182111
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
#165159 Attol 4x vb hogy jokor ult a redbullban:)) Nem attol higy leszoritja a tobbieket. -
argo001 #165158 *kedvenced -
#165157 Verstappennél mindkét Ferrari gyorsabb volt, gyakorlatilag még Kiminek is megvolt a pozíció, el kellett volna engednie őket, ehelyett egyértelműen ráhúzta Kimire a kormányt. -
argo001 #165156 Ettől 4x vb. A kedvencek pedig ezért nem. -
#165155 Tény, de azért kint volt a nyelve egy ideig, ahogy mondani szokták. Vettelre figyelt, de Kimi előzte meg baromi gyorsan. Vettel próbált dominálni, és kivételesen ő is megszívta. Nem jellemző, de ez van. Na mindegy. -
#165154 Már alig van víz a pályán. -
gpFan #165153 Talán a Ferrari kipörgésgátlója a hibás. -
#165152 Nem jelent meg Kimi balról. Ő megelőzte Maxot és ment egyenesen, akármit is balfaszkodnak Szujóék. Nézzétek meg totál szemből a jelenetet! Annyi látszódik, hogy Vettel és Max megy balra (szemből jobbra). Kimi meg elszenvedi az aggressziót. -
#165151 En tudom ezt:) De akkor kalkulalni kellett volna, nem figyelt Kimire. -
#165150 Szerintem sem Verstappen hibája. Ferrarisok málézták el. -
#165149 Nála van egy ilyen: ha elmegy mellette a csapattárs, akkor nehogy már elmenjen, mert akkor még a végén nem áll mellé a csapat. (Ugyanezt csinálta Webberrel és Ricciardoval is. Utóbbinál ő ment el. Előbbinél mellé álltak. Massa volt ilyen még, meg Mansell.) -
#165148 Jó, ez is igaz.. De itt nem sok bukótér van. -
#165147 És itt nagyon jól látszik is, hogy Max elvette a gázt, hogy ne legyen crash, de már későn... -
#165146 Jó még egyszer.
Max jobbat rajtolt, mint Vettel. Vettel is észrevette ezt, és ezért elkezdett húzni a pálya bal széle felé. Max leköveti a mozgását, mert ha nem teszi kiüti Vettelt. Ekkor megjelenik Kimi balról, és olyan gyorsan összezár a Ferrari-olló, hogy Max már csak utas volt. -
#165145 Ez olyan nem tudott volna sehová menni tipikus esete, de nem vette észre, hogy nem fejezett be jó ideje már versenyt? Vettel baromira nem tudom miért szorította ki a ge.ibe őket, de most kivételesen nem jött be a dolog. Komolyan, Kiminek volt a legkevesebb köze ahhoz, ami történt. Szújó meg egy balfasz idióta. Már tegnap is beböffentette, hogy Kimiben látja, hogy be se jut a Q3ba, höhö, majd kuss. Vaksi a Robin Hoodból hozzá képest egy sasszem. -
#165144 Szerintem is Vettel indította a lavinát. -
#165143 Jo akkor lehet egy csomo szaraz rajt baleset lehet nem tortenik meg ha lett volna inkabb eso. -
#165142 Ezek mit csinalnak?:) -
#165141 Nem biztos h megtörténik a baleset, ha picit jobbak a körülmények. Bosszantó, h így dől el egy verseny. -
#165140 ,:)) -
#165139 felesleges a bűnbak keresés, ez tipikusan egy olyan versenybaleset volt, ami gyakran megtörténik. ha többen próbálnak egymás mellett helyezkedni.
ebben most csak az az igazán fájó, hogy a két ferrari pont egymást nullázta le. -
#165138 Vettel volt agresszív. Kiminek volt egy kormánymozdulata, de Vettel ahogy látta Kimi elmegy, húzta balra nehogy elmenjen. Verstappen detto. Aztán találkoztak. Szvsz Kiminek volt a legkevesebb köze a balesethez, még ha Vettelt ő is találta telibe.
-
#165137 Pl komolyan gondolom, lehetett volna esze, de meg nincs majd 10 ev mulva. -
simonl #165136 Ilyenkor csak én gondolok arra, hogy volt egy komolyeabb utalás a mercitől Max papa felé??:D -
Pares #165135 A két ferrari közrefogta és elfogyott előle a hely, ilyen egyszerű. Az, hogy a ferrari szurkolók más versenyt néznek, nem izgat. -
#165134 ha meg nem engedik el,akkor puhapöcsök.tipikus van rajta sapka vagy nincs rajta sapka eset... -
#165133 Najó, már nem tudom eldönteni, hogy ki trollkodik, és ki gondolja komolyan amit ír :D
szerk.: Jacek, ezt nem neked ment, csak úgymaradt a válaszgomb, bocs
Utoljára szerkesztette: nearo, 2017.09.17. 14:35:04 -
gpFan #165132 Hajrá Hülkenberg ! Ideje felmenni a dobogóra ... -
#165131 Tippverseny hany saefty lesz?:))) -
simonl #165130 Bazz, itt mindenkinek szemtengely ferdülése van?
Kimi tök egyenesen ment....
Hülyegyerekmax húzódott balra, szembe képen tisztán látszott...
-
#165129 azért az elég komoly,hogy ebben a topikban kb.mindenki vak...Kimi egy hajszálnyit jött kifelé,Vettel sokkal inkább befelé mert nem tudta hogy ketten is vannak mellette,Verstappen utas volt csak középen,tipikus versenybaleset.utána Vettel inkább a sérüléssel foglalkozott és túl nagy volt a gáz :(
fun fact:Hamilton kiváló rajtja annak köszönhető (bár másnál nem figyeltem),hogy egyből 2.fokozatból rajtolt! -
#165128 Igen, ugyan úgy szárazon is ez történt volna. -
#165127 Szerintem Vettel kurta el. Mindig tolja ezt az agressziv leszoritast az elso kanyarig. Itt most tok folosleges volt. -
#165126 Én nem azt mondom, hogy Kimi volt a hibás, szerintem saját szemszögéből egyikük sem hibázott.
Kimi az ütközéskor lehet, hogy egyenes kerekekkel, ment, de max. pár másodperccel előtte belegyezett belülre egy minimálisat. Nem azt mondom, hogy hiba volt, de a kommentátorok sokat lovagoltak rajta.
HA valaki hibázott, az Vettel, mert túlságosan durván, majdnem a pálya másik oldaláról jött rá Verstappen -re.
Ha nincs ott Kimi, akkor Verstappen -nek lett volna még helye bemozdulni, de mint mondtam nem látta egymást a két Ferrari. -
#165125 -
#165124 Mert mi koze volt ennek az esohoz mondd mar meg? -
#165123 LOL -
#165122 A FIA a versenyzői megbeszélésen ledumálja hogy,legyen crash,veszekedés a futam elején vagy a végén.
Egyből mindenki a Forma 1-ről beszél és dől a lóvé. -
#165121 Erről főleg Verstappen tehet, túl agresszív de nem elég gyors... Vissza lehet nézni, egyértelműen belement Kimibe (aki jóval gyorsabb volt), látszik is hogy csak a jobb hátsó kerekét sikerült eltalálnia. -
#165120 :D