182111
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
-
#165200 Azoknak mondom akik fekezest vartak volna el, hogy valojaban az uzkozes elott Max fekezett. Latta hogy a ket hulye Ferraris ossze fog ra zarni.
Amugy rajt utan az egyenesben barkitol azt varni hogy majd fekez....komolyan miert neztek akkor autoversenyt? -
#165199 Ferrari mérnökök most tanulnak a többiektől vagy mit csinálnak ? -
#165198 Hülkenberg wtf? :( -
gpFan #165196 "Döntse el mindenki, hogy mit lát" - aki nem látta a közvetítés alatti 3-4 ismétlésben, több szög alatt az most sem fogja látni a nyilvámvalót.
Az pedig most ama érdekes eset, hogy a 2 fő bűnös már meg is kapta a bűntetését, Whiting nélkül. -
gpFan #165195 Innentől a gumikezelésen múlik, hogy Ricci esetleg utolérheti e Hamiltont. -
#165194 Azt nézzétek, hogy Vertappen mennyit haladt balra és hogy Vettel mennyit haladt balra. -
Pares #165193 Döntse el mindenki, hogy mit lát:
Én azt látom, hogy Kimi egyáltalán nem egyenesen ment, hanem ő is húzott be Verstappen elé, ahogy Vettel is. -
#165192 Az kétségtelen. De szerintem inkább Vettel agresszív stílusa és elrontott rajtja miatt volt a baleset. -
Pares #165191 Ja jóvan akkor... az általd linkelt videó első két másodpercében felülről tökéltesen látni mi történt. Aztán mindenki a saját elfogultsága alapján belelát amit akar. De aki szerint ez a baleset Verstappen hibája volt, az szerintem nem komplett :D
Erre válaszoltam #165186
Utoljára szerkesztette: Pares, 2017.09.17. 15:07:48 -
#165190 Nem azt mondtam hogy bele kellett volna állnia a fékbe, első kanyar előtt viszont egyébként is jó taktika lehet a lassítás, na meg tudod kanyar előtt egyébként is szokás fékezni. -
#165189 Elütötte Kimi kerekét, tehát ráhúzta. Kimi egyenesen ment, a fal mellett. -
#165188 feleslegesen magyarázol neki.aki azt gondolja,hogy 17 padlógázon jövő autóval a háta mögött az egyenes közepén bele kell állni a fékbe,az menthetetlen. -
#165187 Nem húzta rá Kimire, Vettel tolta le őket agresszíven, Verstappen ezért húzta balra a kormány, éppen akkor mikor Kimi meg kicsit jobbra akarta húzni a kanyar miatt. Sima verseny baleset. -
#165186 Nem abból a videóból amit linkeltem. A futam alatt 1x volt egy replay, ami pont a cegyenes végén lévő kamerát mutatta. -
Pares #165185 Arra gondolsz, amit 0:35-től látni? Az nem szemből van... -
Pares #165184 Te valami más rajtot nézhettél. Vagy akkora Kimi/Ferrari szurkoló vagy, hogy az agyad meghamisítja azt, amit látsz... -
#165183 Én nem picit az oldalról beszéltem, hanem pont szemből. -
#165182 Egyértelműen látszik hogy Kimi-re ráhúzta a kormányt, nézd meg a videókat. A pozíciót mindenképpen elvesztette, ha el akarta volna kerülni az ütközést akkor fékezhetett volna. -
Pares #165181 Szemből, ami nem is pontosan szemből van, hanem egy kicsit oldalról, pont semmit nem látni... -
#165180 Szeretnem ha slickre valtananak es 15 korrel a vege elott esso;)) -
#165179 hallod,áruld már el nekem a trükköt hogy nem felejted el két lélegzetvétel közt hogy kell?pont ilyen magas az intelligenciaszinted... -
#165178 Nézd meg szemből. Ha ott te látsz a baleset pillanata előtt Kimit jobbra húzni, akkor igazad van. -
Stockbauer33 #165177 Nagyon fos ahogy megy Bottas. -
paj01 #165176 A probléma forrása az volt, hogy a 2. ik jobban rajtolt mint az első, a 3. meg jobban rajtolt mint az 1. és a 2.
Kimi ment fal mellett egyenesen, már megelőzte Verstappent. Ő nem mehetett balra a fal miatt. Max jobban rajtolt Vettelnél ment is mellé, egy darabig jobbra tartott amivel ajtót nyitott mellesleg Kiminek. Aztán Vettel elkezdte szorítani kifele, Kimi már mellette/előtte volt, Max sehova nem mehetett megint csak.
Versenybaleset de ha hibást kell keresni az Vettel. Rosszul rajtolt aztán meg aggresszíven lezárt, neki lett volt egyedül mozgástere de mentesíti, hogy Kimit aligha láthatta hogy már ő is Max mellett van. Cumi. Én a helyébe Max al szemben alapból nem keménykedtem volna mert sejteni lehet mi sül ki belőle.
Lehet mondani, hogy valszeg ezen bukta a vébét de szerintem itt ha ad is pár pontot Hamiltonnak, a végéig úgy sem tartott volna ki a pont eőny. Jobb a merci a normál pályákon. -
#165175 Ki ment egyenesen? Max? :D Nyihihi. -
Pares #165174 #165138
0:00-0:02 tisztán látszik, hogy a két ferrari egymás felé húz Verstappen előtt. -
#165173 Na szóval, ha Hamilton nyer, és innen Vettel megnyeri a VBt, akkor ő a legnagyobb. Marha sok ponttal fog elmenni Hamilton, ha ez lesz a vége. -
Pares #165172 Ember, ne legyél már ennyire elfogult. Mit keménykedett, ment egyenesen, az őt előző meg hamarabb húzott be elé, mint kellett volna, nem is értem mit nem lehet ezen látni. -
#165171 Bocs, de Kimi egyenesen megy (néz majd meg szemből!), majd egyszer csak ugrik a hátsó gumija. Ricciardot is megkérdezhetjük persze mit gondolna erről, de ő már csak annyit mond, hogy "Az volt akire gondolok?" ... -
#165170 Nem volt néző, mert már megint a gyorsabb autókkal szemben keménykedik, pedig neki nagyjából mindegy... -
Pares #165169 Aha, persze. Nézd meg a lenti videót fél gyorsaságon, tisztán látszik, hogy a két ferrari gyorsabb volt, el is mentek volna Verstappen mellett, csak túl hamar zártak össze. Saját maguknak köszönhetik az egészet, Verstappen megint csak néző volt az egészben... -
#165168 A fékezés viszont igen, csak hát gondolom nem nagyon akarta belátni hogy nem elég gyors. Talán még pár ilyen és rá fog jönni hogy azért csak jobb befejezni a versenyeket. -
#165167 Brawn?:)) -
argo001 #165166 Ez egy másik univerzumban talán megtörténhet. -
#165165 A teleportálás nem szabályos a Forma 1 -ben, így meg sem próbálkozott vele!
Utoljára szerkesztette: PLaci, 2017.09.17. 14:51:02 -
#165164 Persze ha az a legjobb auto eppen:)) -
argo001 #165163 Miért? Force Indiaval lehet vbt nyerni? -
#165162 Jol elvannak:)) -
pr3cious #165160 suck my balls honey