóján az 5. helyet. Ocon meglehetett volna, de Rai nemhiszem.
  • gpFan
    Ez azért kissé váratlan volt. Na nem a Merci 1-2, hanem hogy a Red Bull itt gyorsabb volt a Ferrarinál.
    Singapur izgalmasabb lesz. Kb. 100x
  • adam46
    Remélem. Ferrari mikor fog hozni motor fejlesztést?
  • Papa01 #164969
    Igen, elég durva a Merci...
  • IXEMGabeo
    Szingapurban pont, hogy nem a motorero a lenyeg es a Merci tavaly is csunyan kikapott Szingapurban
  • adam46
    Én már kételkedek benne. Olyan erőfölénye van a Merci motornak, láttuk spában is, itt meg még durvább volt a helyzet.
  • IXEMGabeo
    a feneket Szingapurban visszavaghat a Ferrari
  • IXEMGabeo
    en angolul nezem nem erdekelnek Szujoek
  • IXEMGabeo
    az a 4,5 masodperces kerekcsere pont ahhoz volt eleg, hogy Ocon es Raikkonen moge jojjon vissza...
  • adam46
    Wéber egy fasz, össze-vissza beszélnek állandóan, én sem csípem. Ebben a mai futamban ennyi volt. Vonatozás, plusz elképesztő Merci fölény, ennyi volt a bajnokság. :)
  • Papa01 #164962
    Nagyon gyenge volt szerintem is...☹
  • nearo
    Nem hiszem, azért Ocont is megelőzte nagy nehezen. Legfeljebb annyi, hogy kicsit feltartja és Ric nem Rai mögé jön vissza, hanem elé.
  • argo001
    A versenyt csak a közvetítés múlta alul.
  • IXEMGabeo
    gyenge egy verseny volt..Ricciardoval nagyot huzott a Red Bull neki jo tempoja volt a Mercikhez kepest...

fiatalok is jot versenyeztek kar h Stroll kerekcserejet elbasztak mert meg lehet, hogy Raikkonen elott tudott volna vegezni